Nejsi přihlášen
Luzrova posledni "svobodna" jizda (16.5.2015)
Jelikoz se kalendar zacina hromadit ruznymi akcemi, taky se s jednou pridam.
Moje pani se rozhodla, ze se chce vdavat. Rekl jsem si teda, ze nebudu svina a aspon trochu ji v tom podporim. Proto bych ji rad usporadal decentni motorkarsky doprovod k obradni sini a zpet(decentni = cim vic motorek, tim lip). No a jelikoz to vypada, ze tam u toho oltare budu muset stat s ni a cely to odkejvat, rad bych ten jeji doprovod pojmul zaroven i jako takovou svoji posledni svobodnou jizdu. Proto budu velice rad, kdyz nas prijdete v tento slavnostne (pro ni) smutecni (pro me) den podporit.
blizsi info nasleduje ...
Datum a cas konani obradu: 16.5.2015 10:30 AM (jakoze pred vobedem)
Predpokladany harmonogram doprovodu:
XX - 9:30: prijezd na start (Klecany, V Honech 689), cigaro, pokec, vtipky na to jak jsem blbej, ...
9:30 - odjezd smer Libensky zamek. Plan trasy je zde
http://mapy.cz/#!/zakladni?planovani-tr … D&ri=0
10:30 - 11:00 saskarna s libackou a prstynkama
11:30 odjezd do Klecan na namesti (kdo bude chtit). Zde cigo, nejakej drink a podekovani za ucast. Dale uz kazdej dle svych planu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: Luzrova posledni "svobodna" jizda (16.5.2015)
Filous psal:...mi tag došlo, prej se f kvjetenci tydle estrády nemaj vodehrávat, ha??? e???
jakoze ty Horicky estrady?
v mym pripade je termin uplne ukradenej. Mne se dari neustale
My tě teda přijedem podpořit renaultem
Jen teda ještě nevim jestli budu držet smutek s tebou nebo se radovat s pani, páč mám pocit že sis vybral docela dobře
Filousi to že se lidi neměli brát v květnu je stará tradice z dob kdy lidi dřeli na poli protože když se v květnu brali a zadělali na potomka tak se jim narodil v zimě kdy bylo nejmíň jídla a nejvíc bídy takže nejmenší šance na přežití... předpokládám že ajťáci to maj dneska trochu jinak a zaopatřej rodinu celoročně
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Banditatom (Člen) 19.03.2015 16:51:12 Offline |
Dobre ti tak jinak vitej v klubu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 19.03.2015 17:10:19 Offline |
tak to ti nepřeju
jinak samo že gratulace aj budoucí pani
asi štěstí, že budoucí manželky nechodí na tohle forum, páč kdyby si to tady o každém přečetly,tak by z nich byly brzy bejvalý milenky
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Loser psal:Filous psal:...mi tag došlo, prej se f kvjetenci tydle estrády nemaj vodehrávat, ha??? e???
jakoze ty Horicky estrady?
v mym pripade je termin uplne ukradenej. Mne se dari neustale
já se taky předloni ženil v květenci. A nemůžu si stěžovat. (Teda - nemůžu si už ani stěžovat
Jinak Luzroj - hodně štěstí,woe
God Gave me Everything I want
mám to kousek tož dojdu....
Kubíků moc nemajíce avšak nadšení tě opět spatřit je silnější než má současná kubatůra.
Na Libni sem taky omylem řekl ano.... (to jako , že cestu znám)
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2015 20:37:40 Offline |
Když do toho nic nevlítne tak s paní přijedeme taky..tohle si ujít nenechám
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...tag se drž kámo, já bohužel nejspíš nedorazim, bo budu f ten sváteční čas šroubovat Progearovi f Hořicích na závodech...ale duchem budu s tebou
tak se tam potkáme
budu tam s Ričim...
Luzroj gratula...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
nicola.foxx (Člen) 19.03.2015 23:06:35 Offline |
Wole gratulace.
Ale esli se nic nezmění, tak hlídám caparti, páč žena je v háku.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Honzik8719 (Člen) 20.03.2015 10:08:54 Offline |
Vinovej vobouchanej kult nebude chybět
...relativní kochač...
