Nejsi přihlášen
Re: ...hokej mistrovství 2015 praha + ostrava
osiris psal:Kukii psal:ty osi, máš blbě jméno vlákna.. nejen čurákov, ale i Ostrava PIČO!!!
...máš pravdu, sypu si popel na hlavu a jdu to opravit
..si děláš prču voe :
...hokej mistrovství 2015 praha + ostarva
Mour psal:osiris psal:Kukii psal:ty osi, máš blbě jméno vlákna.. nejen čurákov, ale i Ostrava PIČO!!!
...máš pravdu, sypu si popel na hlavu a jdu to opravit
..si děláš prču voe :
...hokej mistrovství 2015 praha + ostarva
...hnidopichu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kukii psal:ty osi, máš blbě jméno vlákna.. nejen čurákov, ale i Ostrava PIČO!!!
osiris psal:...asi by byl potřeba brankář kterej se bude umět dobře postavit, ale budu doufat, že si dnes jen vybral špatnej den a bude líp
taky mám takovej pocit,že vod brankáře to byla slabotai když měl světlé chvilky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.05.2015 22:20:14 Offline |
on se hraje hokej??? skoro v létě??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
corimec psal:Dneska je to lepší
Jarda jim tam zatápí
...jj, hraje pěkně ...a ještě že už je vyměněnej gólman, jinak by jsme pravděpodobně nestíhali střílet branky
(nemám proti němu nic, ale nebyly to jeho šťastný dva dny
) ...kdo ví, jestli by jsme nad švédama dokonce nevyhráli, kdyby chytal včera pavelec, moh mít víc štěstí
Dik už mu vyprali prádlo,bude dělat roztleskávačku
http://www.sport.cz/ms2015/cesi/clanek/ … tml#hp-sez
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2015 11:22:54 Offline |
hokej jo ? Osi zamkni tohle vlákno
... tohle je jak ty pumpičky
...tvl jak já to nesnášim tohle organizovaný fandění ...fanděte s námi, fandíme s českem, všude trička, klobouky , v novinách samý tabulky, jak to asi bude, kdo s kym hraje, kdo s kym prohrál a rozbory , jak mohl prohrát míň
...pičo to bych zakázal
( ještě horší to mám snad už jen s fotbalem )
možná nejsem sportovní typ
( PS : je to tu nějaký mrtvý v tom vašem vlákně, tak jsem vám sem přidal nějakej komentář, no ... )
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
MS v hokeji,je jediný co za celej rok sleduji a vždycky se na to těšim.Naši hokejisti i když prohravaj,tak dokážou bojovat.Což se určitě nedá říct o těch modelkách na trávníku a fotbalu vůbec z kterýho je mi fakt na blití
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2015 11:49:10 Offline |
corimec psal:MS v hokeji,je jediný co za celej rok sleduji a vždycky se na to těšim.Naši hokejisti i když prohravaj,tak dokážou bojovat.Což se určitě nedá říct o těch modelkách na trávníku a fotbalu vůbec z kterýho je mi fakt na blití
jj...chtěl bych taky umět cítit to napětí při zápasech o postup , ty nervy v hospodě před velkoplošnou obrazovkou s kamarády s nějakým známým pivem v ruce
, všichni v jednom dresu barev naší vlasti
a při výhře jezdit městem autem , s vystrčeným ...praporem ... z okýnka
v reálu to vypadá tak, že když získaj třá zlato, tak si řeknu : hm , fakt dobrý
, když pojedou domu třeba předčasně, tak si řeknu : no a co ?
