Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 30.04.2016 17:58:06 Offline |
Re: Hele, Osi....
Hele a mam si pro tebe prijet nebo dobehnes? s prerova do kopru to mas kousek a muzes si vzit sebou i haf haf
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 08.05.2016 18:29:18 Offline |
Kelly01 psal:Tak rozšíříš i sortiment, co
mohl by ale to už by jim z tej práce opravdu jeblo
...relativní kochač...
...buzny zasraný cyglistický, voe sem z nich/vás tag votrávenej po sobotní vyjížďce, že se ve mě vařili chcanky eště večír ...co si jako myslej??? ...jedou f peletonu jag při závodu míru štyry vedle sebe, rostažený přes celou vokresku, zatáčky berou f protisměru, motaj se po rozbitý silnici jag vítr f pytli, vohrožujou sebe i vostatní a eště se divjej, dyš na ně čovek houkne, zmrdi pumpičkoidní ...táhněte na cyglostesky nebo na polňačky a nemrdejte se po silnicích...ste horda kokotů, co se vohání tym, že to dělaj pro zdraví a pag do sebe lejete pívo f první hospodě co potkáte a u toho hulíte jag sádrový ježci a eště u toho vypadáte jag homoklády...fakt se na to vyserte
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 09.05.2016 09:17:01 Offline |
Filous psal:...buzny zasraný cyglistický, voe sem z nich/vás tag votrávenej po sobotní vyjížďce, že se ve mě vařili chcanky eště večír ...co si jako myslej??? ...jedou f peletonu jag při závodu míru štyry vedle sebe, rostažený přes celou vokresku, zatáčky berou f protisměru, motaj se po rozbitý silnici jag vítr f pytli, vohrožujou sebe i vostatní a eště se divjej, dyš na ně čovek houkne, zmrdi pumpičkoidní ...táhněte na cyglostesky nebo na polňačky a nemrdejte se po silnicích...ste horda kokotů, co se vohání tym, že to dělaj pro zdraví a pag do sebe lejete pívo f první hospodě co potkáte a u toho hulíte jag sádrový ježci a eště u toho vypadáte jag homoklády...fakt se na to vyserte
Souhlas, mrdky a jeste sou urazeny, kdyz je clovek vypicuje...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:...buzny zasraný cyglistický, voe sem z nich/vás tag votrávenej po sobotní vyjížďce, že se ve mě vařili chcanky eště večír ...co si jako myslej??? ...jedou f peletonu jag při závodu míru štyry vedle sebe, rostažený přes celou vokresku, zatáčky berou f protisměru, motaj se po rozbitý silnici jag vítr f pytli, vohrožujou sebe i vostatní a eště se divjej, dyš na ně čovek houkne, zmrdi pumpičkoidní ...táhněte na cyglostesky nebo na polňačky a nemrdejte se po silnicích...ste horda kokotů, co se vohání tym, že to dělaj pro zdraví a pag do sebe lejete pívo f první hospodě co potkáte a u toho hulíte jag sádrový ježci a eště u toho vypadáte jag homoklády...fakt se na to vyserte
rasisti, hanba, styďte se
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Kelly01 psal:Ano, mladistvý stařík, právě jsem uběhl 10km a před tím makal hoďku ve fitku a teď si dám cvičně 30km "pumpičku"
No a pak se psem na pivo a na žebra
...eště že to praktikuješ něgde f Áziji, úchyláku ...já teť sežral vepřový a pudu na cigáro
S námi do čech přijde zákon, rus a možná i porobený muslim, máte se na co těšit, utýct na západ už nebude ta "nejlepší" volba
Pokud teda nezačnou na slovensku ještě líp mířit, to by mohlo eliminovat naši skupinu na rus+moravák
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … dvinu.html
Vyjíždím
God Save The Queen!
