Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 17.06.2015 07:19:55 Offline |
Re: ...v prachu 2015
osiris psal:tachec psal:osiris psal:...hele, vono to ale zas tak strašný asi nebude; že je plechová kyvka ohnutá, žádnej div, no a ráfek z hliníku jakbysmet ...tím ale neříkám, vzhledem k cenám šestistovek, že je lepší to, nebo to ...jen že, oprava by pravděpodobně nebyla nic utopickýho
...a to všechno předjímáme všichni podle jedný fotkyTak opravit by se to asi dalo, ale jen na bazarových dílech jsem počítal cca 15.000Kč - a to je bez ceny za demontáž/montáž, opravy nádrže a lakování, aby to celkově trochu vypadalo. O dalších skrytých vadách co nejsou na první pohled vidět ani nemluvě...
Takže udělám radost pár lidem a pošlu to do světa po dílech......já ale nechtěl přesvědčovat, že se oprava vyplatí, vždyť jsem to napsal ...jen že, jako to není zdaleka motorka neopravitelná, nebo těžce opravitelná jak tady píšou, naopak, hovno tomu je
jak říkáš..opravit se dá cokoliv..otázka jestli je to rentabilní ..což tady moc nebude
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pro ostatní zájemce o náhradní díly - pokud něco chcete na B6, rok výroby 2001, tak mně napište na mail (přes formulář v profilu), ať tady už zbytečně nezasíráme padací vlákno...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Banditatom (Člen) 29.06.2015 20:33:07 Offline |
Ty kellymane nejsou ty kulate spigle jeste z mojeho becka?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ty rozebraný?
Hledal jsem co mám a co potřebuji a tyhle krámy jsem našel, ale jak dlouho tam leží netuším..
Ještě dumám, že bych prodal přepákování a to moje jednosedlo(oboje viz. profil), už se tam nějak blbě v tomhle věku skládám
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Já už si napsal
Jinak jsem zjistil že mám moc zrcátek a jiných vin, tak kdyby měl někdo zájem tak mi taky může napsat a doplnit si co Tachec nemá
Samo že kdybych to uměl tak to dám do bazaru
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 29_004.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 29_008.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 29_014.jpg
Předpkládám že ty zrcátka pudou i na autobus. Pokud ano tak kolik za ně s počtou? Vypadaj nepoškrábaný, nezničený
Smrt je ze všeho to poslední.
Kelly01 psal:
tyhle
Smrt je ze všeho to poslední.
vendous psal:Kelly01 psal:tyhle
Ty jsou z embéčka tisícovky - ty ti na autobus půjdou
Kelly01 psal:Já už si napsal
Jinak jsem zjistil že mám moc zrcátek a jiných vin, tak kdyby měl někdo zájem tak mi taky může napsat a doplnit si co Tachec nemá
Samo že kdybych to uměl tak to dám do bazaru
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 29_004.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 29_008.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 29_014.jpg
ta pumpa už je za hubičku, nebo furt za nekřesťanské love?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kelly01 psal:No, ty hranatý si právě nechám...
Pompa je za relativní hubičku(chce to nový gumky na pístek ale ty stojí pár šupů), ovšem s odřenou páčkou, s tou novou + 75% ceny nové páčky...
čísla mě zajímaj, čísla, ne vokecávačky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Na origo pumpu jsem koupil orig sadu a nikdy se pokles tlaku neopakoval...
Tahle dělá to, že když přijdeš po týdnu k motorce tak tak ji musíš odvzdušnit...
Ale čím to je nevím, možná gumka, možná těsnění na pístku, Filous by asi věděl..
A cena? Litr se starou páčkou, nebo litr a 2/3 nové páčka, Kojak bude znát cenu páčky i opravné sady bo to prodává, myslím že gelnar je prodává kolem pětistovky(pístek, gumičky, manžety a segerovka)..
Bonmoto ji má
http://www.bonmoto.cz/mccl-40/
ale sady na opravu má předražený, to chce vzít jinde..
God Save The Queen!
Progear 650 (Člen) 02.07.2015 22:49:06 Offline |
Ste zasrali seriozni tema chudak Jelen...