...při tomhle vyloženě fyzicky trpim
ale třeba moto GP sleduju, F1 , atletiku občas, různý jiný sporty , ale k tomuhle mám nějakej nepřekonatelnej odpor
no nebudu tu zasírat vlákno MS , abych nekazil tu radost z první výhry
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2015 11:58:24 Offline |
hlemejzd999 psal:corimec psal:MS v hokeji,je jediný co za celej rok sleduji a vždycky se na to těšim.Naši hokejisti i když prohravaj,tak dokážou bojovat.Což se určitě nedá říct o těch modelkách na trávníku a fotbalu vůbec z kterýho je mi fakt na blití
jj...chtěl bych taky umět cítit to napětí při zápasech o postup
, ty nervy v hospodě před velkoplošnou obrazovkou s kamarády s nějakým známým pivem v ruce
![]()
, všichni v jednom dresu barev naší vlasti
a při výhře jezdit městem autem , s vystrčeným ...praporem ... z okýnka
![]()
v reálu to vypadá tak, že když získaj třá zlato, tak si řeknu : hm , fakt dobrý
, když pojedou domu třeba předčasně, tak si řeknu : no a co ?
...při tomhle vyloženě fyzicky trpim![]()
ale třeba moto GP sleduju, F1 , atletiku občas, různý jiný sporty , ale k tomuhle mám nějakej nepřekonatelnej odpor
no nebudu tu zasírat vlákno MS , abych nekazil tu radost z první výhry
budiž ti útěchou že nejsi jedinej..jedinýco mě na hokeji v hospodě baví je že se napiju ale to můžu i bez hokeje
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2015 12:46:53 Offline |
Filous psal:...uš sme tady tří, co je jim to uplně ukradený, jag to nevoní benzínem nebo naftou, je mi to uplně uprdele
tos mi připoměl, že tady čumim a přitom ted jedou Moto 2 a ve 13:45 Moto GP...jdu ...
...mě nejvíc baví, když čtu zasvěcený komentáře někoho kdo tomu nerozumí
ps: vole, hokejovej fanoušek sedí v hospodě, nebo mrzne na zimáku, ale na silnici, jako pumpičky, nikdy nepřekáží
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2015 13:18:06 Offline |
osiris psal:...mě nejvíc baví, když čtu zasvěcený komentáře někoho kdo tomu nerozumí
ps: vole, hokejovej fanoušek sedí v hospodě, nebo mrzne na zimáku, ale na silnici, jako pumpičky, nikdy nepřekáží
Já to poslouchám v práci furt
A nejhorší je, když rozebíraj celej den veledulezitej zápas třeba Setuza vs Marila. A ty nemůžeš jít jinam
Moto 2... V poslední zatačce posledního kola jak to zahodil... To nasere asi
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2015 19:12:36 Offline |
Filous psal:...uš sme tady tří, co je jim to uplně ukradený, jag to nevoní benzínem nebo naftou, je mi to uplně uprdele
Tak naftou teď smrdim pěkně..zprovoznovali jsem motor z Avie instalovanej v ARU..a pár let nejel..takže než jsme dostali naftu fšude kam jsme chtěli tak mám od nafty celý hadry
![]() |
Banditatom (Člen) 03.05.2015 19:24:02 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...uš sme tady tří, co je jim to uplně ukradený, jag to nevoní benzínem nebo naftou, je mi to uplně uprdele
Tak naftou teď smrdim pěkně..zprovoznovali jsem motor z Avie instalovanej v ARU..a pár let nejel..takže než jsme dostali naftu fšude kam jsme chtěli tak mám od nafty celý hadry
uplne si vzpominam jak jsme sousedoj pred znema ozivovali kombajn
smrdel jsem jak druzba snad jeste tyden...ten smrad se neda vyvetrat...a uplne nejvic je si loknout nafty
...a posledni dobou sleduju jen porady s tematikou "stavime dum"
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2015 19:52:29 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...uš sme tady tří, co je jim to uplně ukradený, jag to nevoní benzínem nebo naftou, je mi to uplně uprdele
uplne si vzpominam jak jsme sousedoj pred znema ozivovali kombajn
smrdel jsem jak druzba snad jeste tyden...ten smrad se neda vyvetrat...a uplne nejvic je si loknout nafty
...a posledni dobou sleduju jen porady s tematikou "stavime dum"
ty jsi koukám labužník..na tohle mám čerpadlo a hlavně fungovala ruční pumpička no včetně nádrže jsme dělali všechno nový..nejlepší bylo ,že to asi jezdilo na řepku takže vše včetně čerpadla zalepený,ale naštěstí to čerstvá nafta přes noc rozmočila pak to přes kabely chytlo.
