Nejsi přihlášen
...v prachu 2015
...takže kdopak to byl? ...přesto doufám, že zdráv
1. XJelen
2. Petr J.
3. Humlak
4. tachec
5. SO 545
6. Montyk
7. Radek-Ban
8. tricetsest
9. touchside
10. honza1977
11. Petr J. (podruhý)
12. Montyk
13. škardík
14. tomasNJ
15. Judas
16. Drunkriot
17. touchside (podruhý)
18. ?
- rok 2011 40 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=12827
- rok 2012 33 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=14156
- rok 2013 29 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=15551
- rok 2014 22 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=16027
Editoval osiris (02.02.2016 22:45:15)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2015 21:31:36 Offline |
Re: ...v prachu 2015
karlos100 psal:nedržíme,už máme prvního padafku,šak von se přizná
Nekecej ,že si Jelen zase ustlal
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vendous psal:Ale je pěkný že rok od roku nás padá míň a míň
To je tím jak stárnem a "MOUDŘÍME"
PRDLAČKA jsme čím dál větší mněkéši.
Jsem na tom stejně pomalejc se hojim ,dýl to bolí(vlastně už pořád)a jednodušejc se lámu
Ale rozhodně je za těch víc jak 10 let na co vzpomínat
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
XJelen psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _05271.jpg
nojono
parťáci vám to popíšou přesně
...ty vole už zas??? ...já vim že gdo nepadá nezrychlí, ale tym pádem teda budeš letos kurefsky rychlej ...a zase naklepanej velín a piču si pamatuješ??? ...no hlavně že si cajk, to se počitá!!! ...jo a jináč Alešoj se převelice líbil tvůj Strýcfajtr a vot tý doby, co sem ho měl v léčebně v ničom jinym nemluví a pokukuje po Gixru, tag dybys ho chtěl střelit.............???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:XJelen psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _05271.jpg
nojono
parťáci vám to popíšou přesně...ty vole už zas??? ...já vim že gdo nepadá nezrychlí, ale tym pádem teda budeš letos kurefsky rychlej ...a zase naklepanej velín a piču si pamatuješ??? ...no hlavně že si cajk, to se počitá!!! ...jo a jináč Alešoj se převelice líbil tvůj Strýcfajtr a vot tý doby, co sem ho měl v léčebně v ničom jinym nemluví a pokukuje po Gixru, tag dybys ho chtěl střelit.............???
hele nic mu není, ale doslova, ani škrábnuto. Pobral to všechno špunt vot Rutana a stupajda z ARP. Problém je jinde, víčko volnoběžky starteru už je na počtě a karbonovej kryt už nechci vidět
to je na delší povídání
Hele esli jí chce..., už mě to taky napadlo (teť nevim, kterej smajlík by to vystihoval)
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:XJelen psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _05271.jpg
nojono
parťáci vám to popíšou přesně...ty vole už zas??? ...já vim že gdo nepadá nezrychlí, ale tym pádem teda budeš letos kurefsky rychlej ...a zase naklepanej velín a piču si pamatuješ??? ...no hlavně že si cajk, to se počitá!!! ...jo a jináč Alešoj se převelice líbil tvůj Strýcfajtr a vot tý doby, co sem ho měl v léčebně v ničom jinym nemluví a pokukuje po Gixru, tag dybys ho chtěl střelit.............???
hele nic mu není, ale doslova, ani škrábnuto. Pobral to všechno špunt vot Rutana a stupajda z ARP. Problém je jinde, víčko volnoběžky starteru už je na počtě a karbonovej kryt už nechci vidět
to je na delší povídání
Hele esli jí chce..., už mě to taky napadlo (teť nevim, kterej smajlík by to vystihoval)
...tag Aleše by zajimalo, co bys za něj jako chtěl??? ..dyštag si kólnem ...a co jináč, probíhaj koupele f týtrý, magnety a jiný srandy??? ...velín ok???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:XJelen psal:Filous psal:
...ty vole už zas??? ...já vim že gdo nepadá nezrychlí, ale tym pádem teda budeš letos kurefsky rychlej ...a zase naklepanej velín a piču si pamatuješ??? ...no hlavně že si cajk, to se počitá!!! ...jo a jináč Alešoj se převelice líbil tvůj Strýcfajtr a vot tý doby, co sem ho měl v léčebně v ničom jinym nemluví a pokukuje po Gixru, tag dybys ho chtěl střelit.............???hele nic mu není, ale doslova, ani škrábnuto. Pobral to všechno špunt vot Rutana a stupajda z ARP. Problém je jinde, víčko volnoběžky starteru už je na počtě a karbonovej kryt už nechci vidět
to je na delší povídání
Hele esli jí chce..., už mě to taky napadlo (teť nevim, kterej smajlík by to vystihoval)...tag Aleše by zajimalo, co bys za něj jako chtěl??? ..dyštag si kólnem ...a co jináč, probíhaj koupele f týtrý, magnety a jiný srandy??? ...velín ok???
