Nejsi přihlášen
Ztmavení plexi na helmě
Chystam se na nějakou delší vyjížďku v létě a nevim jak to poradne udelat z plexi na helme. Mam SHARK S600 Air a je tam ciry plexi. Bohuzel me diky tomu muzou upadnout oci kdyz jedu v poledne za slunce. Nekdy pojedu vecer nekdy za slunce. Tahat sebou ale zase dvoje plexi se me zda trochu divny. To je akorat o to, to jedno nekde v batohu ci tankvaku zlomit ci podrbat :-/ Neexistuje treba nejaka prilnava tmava folie na plexi co by se dala vicekrat pouzit. Nema s tim nekdo nejakou zkusenost?
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Re: Ztmavení plexi na helmě
Vem si tmavy brejle a vecer si je sundej
mám jemně tmavý na airohu a jde to i večer,za uplný tmy je to horší,jinak za slunce je to docela gut,v každým slušným krámu ti ukážou více tmavostí tak se zkusíš podívat do tmavýho a určitě něco vybereš
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
...u posledního škopku jsem ještě čirý nepoužil (jen jsem ho sundal)
...je ale fakt že večer je to docela sranda; když před tebou ale jede hodnej vodič a ke všemu mu nevadí, že to do něj zezadu pereš dálkovejma, tak se to dá; přinejhorším votevřeš plexi, chytíš pár malejch lítacích mrch do xichtu a poslzíš si
...ale vážně, moc bezpečný to není, když budeš plánovat návrat za tmy, tak si radši to čirý přibal, a nebo teda pomalejc a vopatrnějc ...mě se teda zaplaťpanbůh tak nějak daří stíhat bez něj, teda se soumrakem domů (výjimka se najde)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koukni se na tohle to http://www.zamo.cz/katalog/moto-zbozi/p … /7531.html taky o tom uvažuju.
Libor nx psal:Koukni se na tohle to http://www.zamo.cz/katalog/moto-zbozi/p … /7531.html taky o tom uvažuju.
Tak do toho bych taky sel. Mohlo by se me tim i vyresit mlzeni helmy s kterym stale bojuju. V msitnim obchode s autodilama me na to doporucili Vetrolux od Ma-Fra ale vubec se to neosvedcilo. Rano se me mlzi stale. Tudiz se me uz moc nechce zkouset neco jinyho. Napis me pak (treba i mail) jaxe ti osvedcila ta folie. Jestli pomohla proti slunci i proti mlzeni. Dik
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Proti mlžení postačí rozetřít "důšbád" na vnitřní hranu plexi a rozleštit ho bavlněným hadříkem (dělám to i na plexi hokejové helmy) a funguje. A proti slunci? Co třeba tohle.... www.sunax.de zasune se do mezirky mezi skořepinu a výstelku u Luise s UV filtrem za 25,- éček a u mě maximální spokojenost. Až budu umět připojit foto, tak ho přidám
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
Stránky: 1