Progear 650 psal:Filous psal:...buzny zasraný cyglistický, voe sem z nich/vás tag votrávenej po sobotní vyjížďce, že se ve mě vařili chcanky eště večír ...co si jako myslej??? ...jedou f peletonu jag při závodu míru štyry vedle sebe, rostažený přes celou vokresku, zatáčky berou f protisměru, motaj se po rozbitý silnici jag vítr f pytli, vohrožujou sebe i vostatní a eště se divjej, dyš na ně čovek houkne, zmrdi pumpičkoidní ...táhněte na cyglostesky nebo na polňačky a nemrdejte se po silnicích...ste horda kokotů, co se vohání tym, že to dělaj pro zdraví a pag do sebe lejete pívo f první hospodě co potkáte a u toho hulíte jag sádrový ježci a eště u toho vypadáte jag homoklády...fakt se na to vyserte
Řešení je přece dávno známé...
https://www.youtube.com/watch?v=atDsjf28rps
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 10.05.2016 06:57:21 Offline |
Jsem rad, ze tu jsou jeste normalni lidi
Banditatom psal:Progear 650 psal:Filous psal:...buzny zasraný cyglistický, voe sem z nich/vás tag votrávenej po sobotní vyjížďce, že se ve mě vařili chcanky eště večír ...co si jako myslej??? ...jedou f peletonu jag při závodu míru štyry vedle sebe, rostažený přes celou vokresku, zatáčky berou f protisměru, motaj se po rozbitý silnici jag vítr f pytli, vohrožujou sebe i vostatní a eště se divjej, dyš na ně čovek houkne, zmrdi pumpičkoidní ...táhněte na cyglostesky nebo na polňačky a nemrdejte se po silnicích...ste horda kokotů, co se vohání tym, že to dělaj pro zdraví a pag do sebe lejete pívo f první hospodě co potkáte a u toho hulíte jag sádrový ježci a eště u toho vypadáte jag homoklády...fakt se na to vyserte
Jsem rad, ze tu jsou jeste normalni lidi
Já bych si chtěl pořídit kolo. Protože bych chtěl jezdit se synem a naposledy jsem na kole jezdil ve 14-ti. Ale bojim se takových magorů jako ste vy
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Já bych si chtěl pořídit kolo. Protože bych chtěl jezdit se synem a naposledy jsem na kole jezdil ve 14-ti. Ale bojim se takových magorů jako ste vy
...neboj se jich, jsou v menšině, tak si vysakukujou...
Znáš menšiny, to je u nich normální....
...mnooo...Stáňa dobrý, ale ty vypadáš jako vopravdová a nefalšovaná ortodoksní buzna ...pičo, to se fakt nestydíš f tomdle vylézt na ulici??? ...voe, to já bych se hambou propat do západního Německa
...hele, že je to džouk???
faitík psal:Banditatom psal:Progear 650 psal:
Souhlas, mrdky a jeste sou urazeny, kdyz je clovek vypicuje...Jsem rad, ze tu jsou jeste normalni lidi
Já bych si chtěl pořídit kolo. Protože bych chtěl jezdit se synem a naposledy jsem na kole jezdil ve 14-ti. Ale bojim se takových magorů jako ste vy
...ser na kolo, kup mu ňáký PWčko s automatem a tudle slepou vývojovou etapu se šlapkama přeskočte
Banditatom (Člen) 10.05.2016 14:58:18 Offline |
Jezkovo voko voni jsou jak mor
Petre jak psal strejda filous stana dobry malou jeste chapu(ale vecer volam anonymne socialku ze tyrate dite jizdou na kole) ale ty ses v tom fakt jak hot men
Banditatom psal:Jezkovo voko voni jsou jak mor
Petre jak psal strejda filous stana dobry malou jeste chapu(ale vecer volam anonymne socialku ze tyrate dite jizdou na kole) ale ty ses v tom fakt jak hot men
...a ještě nás taky dohání hmotností pokud mě neklame zrak
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2016 15:38:59 Offline |
Banditatom (Člen) 10.05.2016 15:54:54 Offline |
Mour psal:Petr J. psal:Mour psal:...a ještě nás taky dohání hmotností pokud mě neklame zrak
...objemovka pičo...
...bacha blbě se pak rýsuje, je to na dlouho
....jj vime o tom svoje co?
