Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...hokej mistrovství 2015 praha + ostrava

osiris (Člen)
01.05.2015 20:58:08

...hokej mistrovství 2015 praha + ostrava

...tak co vy na první třetinu?
...makaj, ale nejsem si jistej jestli to bude stačit smile1

Editoval osiris (01.05.2015 22:03:04)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kukii (Člen)
01.05.2015 21:04:03

Re: ...hokej mistrovství 2015 praha + ostrava

ty osi, máš blbě jméno vlákna.. nejen čurákov, ale i Ostrava PIČO!!! bigsmilebigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
corimec (Člen)
01.05.2015 21:11:45

dobrýgoodzatim  jde stejne o pussy a kluci makaj
ale jinak já mám raději sportovní potápěníbigsmilebigsmile

corimec (Člen)
01.05.2015 21:30:43

no a je to v prdelisicksick

Mour (Člen)
01.05.2015 21:38:19

Kdyby to bylo jako loni, tak vím kdo je na vině ! bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...A OSI LASKAVĚ TEN NADPIS OPRAV !!!  fuck bigsmile

osiris (Člen)
01.05.2015 22:02:27

Kukii psal:

ty osi, máš blbě jméno vlákna.. nejen čurákov, ale i Ostrava PIČO!!! bigsmilebigsmile

...máš pravdu, sypu si popel na hlavu a jdu to opravit bigsmile

vendous (Člen)
01.05.2015 22:16:30

Nějak takhle sem si to představoval

Smrt je ze všeho to poslední.
Mour (Člen)
01.05.2015 22:16:58

osiris psal:
Kukii psal:

..si děláš prču voe :

...hokej mistrovství 2015 praha + ostarva

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

corimec (Člen)
01.05.2015 22:28:32

mám vokousaný všechny nechtygoodbigsmilegoodgood

corimec (Člen)
01.05.2015 22:52:48

dobrýgoodgooddobrej zápas

Kukii (Člen)
01.05.2015 23:00:23

masakr.... good

Život je boj-mašina je nej!!!
osiris (Člen)
01.05.2015 23:07:35

Mour psal:
osiris psal:
Kukii psal:

..si děláš prču voe :

...hokej mistrovství 2015 praha + ostarva

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...hnidopichu bigsmile

osiris (Člen)
01.05.2015 23:11:01

...asi by byl potřeba brankář kterej se bude umět dobře postavit, ale budu doufat, že si dnes jen vybral špatnej den a bude líp

Libor nx (Člen)
02.05.2015 00:52:24

Kukii psal:

goodbigsmilebigsmile

osiris psal:

...asi by byl potřeba brankář kterej se bude umět dobře postavit, ale budu doufat, že si dnes jen vybral špatnej den a bude líp

taky mám takovej pocit,že vod brankáře to byla slabotaidontknowi když měl světlé chvilkygood

corimec (Člen)
02.05.2015 22:02:23

Dneska je to lepšígoodJarda jim tam zatápísmile1

Inženýrek (Člen)
02.05.2015 22:06:01

Co bude ta reprezentace dělat, až Jarda vopravdu pak v pětapadesáti skončí? bigsmileevil

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen)
02.05.2015 22:20:14

on se hraje hokej??? skoro v létě??idontknowidontknowhelp

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
02.05.2015 22:42:39

corimec psal:

Dneska je to lepšígoodJarda jim tam zatápísmile1

...jj, hraje pěkně good ...a ještě že už je vyměněnej gólman, jinak by jsme pravděpodobně nestíhali střílet branky bigsmile (nemám proti němu nic, ale nebyly to jeho šťastný dva dny smile1) ...kdo ví, jestli by jsme nad švédama dokonce nevyhráli, kdyby chytal včera pavelec, moh mít víc štěstí

corimec (Člen)
03.05.2015 09:05:04

Dik už mu vyprali prádlo,bude dělat roztleskávačku
http://www.sport.cz/ms2015/cesi/clanek/ … tml#hp-sez

hlemejzd999 (Člen)
03.05.2015 11:22:54

hokej jo ? idontknowidontknowidontknowbigsmile Osi  zamkni tohle vlákno bigsmile...  tohle  je jak ty pumpičky bigsmile ...tvl jak já to nesnášim tohle organizovaný fandění ...fanděte s námi, fandíme s českem, všude trička, klobouky , v novinách samý tabulky, jak to asi bude, kdo s kym hraje, kdo s kym prohrál a rozbory , jak mohl prohrát míň bigsmile...pičo to bych zakázal bigsmilebigsmilebigsmile ( ještě horší to mám snad už jen s fotbalem )
možná nejsem sportovní typ bigsmile
( PS : je to tu nějaký mrtvý v tom vašem vlákně, tak jsem vám sem přidal nějakej komentář, no ...bigsmilebigsmile )

