Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 05.04.2015 21:00:25 Offline |
Re: Hele, Osi....
Mour psal:Filous psal:...sem se smířil s tym, že mam pupek...noaco??? ...si budu huntovat klouby ňákym šlapáním a bjehánim, né???
...parťáku, pupek je hrbolek lásky ...ale co to ostatní ?
...jako ze uz ti tvrte nestoji jenom pevne vysi?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour psal:Filous psal:...sem se smířil s tym, že mam pupek...noaco??? ...si budu huntovat klouby ňákym šlapáním a bjehánim, né???
...parťáku, pupek je hrbolek lásky ...ale co to ostatní ?
...co vostatní??? ...fšechno vostatní mam normální
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mour psal:...ovárek wogové
...na vovar se vyser,ten nicomu neprekazi...narozdil vot pupku...se dycky musim nadechnout pri zavazovani bot a dys se narovnam, tag se mi mota hlava, ale co us v mym vjeku
Filous psal:Kelly01 psal:Tak, poprvé v životě pod 2 hodiny(1.59.30) a tím jsem splnil životní cíl, lepší už to nebude
A teď ještě 40 na kole...a tos utikals dobrovolne nebo te honil nakej vjeritel???
The father of the little princess of the dawn
Filous psal:Kelly01 psal:Tak, poprvé v životě pod 2 hodiny(1.59.30) a tím jsem splnil životní cíl, lepší už to nebude
A teď ještě 40 na kole...a tos utikals dobrovolne nebo te honil nakej vjeritel???
Buďto do něj práskal bičem, nebo píchal ostruhama do slabin, jinak to nemohl dát.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kelly01 psal:Tak, poprvé v životě pod 2 hodiny(1.59.30) a tím jsem splnil životní cíl, lepší už to nebude
A teď ještě 40 na kole
Šárka dneska běžela tu brněnskou šaškárnu A já si dal v klidu na svoboďáku pivo a čučel po babách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 18.04.2015 13:45:24 Offline |
Jeb behejte jen sportujte pokud mozno cim vic tim lip aspon budem met s dochtorem kseft
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2015 15:04:27 Offline |
no tak sou čuráci ... né to sou ultra čuráci ...eště se s nima hádá, že ho srazil , přitom si jen tak ležérně ploutvičkou ukázal, jako že mění jízdní pruh
ty vole, ani se nekouk do zrcátka
https://www.youtube.com/watch?v=LpMK-sPE6Ps
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 29.05.2015 17:09:32 Offline |
Trotl muze bejt rad ze zije
hlemejzd999 (Člen) 03.07.2015 09:18:03 Offline |
hlemejzd999 psal:Vyškov, Lukov... Někde u Zlína
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 849580.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 188859.jpg
Máme tomu rozumět tak, že odtamtud nemůžeš vycouvat a potřebuješ pomoc?
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 psal:Vyškov, Lukov... Někde u Zlína
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 849580.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 188859.jpg
fakt už s tímhle táhni doprdele
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
hlemejzd999 (Člen) 03.07.2015 15:49:18 Offline |
Nejste voba z toho horka nějaký přehřatý?
Já si dělám prdel z Osiho, když byl minule smutnej, že ani neví, kde jsem a fotku nedám , tak sem si na něho vzpomněl.
Tak se poserte a zároveň mi vylizte
To se vás vůbec netýká.
Tak mi vykurte
Banditatom (Člen) 03.07.2015 16:11:22 Offline |
Ty hlemejzd sorac ja ti ho nepreblafnu nejsi jaksi muj typ
hlemejzd999 psal:Nejste voba z toho horka nějaký přehřatý?
Já si dělám prdel z Osiho, když byl minule smutnej, že ani neví, kde jsem a fotku nedám , tak sem si na něho vzpomněl.
To se vás vůbec netýká.
Tak mi vykurte
Si dlouho nedostal ban, co?
VikecB12 psal:Tak ja hlasim,že mam letos najetejch 500km na kole,což je u mě neuvěřitelná suma A fčera štreka Rajhrad-brněnská přehrada-Rajhrad cca 50km a ani sem u toho nechcípl
Kua, já se tam taky motal večer, škodaže jsme se nepotkali, nebylo s kým dat na místě samém
To se vás vůbec netýká.
Tak mi vykurte
Sypeš sem tuny sraček, který patřej tak možná na fejsbuk, tohle je banditfórum, teda aspoň bejvalo, než ses připlazils. Trochu sebereflexe, fakt nemáš pocit, že je toho cúfíl? A s urážkama tady nepochodíš, zmrde vyjebanej
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Honza psal:VikecB12 psal:Tak ja hlasim,že mam letos najetejch 500km na kole,což je u mě neuvěřitelná suma A fčera štreka Rajhrad-brněnská přehrada-Rajhrad cca 50km a ani sem u toho nechcípl
Kua, já se tam taky motal večer, škodaže jsme se nepotkali, nebylo s kým dat na místě samém
tak naplánuj nějakou dvoudenní cykloakci, třeba po blbých 30km a sejdem se někde, v nejhorším mne ubytuješ - kdyby to ségra před porodem nedala, akorát ne 11.7 to jsem v Brně na svatbě
God Save The Queen!