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2016 15:58:58 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Mlade taky trenuje na minibike
...co ta postranní kolečka? sundat...
Napodobne....nejdriv se musi naucit brzdit a trosku to ovladat pak mu je sundam
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Mlade taky trenuje na minibike
...co ta postranní kolečka? sundat...
Napodobne....nejdriv se musi naucit brzdit a trosku to ovladat pak mu je sundam
...netrap to dítě tím, že se musí nejdřív naučit brzdit a trošku to ovládat, sám ses to do teď taky ještě nenaučil
ps: jsem vůl, vím to
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:faitík psal:Banditatom psal:
Jsem rad, ze tu jsou jeste normalni lidiJá bych si chtěl pořídit kolo. Protože bych chtěl jezdit se synem a naposledy jsem na kole jezdil ve 14-ti. Ale bojim se takových magorů jako ste vy
...ser na kolo, kup mu ňáký PWčko s automatem a tudle slepou vývojovou etapu se šlapkama přeskočte
Co je PWčko?
Hoď sem taky fotku
Banditatom (Člen) 10.05.2016 19:26:30 Offline |
Hej co cenzura preci si tu verbez pumpickarskou nepustime k teludit jsou jako mor dneska jdu se zenou na pivo a nejaka cyklobuzna v tech jejich botickach me vzbudila dite a bylo po....bacha na ne je to verbez
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2016 19:34:11 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:
...co ta postranní kolečka? sundat...Napodobne....nejdriv se musi naucit brzdit a trosku to ovladat pak mu je sundam
...netrap to dítě tím, že se musí nejdřív naučit brzdit a trošku to ovládat, sám ses to do teď taky ještě nenaučil
ps: jsem vůl, vím to
třeba se to naučí líp než já a bude Progearovi dělat konkrurenci...pak tě taky požádám o sponzoring
faitík psal:Filous psal:faitík psal:
Já bych si chtěl pořídit kolo. Protože bych chtěl jezdit se synem a naposledy jsem na kole jezdil ve 14-ti. Ale bojim se takových magorů jako ste vy...ser na kolo, kup mu ňáký PWčko s automatem a tudle slepou vývojovou etapu se šlapkama přeskočte
Co je PWčko?
Hoď sem taky fotku
...Yamaha PW50...nebo Suzuki JR50 - to bude mit nejspis na prodej Inkvizitor...a na fotky se voptej pana Gugla...
Filous psal:faitík psal:Filous psal:
...ser na kolo, kup mu ňáký PWčko s automatem a tudle slepou vývojovou etapu se šlapkama přeskočteCo je PWčko?
Hoď sem taky fotku...Yamaha PW50...nebo Suzuki JR50 - to bude mit nejspis na prodej Inkvizitor...a na fotky se voptej pana Gugla...
A to mě by se pro mladýho líbilo tohle http://kuberg.cz/p-3-trial-e.aspx
jako sice to nesmrdí benzínem, ale tim líp bo to nedělá bordel a může s tim blbnou na dvoře nebo v lese a nikdo nebude vat bo je to tichý
Ale kurva vždyť motorka má smrdět,vydávat nějakej zvuk a lidi mají pičovat,to k tomu přece patří
Já bych chtěl pro Vikeca malou malagutti RC,prodává se to za rozumný love,je to jednoduchý a blbuvzdorný a přitom je to furt zmenšenina krosky
Jinak z kola sem mu sundal kolečka a pak i šlapátka a tácem a řetězem a lítá zatím jen jako na odrážedle. Už to solidně krotí,tak asi za měsíc nahodím nazpět šlapátka a bude muset začít šlapat,lenoch jeden
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 11.05.2016 07:03:44 Offline |
VikecB12 psal:Ale kurva vždyť motorka má smrdět,vydávat nějakej zvuk a lidi mají pičovat,to k tomu přece patří
Já bych chtěl pro Vikeca malou malagutti RC,prodává se to za rozumný love,je to jednoduchý a blbuvzdorný a přitom je to furt zmenšenina krosky
Jinak z kola sem mu sundal kolečka a pak i šlapátka a tácem a řetězem a lítá zatím jen jako na odrážedle. Už to solidně krotí,tak asi za měsíc nahodím nazpět šlapátka a bude muset začít šlapat,lenoch jeden
No ja jsem s odrazedlem neuspel vic ho bavila trikolka..takze ted kolo s koleckama a pak mu je sundam..blby je ze na svuj vek je jak ustreleny kecky a vsechny tyhle vymozenosti jsou na nej velky i na tom kole ma sedacku uplne dole.