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
corimec (Člen)
03.05.2015 11:33:46

MS v hokeji,je jediný co za celej rok sleduji a vždycky se na to těšim.Naši hokejisti i když prohravaj,tak dokážou bojovat.Což se určitě nedá říct o těch modelkách na trávníku a fotbalu vůbec z kterýho je mi fakt na blitísick

hlemejzd999 (Člen)
03.05.2015 11:49:10

corimec psal:

MS v hokeji,je jediný co za celej rok sleduji a vždycky se na to těšim.Naši hokejisti i když prohravaj,tak dokážou bojovat.Což se určitě nedá říct o těch modelkách na trávníku a fotbalu vůbec z kterýho je mi fakt na blitísick

jj...chtěl bych taky umět cítit to napětí při zápasech o postup good, ty nervy v hospodě před velkoplošnou obrazovkou s kamarády s nějakým známým pivem v ruce good bigsmile, všichni v jednom dresu barev naší vlasti good a při výhře jezdit městem autem , s vystrčeným ...praporem ... z okýnka bigsmile
v reálu to vypadá tak, že když získaj třá zlato, tak si řeknu : hm , fakt dobrý good
, když pojedou domu třeba předčasně, tak si řeknu : no a co ? bigsmile
...při tomhle vyloženě fyzicky trpim bigsmile
ale třeba moto GP sleduju, F1  , atletiku občas, různý jiný sporty , ale k tomuhle mám nějakej nepřekonatelnej odpor bigsmile
no nebudu tu zasírat vlákno MS , abych nekazil tu radost z první výhry bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
03.05.2015 11:58:24

hlemejzd999 psal:
corimec psal:

jj...chtěl bych taky umět cítit to napětí při zápasech o postup good, ty nervy v hospodě před velkoplošnou obrazovkou s kamarády s nějakým známým pivem v ruce good bigsmile, všichni v jednom dresu barev naší vlasti good a při výhře jezdit městem autem , s vystrčeným ...praporem ... z okýnka bigsmile
v reálu to vypadá tak, že když získaj třá zlato, tak si řeknu : hm , fakt dobrý good
, když pojedou domu třeba předčasně, tak si řeknu : no a co ? bigsmile
...při tomhle vyloženě fyzicky trpim bigsmile
ale třeba moto GP sleduju, F1  , atletiku občas, různý jiný sporty , ale k tomuhle mám nějakej nepřekonatelnej odpor bigsmile
no nebudu tu zasírat vlákno MS , abych nekazil tu radost z první výhry bigsmile

budiž ti útěchou že nejsi jedinej..jedinýco mě na hokeji v hospodě baví je že se napiju smile1 ale to můžu i bez hokeje smile1

Filous (Člen)
03.05.2015 12:09:18

...uš sme tady tří, co je jim to uplně ukradený, jag to nevoní benzínem nebo naftou, je mi to uplně uprdelebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
03.05.2015 12:46:53

Filous psal:

...uš sme tady tří, co je jim to uplně ukradený, jag to nevoní benzínem nebo naftou, je mi to uplně uprdelebigsmile

tos mi připoměl, že tady čumim  a  přitom  ted jedou Moto 2 a ve 13:45 Moto GP...jdu ...good

osiris (Člen)
03.05.2015 13:01:33

...mě nejvíc baví, když čtu zasvěcený komentáře někoho kdo tomu nerozumí bigsmile

ps: vole, hokejovej fanoušek sedí v hospodě, nebo mrzne na zimáku, ale na silnici, jako pumpičky, nikdy nepřekáží smile1

hlemejzd999 (Člen)
03.05.2015 13:18:06

osiris psal:

...mě nejvíc baví, když čtu zasvěcený komentáře někoho kdo tomu nerozumí bigsmile

ps: vole, hokejovej fanoušek sedí v hospodě, nebo mrzne na zimáku, ale na silnici, jako pumpičky, nikdy nepřekáží smile1