Takhle kamoš loni startoval 3roky vodstavenýho mercedesa a stačilo jen vrazit do něho baterku a lapl na první zamotání i na tu starou naftu co tam byla a vrčel jako by s ním někdo přijel před hodinkou z práce A to u toho medvěda nejde ani natáhnout nafta manuálně,protože nemá vubec ruční pumpičku.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2015 21:05:58 Offline |
no tohle brácha koupil jako rozdělaný..motor byl usazenej do auta ale nebyl vůbec zapojenej..na nic..navíc v benzínový kasli..takže tady to tak jednoduše nešlo...jinak joo taky jsem takhle viděl oživit 5 let odstavenou dodávku od merdcedesu..ještě tu starou hranatou. Natvrdo nažhavit a natvrdo baterku na starter a jelo to.
http://kasym.rajce.idnes.cz/Desktop#vid … 92.mp4.jpg
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2015 21:06:51 Offline |
hezky jim tu zasíráme hokejový vlákno
![]() |
Banditatom (Člen) 03.05.2015 21:17:50 Offline |
To kasymoj: jestli vis kde ma kombajn od pokroku nadrz a motor tak ti musi byt jasne ze ta podavaci pumpa je tam k hovnuno nalokal jsem se pekne
a ani pullita domaci to nespravilo...zlatej benzin
jinak k mercedes motorum...ta moje hujda i pri 0c°naskocila na olej
ale ten oder
To libor:kdybych stavel sen tak jezdim v s-klase a jen buzeruju remeslniky
VikecB12 psal:Takhle kamoš loni startoval 3roky vodstavenýho mercedesa a stačilo jen vrazit do něho baterku a lapl na první zamotání i na tu starou naftu co tam byla a vrčel jako by s ním někdo přijel před hodinkou z práce
A to u toho medvěda nejde ani natáhnout nafta manuálně,protože nemá vubec ruční pumpičku.
K.a.s.y.m. psal:no tohle brácha koupil jako rozdělaný..motor byl usazenej do auta ale nebyl vůbec zapojenej..na nic..navíc v benzínový kasli..takže tady to tak jednoduše nešlo...jinak joo taky jsem takhle viděl oživit 5 let odstavenou dodávku od merdcedesu..ještě tu starou hranatou. Natvrdo nažhavit a natvrdo baterku na starter a jelo to.
http://kasym.rajce.idnes.cz/Desktop#vid … 92.mp4.jpg
...no jasně ...a ty ještě o pět let dýl vodstavený startujou i bez nafty
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2015 08:17:19 Offline |
osiris psal:VikecB12 psal:Takhle kamoš loni startoval 3roky vodstavenýho mercedesa a stačilo jen vrazit do něho baterku a lapl na první zamotání i na tu starou naftu co tam byla a vrčel jako by s ním někdo přijel před hodinkou z práce
A to u toho medvěda nejde ani natáhnout nafta manuálně,protože nemá vubec ruční pumpičku.
K.a.s.y.m. psal:no tohle brácha koupil jako rozdělaný..motor byl usazenej do auta ale nebyl vůbec zapojenej..na nic..navíc v benzínový kasli..takže tady to tak jednoduše nešlo...jinak joo taky jsem takhle viděl oživit 5 let odstavenou dodávku od merdcedesu..ještě tu starou hranatou. Natvrdo nažhavit a natvrdo baterku na starter a jelo to.
