Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 19.04.2015 10:31:45 Offline |
samsung xcover 2
Má někdo? Celkem by mě tenhle hajzlik zajimal....nebo raděj počkat na trojku? Jo Cat fakt nee je to jak smykat cihlu....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: samsung xcover 2
....android 4.1 ? 2 jádro ? ...no nevím jestli není už starší model
....kup toto: https://www.alza.cz/lg-f60-d390n-black-d2206287.htm a budeš za stejné prachy spokojený parchant
....anebo ušetři a kup toto: https://www.alza.cz/lenovo-a328-black-d … 167040.htm
...anebo se na to vyprdni a za ušetřený peníz jeď na dovolenou
Banditatom (Člen) 19.04.2015 12:26:16 Offline |
No ja spis uvazuju uz o xcover3...jen me zajima jestli ho nekdo ma pac uz me diky povolani nebavi furt menit tatranky ktere chcipnou na prach a vlhkost... A na dovcu uz setrim
Banditatom (Člen) 19.04.2015 21:44:31 Offline |
Jak jsem psal CAT nee kvuli cene.nejsem ochotnej dat toliko papiru za tatranku
Banditatom psal:Jak jsem psal CAT nee kvuli cene.nejsem ochotnej dat toliko papiru za tatranku
A nejakou starsi z ebaye? Myslis, ze by se tam nesehnal nejaky slusny kousek?
Ikdyz jasny... Ten stav by asi byl na povazenou...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 20.04.2015 10:15:58 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:Jak jsem psal CAT nee kvuli cene.nejsem ochotnej dat toliko papiru za tatranku
A nejakou starsi z ebaye? Myslis, ze by se tam nesehnal nejaky slusny kousek?
Ikdyz jasny... Ten stav by asi byl na povazenou...
Starsi nechcu uz mam rozhodnuto pockam si xcover 3
K.a.s.y.m. (Člen) 20.04.2015 10:33:27 Offline |
kup si NoPhone..ten je absolutně blbovzdorne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 03.09.2015 18:34:22 Offline |
Pratele kamaradi...pokud nekdo uvazuje nad samsung xcover 3 at se te kur... zdaleka vyhne!!!po ani ne dvou mesicich druha reklamace!! Poprve odesla zakladni deska po 14 dnech!reklamace telefon mesic v pici...po vraceni fungoval sice bez problemu ale nechtic me ho kolega ostrik vodou a telefon kaput!!!opet reklamace! Takze odolnost podle te jejich normy je 0%. Vodotesnost taky 0%. Ted dotaz telefon max do 6tis max 5palcu min dvoujadro a aspon nejaka pamet!
A kucí,jak vám dlouho na těch placatejch mrdkách vydrží baterka? Já mám teďka asi 3 měsíce tohle https://www.alza.cz/lenovo-a5000-black- … 419203.htm a nabíjím jednou za týden,kdybych z toho nelezl na net,tak možná aji deset dní. Na to,abych nabíjel každej den,nebo vobden bych neměl nerva
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Já nyní asi koupím tento:
https://www.alza.cz/nokia-lumia-535-cer … .htm#popis
Za ty prachy OK, za dva roky klidně vyhodím a koupím nový
(telefon, SMS, internet přes WiFi , fotky , GPS Sygic, mapy.cz) - nic víc nepoužiji
..jen ještě řeším kdo mi vrátí DPH
Banditatom (Člen) 03.09.2015 21:23:09 Offline |
To Mour: uz jsem😵😧nad tim taky uvazoval ale ta dual sim zere baterku jak krava
To kelly: jako zas xcover co do ovladatelnosti je paradA a i kdyz mam wifi celej den plus gps f
tak sichtu vydrzi tzn od sesti do desiti....
Banditatom psal:To Mour: uz jsem😵😧nad tim taky uvazoval ale ta dual sim zere baterku jak krava
To kelly: jako zas xcover co do ovladatelnosti je paradA a i kdyz mam wifi celej den plus gps f
tak sichtu vydrzi tzn od sesti do desiti....
Taky to mám na dvě simky,ale používám jen jeden slot a jak říkám,týden není problém
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Mám JiaYu G4S a jsem spokojenej - výkonu a paměti to má dost. Obě SIMky stále aktivní - výdrž 10-14 dnů, ale nehraju si s tím, jinak se to dá vyšťavit během dne. Cena je do 5000Kč - akorát je to na Mediatek chipsetu, takže počítejte s horším příjmem GPS. Na hrubší zacházení to dělané není - je to obyčejný plasťáček.
Pro prašné prostředí a vlhko by mohl být dobrý Uphone U5+ - je za lidovku...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Ja mam tedkon pracovni LG G3S je to celkem dobry, kdyz na hajzlu nesmejdim po netu, a jenom telefonuju tak me to vydrzi tak 4-5 dni, jinak sem schopen to za den vystavit, lepsi jak minula mala mrdka od Samsungu S2 mini, s tim se nedalo hlavne ani telefonovat .
Banditatom (Člen) 04.09.2015 13:02:52 Offline |
To Billy: i samsung s2 mini v tvych rucickach musi vypadat jak padlo...
Banditatom psal:To Billy: i samsung s2 mini v tvych rucickach musi vypadat jak padlo...
Tedkon nevim jak to myslis , ale je to strasne maly a nemohl sem na tom nic mojema velkejma prstama natukat.
Stránky: 1