To bude bolet
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
tak o víkendu jsem s tím plácnul na grossglockneru ...v pravý zatáčce podklouzlo zadní kolo a lehnul jsem ..ohnutá páčka zadní brzdy ,páčka přední..a zbytek pobral trubkovej padák tak jinak nikde ani škrábanec..ještě teda odřenej kufr
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:tak o víkendu jsem s tím plácnul na grossglockneru ...v pravý zatáčce podklouzlo zadní kolo a lehnul jsem ..ohnutá páčka zadní brzdy ,páčka přední..a zbytek pobral trubkovej padák tak jinak nikde ani škrábanec..ještě teda odřenej kufr
Jestli si na tom dojel domu, tak utrpelo jen ego a zbytek je kosmetika.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
dopad jsem dobře jen odřená komboška .. jen byl trochu problém narovnalo mě to páčku přední brzdy tak šla až na řidítko a nedalo se moc brzdit
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:dopad jsem dobře jen odřená komboška .. jen byl trochu problém narovnalo mě to páčku přední brzdy tak šla až na řidítko a nedalo se moc brzdit
..kdo brzdí,nevyhrává..
..seš cajk,stalo se prd,buď rád..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
tricetsest (Nový člen) 06.08.2015 20:42:21 Offline |
Taky se hlásím do party. V Rumunsku mi při sjezdu z kopce na kamenito-oblázkový cestě podklouzlo přední kolo a šel jsem do mělkýho příkopa i s baťůžkem. Odřený plexi, zrcátko, páčka spojky, blatník a zbytek pochytal padací rám. Problém byl, že se někde poškodil drátek od tlačítka startéru, tak jsem párkrát museli startovat natvrdo startér-baterka, než mi provizorně natáhli v servisu jiný kabel od tlačítka k startovacímu relé.
Jo a ještě při nájezdu na trajekt na Thassos mi to podklouzlo na železný podlaze a skoro v nulový rychlosti jsem se sesunul jak pytel brambor. To už bylo bez škod kromě těch na sebevědomí, protože na mě při tom koukal plný ochoz lidí
...sicejc je to uš ňákej tejden, ale přiznat se mušim, to by jináč nešlo ...tagže se parchanti posaďte a poslouchejte, kterak si Filous f cizim králofství vostudu utrch ...to se takle Filous s pani královnou dohodli, že pojedou na delší trip po třech královstvích a to na bajku, páč proč sedět f klimatizovaný plechovce, dyš se čovek může potit f hadrech na bajku, že? ...no abych to nenatahoval, celej trip probíhal podle plánu a cestou k domovu Filous a jeho družina přibrzdili v jugosláfskym králofství královny Kolindy uprostřed temnejch a hlubokejch lesů, gde buďto dříve rádi plivali do vody nebo tam měli plejtváky, prostě nevim, ale vot tech dop se to tam menuje Plitvický jezera...Filous byl ten den dost votrávenej, bo tam bylo lidí jag sraček a nejvíc potomků císaře Hirohita s minimálně pjeti foťákama na vosobu, no hnus...tag teda sme celej den šmajdali f tom vedru a dyš sme se vrátili k bajkům, Filous zavelel: "...hyjé, jedem vocať" ...královna Ája naskočila, Filous dal za jedna a v momentě, gdy sme se vodlepili vot zemně, sme se zase váleli jag pytel hoven vedle oře...Filousovi vokamžitě došlo, co se děje...von totiž ve strachu přet jugošskejma lapkama vobul konikoj U zámek na přední kopyto, kerý se tudíš nechtělo točit a tym sabotovalo masérskej vodjezd f triku a kraťasech ...konikoj se krom škrábance na plastový záslepce padáku nestalo vůbec nic, páč si lehla boční brašnu, Filous plavmo seskočil, tagže taky nic a Ája se praštila do kotníku, bo eště nemá tydle šaškijády moc natrénovaný ...samozřejmě utrpělo ego, bo parking byl f tu chvíli ouplně plnej a to jag našinců, tag i tech šikmovokejch hajzliků ...no a to je celý, tagže si mě tam Osi dopiš, ať je to komplet
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...já teda nevím jak budou chtít ostatní, ale za mě teda, takovýhle "hovno" a ne pád, nenese parametry pro zápis v seznamu, co? a nebo na tom trváš?
...já bych bral snad jako podmínku aspoň dvě otočení kola a rychlost vyšší než cval
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen psal:karlos100 psal:XJelen psal:Ležel? Ležel! Takže platný pokus
A na těch plitvicích to bylo i v prachu počítámmáš strach,abys letos zas nevyhráls,viď?
pššššt!
no s tím litrem tomu jdu trochu naproti
jj celkem jo
a tak holt někdo utrpět vítězství musí
...a bude hůř!
