Nejsi přihlášen
...sbírka na provoz stránek
...protože michal tyhle stránky od samýho počátku táhnul co se financí týče na svých bedrech a nyní už má jiný aktivity než se věnovat tomuhle "projektu", je to teď na nás všech
...představa je asi taková, vybrat dost peněz na to, aby se přinejmenším mohli dát opravit chyby (nefunkčnost částí) zdejších stránek (pozor, ve velký míře se to týká i právě jen diskuzního fóra) a zaplatit další každoroční režijní náklady na provoz, což je hlavně hosting a poplatek za doménu + už zmíněná údržba a opravy ...tahle varianta sebou nese postupem času dost pravděpodobnej vývoj výběru dalších částek na opravy, protože nynější platforma je zastaralá a navíc jako další mínus je problém v dnešní době hledat někoho, kdo se v týhle verzi orientuje
...lepší řešení do budoucna je ovšem takový, kdy se vybere dostatečná částka na zafinancování přerodu stránek do modernějšího systému webu, tam je situace taková, že je zhruba v poloviční částce už zaplacená nová varianta a zbývá doplatit cca 18.000,-, přičemž by se jednalo o variantu kdy by byly zachovány všechny původní data včetně všech vláken diskuzí + nový moderní standardy webů
...doufám a věřím, že se vybere dost na to, aby po zaplacení nezbytností zbylo i něco málo kačen na to, abychom je věnovali jako dík michalovi za držení stránek od počátku až do teď
...k tomuhle byla vytvořena informativní anketa: http://www.suzukibandit.cz/ankety.php?a … ;anketa=22
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
edit: dobrovolný příspěvky můžete začít zasílat na banditúčet: 2000788466/2010
dejme tomu po 14. dnech a pak třeba po měsíci budeme informovat o stavu a plátcích, který se pak na novejch stránkách uvedou jako mecenáši/filantropové
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
k 12.5.2015 = 24.270,-
500 Mour
543 jiri50
500 faitik
1000 osiris
500 corimec
500 hlemejzd999
500 andre.marek
500 Kim
200 Yebat
500 bobule
500 Zdenek D.
500 TACHEC
1000 Husky
500 mr.BSE
500 Malda
1 Malda
500 HONZA
200 Barynek
3000 ABMOTO - Kojaksro + Máca
200 zzzmrzlinar
1000 Lytr
500 DRAKO
500 ABik
500 Borak
500 Banditatom
500 Willy
500 logarex
500 Libor nx
500 BOLEK009
500 HOR4
500 Inženýrek
55 jaryn
300 Tonal
500 HANZ
500 Vikec
500 Tajnej
666 Fanda1200s
500 SUJAZUWAKI
300 stoner
500 Luk
300 Vendous
505 RUM-CAJS
500 Silverfox
300 Rohy
500 TomB12
200 BILLY
Editoval osiris (13.05.2015 12:26:30)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...sbírka na provoz stránek
corimec psal:Tak jsem hod číslo učtu a začne se vybírat,ta cifra není zas tak vysoká aby se to nedalo dohromady.
...no pokud budou lakomý vostudy klikat na tu nejmenší částku (na "blbou" stovku), tak se to moc hromadit nebude
...když si každej před kliknutím ale uvědomí, že si za stovku hovno koupí, tak odklikne aspoň pětikilo, snad
...s číslem účtu ještě počkejme, abychom částku která třeba ničemu nepomůže nemuseli zas přeposílat nazpět a nemuseli tenhle web nechat umřít
Kilo je vo hovně to souhlas,ale pokud každej kdo sem občas strčí rypák dá aspon ty dvě tak by se to dalo vybrat.A nebo by jsem mohli začít vybírat stranický příspěvky,mít vlastní průkaz a do něj lepit známky,jako starejch časů
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2015 19:07:50 Offline |
dám podle svého nejlepšího vědomí a svědomý a finančních možností..rovnou říkám,že litr to nebude.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...nedělějte to komplikovaný (s jakoukoliv edicí čehokoliv), tohle nebo něco podobnýho se může v klidu vymejšlet na některý příští období až bude vyřešenej přechod a stabilizovaná platforma
SLUGI psal:... co udělat spešl edici nášivek s tím že ji dostane každej po zaplacení daného potřebného obnosu?................