Já to poslouchám v práci furt bigsmile
A nejhorší je, když rozebíraj celej den veledulezitej  zápas třeba Setuza  vs  Marila. A ty nemůžeš jít jinam bigsmile
Moto 2...  V poslední zatačce posledního kola  jak to zahodil... To nasere asi

K.a.s.y.m. (Člen)
03.05.2015 19:12:36

Filous psal:

Tak naftou teď smrdim pěkně..zprovoznovali jsem motor z Avie instalovanej v ARU..a pár let nejel..takže než jsme dostali naftu fšude kam jsme chtěli tak mám od nafty celý hadry bigsmile

Banditatom (Člen)
03.05.2015 19:24:02

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

Tak naftou teď smrdim pěkně..zprovoznovali jsem motor z Avie instalovanej v ARU..a pár let nejel..takže než jsme dostali naftu fšude kam jsme chtěli tak mám od nafty celý hadry bigsmile

bigsmile uplne si vzpominam jak jsme sousedoj pred znema ozivovali kombajnbigsmilesmrdel jsem jak druzba snad jeste tyden...ten smrad se neda vyvetrat...a uplne nejvic je si loknout naftysick

...a posledni dobou sleduju jen porady s tematikou "stavime dum"bigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Libor nx (Člen)
03.05.2015 19:29:11

Banditatom psal:

Není to spíš pořad "jak se staví sen"evilbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
03.05.2015 19:52:29

Banditatom psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

bigsmile uplne si vzpominam jak jsme sousedoj pred znema ozivovali kombajnbigsmilesmrdel jsem jak druzba snad jeste tyden...ten smrad se neda vyvetrat...a uplne nejvic je si loknout naftysick

ty jsi koukám labužník..na tohle mám čerpadlo a hlavně fungovala ruční pumpička evil no včetně nádrže jsme dělali všechno nový..nejlepší bylo ,že to asi jezdilo na řepku takže vše včetně čerpadla zalepený,ale naštěstí to čerstvá nafta přes noc rozmočila pak to přes kabely chytlo.

VikecB12 (Člen)
03.05.2015 20:57:56

Takhle kamoš loni startoval 3roky vodstavenýho mercedesa a stačilo jen vrazit do něho baterku a lapl na první zamotání i na tu starou naftu co tam byla a vrčel jako by s ním někdo přijel před hodinkou z prácebigsmile A to u toho medvěda nejde ani natáhnout nafta manuálně,protože nemá vubec ruční pumpičku.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen)
03.05.2015 21:05:58

no tohle brácha koupil jako rozdělaný..motor byl usazenej do auta ale nebyl vůbec zapojenej..na nic..navíc v benzínový kasli..takže tady to tak jednoduše nešlo...jinak joo taky jsem takhle viděl oživit 5 let odstavenou dodávku od merdcedesu..ještě tu starou hranatou. Natvrdo nažhavit a natvrdo baterku na starter a jelo to.good
http://kasym.rajce.idnes.cz/Desktop#vid … 92.mp4.jpg

K.a.s.y.m. (Člen)
03.05.2015 21:06:51

hezky jim tu zasíráme hokejový vláknobigsmilebigsmilegoodgood

Banditatom (Člen)
03.05.2015 21:17:50

To kasymoj: jestli vis kde ma kombajn od pokroku nadrz a motor tak ti musi byt jasne ze ta podavaci pumpa je tam k hovnubigsmileno nalokal jsem se peknebigsmilea ani pullita domaci to nespravilo...zlatej benzinbigsmile jinak k mercedes motorum...ta moje hujda i pri 0c°naskocila na olejbigsmilebigsmilebigsmileale ten oderbigsmilebigsmilebigsmile
To libor:kdybych stavel sen tak jezdim v s-klase a jen buzeruju remeslnikybigsmilebigsmilebigsmile

osiris (Člen)
03.05.2015 22:35:23

VikecB12 psal:

Takhle kamoš loni startoval 3roky vodstavenýho mercedesa a stačilo jen vrazit do něho baterku a lapl na první zamotání i na tu starou naftu co tam byla a vrčel jako by s ním někdo přijel před hodinkou z prácebigsmile A to u toho medvěda nejde ani natáhnout nafta manuálně,protože nemá vubec ruční pumpičku.