Progear 650 (Člen) 20.03.2015 10:14:23 Offline |
nedorazim... budu se tou dobou snažit, aby toho šroubování měl Filous co nejmíň...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:nedorazim... budu se tou dobou snažit, aby toho šroubování měl Filous co nejmíň...
ty se hlavne snaz, aby nemuseli sroubovat tebe. Budu na tebe cely den myslet, tak mi aspon posli zpravu, jak jsi dopadl (aby jako matka tve dcery vedela, jestli si nakonec nevybrala spatne)
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2015 23:50:47 Offline |
Silverfox psal:No ty , tak na to se prijdu kouknout
no tak jestli přijedeš tak.to sna dorazim určitě..tebe jsem neviděl ani napamatuju
Progear 650 (Člen) 22.03.2015 11:20:10 Offline |
Loser psal:Progear 650 psal:nedorazim... budu se tou dobou snažit, aby toho šroubování měl Filous co nejmíň...
ty se hlavne snaz, aby nemuseli sroubovat tebe. Budu na tebe cely den myslet, tak mi aspon posli zpravu, jak jsi dopadl (aby jako matka tve dcery vedela, jestli si nakonec nevybrala spatne)
Domluveno
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2015 14:11:31 Offline |
Tak co? Ještě jsi si to nerozmyslel?Platí i místo srazu atd?
Tak vazeni, uz se to pomalu blizi. Pocasi ma bejt vyhledove na picu, ale verim, ze se to jeste zmeni (jakoze k lepsimu).
Cas je porad stejnej, jen srocoviste jsem se rozhodnul presunout k Houskovi pred barak (jen o tom jeste nevi ). Je tam o dost vic mista a hlavne ma hned u baraku dva penziony, kde bude bydlet vetsina hosti. Tak at se nemusime motat po sidlisti. Takze misto srazu je Na Vyhlidce 547, Klecany
http://mapy.cz/#!/zakladni?x=14.4229460 … ;id=693156
tak doufam, ze me nenechate ve stychu a par se nas tam sejde
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2015 09:46:04 Offline |
Loser psal:vogo, zrovna to zde jdu trosku updatovat a koukam, ze ses vic nedockavej nez ta moje nastavajici
nedočkavej ne..spíš je dotaz že kdyby jsi si to rozmyslel ,že bych jel do Hořic tak ať mám plán jistej dřív než v pátek večer
K.a.s.y.m. psal:Loser psal:vogo, zrovna to zde jdu trosku updatovat a koukam, ze ses vic nedockavej nez ta moje nastavajici
nedočkavej ne..spíš je dotaz že kdyby jsi si to rozmyslel ,že bych jel do Hořic tak ať mám plán jistej dřív než v pátek večer
s tim rozmejslenim je to porad jeste aktualni Cim vic se to blizi, tim vic me prepadaj cerny myslenky Tak ty Horice zas jako uplne nezatracuj. Mozny je vsechno
K.a.s.y.m. (Člen) 11.05.2015 12:41:32 Offline |
jako že máš připravenou motorku a při odjezdu k obředu odjíždíš směr Hořice místo obřadno síň
Loser psal:s tim rozmejslenim je to porad jeste aktualni Cim vic se to blizi, tim vic me prepadaj cerny myslenky Tak ty Horice zas jako uplne nezatracuj. Mozny je vsechno
Ja bych jel kdyztak s Tebou do tech Horic abych taky najezdil nejaky kilometry.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:Loser psal:vogo, zrovna to zde jdu trosku updatovat a koukam, ze ses vic nedockavej nez ta moje nastavajici
s tim rozmejslenim je to porad jeste aktualni Cim vic se to blizi, tim vic me prepadaj cerny myslenky Tak ty Horice zas jako uplne nezatracuj. Mozny je vsechno
Zbyňku přifrč, voženit se můžeš kdykoli,ale třeba vidět takovýho Proga v rejsu s těma divočákama,to se nemusí vopakovat Navíc máme drink a vezu gril a flákotu
Dokážeme Ti to rozmluvit
Tímto se omlouvám budoucí paní Zřídkaveselé
...a bude hůř!
To Loser, kurna stavil sem se u tatika tvyho pro lyze co me tam Borek preposlal, tak sme splkli chvilku, tak rikal ze to budes mit nejaky velky tu svatbu . Tak snad mas dostatecne hodnou zenu ze to bude stat za to . A jinak dobre ti tak
zas si někdo kurví sobotu
Billy psal:To Loser, kurna stavil sem se u tatika tvyho pro lyze co me tam Borek preposlal, tak sme splkli chvilku, tak rikal ze to budes mit nejaky velky tu svatbu :-). Tak snad mas dostatecne hodnou zenu ze to bude stat za to :-). A jinak dobre ti tak :-D :good:
zas si někdo kurví sobotu :-D
Vogo a nechytnul jsi od nej anginu? On to chudak asi prolezi na antibiotikach. A to se tak tesil, jak popije. Snad aspon jednoho rumika do caje mu povolej.