...já bych tlouk hřebíky do čela, ať je to na první pohled pěkně vidět
Kdyby tyhle stránky zanikli,tak je to nevyčíslitelná škoda.Nejsem tu dlouhu od 2008 a moje počítačová gramotnost je pořád na stejné urovni. Spoustu lidí mě tu poslalo ze začátku do prdele(Kelly01 to nebyl,asi nebyl online),ale zase jsem zde pobral spousty moudraa zadarmo,tak že ted rád zaplatím
Banditatom (Člen) 26.04.2015 21:11:07 Offline |
Taky nemam problem prispet
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...do začátku jako Libor...pag se uvidí
Tak tak do začátku bez nálepek nebo nášivek a jinejch fičurin,pak dejme tomu na provoz formou každoroční nálepek,jako placení za odpad taky každý dostane nálepku na popelnici.
Libor nx psal:Filous psal:...do začátku jako Libor...pag se uvidí
Tak tak do začátku bez nálepek nebo nášivek a jinejch fičurin,pak dejme tomu na provoz formou každoroční nálepek,jako placení za odpad taky každý dostane nálepku na popelnici.
Dobrej nápad.
Každopádně dneska chcalo a dělal sem dlažbu takže sem ušetřil za nádrž benzínu, nevidim problém ty prachy dát na provoz
Smrt je ze všeho to poslední.
Honzik8719 (Člen) 26.04.2015 23:00:17 Offline |
taky přispěju a rád
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 27.04.2015 07:29:39 Offline |
Taky bych poslal asi od těch 450 do 499 Kč.
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
zzzmrzlinar (Člen) 27.04.2015 08:01:52 Offline |
hoďte brzo číslo účtu,
hlemejzd999 (Člen) 27.04.2015 09:35:47 Offline |
tachec psal:Dám pětikilo ale chci lepší roštěnky
a nebo si počkej, až tam zas bude ta stará vyzobana slunečnice
Já bych spíš uvítal možnost editace svých příspěvků
Dám do toho určitě aspoň 1 plnou "bandu", takže cca 500 - 600,- kačen. Za tenhle peníz to stojí. Stránky a hlavně forum už mi zachránilo víc .
Za něco upomínkovýho bych se taky přimlouval, je to sice prkotina a může to stát třeba 20,- ale potěší pod hrudnim košem.
A doufám, že kdyš klapne nová verze tak bude fungovat i bazoš jak má.
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
hlemejzd999 psal:tachec psal:Dám pětikilo ale chci lepší roštěnky
Já bych spíš uvítal možnost editace svých příspěvků
...editace je na , protože když někdo na Tvá slova zareaguje a Ty je pak smažeš, tak odpovídatel bude za ocasa
Mour psal:hlemejzd999 psal:tachec psal:Dám pětikilo ale chci lepší roštěnky
Já bych spíš uvítal možnost editace svých příspěvků...editace je na , protože když někdo na Tvá slova zareaguje a Ty je pak smažeš, tak odpovídatel bude za ocasa
Tak, tak - editace nemá smysl - je to zbytečná komplikace - to si máš rozmyslet dopředu než ten příspěvek odešleš - a náhled před odesláním máš.
Spíš přemýšlím nad tím, co si představit pod pojmem nový moderní standardy webů - podle mě to je v první řadě plně responzivní design a to ti jen tak nikdo neudělá - zmenšit to na mobil nebo tablet umí kdekdo, ale rozumně to zvětšit (přizpůsobit) na šířku současných standardních monitorů (22", 24") to už jen tak někdo neudělá.
Osobně by mně stačilo, kdyby se opravil ten nevalidní HTML kód na stránkách, opravila se občaná otravná hláška týkající se SMTP serveru (Relay access denied), zprovoznila se možnost zadávání komentářů s diakritikou k akcím, opravil se bazar a zprovoznilo se pořádně fulltextové vyhledávání
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:Osobně by mně stačilo, kdyby se opravil ten nevalidní HTML kód na stránkách, opravila se občaná otravná hláška týkající se SMTP serveru (Relay access denied),
Vyreseno (mailgun).
tachec psal:zprovoznila se možnost zadávání komentářů s diakritikou k akcím,
opravil se bazar a zprovoznilo se pořádně fulltextové vyhledávání
Neco ve smyslu "in progress"... Mozna spise "ticket registered".
