Nejsi přihlášen
Rada s cenou pri prodeji Bandasky
Ahoj. bohuzel musim prodat Bandasku. Koukal jsem na ceny ostatnich inzeratu, ale nevim jestli je ta cena rozumna. Moc dik za komentare
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 79916.html
čtyři kola jsou super, ale dvě mnohem lepší
Re: Rada s cenou pri prodeji Bandasky
Než prodat za tohle, tak pod plachtu a jednou za pár let se projet, nedovedu si představit že nějakých 30-40000 dokáže vyřešit nějakou zásadní životní situaci kromě stavu "tohle musím nutně mít"
God Save The Queen!
Tady nejde o penize.
Ja jsem se behem poslednich 3 let 3x stahoval. CR =>UK, UK=>D, D=>UK. Najel jsem cca 2000 km (750 prejezd po dalnici) a za prevozy zaplatil raketu.
Mimoto platim pojisteni a moc dobre ji nemam kde mit.
Dotaz spis zni kolik za ni muzu dostat.
zzzmrzlinar (Člen) 28.04.2015 11:18:27 Offline |
tak já myslím, žes cenu stanovil rozumně, ty šestky se prodávaj od 35 do 50+, ta tvoje (to nemyslím špatně) není vyloženě leštěnka, je lehce křachlá a je z Francii, takže jsi správně blíž té spodní hranici. Když neprodáš a budeš potřebovat prodat tak holt s cenou slezeš níž.
Jo a udělej něco s těma kilometrama, to ví i malé dítě, že chceš-li v Čechách prodat motyku musí tachec začínat dvojkou, a nejlépe aby byl po důchodci či po slečně, Těm kilákům pak stejně nikdo nevěří ale ukazuje to tak tak to tak musí bejt.
tlustoch psal:Tady nejde o penize.
Dotaz spis zni kolik za ni muzu dostat.
Jestli jí ještě nebylo 15, tak nějakejch pár let dostat můžeš
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
zzzmrzlinar (Člen) 28.04.2015 12:10:36 Offline |
no jestli to nespěchá úplně moc, tak bych zatím cenu nesnižoval, borci co ti budou psát, ZA PATNÁCT JÍ BERU HNED, bude stejně dost.
Jo mimochodem za 15 jí beu hned tady
...
Banditatom (Člen) 28.04.2015 12:18:26 Offline |
Kdyz si vemu za kolik jsem strelil svoji sestku....jo kdyby za ty love byla B12uz ji beru na sklad
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 28.04.2015 15:26:53 Offline |
tlustoch psal:dik za pripominky. Snizil jsem ji na 35. Lestenka je lestenka a pretocenej tachac je holt pretocenej tachach
když ty snížit, tak já zvýšit. Beru jí za 20
ještě se připrav na zástup borců co jí budou chtít koupit na splátky, ty jsou taky libový , deset tisíc hned a pak splátky po dvou tisících
zzzmrzlinar psal:tlustoch psal:dik za pripominky. Snizil jsem ji na 35. Lestenka je lestenka a pretocenej tachac je holt pretocenej tachach
ještě se připrav na zástup borců co jí budou chtít koupit na splátky, ty jsou taky libový , deset tisíc hned a pak splátky po dvou tisících
To bych je taky nakopal doať si pujčej někde jinde.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2015 18:37:00 Offline |
zzzmrzlinar psal:tlustoch psal:dik za pripominky. Snizil jsem ji na 35. Lestenka je lestenka a pretocenej tachac je holt pretocenej tachach
nebo borce..dám 15 a za hodinu je pryč...a to opakujou každej den třeba tejden
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:Tak to vemem jako dražbu Dám 29000. Přijedu,položím love,naložím do dodávky a frčím doprdele Jen je to trochu komplikovanější momentálně s přepisem,ale to by sme dořešili
32500 a je tvoje
momentalne je u kojaksro v pneuservisu
K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:tlustoch psal:dik za pripominky. Snizil jsem ji na 35. Lestenka je lestenka a pretocenej tachac je holt pretocenej tachach
ještě se připrav na zástup borců co jí budou chtít koupit na splátky, ty jsou taky libový , deset tisíc hned a pak splátky po dvou tisícíchnebo borce..dám 15 a za hodinu je pryč...a to opakujou každej den třeba tejden
Nebo prijede frajer pockej projedu ji a zbydou ti kradeny doklady
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2015 20:13:50 Offline |
tlustoch psal:K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:
ještě se připrav na zástup borců co jí budou chtít koupit na splátky, ty jsou taky libový , deset tisíc hned a pak splátky po dvou tisícíchnebo borce..dám 15 a za hodinu je pryč...a to opakujou každej den třeba tejden
Nebo prijede frajer pockej projedu ji a zbydou ti kradeny doklady
tak snad se skládá celá cena když se chce projet,ne?
