Nejsi přihlášen
Řidítka
Pěkný den přeji, páni a dámy
Mám tu takový malý problém.... mám B12 S, 2002 a chtěl jsem udělat výměnu řidítek,ale zasekl jsem se hned na začátku při sundávání závažíček. Dost mě překvapilo jakým způsobem jsou připevněné k řidítkům. Na právé straně jsem v poho povolil asi 120mm dlouhý šroub a zavažíčko shodil...ovšem levá strana je nějaká podělaná. Šroub se mi protáčí doleva i doprava, ale povolit ho zaboha nejde. Řezat se mi ten šroub hned nechce, páč je chci použít na GS 500 a z ní vzít široká řidítka, co tam někdo předělal.
Tu GS 500 máme do autoškoly a menší lidi by mohli mít problém na ty široká vůbec dosáhnout, tak tam chci právě dát ty moje užší.
A ještě jedna otázka, máte zkušenost se širšíma řidítkama na S-ku? Nebudu potom tlouct do masky nebo do zrcátek při plném rejdu. Jsou to celkem dost široký řidítka...naměřil jsem nějakých 780mm.
No každopádně za každou reakci a radu budu vděčný. Díky
Re: Řidítka
Tak to vypadá v poho, tušíš jaká to byla šíře?? A ty nový závažíčka už byli připevněný jen pomocí té roztahovací gumy do řidítek??
Nevím co stím...zkoušel jsem za to tahat a povolovat, tlačit a povolovat nebo utahovat. Pořád se jen protáčí a nic se neděje...ksindl
Tech74 - 75 cm je standard rozměr....ty co tu mám mají 78 cm a jsou s hrazdou, což se mi vlastně ani moc nelíbí
Tak si pořídím nějaký normální.
Zkoušel jsem za to tahat a povolovat, když by byl strženy závit tak by to mělo jít, ale absolutně bez změny. Asi se uvnitr řidítek protáčí ten závit bo nevím
Aldatuner psal:Tech74 - 75 cm je standard rozměr....ty co tu mám mají 78 cm a jsou s hrazdou, což se mi vlastně ani moc nelíbí
Tak si pořídím nějaký normální.
Zkoušel jsem za to tahat a povolovat, když by byl strženy závit tak by to mělo jít, ale absolutně bez změny. Asi se uvnitr řidítek protáčí ten závit bo nevím
Když se ti protáčí volně, tak nasaď brutální sílu - sikofky a vytrhni to závažíčko ven.
Dál už jen, viz. muj podpis
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Stránky: 1