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
yebat psal:mr.BSE psal:A hlavně Tapatalk! Pak at si fórum vypadá jak chce
to je co zač? furt mě to otravuje, když se přihlašuju na volvoforum... nějáká aplikace pro lepší prohlížení nebo co?
přesně tak Zkus to, dej tomu týden a budeš spokojenej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2015 14:06:42 Offline |
mr.BSE psal:yebat psal:mr.BSE psal:A hlavně Tapatalk! Pak at si fórum vypadá jak chce
to je co zač? furt mě to otravuje, když se přihlašuju na volvoforum... nějáká aplikace pro lepší prohlížení nebo co?
přesně tak Zkus to, dej tomu týden a budeš spokojenej
jasně..to už můžeme nechat udělat rovnou aplikace pro android, jabka a mobilní wokna..děte s tim do háje..stači když budou stránky fungovat normálně
Banditatom (Člen) 27.04.2015 20:01:33 Offline |
Kelly01 psal:Taky si říkám co tomu řekne sociálka, jestli to uznaj jako mimořádnej výdaj nebo ne
... no tak nebudeš týden žrát noo
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:yebat psal:
to je co zač? furt mě to otravuje, když se přihlašuju na volvoforum... nějáká aplikace pro lepší prohlížení nebo co?přesně tak Zkus to, dej tomu týden a budeš spokojenej
jasně..to už můžeme nechat udělat rovnou aplikace pro android, jabka a mobilní wokna..děte s tim do háje..stači když budou stránky fungovat normálně
Je vidět, že nevíš o čem píšeš
Pokud by byl systém phpbb tak je tapatalk o doinstalování jednoho addonu a pokud by to phpbb nebylo, tak na tom stejně tapatalk nepojede
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 27.04.2015 21:04:59 Offline |
corimec psal:Hej chytráci,nerozumim řeči vašeho kmene a asi nebudu jedinej
...ok teda, vidím, že většina z nás, který to tady pravidelnějc navštěvujou, k tomu není lhostejná a věnuje, takže domluvíme se na konkrétním účtu a dáme sem číslo
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2015 06:37:03 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
přesně tak Zkus to, dej tomu týden a budeš spokojenejjasně..to už můžeme nechat udělat rovnou aplikace pro android, jabka a mobilní wokna..děte s tim do háje..stači když budou stránky fungovat normálně
Je vidět, že nevíš o čem píšeš
Pokud by byl systém phpbb tak je tapatalk o doinstalování jednoho addonu a pokud by to phpbb nebylo, tak na tom stejně tapatalk nepojede
prosím Ondráše o překlad do řeči mého kmene.
Děkuji a asi ne jen za sebe
zzzmrzlinar (Člen) 28.04.2015 08:06:47 Offline |
já překlad nechci, né, že bych tomu rozuměl, ale je mi to jedno
stačí mi taktéž, že to bude fachčit, když to bude nějak po modernu tak to taky schroupnu.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2015 08:30:45 Offline |
zzzmrzlinar psal:já překlad nechci, né, že bych tomu rozuměl, ale je mi to jedno
stačí mi taktéž, že to bude fachčit, když to bude nějak po modernu tak to taky schroupnu.
Mě překlad zajímá jen z důvodu jestli mi náhodou nenadává
K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:já překlad nechci, né, že bych tomu rozuměl, ale je mi to jedno
stačí mi taktéž, že to bude fachčit, když to bude nějak po modernu tak to taky schroupnu.Mě překlad zajímá jen z důvodu jestli mi náhodou nenadává
nenadávám ale nevím jak to přeložit do jazyku tvého kmene
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:Pokud by byl systém phpbb tak je tapatalk o doinstalování jednoho addonu a pokud by to phpbb nebylo, tak na tom stejně tapatalk nepojede
Děkuji a asi ne jen za sebe
Kdyz tam pridas tenhle bazmek, tak to bude mit prirubu pres kterou se pripoji i to moje udelatko.
Taptalk (taky jsem to neznal) je takova picovina, se kterou muzes ukazovat v hospode jak mas vsechny fora hezky v jedny aplikaci v mobilu.
Cize zkracene:
Stranky ktere umoznuji TapTalk jsou frikulinsky (free-cool-in).
zavislak81 (Člen) 28.04.2015 11:54:50 Offline |
za mě taky klíďo nějakého toho stováka pošlu
hlemejzd999 (Člen) 28.04.2015 12:09:00 Offline |
podle ankety by tam bylo dneska dvacet tisíc
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:Pokud by byl systém phpbb tak je tapatalk o doinstalování jednoho addonu a pokud by to phpbb nebylo, tak na tom stejně tapatalk nepojede
Děkuji a asi ne jen za sebeKdyz tam pridas tenhle bazmek, tak to bude mit prirubu pres kterou se pripoji i to moje udelatko.
Taptalk (taky jsem to neznal) je takova picovina, se kterou muzes ukazovat v hospode jak mas vsechny fora hezky v jedny aplikaci v mobilu.