všechno ok, ani modřina, ani naklepanej bůček, asi už jsem se konečně naučil správně kotrmelec a nebo si tělo řeklo, že po tom loňským Brnu tohle nebyl žádnej pád
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 23.04.2015 19:13:41 Offline |
XJelen psal:Filous psal:XJelen psal:
to je na delší povídání
Hele esli jí chce..., už mě to taky napadlo (teť nevim, kterej smajlík by to vystihoval)...tag Aleše by zajimalo, co bys za něj jako chtěl??? ..dyštag si kólnem ...a co jináč, probíhaj koupele f týtrý, magnety a jiný srandy??? ...velín ok???
všechno ok, ani modřina, ani naklepanej bůček, asi už jsem se konečně naučil správně kotrmelec a nebo si tělo řeklo, že po tom loňským Brnu tohle nebyl žádnej pád
tak teď ještě tu pohádku o karbonovym krytu ....prosím
taks měls štěstí ...já měl včera taky namále...sem to po dlouhý době vytáh ,že se sklouznu aspoň na Dubou noa zase na dvou místech cesta rozmrdaná s dvouma semafórama. Stojim jako třetí na červený, první kluk na pijánu druhej gixer ...blikla zelená rozjedem se a hned za zatáčkou stojí bagr xjr jde na bok do škarpy já s problémama dobržďuju těsně před tou radlicí co má vpředu ...jasně stavba ale naco svítí zelená?cifix ...kluka sme vytáhli,mám pocit že na tom ani nic neměl páč příkop byl plnej listí ale jinak situace na piču....
MRDAT!!!
VikecB12 psal:Co to je za chásku? To tě sestřelili zezadu? Hovno tomu je
...rumunský cikán v autě švédského cikána....sestřelil mne zezadu na červené...
Všechny plasty jsou popraskané, trefil mne zezadu na motor a tlumiče, takže nastavitelná Bituba jsou na odpis...otázka, jak je na tom kyvka a tak...
Kelly01 psal:To jde z jejich zákonné pojistky?
Nebo jsi mávl rukou a nehodláš "minoritě" komplikovat už tak dost těžký život
...jasně že to jde z pojistky...budu marodit, ušlý zisk a tak....minoritu bytostně nesnáším, řidič měl jedinné štěstí, že byl staršího data narození, jinak jsem už byl napřažený, že dostane karbonovým krytem rukavice...
...pár dní budu s nohama na stole...a mezi tím budu řešit nového skůtra
K.a.s.y.m. (Člen) 23.05.2015 12:25:35 Offline |
ten pocit když tě někdo sundá ze skůtra znám..jen teda do mě nacouvala dodávka vyjíždějící z parkoviště..z pojistky jsem dostal tolik že jsem dal na skůtra nový rozbitý plasty novej lak novej podvozek a ještě zbylo na lepší variátor karbec a nějaký blbosti,ale v tu chvíli když do mě najel bych vraždil.
Tak si mě OSI můžeš napsat do seznamu
Ráno jsem při lehkém přibrždění uklouzl na předek a šel cca v devadesátce na zem - hovno by tomu bylo, jenže motorka vlítla do protisměru přímo pod protijedoucí auto, to ji poslalo zpátky proti mně a aby mě řidič nepřejel, tak to poslal radši do škarpy.
