Nejsi přihlášen
Názor
Zdravím Vás, Bandiťáci!
Vlastním Bandita 600S z roku 2003, ale chci postoupit na další metu a to Bandita 1250. Řekněte mi názor na tuto motorku http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 07074.html
Originál stav? Znáte ji někdo? .....a podobně.
Je to jenom příspěvek pro diskusi.
Díky za Vaše názory!!!
....zlomil křídu a napsal na zeď "miluju svět"!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2015 20:44:40 Offline |
Re: Názor
Saphiir psal:Ta 600 mi už nějak přestává stačit a už mě to tolik nebaví. Chtěl bych něco trošičku jinýho, což od tý 1250 očekávám :)
aby jsi z toho cesťáku nebyl spíš zklamanej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Saphiir psal:Ta 600 mi už nějak přestává stačit a už mě to tolik nebaví. Chtěl bych něco trošičku jinýho, což od tý 1250 očekávám :)
To že chceš zůstat u bandita ti jenom chválim,ale já bych uvažoval i o 1200.Seženeš krásný kousky a budou jen o tři roky starší než je tenhle a hlavně vzduchem chlazenej motorChtěl jsi jenom názor,tak máš můj názor.
corimec psal:Saphiir psal:Ta 600 mi už nějak přestává stačit a už mě to tolik nebaví. Chtěl bych něco trošičku jinýho, což od tý 1250 očekávám :)
To že chceš zůstat u bandita ti jenom chválim,ale já bych uvažoval i o 1200.Seženeš krásný kousky a budou jen o tři roky starší než je tenhle a hlavně vzduchem chlazenej motorChtěl jsi jenom názor,tak máš můj názor.
A jsem za něj rád!
....zlomil křídu a napsal na zeď "miluju svět"!
neznam ji. Vypadá celkem ok - taky díky kvalitě fotek 18tis km je asi otázkou za 6 let v itošce..... ale co s tím naděláš....
Mě se líbí ten lauf, klidně bych ho dal na tu svoji asi to chce vidět..
Jinak já šel z B6 na B1250 a baví mě to do dnes po nějakech 30tis km.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
To Saphiir,,,je pěkná, bude tišší jak vzducháč, sedlo, výfuk, tašky, padáky pěkný, udělej ten krok dopředu, budeš spokojenej, co se týče km, mám 2008 a taky 18000km, a to proto že proháním víc verglů, aby mě nežluknul volej, přeju ti ji. Zdenek.
corimec psal:Saphiir psal:Ta 600 mi už nějak přestává stačit a už mě to tolik nebaví. Chtěl bych něco trošičku jinýho, což od tý 1250 očekávám :)
Dobrej názor
Smrt je ze všeho to poslední.
Stránky: 1