Filous psal:faitík psal:Filous psal:...ser na kolo, kup mu ňáký PWčko s automatem a tudle slepou vývojovou etapu se šlapkama přeskočte
Co je PWčko?
Hoď sem taky fotku...Yamaha PW50...nebo Suzuki JR50 - to bude mit nejspis na prodej Inkvizitor...a na fotky se voptej pana Gugla...
Tak jsem to zkouknul a motorky jsou to pěkný, pro děti do začátku. To ale místo kol pro celou rodinu abych připlatil a koupil krosku i pro sebe!
To se dostáváme úúúplně do jinýho téma. http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=16063
Filous psal:...mnooo...Stáňa dobrý, ale ty vypadáš jako vopravdová a nefalšovaná ortodoksní buzna ...pičo, to se fakt nestydíš f tomdle vylézt na ulici??? ...voe, to já bych se hambou propat do západního Německa
...hele, že je to džouk???
naprostej souhlas!
Amen. . .
K.a.s.y.m. (Člen) 11.05.2016 09:34:14 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:No ja jsem s odrazedlem neuspel vic ho bavila trikolka..takze ted kolo s koleckama a pak mu je sundam.......
...blbý je, že bude mít problém se stabilitou, správný způsob je ten Víkecův...
To ja vim on na tom odrazedle jezdit umi kdyz je to z kopce tak zvedne nohy a jede ale od nas je to zkopce a do kopce ho to nebavi (to ma asi po me ) necham ho na tom par dni s koleckama a pak mu je sundam.
I na tom kole kdyz to zkousel prvne bez kolecek tak jede sam dokud si neuvedomi ze jem ho pustil..jak to zjisti tak rev a prasti sebou o zem
VikecB12 psal:To sme teda dopadli
...no hlavně ty tyvole přes svý velkohubý prohlášení, že děcko jde absolutně mimo tebe a ať si s tím šárka nakládá a poradí sama jak umí
osiris psal:VikecB12 psal:To sme teda dopadli
...no hlavně ty tyvole přes svý velkohubý prohlášení, že děcko jde absolutně mimo tebe a ať si s tím šárka nakládá a poradí sama jak umí
...
...jináč Tom jr. jezdil s jednim kolečkem, levym...a vohnutym nahoru a vodkládal to na něj při zastavení jag na bočák...a f krizofce to dycky na tu stranu naklopil a vopřel se...ale psychologie funguje, bo dyš sem mu ho zdemontoval ouplně, tag drškoval
P.S. ...to máš za toho Festra pacholku ...a esi budeš drzej, tag prásknu další
Filous psal:osiris psal:VikecB12 psal:To sme teda dopadli
...
...jináč Tom jr. jezdil s jednim kolečkem, levym...a vohnutym nahoru a vodkládal to na něj při zastavení jag na bočák...a f krizofce to dycky na tu stranu naklopil a vopřel se...ale psychologie funguje, bo dyš sem mu ho zdemontoval ouplně, tag drškoval
P.S. ...to máš za toho Festra pacholku ...a esi budeš drzej, tag prásknu další
...to ještě měl pleny, nebo už jezdil bez jen v kraťaskách
Filous psal:.. ty vypadáš jako vopravdová a nefalšovaná ortodoksní buzna....