K.a.s.y.m. psal:

no tohle brácha koupil jako rozdělaný..motor byl usazenej do auta ale nebyl vůbec zapojenej..na nic..navíc v benzínový kasli..takže tady to tak jednoduše nešlo...jinak joo taky jsem takhle viděl oživit 5 let odstavenou dodávku od merdcedesu..ještě tu starou hranatou. Natvrdo nažhavit a natvrdo baterku na starter a jelo to.good

...no jasně ...a ty ještě o pět let dýl vodstavený startujou i bez nafty bigsmile

yebat (Člen)
04.05.2015 00:20:03

na hokej jsem koukal v pátek a bavilo mě to... v práci za příplatek ve svátek... jinak to mám v pussy

K.a.s.y.m. (Člen)
04.05.2015 08:17:19

osiris psal:
VikecB12 psal:

K.a.s.y.m. psal:

...no jasně ...a ty ještě o pět let dýl vodstavený startujou i bez nafty bigsmile

To nevíš že Merdcedes v podstatě není auto ,ale něco jako kosmostros..ten k provozu palivo nepotřebuje smile1

osiris (Člen)
14.05.2015 23:04:44

...teda čtvrtfinále jak řemen good

Petr J. (Člen)
14.05.2015 23:15:34

osiris psal:

...teda čtvrtfinále jak řemen good

...podle řevu od sousedů se daly počítat goly...bigsmile

Pšán (Člen)
15.05.2015 00:27:05

..kvalitní mač..good:
..a ten kluk Jágrovic goodgood

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
zzzmrzlinar (Člen)
15.05.2015 07:37:10

neuvěřitelný co ten starej pes umí starejch kousků bigsmile

osiris (Člen)
15.05.2015 11:02:40

Pšán psal:

........a ten kluk Jágrovic goodgood

...good

Filous (Člen)
15.05.2015 11:41:20

zzzmrzlinar psal:

neuvěřitelný co ten starej pes umí starejch kousků bigsmile

...ďál ňáký piruety, přemety, nosil aport nebo tag něco???surprised ...uš aby to skončilo, fčera volam zákazníkoj, že má f prdeli brzdový desky, esi jako mu můžu dát nový a von mi řekne "ježiš, já teť nevim, já fandim, já vam zejtra zavolam" ...to mi je piču platný, že mi zavolá zejtra, dyš sem to potřeboval mít hotový fčerafuck ...mrdat!!!fuck

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vorel (Člen)
15.05.2015 11:57:10

vogo, si natáhněte na zrcadla místo vlakjovejch návlekůch pruhovaný rozhodcovskýsmile1

řikám si hurikán
osiris (Člen)
15.05.2015 13:08:41

...do jako vogo? surprisedsmile1

K.a.s.y.m. (Člen)
15.05.2015 13:12:50

Fildo klííííd rupne ti cévka a budeš tahat nohu..už dlouho hrát nebude a  pak už se nároďák nedostane ze základní skůpiny a bude tu od hokeje stejnej klid jako od fotbalu kde taky hrajou hovno bigsmile  bigsmile

Bedřich (Člen)
15.05.2015 14:50:29

Včera to bylo super, dost jsem čuměl,  měl jsem radost.  Držím nám palce, ale tím, že mám lístky na BRONZ jsem už těď vítěz ať se stane cokoliv smile1)

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
hlemejzd999 (Člen)
16.05.2015 06:24:49

von eště neni konec ? surprised ...mě se včera na dálnici zdálo, že jezdí nějak hodně aut s vlaječkama na autech, tak jsem myslel , že sme vyhráli a už bude klid  a nakonec mě ještě předjížděla  kolona fungl novejch policajtskejch škodovek ...bylo jich tolik, že  už jsem je nespočítal bigsmile ..to už jsem si říkal, že to s tim fanděnim vopravdu přeháněj, nebo jedou na nějakej policajtskej sraz idontknowbigsmile

corimec (Člen)
16.05.2015 15:45:58

Tak po první třetině,musim konstatovat,že můžem bejt rádi že tam nemáme čtyři kouskysmile2

osiris (Člen)
16.05.2015 15:48:32

corimec psal:

Tak po první třetině,musim konstatovat,že můžem bejt rádi že tam nemáme čtyři kouskysmile2

...a přitom by nám k tomu abychom vedli, stačilo proměňovat šance

corimec (Člen)
16.05.2015 15:49:49

Bohužel,chybí tam kousek toho štěstísmile2

corimec (Člen)
16.05.2015 16:41:59

Porád nic moc,co?Ale ten gol měl platit,škoda.smile2Budem hrát o bronzgood

osiris (Člen)
16.05.2015 16:43:06

corimec psal:

Bohužel,chybí tam kousek toho štěstísmile2

...za druhou třetinu jsme si teda štěstí snad ani nezasloužili, z naší strany bída, všude o dva kroky pozadu, alibismus ...a ke všemu ten neuznanej gól, tím asi rozhodčí zkurví celej zbytek zápasu

corimec (Člen)
16.05.2015 17:22:29

Vyhrál lepší team.