Honza psal:VikecB12 psal:Tak ja hlasim,že mam letos najetejch 500km na kole,což je u mě neuvěřitelná suma A fčera štreka Rajhrad-brněnská přehrada-Rajhrad cca 50km a ani sem u toho nechcípl
Já vyrazil v deset z Rajgernu a na priglu sem byl vo pul dvanácté,dal sem škopek a pomalu sem se coural k domovu,ale po poledni už to začalo pěkně píct,tak sem byl už rád,že su doma v bazénu Můžeme dat někdy spicha,třeba v pisárkách u antroposu,dat tři hrnce a hurá dom
hlemejzd999 (Člen) 04.07.2015 02:29:56 Offline |
Americkej psal:hlemejzd999 psal:Nejste voba z toho horka nějaký přehřatý?
To se vás vůbec netýká.
Tak mi vykurteSypeš sem tuny sraček, který patřej tak možná na fejsbuk, tohle je banditfórum, teda aspoň bejvalo, než ses připlazils. Trochu sebereflexe, fakt nemáš pocit, že je toho cúfíl? A s urážkama tady nepochodíš, zmrde vyjebanej
Hele v první řadě se uklidni... Hned Na úvod naší plodné debaty si napsal něco ve smyslu,, táhni do prdele'', tak mi tady nepiš poučky, že s urážkama tu nepochodis.
. A jinak vyčítat někomu ve vlakne o pumpickach, že zmenil bandit fórum je trochu paradox ne?
hlemejzd999 (Člen) 04.07.2015 05:45:19 Offline |
a ještě jinak: takový to rčení : „ dáváš sem tuny sraček “ a podobný fráze ( tos tady asi okoukal od někoho minule, žejo ? ) - najeďte si na hlavní stránku - dejte vyhledat hlemejzd999 ve všech tématech - vyjede 32 stránek a najděte , kde dávám tuny sraček, nebo mám příspěvek blbější , od tématu, nebo odlišnou píčovinu , než na kterou reaguju.
už mě to nebaví - nazdar
že máte potřebu komentovat furt někoho...
je tady 3 píčovin , co nepatří na Banditforum , už n ato nebudu reagovat
Klidně sem dávej fotky z náklaďáku,ale třeba v zimě,když budeš po vokno zavátej sněhem na D1,nebo budeš projiždět zpustošenou krajinou po povodnich,ale na tom,jak točíš pětačtyřicetiminutovou pauzu fakt není nic zajimavýho
hlemejzd999 (Člen) 04.07.2015 09:37:48 Offline |
No tak dobře.... Já už sem nic psát nebudu. Máš pravdu, budu si uz teda jen na tomhle fóru číst, kolik kdo ujel na kole kilometrů a kudy.
To zajímavý je
Kelly01 psal:Klid, je to klasická deformace řidičů z povolání
Holt už nejsou závozníci tak potřebují nějak ventilovat "potřebu komunikace"
Něco na tom bude,kámoš nedávno taky začal jezdit po EU a založil si kvůli tomu profil na facebůku.Přispěvky má stejnýho rázu jako plazivej.
Kelly01 psal:A po pivu to vzdávají i oni a co chci sdělit musím napsat, a tu je další problém, že jsem kompletně "dys"
No a pak už ti zbejvaj ruce, ale to je zase problém s parkinsonem, to pak vypadá, že furt někomu hrozíš
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Kelly01 psal:A po pivu to vzdávají i oni a co chci sdělit musím napsat, a tu je další problém, že jsem kompletně "dys"
No a pak už ti zbejvaj ruce, ale to je zase problém s parkinsonem, to pak vypadá, že furt někomu hrozíš
Koktá i rukama.
Banditatom (Člen) 04.07.2015 12:47:11 Offline |
Drakoxxl psal:Kelly01 psal:A po pivu to vzdávají i oni a co chci sdělit musím napsat, a tu je další problém, že jsem kompletně "dys"
To uz pak pomuze jen pantok do makovice pac co s takym kusem
Banditatom (Člen) 04.07.2015 19:18:21 Offline |
Libor nx psal:yebat psal:Běžte si radši zajezdit a neřešte píčoviny...
Jsem byl ale skončil jsem u bazénu,protože se v tom hycu nedá ani jezdit.