Cize zkracene:
Díky
jen neplést Taptalk (fotopičovina pro hypstery) s Tapatalk- em (nástroj pro přehledné prohlížení phpbb fór)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:Pokud by byl systém phpbb tak je tapatalk o doinstalování jednoho addonu a pokud by to phpbb nebylo, tak na tom stejně tapatalk nepojede
Děkuji a asi ne jen za sebeKdyz tam pridas tenhle bazmek, tak to bude mit prirubu pres kterou se pripoji i to moje udelatko.
Cize zkracene:
A zde přicházím já......chce-li někdo vědět princip freecoolingu - jsem připraven podat vysvětlení
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2015 13:52:50 Offline |
takže asi chápu,ale vzhledem k tomu že používám pouze tohle forum tak je to pro mě zbytečný
K.a.s.y.m. psal:takže asi chápu,ale vzhledem k tomu že používám pouze tohle forum tak je to pro mě zbytečný
vono je to i jednodušší a přehlednější na procházení. Taky v tom mám jen dvě fóra a strašně dlouho jsem měl jen jedno
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2015 14:51:24 Offline |
no vzhledem k tomu že si neholim nohy..nemám účes na blbečka a pěstěnej plnovous tak to přežiju že nebudu frikulín
Nemám problém s finanční podporou v řádu stokorun, za předpokladu "dělejte si to v čem chcete, ale ať to vypadá a "funguje" aspoň jako teď " nemám rád změny a jakékoli nové mega hyper cool intuitivní ovládání ala Win 8 mě přívádí k nepříčetnosti konec hlášení
tomB12 psal:Nemám problém s finanční podporou v řádu stokorun, za předpokladu "dělejte si to v čem chcete, ale ať to vypadá a "funguje" aspoň jako teď " nemám rád změny a jakékoli nové mega hyper cool intuitivní ovládání ala Win 8 mě přívádí k nepříčetnosti konec hlášení
Pokrok nezastavíš.
Libor nx psal:tomB12 psal:Nemám problém s finanční podporou v řádu stokorun, za předpokladu "dělejte si to v čem chcete, ale ať to vypadá a "funguje" aspoň jako teď " nemám rád změny a jakékoli nové mega hyper cool intuitivní ovládání ala Win 8 mě přívádí k nepříčetnosti konec hlášení
Pokrok nezastavíš.
Já vím, že nezastavím, ale sere mě, když se dyzajnem zabíjí funkčnost.
tomB12 psal:Libor nx psal:tomB12 psal:Nemám problém s finanční podporou v řádu stokorun, za předpokladu "dělejte si to v čem chcete, ale ať to vypadá a "funguje" aspoň jako teď " nemám rád změny a jakékoli nové mega hyper cool intuitivní ovládání ala Win 8 mě přívádí k nepříčetnosti konec hlášení
Pokrok nezastavíš.
Já vím, že nezastavím, ale sere mě, když se dyzajnem zabíjí funkčnost.
...to by asi nechtěl nikdo z nás
osiris psal:tomB12 psal:Já vím, že nezastavím, ale sere mě, když se dyzajnem zabíjí funkčnost.
Jenomze jediny kdo videl novou verzi je Inkviz pokud vim...
Ondráš psal:osiris psal:tomB12 psal:Já vím, že nezastavím, ale sere mě, když se dyzajnem zabíjí funkčnost.
Jenomze jediny kdo videl novou verzi je Inkviz pokud vim...
...která není dodělaná (vzhledem k doplatku a dle jeho info), takže předpokládám, že je i možnost případně ovlivnit funkčnost (o designu se zatím bavit nebudem, to je až podružný), nehledě na to, že jistě lze něco co tam chtít nebudem, neosazovat, nezprovoznit
Banditatom (Člen) 28.04.2015 18:34:16 Offline |
Jako pozmeneny design by spatny nebyl-samo funkci klidne me ukamenujte ale kdyz do toho bude kecazpt cele nezasvedcene polidbyro tak se nikdac nedomluvime...nechal bych to na zasvedcenych
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2015 18:35:13 Offline |
protože zaprvý nejsme škrti a dokážeme utáhnout provoz sami a za druhý a to je důležitější..tu reklamu NECHCEME
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2015 19:25:01 Offline |
Banditatom psal:Jako pozmeneny design by spatny nebyl-samo funkci klidne me ukamenujte ale kdyz do toho bude kecazpt cele nezasvedcene polidbyro tak se nikdac nedomluvime...nechal bych to na zasvedcenych
maj výjímečně recht..stejně to mám v prohlížeči nastavený tak ,že otevírám rovnou forum..takže vzhled úvodní stránky je mi fakt u ,ale forum by mohlo zůstat ve stejnym duchu
...to se nebojme, určitě nikdo z nás všech co tady jsme, si nepřeje nijak drastický změny a tak se to bude všechno ubírat jistě "podobným" směrem a nebo se o to pokud možno určitě budeme snažit
kasymovi: s tou reklamou
ideál by bylo přejít na phpbb a zachovat tenhle vzhled a jednoduchost systému (nedával bych "oblíbené" hodnosti, hlasování karmy, tlačítko "díky" a pod) Prostě zachovat tento retro systém, ale dát tomu novej podvozek, brzdy... prostě novou techniku
a tapatalk
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Honzik8719 (Člen) 28.04.2015 22:59:38 Offline |
mr.BSE psal:ideál by bylo přejít na phpbb a zachovat tenhle vzhled a jednoduchost systému (nedával bych "oblíbené" hodnosti, hlasování karmy, tlačítko "díky" a pod) Prostě zachovat tento retro systém, ale dát tomu novej podvozek, brzdy... prostě novou techniku
a tapatalk
prostě jako zainvestovat do Kulta
...relativní kochač...