Naštěstí se vše obešlo bez zranění...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Drakoxxl psal:Tak hlavně, že seš cajk, moto se vopraví nebo pořídí nová
Koukal jsem na to a asi se to nevyplatí opravovat:
- kyvka ohnutá a přelomená
- zadní ráfek v háji komplet, včetně rozety, řetěz taky na odpis
- výfuk zmačkanej
- podsedlovka rozštípaná, zadní světlo taky
- prodřené víko spojky
- obě přední vidle ohnuté, řekl bych že i kotouče na tom nebudou nejlíp
- řidítka ohnutá
- nádrž promáčklá a urval se na ní i kohout jak povyskočila
- prodřená nádržka na brzdovku, ulomená páčka a očesané blinkry
- sedřené víko motoru
Podle mě je oprava nerentabilní
Tak jsem dopad já v Buchlácích, ale jelikož se nerad loučím se starými věcmi tak jsem ji opravil(už přibylo dalších 50000km) ale bylo to totálně nerentabilní a ztrátové i když to tak na první pohled nevypadalo
Asi něco ve stylu kdy vezmeš po letech svou jetou padesátku na kliniku a oni tě přesvědčí že po repasi a pár těsnicích stehách to bude něco úplně jinýho a levnějšího než rozvod a výměna za novější model
, vyhozený prachy, máš pořád starou hajtru akorát z novým lakem, který už nikdy nebude vypadat po ránu jak vstane z "garáže" jak nový, byť místo poctivýho plechu plastem vyhnaný model
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Tak jsem dopad já v Buchlácích, ale jelikož se nerad loučím se starými věcmi tak jsem ji opravil(už přibylo dalších 50000km) ale bylo to totálně nerentabilní a ztrátové i když to tak na první pohled nevypadalo
Asi něco ve stylu kdy vezmeš po letech svou jetou padesátku na kliniku a oni tě přesvědčí že po repasi a pár těsnicích stehách to bude něco úplně jinýho a levnějšího než rozvod a výměna za novější model
, vyhozený prachy, máš pořád starou hajtru akorát z novým lakem, který už nikdy nebude vypadat po ránu jak vstane z "garáže" jak nový, byť místo poctivýho plechu plastem vyhnaný model
Kurva ty ses klasik Kelly
tachec psal:Drakoxxl psal:Tak hlavně, že seš cajk, moto se vopraví nebo pořídí nová
- výfuk zmačkanej
- prodřené víko spojky
- řidítka ohnutá
- sedřené víko motoru
Nebylo jednoduší napst co přežilo
Jinak hlavně že si cajk
Smrt je ze všeho to poslední.
tachec psal:Drakoxxl psal:Tak hlavně, že seš cajk, moto se vopraví nebo pořídí nová
- výfuk zmačkanej
- prodřené víko spojky
- řidítka ohnutá
- sedřené víko motoru
Koupis zase Bandita?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
kolega odstavil moto v strede zatacky ako k..kot vleteli sme tam dvaja ja ako druhy uz bez sance dobrzdit som to uz len zrovnal popri zvodidle cez betonom vylozeny kanal
na luku popri velkej info tabuli... ked som ju minal tak som usúdil ze uz by slo aj zabrzdit.
na trave okamzite lahla... aj ja.
Vdaka za nepokosenu luku. Druhy vikend ked som siel pozriet miesto cinu uz tam bolo ako na golfovom ihrisku...
skoda v podstate ani skrabanec /nechapem/ ja na kolene zaspinena kombineza od travy.
to by som v zivote uz asi nikdy nedal ani za pol zemegule.
skoda 0 ego v ale este som 300km pojazdil. doma sa cestne priznal
...zena spekuluje este navysit zivotnu poistku...
Ondráš psal:tachec psal:Drakoxxl psal:Tak hlavně, že seš cajk, moto se vopraví nebo pořídí nová
- výfuk zmačkanej
- prodřené víko spojky
- řidítka ohnutá
- sedřené víko motoru
Podle mě je oprava nerentabilníKoupis zase Bandita?
No jistěěě
vendous psal:taky počítám že poskočí na plnotučnou
kurfa tachec cos dělals eště že ty si dobrej, doufám že pořídíš něco dalšího, co? Sem myslel jak zase zakalíme v Žirovnici a von to rači složí
Jo a moje rada je tohle newopravovat, zkusit zdravý věci rozprodat, pořídit B12
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
SO 545 psal:kolega odstavil moto v strede zatacky ako k..kot vleteli sme tam dvaja ja ako druhy uz bez sance dobrzdit som to uz len zrovnal popri zvodidle cez betonom vylozeny kanal
na luku popri velkej info tabuli... ked som ju minal tak som usúdil ze uz by slo aj zabrzdit.
na trave okamzite lahla... aj ja.