K.a.s.y.m. psal:tlustoch psal:K.a.s.y.m. psal:
nebo borce..dám 15 a za hodinu je pryč...a to opakujou každej den třeba tejdenNebo prijede frajer pockej projedu ji a zbydou ti kradeny doklady
tak snad se skládá celá cena když se chce projet,ne?
to mas asi pravdu
Nechci na to tak pitomě rejpat.
Asi by zainvestoval. Nechal svařit ty popraskany plasty a na oko by ji poupravil hodil cenu na 45000,-Kč a čekal s domluvou že jim když tak nějakou korunku slevíš...
Jinak každá motorka má kupce a když ne v republice tak v Říši určitě ano. Můj Bandit čekal na svého kupce skoro dva a půl měsíce
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Nechci na to tak pitomě rejpat.
Asi by zainvestoval. Nechal svařit ty popraskany plasty a na oko by ji poupravil hodil cenu na 45000,-Kč a čekal s domluvou že jim když tak nějakou korunku slevíš...
Jinak každá motorka má kupce a když ne v republice tak v Říši určitě ano. Můj Bandit čekal na svého kupce skoro dva a půl měsíce
Jako mas pravdu, ale ma to hacek jsem v anglii, a bandaska je barandove, ...
jinak vymluvy proc to nejde mi jdou
zzzmrzlinar (Člen) 29.04.2015 07:28:26 Offline |
no prosím, jak se cena sama řeší
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2015 12:43:09 Offline |
Když jí nebudeš moct prodat tak dej vědět..zadarmo te jí zbavim
zzzmrzlinar (Člen) 30.04.2015 07:32:15 Offline |
moje byla, za zwanzig jí beru hned, dokonce nechci ani ty splátky
Já to myslím vážně. 31 je pro mě strop. Narovinu říkám,že by to nebylo pro mě na nechání,ale volakoval bych ju,koupil nove kališky na budíky,vypucoval a poladil bych co je špatně a prodal. A pro potěchu to hold nedělám,třeba by mě to hodilo něco na pivko
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Já to myslím vážně. 31 je pro mě strop. Narovinu říkám,že by to nebylo pro mě na nechání,ale volakoval bych ju,koupil nove kališky na budíky,vypucoval a poladil bych co je špatně a prodal. A pro potěchu to hold nedělám,třeba by mě to hodilo něco na pivko
prodano - jo zapomnel jsem az se jednoho krasneho dne vratim do maticky zeme tak mi zves na jedno maly a jednu zelenou
tlustoch psal:VikecB12 psal:Já to myslím vážně. 31 je pro mě strop. Narovinu říkám,že by to nebylo pro mě na nechání,ale volakoval bych ju,koupil nove kališky na budíky,vypucoval a poladil bych co je špatně a prodal. A pro potěchu to hold nedělám,třeba by mě to hodilo něco na pivko
prodano - jo zapomnel jsem az se jednoho krasneho dne vratim do maticky zeme tak mi zves na jedno maly a jednu zelenou
Oukej
Hlásím že mám hotovo. Bandaska byla neskutečně zajebaná,všechno povolený,vyhrkaný stupačky,vošmatlaný gumy na nich,zajebaný fšecko vod řetězu,nějaká ta prasklina na podsedlovejch plastech a celkově byla ve stavu Sujazuwakiho bandasky
Komplet sem to vočesal,kartáčkem na zuby! fšechno poumejval,porovnal,pozdotahoval,dostala fungl stupačky,jinou-netknutou páku zadní brzdy a řadičku,držáky předních i zadních stupaček sou opískovaný a nově olakovaný,řetěz+kyvka+zadní kolo s rozetou dostalo lázeň v arvě a namazaný ložisko,plasty a nádrž komplet volakovaný do metle,fungl široký řídítka+závažíčka+gripy,ve vidlích novej olej,gufera,prachovky...
No pohrál sem si pěkně,dneska sem se na tom svezl a jede parádně,podvozkově je taky v dobrým stavu(samo že je to jen 6ka...) a mám radost,že se mě podařilo vrátit život zase jedné zanedbané mašině
Tady pár fotek,první sou když sem to dovez,poslední po dokončení.
http://vikecb12.rajce.idnes.cz/Bandit_600
No a může vesele dosvěta,ostudu dělat nebude
Tak a teďka to hlavní! Nutně potřebuju B12,nejlíp v obdobným stavu a za podobnej mrzkej peníz... Prostě kdo se bude chtít zbavit nějakýho šmudle,kerej bude potřebovat ruku k dílu,jen v Nku! tak klidně volejte,pište,faxujte
Stránky: 1