Svatba bude takova normalni. Nekterejm se muze zdat, ze je mala, nekterejm zase velka .... 70 lidi je myslim tak akorat. To je proste dan za to, ze se clovek zeni v dobe, kdy uz jsou vsichni jeho kamosi zenati, maji decka a nebo aspon pritelkyne. Takze kdyz chces pozvat kamose, musis k tomu zapocitat i neco navic. Sice jsem zkousel vypsat odmeny pro ty, co nechaj zeny a deti doma, ale ve finale to nikomu nejak neproslo. Podpantoflaci :-D:-D
A zena? Jestli je hodna, to nevim. Ale zatim posloucha. Tak snad se to po vikendu nezmeni :-D:-D:-D
Banditatom (Člen) 13.05.2015 20:11:27 Offline |
Pekne se ti to krati voe 70lidiprej mala svatba
Loser psal:Billy psal:To Loser, kurna stavil sem se u tatika tvyho pro lyze co me tam Borek preposlal, tak sme splkli chvilku, tak rikal ze to budes mit nejaky velky tu svatbu . Tak snad mas dostatecne hodnou zenu ze to bude stat za to . A jinak dobre ti tak
zas si někdo kurví sobotuVogo a nechytnul jsi od nej anginu? On to chudak asi prolezi na antibiotikach. A to se tak tesil, jak popije. Snad aspon jednoho rumika do caje mu povolej.
Svatba bude takova normalni. Nekterejm se muze zdat, ze je mala, nekterejm zase velka .... 70 lidi je myslim tak akorat. To je proste dan za to, ze se clovek zeni v dobe, kdy uz jsou vsichni jeho kamosi zenati, maji decka a nebo aspon pritelkyne. Takze kdyz chces pozvat kamose, musis k tomu zapocitat i neco navic. Sice jsem zkousel vypsat odmeny pro ty, co nechaj zeny a deti doma, ale ve finale to nikomu nejak neproslo. Podpantoflaci
A zena? Jestli je hodna, to nevim. Ale zatim posloucha. Tak snad se to po vikendu nezmeni
Ja sem zdravej nic sem nechytl nastesti, tos snad se uzdravi a teho nemaleho ruma do caje si da
Bedřich psal:Tak hlásim, že semnou to vypadá dobře :- )
no tak super. Tak zkus nalozit i pani. Jiste se tam pro ni najde neco dobreho, sladkeho do zobacku
K.a.s.y.m. (Člen) 15.05.2015 10:19:25 Offline |
Drakoxxl psal:Zbynďo budem parkovat na ulici, nebo máš povolení až před zámek?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 80_lib.jpg
vem sebou placku a povolení nepotřebujeme ;-)
K.a.s.y.m. psal:Drakoxxl psal:Zbynďo budem parkovat na ulici, nebo máš povolení až před zámek?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 80_lib.jpgvem sebou placku a povolení nepotřebujeme ;-)
No jo, ale dohaduj se se šedým morem
Lepší někdy, než nikdy.
Loser psal:Bedřich psal:Tak hlásim, že semnou to vypadá dobře :- )
no tak super. Tak zkus nalozit i pani. Jiste se tam pro ni najde neco dobreho, sladkeho do zobacku
Vogo máme už dvě děti, ty už nenaložim. :- ) ale žena zdraví :- )
.... jinak jsem dnes zjistil, že mám propadlou technickou, tak jsem se to jal řešit... no, docela jsem čuměl, když se pán dlouze díval na blinkry a říká mi, že neprojdu.... pak přidá "co s tím?" pak to řekl ještě 10x, já furt nic... no a na konci tam nalepí známku a povídá "tak aspoň na kafe ne"... a rozevřel ty svoje desky?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
homologace je na všem, před dvěma lety jinde to pro něj bylo OK.
nevim.... já tehle přístup "vyloženě si říct vo keš" nemam rád.... buď dávám nebo obráceně beru, ale nikdy si o něj neříkám..
Bedřich psal:Loser psal:Bedřich psal:Tak hlásim, že semnou to vypadá dobře :- )
Vogo máme už dvě děti, ty už nenaložim. :- ) ale žena zdraví :- )
.... jinak jsem dnes zjistil, že mám propadlou technickou, tak jsem se to jal řešit... no, docela jsem čuměl, když se pán dlouze díval na blinkry a říká mi, že neprojdu.... pak přidá "co s tím?" pak to řekl ještě 10x, já furt nic... no a na konci tam nalepí známku a povídá "tak aspoň na kafe ne"... a rozevřel ty svoje desky?
...to se mu pak ale ta dvacetikoruna s těch desek vykutálí, ne?
sem se mu na ty desky vysral... z peněženky v kufru jsem mu v tom kufru nechal ležet jednoho karla a hned vedle jsem dal kovový páď, a von cvrknul do toho páďa a povídá, to si nech na kafe a sebral karla
vsem vam moc dekuji za ucast a podporu, bylo to pri nejmensim uchvatne Skoda, ze jste se nezdrzeli dele. Chtel jsem vam jeste napakovat neco na cestu.