Chodím pouze na diskuzi, nic jinýho mne nezajímá, pokud ta se změní nějakýma debilnima tlačítkama nebo jiným vzhledem který určitě "nebude" přehlednější, nebo mi to nepojede na Lumii tak tady na to seru
God Save The Queen!
Honzik8719 psal:mr.BSE psal:ideál by bylo přejít na phpbb a zachovat tenhle vzhled a jednoduchost systému (nedával bych "oblíbené" hodnosti, hlasování karmy, tlačítko "díky" a pod) Prostě zachovat tento retro systém, ale dát tomu novej podvozek, brzdy... prostě novou techniku
a tapatalkprostě jako zainvestovat do Kulta
táááák
Second Class Citizen
1130 Café Racer
zzzmrzlinar (Člen) 30.04.2015 12:17:25 Offline |
ty woe, už aby ten apgejd byl, mi začali chodit pitomosti, že jsem se přihlásil k odběru novinek z různejch vláken, celkem votrava
K.a.s.y.m. (Člen) 30.04.2015 12:34:43 Offline |
zzzmrzlinar psal:ty woe, už aby ten apgejd byl, mi začali chodit pitomosti, že jsem se přihlásil k odběru novinek z různejch vláken, celkem votrava
tak se v tom vlákně zase odhlaš
zzzmrzlinar (Člen) 30.04.2015 13:53:18 Offline |
K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:ty woe, už aby ten apgejd byl, mi začali chodit pitomosti, že jsem se přihlásil k odběru novinek z různejch vláken, celkem votrava
no to jsem samozřejmě udělal, ale sere mi to když jsem se k žádnému posratému odběru nepřihlásil, navíc woe to stejně když se odhlašuju hází, že nemám oprávnění se vodhlásit. Já dáma a nemožu se vodhlásit??? saprlot
zzzmrzlinar psal:K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:ty woe, už aby ten apgejd byl, mi začali chodit pitomosti, že jsem se přihlásil k odběru novinek z různejch vláken, celkem votrava
no to jsem samozřejmě udělal, ale sere mi to když jsem se k žádnému posratému odběru nepřihlásil, navíc woe to stejně když se odhlašuju hází, že nemám oprávnění se vodhlásit. Já dáma a nemožu se vodhlásit??? saprlot
...ono to zatržítko Příhlásit k odběru zpráv e-mailem je hned nad tlačítkem Poslat, takže to má poměrně blízko nechtěnýmu kliknutí
zzzmrzlinar (Člen) 30.04.2015 14:38:48 Offline |
tak já z toho taky nedělám tragédii, že mi choděj zprávy z fóra na mail.
nicméně sleduje mi to zprávy ve vláknech kde jsem hoooodně dlouho nic nevkládal, tak myslím, že ukliknutím to nebylo, navíc těch vlken sleduju nějak víc.
že už mě bude spamovat i bandiťácký fórum, to fakt asi bude brzo konec světa
zzzmrzlinar psal:tak já z toho taky nedělám tragédii, že mi choděj zprávy z fóra na mail.
nicméně sleduje mi to zprávy ve vláknech kde jsem hoooodně dlouho nic nevkládal, tak myslím, že ukliknutím to nebylo, navíc těch vlken sleduju nějak víc.
že už mě bude spamovat i bandiťácký fórum, to fakt asi bude brzo konec světa
Tak kdyz ty upozorneni pred tim (asi rok) nechodily, tak si na to i mozna zapomnel, ze si se nekam prihlasil.
Muzes sem hodit scan obrazovky jak ti to pise, ze nemas prava se odhlasit? Diky.
Ma jeste nekdo podobny problem?