Nejsi přihlášen
Točili jste kolem štěstí na Motocyklu 2007?
Já jo a vyhrál jsem zapůjčení motocyklu na víkend
A co jsem si vybral?
http://www.motoguzzi.cz/index.php?model … ;b=galerie
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Re: Točili jste kolem štěstí na Motocyklu 2007?
...no tag to gratuluju ...ani nevim, že tam byl Béda Trávníček se svym kolem štěstí ...ale si tag řikam, žes měl docela kliku...si přectaf, že bys vytočil svezení třeba na sekačce nebo sněžný fréze
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Bylo to hned u vstupu u firmy Mironet a Yshop. Stacilo se tam zaregistrovat a zatocit. Nejvyssi cena byla motka na tyden. Cekal jsem zapujceni nejakeho skutru nebo nebo male krosky od Aprilie, ale s timhle me prekvapili. Taky jsem koketoval s myslenkou vymenit zapujceni za slevu 2000,- na yshopu, ale kdyz jsem uvidel co pujcuji, tak jsem nevahal
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Kámoš vyhrál tu motku na týden, ale chtějí 20.000,- jistinu a podepsat, že co rozflákáš, to zaplatíš, tak do toho nešel, bo seděl na motorce naposledy v říjnu, když rozflákal svoje gixxero a že prej se na to nějak necejtí...
Bandit rulezz!!!
Pavel_B12 psal:Bylo to hned u vstupu u firmy Mironet a Yshop. Stacilo se tam zaregistrovat a zatocit. Nejvyssi cena byla motka na tyden. Cekal jsem zapujceni nejakeho skutru nebo nebo male krosky od Aprilie, ale s timhle me prekvapili. Taky jsem koketoval s myslenkou vymenit zapujceni za slevu 2000,- na yshopu, ale kdyz jsem uvidel co pujcuji, tak jsem nevahal
tak dej potom vědět a přijeď sa na Trampa ukázat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jirka silver (Člen) 18.04.2007 09:08:54 Offline |
To jsem přehlídl.Krásná cena......můžeš si vybrat termín?
Na výstavě měli na všem nesedat a teď totok.
Užij si to.
Najdete nás na každém kilometru
Pavel_B12 psal:Já jo a vyhrál jsem zapůjčení motocyklu na víkend
A co jsem si vybral?
http://www.motoguzzi.cz/index.php?model … ;b=galerie
Závidím... Já vyhrál jen bonbon. Ale slečna prej aby mi nebylo smutno, tak mi jich dala celou hrst. Mě pak po nich bylo blbě... To nebyla výhra, ale trest
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1