Filous psal:...no dobrá, tag teda nic, ale přiznal sem se, aby ste neřekli
...tag to tě šlechtí , ale zas se s tym hnet nemůžeš přece cpát mezi borce kerý se nebojej s tym vo tu zem praštit pořádně, jag dospjelej chlap
osiris psal:Filous psal:...no dobrá, tag teda nic, ale přiznal sem se, aby ste neřekli
...tag to tě šlechtí , ale zas se s tym hnet nemůžeš přece cpát mezi borce kerý se nebojej s tym vo tu zem praštit pořádně, jag dospjelej chlap
buď rát že máš pád do komický sekce
Bandit pičo
XJelen psal:xrohy psal:S litrem to bude víc na klid než honit pořád šestku woe
bych ti přál vidět ten klid, když jsem odjížděl z roštu a všichni už byli v retarderu
Tak si je dal na motor nee. Je to hektolitr superfernetstock
Čaroděj Dobroděj 8-)
Fresh Man psal:osiris psal:Filous psal:...no dobrá, tag teda nic, ale přiznal sem se, aby ste neřekli
buď rát že máš pád do komický sekce
...jag by chtěl hnet do klubu cooo? jag by k tomu pag přišel třeba takovej profesor v rozbití si huby, docent xjelen ...ale moch by si tě vzít na pár lekcí do parády
osiris psal:Fresh Man psal:osiris psal:
...tag to tě šlechtí , ale zas se s tym hnet nemůžeš přece cpát mezi borce kerý se nebojej s tym vo tu zem praštit pořádně, jag dospjelej chlapbuď rát že máš pád do komický sekce
...jag by chtěl hnet do klubu cooo? jag by k tomu pag přišel třeba takovej profesor v rozbití si huby, docent xjelen ...ale moch by si tě vzít na pár lekcí do parády
...f tomdle sem doufam povjesil svoji profesijonální kariéru na hřebik a dál budu rát enem vobyčejnym klaunem a amatérem
osiris psal:Fresh Man psal:osiris psal:
...tag to tě šlechtí , ale zas se s tym hnet nemůžeš přece cpát mezi borce kerý se nebojej s tym vo tu zem praštit pořádně, jag dospjelej chlapbuď rát že máš pád do komický sekce
k službám!
Strýcfajtr !!!
Filous psal:...no dobrá, tag teda nic, ale přiznal sem se, aby ste neřekli
...heleť parde nechci bejt drzej jo ,ale když už teď takhle poslední dobou máš ty výpadky paměti jak sem si všim ,tak páč já sem třeba taky blbej tak si tam vod toho účka až k heftu natahuju červenou šňůru a docela to pomáhá ...sice vodjet z baráku bez dokladů a prachů to tak uplně vychytaný eště nemám
MRDAT!!!
Fildo tuhle klauniádu už mám 2x za sebou, jednou jsem ten zámek přeštíp vo brzdič před Tescem bez pádu a jednou podobnou klauniádou pobavil plnou zastávku na parkovišti před akademií
Jinak prej král, spíš šašek a královna
Lepší někdy, než nikdy.
Kožak psal:Filous psal:...no dobrá, tag teda nic, ale přiznal sem se, aby ste neřekli
...heleť parde nechci bejt drzej jo ,ale když už teď takhle poslední dobou máš ty výpadky paměti jak sem si všim ,tak páč já sem třeba taky blbej tak si tam vod toho účka až k heftu natahuju červenou šňůru a docela to pomáhá ...sice vodjet z baráku bez dokladů a prachů to tak uplně vychytaný eště nemám
a žlutá, žlutá sňůra taky funguje
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Kožak psal:Filous psal:...no dobrá, tag teda nic, ale přiznal sem se, aby ste neřekli
a žlutá, žlutá sňůra taky funguje
...volové, kámoš co tam byl se mnou má žlutou kroucenou a funguje mu náramně, ale poprat se s tym němcem bes šňůry, to chce kus pořádnýho chlapa
Banditatom (Člen) 07.08.2015 19:21:36 Offline |
Filous psal:faitík psal:Kožak psal:
...heleť parde nechci bejt drzej jo ,ale když už teď takhle poslední dobou máš ty výpadky paměti jak sem si všim ,tak páč já sem třeba taky blbej tak si tam vod toho účka až k heftu natahuju červenou šňůru a docela to pomáhá ...sice vodjet z baráku bez dokladů a prachů to tak uplně vychytaný eště nemáma žlutá, žlutá sňůra taky funguje
...volové, kámoš co tam byl se mnou má žlutou kroucenou a funguje mu náramně, ale poprat se s tym němcem bes šňůry, to chce kus pořádnýho chlapa
...no😐ale pak se ten kus chlapa vali na zemi jak pytel brambor
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 07.08.2015 22:38:20 Offline |
Filous psal:faitík psal:Kožak psal:
...heleť parde nechci bejt drzej jo ,ale když už teď takhle poslední dobou máš ty výpadky paměti jak sem si všim ,tak páč já sem třeba taky blbej tak si tam vod toho účka až k heftu natahuju červenou šňůru a docela to pomáhá ...sice vodjet z baráku bez dokladů a prachů to tak uplně vychytaný eště nemáma žlutá, žlutá sňůra taky funguje
proto takovou věc nepoužívám, už takhle to mám dost votlučený spíš se bojim že někdo přijde s imbusem a sundá mě tu péroažnazem frajeřinu jménem tlumič řízení
...relativní kochač...