http://kasym.rajce.idnes.cz/Desktop#vid … 92.mp4.jpg...no jasně ...a ty ještě o pět let dýl vodstavený startujou i bez nafty
To nevíš že Merdcedes v podstatě není auto ,ale něco jako kosmostros..ten k provozu palivo nepotřebuje
zzzmrzlinar (Člen) 15.05.2015 07:37:10 Offline |
neuvěřitelný co ten starej pes umí starejch kousků
zzzmrzlinar psal:neuvěřitelný co ten starej pes umí starejch kousků
...ďál ňáký piruety, přemety, nosil aport nebo tag něco??? ...uš aby to skončilo, fčera volam zákazníkoj, že má f prdeli brzdový desky, esi jako mu můžu dát nový a von mi řekne "ježiš, já teť nevim, já fandim, já vam zejtra zavolam" ...to mi je piču platný, že mi zavolá zejtra, dyš sem to potřeboval mít hotový fčera
...mrdat!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.05.2015 13:12:50 Offline |
Fildo klííííd rupne ti cévka a budeš tahat nohu..už dlouho hrát nebude a pak už se nároďák nedostane ze základní skůpiny a bude tu od hokeje stejnej klid jako od fotbalu kde taky hrajou hovno
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 16.05.2015 06:24:49 Offline |
von eště neni konec ? ...mě se včera na dálnici zdálo, že jezdí nějak hodně aut s vlaječkama na autech, tak jsem myslel , že sme vyhráli a už bude klid a nakonec mě ještě předjížděla kolona fungl novejch policajtskejch škodovek ...bylo jich tolik, že už jsem je nespočítal
..to už jsem si říkal, že to s tim fanděnim vopravdu přeháněj, nebo jedou na nějakej policajtskej sraz
corimec psal:Tak po první třetině,musim konstatovat,že můžem bejt rádi že tam nemáme čtyři kousky
...a přitom by nám k tomu abychom vedli, stačilo proměňovat šance
corimec psal:Bohužel,chybí tam kousek toho štěstí
...za druhou třetinu jsme si teda štěstí snad ani nezasloužili, z naší strany bída, všude o dva kroky pozadu, alibismus ...a ke všemu ten neuznanej gól, tím asi rozhodčí zkurví celej zbytek zápasu
![]() |
Banditatom (Člen) 16.05.2015 19:51:28 Offline |
Takze uz je konec?
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 16.05.2015 21:12:06 Offline |
Banditatom psal:Takze uz je konec?
Jeste ne... Ještě dostanem od rusaku , nebo americanu
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 17.05.2015 13:18:42 Offline |
Kožak psal:brambora je doma nó
můžou bejt rádi....takoví chlapci z Kamerunu třeba vůbec nepřijeli
ať jsou rádi ....prodali lístky, zaplnili halu a můžou hezky zakončit turné
![]() |
Banditatom (Člen) 17.05.2015 16:49:33 Offline |
Asi budou met v cajzlu huckejisti na vecu bramboracku
corimec psal:Nejsmutnější na tom je,že ty kluci do toho šli na plno.Aspon já si to myslim.Ale prostě na to nemaj.Nagáno už prostě nebude
...měli by, kdyby si nechali od trenérů poradit
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 18.05.2015 09:39:10 Offline |
Vyserte se na na to... Tady je to přesně rozebrany Elektronickou tužkou
http://www.drsnysvet.cz/dolito-proc-to-nevyslo/
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2015 10:22:27 Offline |
zlata stříbra ani bronzu se nenajedi..bramborama se da nakrmit čuník a grilovačka není špatná věc
pivo jy levnější nebylo ani kdyby vyhráli tak neni důvod brečet
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 18.05.2015 22:36:07 Offline |
VikecB12 psal:Kožak psal:no neřikal sem to? bože jak já to dělám ,že mám furt pravdu
stejně jako dalších 9milijonů čechů
to už je u nás milion cikorek ? , když je nás dohromady deset M ?....to mi připomnělo ten vtip :
ptá se cikán v hospodě štamgastů, kteří sledují hokej ...„ tak co ? kolik to hrajou dneska naši ? “
„ vaši dneska nehrajou “
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:Kožak psal:no neřikal sem to? bože jak já to dělám ,že mám furt pravdu
stejně jako dalších 9milijonů čechů
to už je u nás milion cikorek ? , když je nás dohromady deset M ?
....to mi připomnělo ten vtip :
ptá se cikán v hospodě štamgastů, kteří sledují hokej ...„ tak co ? kolik to hrajou dneska naši ? “
„vaši dneska nehrajou “
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1