...myslíš, že bych měl přejít na kickbox?
https://www.youtube.com/watch?v=pmk7aK2HBDc
osiris psal:VikecB12 psal:To sme teda dopadli
Šak sem si popel nasypal na hlavu hnedka v prvním roce života toho našeho kazišuka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:osiris psal:VikecB12 psal:To sme teda dopadli
Šak sem si popel nasypal na hlavu hnedka v prvním roce života toho našeho kazišuka
...my ti to říkali
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2016 09:11:37 Offline |
dát tomu aspoň kilovatovej elektromotor a baretky tak na 100 km bylo by to dobrý přibližovadlo do města
hlemejzd999 (Člen) 15.07.2016 11:42:47 Offline |
hlemejzd999 psal:vy ste teda ouchylové .. bracha si koupil todle a pochvaluje si to, jak to pekne jezdi z hospody
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8306_o.jpg
.. todle uz je za hranou, co sem dáváte
...jestli brácha neví co s prachama, tak já bych potřeboval Kojakoj zaplatit řetězovku
hlemejzd999 (Člen) 15.07.2016 12:19:58 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:vy ste teda ouchylové .. bracha si koupil todle a pochvaluje si to, jak to pekne jezdi z hospody
.. todle uz je za hranou, co sem dáváte...jestli brácha neví co s prachama, tak já bych potřeboval Kojakoj zaplatit řetězovku
jasny ,ja mu to vyridim, von se ti vozve
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:vy ste teda ouchylové .. bracha si koupil todle a pochvaluje si to, jak to pekne jezdi z hospody
.. todle uz je za hranou, co sem dáváte...jestli brácha neví co s prachama, tak já bych potřeboval Kojakoj zaplatit řetězovku
jasny ,ja mu to vyridim, von se ti vozve
sqělý...díky
Filous psal:...boooze muj, dyk za to by byla urcite naka pjekna vojetina, ne??? ...a bes slapek
no nový to vyšlo něco pod sto litrů... :D já to koupil za zlomek... (pán co to prodával si místo toho koupil elektrokolo asi za 160... měl v píči achilovky, tak na tom moc nenajezdil, takže je to jak novvý...)
K.a.s.y.m. psal:dát tomu aspoň kilovatovej elektromotor a baretky tak na 100 km bylo by to dobrý přibližovadlo do města
chvíli sem docela vážně přemejšlel, co je to baretka...
už sem asi přepracovanej, večer to vypláchnu
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2016 16:11:18 Offline |
Luk psal:K.a.s.y.m. psal:dát tomu aspoň kilovatovej elektromotor a baretky tak na 100 km bylo by to dobrý přibližovadlo do města
chvíli sem docela vážně přemejšlel, co je to baretka...
už sem asi přepracovanej, večer to vypláchnu
samozřejmně baterka..no já si teď vzal radči pro jistotu 14 dní dovolenou
Banditatom (Člen) 15.07.2016 16:22:27 Offline |
Jezkovo voko voni jeste nemaj ban?
Honzik8719 (Člen) 15.07.2016 19:27:46 Offline |
co ty rohy do na takovym kole?
...relativní kochač...
yebat psal:Filous psal:...boooze muj, dyk za to by byla urcite naka pjekna vojetina, ne??? ...a bes slapek
no nový to vyšlo něco pod sto litrů... :D já to koupil za zlomek... (pán co to prodával si místo toho koupil elektrokolo asi za 160... měl v píči achilovky, tak na tom moc nenajezdil, takže je to jak novvý...)