Kožak psal:Filous psal:...no dobrá, tag teda nic, ale přiznal sem se, aby ste neřekli
Filous se s klauniádou jako první a z vostatních to leze jak s chlupatý deky
Americkej psal:vorel psal:huskyb12 psal:Znám pár tipů, který se dokázali zválet dvakrát za vejlet :)
Co máš vogo
Ale pokaždý pod jiným nickem, takže se to vlastně nepočítá
Unavenej koník si musí vobčas hajnout
řikám si hurikán
Lubis psal:Lehký podadání na parkovišti se snad nepočítá ne? Válel jse se před barákem jak prase na porážce
...jels? votočili se ti aspoň dvakrát kola? měl rychlost klusajícího koně? jestli jo, tak dejme tomu by se možná počítat mohlo , jinak teda ne
Vim jeste o jednom bandiťakovi co si asi vcera nebo predevcirem ustlal na jestedu a pry asi celkem slusne ... Ale tady na foru asi nebude , kazdopadne ja jsem v tom skodou za 5000
Co by to bylo za svět, kde by se na držku nepadalo :) !
Koldan psal:Jednoduchý řešení Osi, dej seznam v prachu a pak Kašpaři:o)))) tam može byt takové to spadnutí ze stojánku, nebo zrovna Filousovic rodiny přectavení pro davy
Do škatulky Kašpaři se letos (nepříliš hrdě) hlásím.
Na nacpaný křižovatce před Právnickou fakultou oktávka přede mnou zabrzdila zrovna ve chvíli, když jsem si myslel, že naopak z křižovatky vystřelí, já na to bezhlavě taky hamtnul nevěda, že jsem zrovna najel přednim kolem na tramvajovou kolej, která se vzápětí ukázala nebýt ideálním brzdným povrchem. Zleva čekající nervózní autobusák a štrůdl aut, naproti tramvaj a štrůdl aut, za mnou štrůdl aut, všude kolem radostně fotografující turisti, no prostě takový klidný a pohodový prostředí pro zvedání kačera z dlažby
I když teda jeden fotoaparátčík se proplet mezi autama a chtěl mi pomáhat zvedat, což mě příjemně překvapilo, nicméně pocit, že jsem totální imbecil ani trochu nezmírnilo.
Drakoxxl psal:Nechci bejt škodolibej, ale je tady jeden adept na rozhraní kašpara a padafky, tak snad najde odvahu a práskne se sám. Voni ty pancéřky chtěj fištróna Jinak hlavně, že dojel aspoň plechovkej
Když už praskne i stupačka, tak to už je kategorie "padafka"
Vždyť už se práskám
Start cesty do Županovic se mi zrovna nepovedl a cca v rychlosti svižný chůze sem šáhnul po přední brzdě Chytřejší nebo již obeznámeni vědí co následuje. Smýček předku a seznámení se s asfaltem.
Následky: zlomená stupačka, ohnutá páka brzdy, ohnutej rám pod stupačkou, rozbitý sklíčko blinkru a miska budíků, plus nějaký oděrky.
Takže Osi, tímto žádám o zanesení do seznamu padlejch kašparů.
...ve čtvrtek mi nedalo přednost černé Volvo V70 a trefil mne na GS naštěstí tak, že si rozbil přední světlo o můj nosič na kufry...mne jenom nadzvedl a kousek popovezl, tak jsem to nějak ustál...
