Nejsi přihlášen
OPRAVA BLATNIKU
dneska do me jeden pitomec v Ostrave nacouval a zkurvil mi predni blatnik [nastesi mi to na miste zaplatil] ... chci se zeptat na cislo stribrne barvy[b12/2000],a hlavne kdo z mistnich lakyrniku poradi jak a cim to spravne obrousit [jestli az na plast ,nebo staci stary lak pryc?]diky za kazdou plodnou radu ![]()
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Re: OPRAVA BLATNIKU
...cim min na holej plast tim lip (kvuli prilnavosti se pouziva zaklad na plasty)
...zdrsni, odmasti, vykytuj, prebrus, strikni plnic, prebrus a pak uz jen barvu, prip. jeste lak
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pool psal:dneska do me jeden pitomec v Ostrave nacouval a zkurvil mi predni blatnik [nastesi mi to na miste zaplatil] ... chci se zeptat na cislo stribrne barvy[b12/2000],a hlavne kdo z mistnich lakyrniku poradi jak a cim to spravne obrousit [jestli az na plast ,nebo staci stary lak pryc?]diky za kazdou plodnou radu
Mrkni na můj profil,pokud máš stejnou barvu tak to je ta co psal osi![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
| 
					jirka silver (Člen) 17.04.2007 08:15:58 Offline  | 
YD8 včera jsem koukal do techničáku měl by jsi to tam mít taky.Stříkají mi malý blatníček od Louise.
Najdete nás na každém kilometru
...z 90ti procent tam bude mít (s nadsázkou) všeříkající "stříbrná" 
 (i šedá se jim někdy podaří 

napsat)
...na DI kápnuls na policajta z těch chytřejších, nebo pracovitějších 
 ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
... nastesti sem policemany nemusel konfrontovat ... zavolal sem do servisu Suzuki ,tam mem rekli cenu novyho blatniku i s lakem ,ja to od blbouna nepozornyho na miste vyuctoval a bylo to 
 ... no snad zbude i na zadni blatnicek ![]()
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Stránky: 1