...stotisicceskejchkorun???...nene, to nemuze stat tolik, dyk je to par skurvenejch trubek a slapky, to je picovina, to ti lhali
Banditatom (Člen) 15.07.2016 19:54:22 Offline |
Filous psal:yebat psal:Filous psal:...boooze muj, dyk za to by byla urcite naka pjekna vojetina, ne??? ...a bes slapek
...stotisicceskejchkorun???...nene, to nemuze stat tolik, dyk je to par skurvenejch trubek a slapky, to je picovina, to ti lhali
Partaku taky jsem to nemohl pochopit ale uz jsem prozrelaby si tech par trubek koupil pozer a maser musi to met desne nul jinak je to out ale tomu nerozumime
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2016 20:00:20 Offline |
Banditatom psal:Filous psal:yebat psal:
no nový to vyšlo něco pod sto litrů... :D já to koupil za zlomek... (pán co to prodával si místo toho koupil elektrokolo asi za 160... měl v píči achilovky, tak na tom moc nenajezdil, takže je to jak novvý...)...stotisicceskejchkorun???...nene, to nemuze stat tolik, dyk je to par skurvenejch trubek a slapky, to je picovina, to ti lhali
Partaku taky jsem to nemohl pochopit ale uz jsem prozrelaby si tech par trubek koupil pozer a maser musi to met desne nul jinak je to out ale tomu nerozumime
To jsi vystih naprostopřesně
hlemejzd999 (Člen) 15.07.2016 21:37:14 Offline |
Kožak psal:pěkný
jécheché ...prej „ pěkný “ ...tvl dneska je tu prdel
Filous psal:...stotisicceskejchkorun???...nene, to nemuze stat tolik, dyk je to par skurvenejch trubek a slapky, to je picovina, to ti lhali
Já myslím, že jestli jim při tom nakecali, že to kolo je vyrobený ze stejnýho materiálu jako je vyrobené záchodové prkýnko na vesmírné stanici na oběžné dráze, tak si ty pumpičky jenom chrochtaj blahem.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 psal:Kožak psal:pěkný
jécheché ...prej „ pěkný “ ...tvl dneska je tu prdel
njn ty máš halt ty pojmy převrácený ...proto máš brouka
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 16.07.2016 22:07:40 Offline |
yebat psal:Kožak psal:hlemejzd999 psal:
jécheché ...prej „ pěkný “ ...tvl dneska je tu prdelnjn ty máš halt ty pojmy převrácený ...proto máš brouka
No Hundaje mu taky nikdo nepochválí...
Radej byt out v hujdaji nez byt pozer s namasirovanym hemeroidem na pumpicce
Banditatom psal:yebat psal:Kožak psal:
njn ty máš halt ty pojmy převrácený ...proto máš broukaNo Hundaje mu taky nikdo nepochválí...
Radej byt out v hujdaji nez byt pozer s namasirovanym hemeroidem na pumpicce
neboj, na cyklostezce mě nepotkáš... a uplý kraťasy s plínou taky nevozim...
hlemejzd999 (Člen) 17.07.2016 06:30:25 Offline |
yebat psal:Kožak psal:hlemejzd999 psal:
jécheché ...prej „ pěkný “ ...tvl dneska je tu prdelnjn ty máš halt ty pojmy převrácený ...proto máš brouka
No Hundaje mu taky nikdo nepochválí...
Pche ...dybysme dali závod ,tak by te na rovince dal v pohodě a moch bys jet klidně na nejtěžší převod
...tak ta naše malá bikrosařka na prvních závodech v Hranicích na Moravě po oba závodní dny v Top Ten...
Příští víkend jedou poslední závody sezony, tentokráte na domácím hřišti v Opavě...budu tam, kdyb jel někdo kolem s kolem i bez
K.a.s.y.m. (Člen) 27.09.2016 15:54:03 Offline |
Uz i ty jsi takhle sparchantel??😂😂😂
Banditatom (Člen) 27.09.2016 16:51:45 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Uz i ty jsi takhle sparchantel??😂😂😂
...chtěl bych ho potkat v elastickém cyklotrikotu....
pojd si to utrit
K.a.s.y.m. (Člen) 27.09.2016 19:13:11 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Uz i ty jsi takhle sparchantel??😂😂😂
Jsou veci bez kterych se obejdu..uz jen ta predstava me bude dneska budit hruzou pokud se dost neozeru
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Uz i ty jsi takhle sparchantel??😂😂😂
Jsou veci bez kterych se obejdu..uz jen ta predstava me bude dneska budit hruzou pokud se dost neozeru
...domů přijede na skůtru (tak aby ho samozřejmě nikdo z motorkářské obce neviděl) a vezme svůj růžový bicykl, obklékne strakatý dresík a vyrazí na vyjížďku.......prostě celý Víkec...