...už by to pro letošek mohlo stačit...
Petr J. psal:...ve čtvrtek mi nedalo přednost černé Volvo V70 a trefil mne na GS naštěstí tak, že si rozbil přední světlo o můj nosič na kufry...mne jenom nadzvedl a kousek popovezl, tak jsem to nějak ustál...
že ty chceš trumfnout XJelena z loňskýho roku?
hlavně že jsi cajk kufr je hliník - to vyklepeš, nosič to ustál, takže ok, ni?
Bandit 4EVER!!!
Petr J. psal:...ve čtvrtek mi nedalo přednost černé Volvo V70 a trefil mne na GS naštěstí tak, že si rozbil přední světlo o můj nosič na kufry...mne jenom nadzvedl a kousek popovezl, tak jsem to nějak ustál...
...no panejo
1. XJelen
2. Petr J.
3. Humlak
4. tachec
5. SO 545
6. Montyk
7. Radek-Ban
8. tricetsest
9. touchside
10. honza1977
11. Petr J. (podruhý)
12. ?
už jse skoro stál
osiris psal:Lubis psal:Lehký podadání na parkovišti se snad nepočítá ne? Válel jse se před barákem jak prase na porážce
...jels? votočili se ti aspoň dvakrát kola? měl rychlost klusajícího koně? jestli jo, tak dejme tomu by se možná počítat mohlo , jinak teda ne
mrdat a rum !
K.a.s.y.m. (Člen) 04.09.2015 07:36:57 Offline |
osiris psal:Petr J. psal:...ve čtvrtek mi nedalo přednost černé Volvo V70 a trefil mne na GS naštěstí tak, že si rozbil přední světlo o můj nosič na kufry...mne jenom nadzvedl a kousek popovezl, tak jsem to nějak ustál...
...už by to pro letošek mohlo stačit......no panejo
1. XJelen
2. Petr J.
3. Humlak
4. tachec
5. SO 545
6. Montyk
7. Radek-Ban
8. tricetsest
9. touchside
10. honza1977
11. Petr J. (podruhý)
12. ?
to vypadá že vítězem bude opět Jelen..byť jinej
nic tomu není, převážit a dorovnat kolo, srovnat vidle a brejle(na 99% ti někdo musí utočit novej krk), za 2 dny jezdíš bo tam nemáš žádnej vostrej zlom..
Blatník z vrakáče, motolamina apod., vezmeš ho sprejem nebo budeš mít štěstí a přijde ti rovnou černej..
V zimě doladíš estetiku..
Kde je problém
Se přes ten pupek neohneš
God Save The Queen!
Tak nekecej, vytáhni vidle s brejlemi, stáhni to na vrchu šroubem, dolů vraz osu, pošli Filousovi nebo nevím kdo u vás v okolí rovná, cestou zpátky vraz kolo na vyvažovačku, pokud je křivé tak tam kde rovnaj disky pro vrakáče a hotovo...
Pokud nevíš co kam tak ti třeba Filous po telefonu poradí, jinak google..
God Save The Queen!
Tím jsem vyčerpal svou denní dávku asertivity a empatie a můžem se opět vrhnou na sluníčkáře a čmoudy
Sice jedu něco dělat do Zlína ale pravidelně sem nakouknu, už zas potřebuji někoho nasrat abych se emočně vyrovnal
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Tím jsem vyčerpal svou denní dávku asertivity a empatie a můžem se opět vrhnou na sluníčkáře a čmoudy
Sice jedu něco dělat do Zlína ale pravidelně sem nakouknu, už zas potřebuji někoho nasrat abych se emočně vyrovnal
Hahaha mně určo nee Já jdu spát
...strhni gumy né kůži......či duši?
Poválel ses aspoň pro pobavení okolí nebos to ustál
Kola nebo kozy, vžycky přijde problém.
RiperB6 psal:Poválel ses aspoň pro pobavení okolí nebos to ustál
Neboj ustál jsem to motorka držela sama zasekla kolem pod jeho tažným von mně vlastně dělal stojan na kola v křižovatce abych neusnul
...strhni gumy né kůži......či duši?
K.a.s.y.m. (Člen) 04.09.2015 15:22:24 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:to vypadá že vítězem bude opět Jelen..byť jinej
...nech si toho, jo?
nejsem přející..teda ve smyslu pádů a jiných nepříjemností,ale postupně to k tomu směruje