.... uplne presne pivicko na mrazak a celej den v bazenu
K.a.s.y.m. (Člen) 05.07.2015 09:33:59 Offline |
no včeracto bylo úplně ideální na cestu z itálie..ještě že mám v autě klimu..i v itálii bylo líp.cca 27C
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 psal:tak naplánuj nějakou dvoudenní cykloakci, třeba po blbých 30km a sejdem se někde, v nejhorším mne ubytuješ - kdyby to ségra před porodem nedala, akorát ne 11.7 to jsem v Brně na svatbě
Sleduju předpověď počasí, jak bude trochu dýchatelno tak volám S ubytováním taky není problém...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … mrakem.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … rakem1.jpg
Občas teda vyleze slunko. Pak je daleko vidět a šlo by si i zastřílet.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … inkver.jpg
K večeru se teda něco hnalo, ale pár kapek padlo až dneska a musel jsem si vzít mikinu, páč začlo i foukat.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … mrakem.jpg
pěkný..a kde máš kuwa hřívu
bla...blabla...!
Kelly01 psal:Oholili mu ji jeho milovaní arabi
By to bylo naopak, ne? By mi ji spíš nechali narust...
Kdysi se mě snažili namluvit, že pleš se dědí ob generaci (= já ji mít nebudu). Asi to genetiku neznali moc dobře. Dávam si tak 5 let a bude ze mě mnich.
gore psal:..taky brodim brody(akorát bez helmy a ne f elasťákách)
..Lužnice f Soběslavy loni toudle dobou:smokin
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … g_4170.jpg
to mi pripomina, jak jsme brodili s masinama nekde v jiznich cechah v tom kempu. Jen to video a foto uz asi nemam
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
To vystihuje pumpičky
http://www.mojevideo.sk/video/257b8/naj … _2015.html
Lepší někdy, než nikdy.
kdyby náhodou někdo změnil priority...
http://www.bike-forum.cz/bazar/inzerat/ … uthor-c308
kurva, chtěl jsem odkaz rovnou na aukro... :
http://aukro.cz/sinicni-kolo-author-c30 … 32829.html
Honzik8719 (Člen) 10.04.2016 22:59:31 Offline |
yebat psal:kurva, chtěl jsem odkaz rovnou na aukro... :
http://aukro.cz/sinicni-kolo-author-c30 … 32829.html
dobrej veterán
...relativní kochač...
http://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce … -kras.aspx
něco pro pumpičky
Vzdy muze byt hur :-)
Banditatom (Člen) 27.04.2016 19:49:23 Offline |
Honza psal:mr.BSE psal:Obnovíme sraz a všici povinně na kole, co?
A pak dojedou pupkaci a zahaji hromadnou popravu aneb czech bandit cyklo force
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2016 19:59:48 Offline |
Mam kolo poveseny na zdi v garazi za dva dlouhodobe nepojizdnejma autama takze kolo se me netyka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 27.04.2016 20:34:25 Offline |
Mour psal:Muj nejmenovany partak s Nesseldorfu s opovrzenim na muj navrh jizdy do restaurace na kole : " Uchyle "
Kolega s neselsdorfu za a) nema kolo ale kolobezku b)jednou za rok to dame nee? a kolega s altendorfu vi ze vyjezd do restauracniho zarizeni je skoro svata povinnost
Honzik8719 (Člen) 27.04.2016 21:36:49 Offline |
Banditatom psal:Mour psal:Muj nejmenovany partak s Nesseldorfu s opovrzenim na muj navrh jizdy do restaurace na kole : " Uchyle "
Kolega s neselsdorfu za a) nema kolo ale kolobezku b)jednou za rok to dame nee? a kolega s altendorfu vi ze vyjezd do restauracniho zarizeni je skoro svata povinnost
výjezd do restauračního zařízení na čemkoli co je potřeba pohánět vlastní silou je hotová sebevražda
...relativní kochač...
...ste se asi posrali né??? ...kolo jede tag pomalu, že bych zase padnul na bok...naposled sem jel na kole přet asi dvaceti lety, gdy sem si myslel, že dyš si ho postavim sám, tag že mě to bude bavit...já píča si tam namontoval i klipsny...vyrazil sem, po dvaceti metrech kličkování při první jízdě sem potřeboval zastavit, bo mi nepřehazovala přehazovačka, padnul sem na bok jag pytel hoven a vysral sem se na to...ten krám visí vot tý doby ve sklepje...na kolo uš nigdy sednout nechci a nesednu...jo a eště přet tou klauniádou s klipsnama sem na starym Faboritu dojel aš pot Yeštět, takovej sem byl debil...sedumdesátsedum kilometrů...f páteg tam, celou sobotu sem stál, bo sem si nemoch sednout a v neděli mi cestou domu tekly slzy jag hrachy...do čtvrtka sem chodil jag dyš mam vyhřezlej koncák ...ste divný ...a taky sem si kolem málem zabil syna...ano Juniora...sem mu postavil kolo a namontoval sem mu brzdy jako na motorce, tzn. přední na pravou ruku, logicky k plynovýmu heftu, to dá rozum...gdo má vědět, že pumpičky si to montujou vobráceně, taková zhovadilost ...no prostě vyjel a chtěl zamachrovat a udělat dloooouhej smyk zadnim kolem...hádejte jag to dopadlo??? ...kolo je divná, nepohodlná a naprosto zbytečná vjec, dokud maj u benzínky benzín a naftu...