Vdaka za nepokosenu luku. Druhy vikend ked som siel pozriet miesto cinu uz tam bolo ako na golfovom ihrisku...
skoda v podstate ani skrabanec /nechapem/ ja na kolene zaspinena kombineza od travy.
to by som v zivote uz asi nikdy nedal ani za pol zemegule.
skoda 0 ego v ale este som 300km pojazdil. doma sa cestne priznal
...zena spekuluje este navysit zivotnu poistku...
...hmmm, klikař
1. XJelen
2. Petr J.
3. Humlak
4. tachec
5. SO 545
6. ?
čočkin psal:vendous psal:taky počítám že poskočí na plnotučnou
kurfa tachec cos dělals eště že ty si dobrej, doufám že pořídíš něco dalšího, co? Sem myslel jak zase zakalíme v Žirovnici a von to rači složí
Jo a moje rada je tohle newopravovat, zkusit zdravý věci rozprodat, pořídit B12
Lehce jsem přibrzdil za autem, které jsem chtěl předjet, ale naproti se zrovna vynořilo auto - okamžitě jsem letěl k zemi - klouzlo přední kolo, bez varování - jak na ledě. Kdyby motorka nevlítla pod to protijedoucí auto, tak bych tak akorát měnil pravé závažíčko, páčku brzdy a měl trochu víc škráblé víko spojky, takhle to odnesla podstatně víc.
To auto podle mě půjde taky do šrotu - byla to 20 let stará a celkem už slušně prorezlá Felicie, takže jí to ten předek zmuchlalo a ten pád ze stráně do náletových dřevin jí dorazil.
Jinak určitě něco zase pořídím a určitě to bude Bandit, neboj...
hlemejzd999 (Člen) 04.06.2015 17:42:53 Offline |
pičo Tachec , tak hlavně, že si v cajku
do Žirovnice přijedeš ne ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
.."pěkně" synci..
..hlavně že jste v pořádku..
..jinak Tachec,můj první crash jak přes kopírák..
..já tenkrát něco urvaného od lopatky,koza dojebaná na předek (opraveno)
a Pažout 205 z protisměru vyškubnuté levé přední kolo i s poloosou ze špajsky..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Drakoxxl psal:mr.BSE psal:Jooo, levé přední kolo i s poloosou, tak maj bourat banditaci to už jsme teda tři takoví, co zrušili auto v protisměru 😁
Některý uměj v protisměru vyřadit z provozu trojkolku
myslíš lakýrníka? Nebo vlastní zkušenost ?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Drakoxxl psal:mr.BSE psal:Jooo, levé přední kolo i s poloosou, tak maj bourat banditaci to už jsme teda tři takoví, co zrušili auto v protisměru 😁
a některý tady uměj rozmáčknout holou rukou suchej rohlík
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Banditatom (Člen) 05.06.2015 12:08:21 Offline |
Ondráš psal:čočkin psal:a některý tady uměj rozmáčknout holou rukou suchej rohlík
S tema bych si radsi nic nezacinal...
....aaa asi jinej gang
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 05.06.2015 14:02:11 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:....aaa asi jinej gang
Estli chces mit pokousany kotniky, tak prosim.
to už by ho musel opravdu hodně nasrat..jinak většinou jen tahá nohavice a občas rozváže boty když máš tkaničky
mr.BSE psal:Drakoxxl psal:mr.BSE psal:Jooo, levé přední kolo i s poloosou, tak maj bourat banditaci to už jsme teda tři takoví, co zrušili auto v protisměru 😁
myslíš lakýrníka? Nebo vlastní zkušenost ?
No jasně, že barvičku
Lepší někdy, než nikdy.
Hoj banditi tak sem se u vás zaregistroval po dvou měsíčním studování celého webu. A jen co jsem přijel z rachoty tak jsem si s bečkem ustlal doma na dvoře a pěkně se sní přikryl holt dětskej písek a jedovatá přední brzda je na tak jsem si jí pokřtil pár škrábanci a bolavej kotník.
