Nejsi přihlášen
hřebík v gumě
...pátek 13. se pro mě protáhl asi až do neděle, jinak si to nedovedu vysvětlit
Večer jsem se vrátil z vejletu, zkouknu pryže a co nevidím - krásnej malej hřebík v zadní pryži. A ted, co s tím? Guma neuchází, zvláštní chování motky nepozoruju - vysrat se na to?
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
Re: hřebík v gumě
Tak na ten špunt jsem myslel, ale jak je to s výdrží na motce, nebývaj s tím problémy? Přecejenom nejsem tak bohatej, abych mohl používat levný věci
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
Kdysi na bandasce jsem měl "špunt" po hřebíku v celkem zánovní gumě a v pohodě jsem ji dojezdil..., takže bez obav no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 16.04.2007 19:05:23 Offline |
Filous psal:...dvakrát sem řešil díru f gumě knotem a dycky sem ji dojezdil aš na plátno, žádnej trabl...bes sundavání kola a gumy...vozim tedle vercajk pot sedlem místo antipichu a sem f klidu
a na kolikátý plátno
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...dvakrát sem řešil díru f gumě knotem a dycky sem ji dojezdil aš na plátno, žádnej trabl...bes sundavání kola a gumy...vozim tedle vercajk pot sedlem místo antipichu a sem f klidu
a na kolikátý plátno
...sem posera, jezdim max do druhýho, pag uš se bójim ...nejlepčí je třeba ject do Brna na vokruch, uš tam doject na plátně, pag to trochu potrápit na trati a doject na vodě ve dvou domu, to je divočina ...pamatuješ?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...dvakrát sem řešil díru f gumě knotem a dycky sem ji dojezdil aš na plátno, žádnej trabl...bes sundavání kola a gumy...vozim tedle vercajk pot sedlem místo antipichu a sem f klidu
ja tam vozím vobojí páč tím knotem ne a ne to gumu nafouknout.
všude dobře tak co doma.Vždy na cestách.
ninjo psal:Filous psal:...dvakrát sem řešil díru f gumě knotem a dycky sem ji dojezdil aš na plátno, žádnej trabl...bes sundavání kola a gumy...vozim tedle vercajk pot sedlem místo antipichu a sem f klidu
ja tam vozím vobojí páč tím knotem ne a ne to gumu nafouknout.
...no já k tem knotum samo vozim eště štyry bombičky se stlačenym vzduchem, to dá rozum ...voni sou tag ňák skladnější neš antipich
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1