Akce to byla vydarena ... jeden svatebcan bloudil rano po Klecanech nahatej a hledal, kde bydlime a ja se probudil s rozseknutym celem (asi me zbila zena, aby hned po svatbe demonstrovala, jak to ted u nas bude vypadat )
Jeste jednou velke diky
Loser psal:vsem vam moc dekuji za ucast a podporu, bylo to pri nejmensim uchvatne Skoda, ze jste se nezdrzeli dele. Chtel jsem vam jeste napakovat neco na cestu.
Akce to byla vydarena ... jeden svatebcan bloudil rano po Klecanech nahatej a hledal, kde bydlime a ja se probudil s rozseknutym celem (asi me zbila zena, aby hned po svatbe demonstrovala, jak to ted u nas bude vypadat )
Jeste jednou velke diky
To byla svatební noc trochu sado maso,né?Jinak měli jste to pěkný.
Libor nx psal:Jo ještě vzkaz pro Terezku zrcátko zpravený jako nový.Mám u tebe velkýho panáka zelený.
Tak to je superbyl jsem z toho trošku rozladěn Příště jí nechám slézt mimo řadu až pak zajedu.
Jináč to bylo moc hezký a obžerstvení taky super,diky Lůzru chlape
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
pulmotor psal:Libor nx psal:Jo ještě vzkaz pro Terezku zrcátko zpravený jako nový.Mám u tebe velkýho panáka zelený.
Tak to je superbyl jsem z toho trošku rozladěn Příště jí nechám slézt mimo řadu až pak zajedu.
Jináč to bylo moc hezký a obžerstvení taky super,diky Lůzru chlape
Nic si z toho nedělej,nic se vlastně nestalo.
Honzik8719 (Člen) 18.05.2015 14:49:06 Offline |
Drakoxxl psal:Maj to za sebou, tak hodně štěstí do toho spolužití
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 103926.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 104332.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 095224.jpg
dobrý to bylo...
bude i video?
...relativní kochač...
nejvíc bylo:
"...svatebčané se dohodli, že budou používat jméno Zřídkaveselý, Zřídkaveselá..."
z houfu bandiťáků: "...hm, tak to si moc neužijou"
řehtala se i oddávající
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
hlemejzd999 (Člen) 19.05.2015 12:28:34 Offline |
Luk psal:nejvíc bylo:
"...svatebčané se dohodli, že budou používat jméno Zřídkaveselý, Zřídkaveselá..."
z houfu bandiťáků: "...hm, tak to si moc neužijou"
řehtala se i oddávající
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 19.05.2015 12:39:06 Offline |
Dobre ti tak kdyz si nenechas od nas blbejch poradit
To loser: ted uz taky musis bejt stastnej
Honzik8719 psal:Drakoxxl psal:Maj to za sebou, tak hodně štěstí do toho spolužití
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 095224.jpgdobrý to bylo...
bude i video?
Bude, ale kameru držela má drahá polovička, takže cesta zpět je záběr napůl s její růžovou helmou a bohužel klekla baterka těsně před knajpou, takže houskova gumovačka tam už nejni , ale Bandit pokřik s motoorchestrem se povedli Prostřihnu to a upnu, jen co budu mít čas
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Honzik8719 psal:Drakoxxl psal:Maj to za sebou, tak hodně štěstí do toho spolužití
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 095224.jpgdobrý to bylo...
...no tak buď rád žes jí nenechal držet řidítka hele :)
bude i video?Bude, ale kameru držela má drahá polovička, takže cesta zpět je záběr napůl s její růžovou helmou a bohužel klekla baterka těsně před knajpou, takže houskova gumovačka tam už nejni , ale Bandit pokřik s motoorchestrem se povedli Prostřihnu to a upnu, jen co budu mít čas
MRDAT!!!
Trochu surovější střih, ale pro další případné zpracování dostačující
K sosnutí hír: https://www.dropbox.com/s/q3nr9iz8om2k8 … 5.mp4?dl=0
Jinak pro kukajdu hír: http://www.youtube.com/watch?v=3IW8CuE8KRM
pokřik 4:33
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Trochu surovější střih, ale pro další případné zpracování dostačující
K sosnutí hír: https://www.dropbox.com/s/q3nr9iz8om2k8 … 5.mp4?dl=0
Jinak pro kukajdu hír: http://www.youtube.com/watch?v=3IW8CuE8KRM
pokřik 4:33
Diky za video. Hezky jsi to zreziroval. Ted uz konecne vime, kdo tam vyvolal ten smich - ten, kdo mi nekolik let nalejval ty jedy
No a ted uz jen cekame na fotky, ktere by tak nejak mohli osvezit nasi pamet. Oba mame totiz pocit, ze jsme na ten odpoledni program byli nekde uplne jinde
killerovka (Člen) 22.05.2015 21:00:30 Offline |
gratulujemeeee!!!!
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Stránky: 1