Jo a doufám že mám správně vyplněno abych nedostal hned čočku jako sem tady mnohokrát četl a řval u toho smíchem až si myslej okolo že mi hráblo je to hustej nářez
Bandit
...strhni gumy né kůži......či duši?
jen tak pro info, sem si lehl na pravou stranu motor sice běžel dál ale hned jsem ho zdechl může se něco stát?? uvnítř motoru ??
potom jsem ho chilku nemohl vůbec natočit až po delší době
ale zas pro změnu stichl rozvodak
...strhni gumy né kůži......či duši?
Kelly01 psal:Neřeš, já se válím zásadně před davy, před Makrem, nádražím, hotelem kde čeká zájezd venku na autobus, před řadou na bazén, atd., atd.,
dědku,ale když Ty seš exhibicionista
Montyk měl jen pechfógl
...a bude hůř!
Montyk psal:jen tak pro info, sem si lehl na pravou stranu motor sice běžel dál ale hned jsem ho zdechl může se něco stát?? uvnítř motoru ??
potom jsem ho chilku nemohl vůbec natočit až po delší době
ale zas pro změnu stichl rozvodak
...neboj
- výfuk zmačkanej
- prodřené víko spojky
- řidítka ohnutá
- sedřené víko motoru
Ještě foto - z té lepší strany co se neklouzala po silnici
Kelly01 psal:Rozprodávej a uděláš nejlíp, beru držáky stupaček..
Jak rika Kelly rozebrat a postupne rozprodat, neboj se teho
hlemejzd999 (Člen) 16.06.2015 13:11:47 Offline |
máš to nějak vobráceně nakoplý ..cos tam dal za kosti ?
no každopádně hlavně, žes zůstal celej a tohle rozprodej a kup 12
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
...hele, vono to ale zas tak strašný asi nebude; že je plechová kyvka ohnutá, žádnej div, no a ráfek z hliníku jakbysmet ...tím ale neříkám, vzhledem k cenám šestistovek, že je lepší to, nebo to ...jen že, oprava by pravděpodobně nebyla nic utopickýho
...a to všechno předjímáme všichni podle jedný fotky
osiris psal:...hele, vono to ale zas tak strašný asi nebude; že je plechová kyvka ohnutá, žádnej div, no a ráfek z hliníku jakbysmet ...tím ale neříkám, vzhledem k cenám šestistovek, že je lepší to, nebo to ...jen že, oprava by pravděpodobně nebyla nic utopickýho
dyť to má i spadlej řetěz To tam měl rovnou nechat ležet
Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris psal:...hele, vono to ale zas tak strašný asi nebude; že je plechová kyvka ohnutá, žádnej div, no a ráfek z hliníku jakbysmet ...tím ale neříkám, vzhledem k cenám šestistovek, že je lepší to, nebo to ...jen že, oprava by pravděpodobně nebyla nic utopickýho
Tak opravit by se to asi dalo, ale jen na bazarových dílech jsem počítal cca 15.000Kč - a to je bez ceny za demontáž/montáž, opravy nádrže a lakování, aby to celkově trochu vypadalo. O dalších skrytých vadách co nejsou na první pohled vidět ani nemluvě...
Takže udělám radost pár lidem a pošlu to do světa po dílech...
tachec psal:osiris psal:...hele, vono to ale zas tak strašný asi nebude; že je plechová kyvka ohnutá, žádnej div, no a ráfek z hliníku jakbysmet ...tím ale neříkám, vzhledem k cenám šestistovek, že je lepší to, nebo to ...jen že, oprava by pravděpodobně nebyla nic utopickýho
...a to všechno předjímáme všichni podle jedný fotkyTak opravit by se to asi dalo, ale jen na bazarových dílech jsem počítal cca 15.000Kč - a to je bez ceny za demontáž/montáž, opravy nádrže a lakování, aby to celkově trochu vypadalo. O dalších skrytých vadách co nejsou na první pohled vidět ani nemluvě...
Takže udělám radost pár lidem a pošlu to do světa po dílech...
...já ale nechtěl přesvědčovat, že se oprava vyplatí, vždyť jsem to napsal ...jen že, jako to není zdaleka motorka neopravitelná, nebo těžce opravitelná jak tady píšou, naopak, hovno tomu je