hlemejzd999 (Člen) 27.04.2016 22:06:37 Offline |
Filous ..mně tekly slzy jak hrachy , že sem to nemoh ani dočíst, jak sem si tě představoval
Bych to tak černě neviděl
Kluk mu to vrátil na lyžích..
Kolo jo dobrý pro kontrolu stavu hemeroidů a určení jestli mám vnitřní/vnější..
A pád na kole nabok je sranda proti pádu na bok způsobenýmu ledvinovou kolikou..
Takže Filda je v podstatě spokojená pumpička což je dobrej základ pro koupi novýho kola
God Save The Queen!
Jo, jo, má to v sobě akorát vo tom ještě neví
Je to něco jak "rakovina"
Přijde to nečekaně a už z toho nesleze a bude chtít dohnat všechno co promarnil
Kolika ustoupila, první den bez Aulinu jdu na odvykačku do fitka bo je tu zima jak na Aljašce
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jo, jo, má to v sobě akorát vo tom ještě neví
...měl to v sobě i před tím, když o tom bolestně věděl...
Kelly01 psal:... jdu na odvykačku do fitka bo je tu zima jak na Aljašce
...tak to je spíš na solárko a sauničku, ne?
...toho se nedočkáte vy dvje buznošlapky, aby ste mě viděli na bicyglu ...mam f piči kolena i tag, tagže čim míň pohybu, tym líp pro mě a mý zdraví ...navíc se hrozně nerat zadejchávám, coš při jakmkolif rychlejšim pohybu hrozí, tagže se takovejm situacim vyhejbam jag čert kříži
andre.marek (Člen) 28.04.2016 12:09:18 Offline |
Filous psal:...toho se nedočkáte vy dvje buznošlapky, aby ste mě viděli na bicyglu ...mam f piči kolena i tag, tagže čim míň pohybu, tym líp pro mě a mý zdraví ...navíc se hrozně nerat zadejchávám, coš při jakmkolif rychlejšim pohybu hrozí, tagže se takovejm situacim vyhejbam jag čert kříži
Na kolena je kolo ideální
To doporučujeme pacientům
Banditatom (Člen) 28.04.2016 12:33:56 Offline |
Filous psal:Kelly01 psal:Takže Ája už má v zájmu tvého zdraví utrum a "po ftákách"
Ani "vánoční" modrá pilule...uš moje babička říkávala, že práce kvapná málo platná
...takze v breznu zacnes a v listopadu koncis?
Banditatom psal:Filous psal:Kelly01 psal:Takže Ája už má v zájmu tvého zdraví utrum a "po ftákách"
Ani "vánoční" modrá pilule...uš moje babička říkávala, že práce kvapná málo platná
...takze v breznu zacnes a v listopadu koncis?
ona: "Tak co?"
on: "Tak nic"
ona: "Tak slez"
Kelly01 psal:To ještě pokračuje:
on: další vánoce v, příště se vám na to vyseru abych se furt koupal
...dneska ráno v TV (sleduju při snídani) říkala jedna lékařka, že je -vina si každý den mýt obličej ...sem málem upad, co tomu řekne Ivča ?
Mour psal:Kelly01 psal:To ještě pokračuje:
on: další vánoce v, příště se vám na to vyseru abych se furt koupal...dneska ráno v TV (sleduju při snídani) říkala jedna lékařka, že je -vina si každý den mýt obličej ...sem málem upad, co tomu řekne Ivča ?
...kdyby jenom obličej....
tomB12 psal:ona: "Tak co?"
on: "Tak nic"
ona: "Tak slez"
andre.marek psal:Filous psal:...toho se nedočkáte vy dvje buznošlapky, aby ste mě viděli na bicyglu ...mam f piči kolena i tag, tagže čim míň pohybu, tym líp pro mě a mý zdraví ...navíc se hrozně nerat zadejchávám, coš při jakmkolif rychlejšim pohybu hrozí, tagže se takovejm situacim vyhejbam jag čert kříži
Na kolena je kolo ideální
To doporučujeme pacientům
...se přiznám, že je ze mě taky pumpička, koupil jsem si kolo kvůli Davídkovi, ale zjistil jsem, že je to jeden z mála sportů, kde mě nebolí kolena a kyčle ve kterejch mám artrózu.
...a když se to nesmí, dávám si po cestě pivečko, pár teda
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink