Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 01.06.2015 20:44:30 Offline |
Omletý šroub v ovladači na řidítkách
Čau bando,
potřebuju shodit řidítka a všechno z nich sundat. Jedna strana v cajku, na druhé je na jednom ovladači vomletej křížovej šroub, rvali sme to ve dvouch, nalili na to WDčko, že se to v tom koupe a doprava se nám ho povedlo urthnout a o milimetřík pootočit, doleva ale ani prd a nehne se to. Nějakej tip, jak se toho zbavit? Původní majitel byl pěknej prasák, dal si jiný řidítka a zkurvil to tak, že bez toho šroubu to nedostanu dolu, ani když s tím kroutíme (pominu-li fakt, že gumu jak slick mi popsal jako se zbývajícíma 60% životnosti - a to to byl fízl ) Nějaká vychytávka, jak na to?
K.a.s.y.m. (Člen) 01.06.2015 20:55:11 Offline |
Re: Omletý šroub v ovladači na řidítkách
jo fígl na to je.opatrně odvrtat hlavu šroubu a po rozebrání na půlky zbytek vytočit kleště..na jednom SV jsem takhle odvrtával tři ze čtyř
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
popravdě ? majitel ani nemusel být prase... ty šrouby jsou jak z másla. mě se povedlo strhnout křížák na nádržce s brzdovkou takže po technický budu měnit hadice za pancéř tak budu odvrtávat a shánět novej šroubek fakt super
Co by to bylo za svět, kde by se na držku nepadalo :) !
na některejch místech jsou šrouby jak bláto, aby lidi co nemaj cit v ruce (dobytci nestrhli zavit. Je lepší vyměnit šroubek v nádobce na brzdovku nebo v ovladači, než kupovat novej ovladač a nádobku
honda je honda
hlemejzd999 (Člen) 02.06.2015 08:36:04 Offline |
Kuba B12 psal:na některejch místech jsou šrouby jak bláto, aby lidi co nemaj cit v ruce (dobytci nestrhli zavit. Je lepší vyměnit šroubek v nádobce na brzdovku nebo v ovladači, než kupovat novej ovladač a nádobku
nejhorší je, když strhneš závit i tam , kde ty šrouby nejsou jak bláto ... , nebo rovnou přetrhneš šroub
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2015 08:55:48 Offline |
hlemejzd999 psal:Kuba B12 psal:na některejch místech jsou šrouby jak bláto, aby lidi co nemaj cit v ruce (dobytci nestrhli zavit. Je lepší vyměnit šroubek v nádobce na brzdovku nebo v ovladači, než kupovat novej ovladač a nádobku
nejhorší je, když strhneš závit i tam , kde ty šrouby nejsou jak bláto ... , nebo rovnou přetrhneš šroub
víš proč je v manuálu tabulka s utahovacíma momentama?? Aby se tohle nestalo blbý je když to koupíš po někom kdo to neuznává
hlemejzd999 (Člen) 02.06.2015 09:35:34 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Kuba B12 psal:na některejch místech jsou šrouby jak bláto, aby lidi co nemaj cit v ruce (dobytci nestrhli zavit. Je lepší vyměnit šroubek v nádobce na brzdovku nebo v ovladači, než kupovat novej ovladač a nádobku
víš proč je v manuálu tabulka s utahovacíma momentama?? Aby se tohle nestalo blbý je když to koupíš po někom kdo to neuznává
já vim, k čemu slouží utahovací moment , ale blbý je, když chceš něco rozdělat, co nikdy nebylo venku tvou rukou...
dotahuju samozřejmě jako člověk
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2015 09:52:51 Offline |
ale určitě tam najdeš utahovací moment na šrouby M4...coooo?
hlemejzd999 (Člen) 02.06.2015 10:03:57 Offline |
Mour psal:díval jsem se do svého manuálu a utahovací moment na šroubky víka nádobky na brzdovou kapalinu jsem nenašel, .....jestli není něco divně v zemi krále Miroslava
takže ho máš taky vomletej , jo ?
no aspoň nejsem sám
hlemejzd999 psal:Mour psal:díval jsem se do svého manuálu a utahovací moment na šroubky víka nádobky na brzdovou kapalinu jsem nenašel, .....jestli není něco divně v zemi krále Miroslava
no aspoň nejsem sám
...ne ne, já nepoužil moment, ale hlavu a zároveň správnou velikost šroubováku ...jo a šroubků mám několik
Ja prelomil o sroub co drzi tu desticku na, ktery je uchycena nadrz dole u baterky :DD a ten zlomenej zbytek sel uplne lehounce vysroubovat rukou... Ty srouby jsou opravdu k nicemu... Tak sem tam hodil m6 imbusy nerezovy a novy podlozky a drzi to ja zidovska vira ... Hele v haynesu ty momenty jsou napsany na vsechno. stejne ty dva sroubky budu muset sehnat
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:díval jsem se do svého manuálu a utahovací moment na šroubky víka nádobky na brzdovou kapalinu jsem nenašel, .....jestli není něco divně v zemi krále Miroslava
no aspoň nejsem sám...ne ne, já nepoužil moment, ale hlavu a zároveň správnou velikost šroubováku ...jo a šroubků mám několik
hele kde si sháněl ty šroubky ?
Stránky: 1