VikecB12 (Člen)
16.05.2015 19:22:43

Jojo,prohráli sme zaslouženě. A to bych řekl,že kanada měla dnešek taky lehce horší,než je jejich standart... Nebyl to hezkej hokej na dívání.

Banditatom (Člen)
16.05.2015 19:51:28

Takze uz je konec?bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
16.05.2015 21:12:06

Banditatom psal:

Takze uz je konec?bigsmile

Jeste ne...  Ještě dostanem od rusaku ,  nebo americanu bigsmile

Kožak (Člen)
17.05.2015 11:11:57

brambora je doma nó bigsmile

MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen)
17.05.2015 13:18:42

Kožak psal:

brambora je doma nó bigsmile

můžou bejt rádi....takoví  chlapci z Kamerunu třeba vůbec nepřijeli idontknowhelp
ať jsou rádi ....prodali lístky, zaplnili halu a můžou hezky zakončit turné bigsmile

Banditatom (Člen)
17.05.2015 16:49:33

Asi budou met v cajzlu huckejisti na vecu bramborackubigsmilebigsmilebigsmile

corimec (Člen)
17.05.2015 19:57:54

Nejsmutnější na tom je,že ty kluci do toho šli na plno.Aspon já si to myslim.Ale prostě na to nemaj.Nagáno už prostě nebudesmile2

Kelly01 (Člen)
17.05.2015 20:04:51

Vyrážím do hospody na finále a na pizzu, jinak mne ale hokej ani fotbal neberoubigsmile

God Save The Queen!
osiris (Člen)
17.05.2015 20:26:03

corimec psal:

Nejsmutnější na tom je,že ty kluci do toho šli na plno.Aspon já si to myslim.Ale prostě na to nemaj.Nagáno už prostě nebudesmile2

...měli by, kdyby si nechali od trenérů poradit smile1

Bedřich (Člen)
18.05.2015 00:23:21

..no.. nic moc výsledek a taky v hale žádná velká atmoška.....idontknow

škoda, placka by byla fajn...

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
hlemejzd999 (Člen)
18.05.2015 09:39:10

Vyserte se na na to... Tady je to přesně rozebrany Elektronickou tužkou good
http://www.drsnysvet.cz/dolito-proc-to-nevyslo/

K.a.s.y.m. (Člen)
18.05.2015 10:22:27

zlata stříbra ani bronzu se nenajedi..bramborama se da nakrmit čuník a grilovačka není špatná věc bigsmile
pivo jy levnější nebylo ani kdyby vyhráli tak neni důvod brečet smile1

Kožak (Člen)
18.05.2015 18:26:04

no neřikal sem to? bože jak já to dělám ,že mám furt pravdu bigsmile

MRDAT!!!
VikecB12 (Člen)
18.05.2015 21:52:24

Kožak psal:

stejně jako dalších 9milijonů čechůbigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
18.05.2015 22:36:07

VikecB12 psal:
Kožak psal:

to už je u nás milion  cikorek ? , když je nás dohromady  deset M ?
bigsmile....to mi připomnělo ten vtip :
ptá se cikán v hospodě štamgastů, kteří sledují hokej  ...„ tak co ? kolik to hrajou dneska naši ? “
„  idontknow vaši dneska nehrajou  “

barynek (Člen)
19.05.2015 15:54:53

hlemejzd999 psal:
VikecB12 psal:
Kožak psal:

to už je u nás milion  cikorek ? , když je nás dohromady  deset M ?
bigsmile....to mi připomnělo ten vtip :
ptá se cikán v hospodě štamgastů, kteří sledují hokej  ...„ tak co ? kolik to hrajou dneska naši ? “
„  idontknow vaši dneska nehrajou  “

goodgoodbigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS