Nejsi přihlášen
Pavel1250SA (Člen) 09.06.2015 20:58:45 Offline |
Nosnost kufru
Kucíí víte někdo jak zjistim, kolik mi uveze kufr krámů? Mám Givi, včetně Givi plotny, nicméně typ neumím vyčíst, abych se něčeho dopátral. A jet fotku po fotce na Gůglu ani čekat kdy to ulítne se mi nechce :D Neřešil to někdy někdo?
Je lepší bejt zdravej a bohatej, než nemocnej a chudej.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2015 21:01:20 Offline |
Re: Nosnost kufru
skoro vždy píšou cca 5kg ale uveze i pytel lepidla
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pavel1250SA (Člen) 09.06.2015 21:07:12 Offline |
Takže kvůli pojišťovně a fízlům do 5kg obsahu (doufám že ne i s kufrem :D ) a jinak dle žízně? myslel jsem že bych vzal na dovču nějaký úplatkovný plechovkový
Banditatom (Člen) 09.06.2015 21:12:14 Offline |
K.a.s.y.m. psal:skoro vždy píšou cca 5kg ale uveze i pytel lepidla
...koukam pan je taky stavitel😀
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2015 21:16:59 Offline |
Pavel1250SA psal:Takže kvůli pojišťovně a fízlům do 5kg obsahu (doufám že ne i s kufrem :D ) a jinak dle žízně? myslel jsem že bych vzal na dovču nějaký úplatkovný plechovkový
ne ne..5 kg je tam z důvodu bezpečnosti v případě kolize...pří pěti kilech prostě neulítne,ale neznám nikoho kdo by váhu řešil natož abych znal někoho komu to kontrolovali..prostě nalož co potřebuješ a neřeš to.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2015 21:18:06 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:skoro vždy píšou cca 5kg ale uveze i pytel lepidla
kam bych dal prosimtě na žabáka kufr to tu jednou psal Vikec...já vozil věci na skůtru mezi nohama nebo v ruce
Banditatom (Člen) 09.06.2015 21:21:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:skoro vždy píšou cca 5kg ale uveze i pytel lepidla
kam bych dal prosimtě na žabáka kufr to tu jednou psal Vikec...já vozil věci na skůtru mezi nohama nebo v ruce
Zednik s panmamou se troske picli a doslo lepidlo....dve lepidla na zadnim sedle autobusu s f-m baumaxu do koprstajnu😊 zenska na pokladne na me cumela jak jelito....
Pavel1250SA (Člen) 09.06.2015 21:41:24 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Pavel1250SA psal:Takže kvůli pojišťovně a fízlům do 5kg obsahu (doufám že ne i s kufrem :D ) a jinak dle žízně? myslel jsem že bych vzal na dovču nějaký úplatkovný plechovkový
ne ne..5 kg je tam z důvodu bezpečnosti v případě kolize...pří pěti kilech prostě neulítne,ale neznám nikoho kdo by váhu řešil natož abych znal někoho komu to kontrolovali..prostě nalož co potřebuješ a neřeš to.
no to jsem měl původně v plánu, ale sám sebe jsem nějak vyschízoval
Pavel1250SA psal:K.a.s.y.m. psal:Pavel1250SA psal:Takže kvůli pojišťovně a fízlům do 5kg obsahu (doufám že ne i s kufrem :D ) a jinak dle žízně? myslel jsem že bych vzal na dovču nějaký úplatkovný plechovkový
no to jsem měl původně v plánu, ale sám sebe jsem nějak vyschízoval
...roky do toho cpu co se vejde až musím kolikrát víko "sešlápnout" abych kufr zavřel, nejsou to cesty okolo komína, ale vesměs pětsetikilometrový tripy, navíc do schodů to vždycky sotva táhnu a věř že to drží
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pavel1250SA (Člen) 10.06.2015 05:17:48 Offline |
osiris psal:Pavel1250SA psal:K.a.s.y.m. psal:
ne ne..5 kg je tam z důvodu bezpečnosti v případě kolize...pří pěti kilech prostě neulítne,ale neznám nikoho kdo by váhu řešil natož abych znal někoho komu to kontrolovali..prostě nalož co potřebuješ a neřeš to.no to jsem měl původně v plánu, ale sám sebe jsem nějak vyschízoval
...roky do toho cpu co se vejde až musím kolikrát víko "sešlápnout" abych kufr zavřel, nejsou to cesty okolo komína, ale vesměs pětsetikilometrový tripy, navíc do schodů to vždycky sotva táhnu a věř že to drží
to jsem chtěl slyšet
Zalezi jestli mas od GIVI:
Monolock ma nosnost 3 kg a monokey 10 kg
osiris psal:...roky do toho cpu co se vejde až musím kolikrát víko "sešlápnout" abych kufr zavřel, nejsou to cesty okolo komína, ale vesměs pětsetikilometrový tripy, navíc do schodů to vždycky sotva táhnu a věř že to drží
...asi máš strtašně těžký kufr nebo síla už není...
Ono u plastových kufrů jsou kritické ty malé packy, na kterých to drží...klukům z GS party dost kufrů už létalo vzduchem. Když člověk prošroubuje s plotnou, nemusí kila až tak řešit, problém není vlastní kufr, ale ty malé packy, na kterých to drží...
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2015 10:57:19 Offline |
kufr je sice praktická věc,ale jinak úplně k hovnu a nejlíp když dá někdo i boční..to udělá z bandita opravdu krasavce ..navíc na co sebou tahat tolik krámu..i na tejden se zbalim ma malýho nepromokavýho vaku kterej chytnu jednou malou kurtou na sedačku
Pavel1250SA (Člen) 10.06.2015 21:20:21 Offline |
Billy psal:Zalezi jestli mas od GIVI:
Mozna vedet co mam, by rozklicovalo muj problem :D jak to poznam?
Pavel1250SA psal:Billy psal:Zalezi jestli mas od GIVI:
Monolock ma nosnost 3 kg a monokey 10 kgMozna vedet co mam, by rozklicovalo muj problem :D jak to poznam?
...vyfoť to
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pavel1250SA (Člen) 10.06.2015 21:54:36 Offline |
osiris psal:Pavel1250SA psal:Billy psal:Zalezi jestli mas od GIVI:
Monolock ma nosnost 3 kg a monokey 10 kgMozna vedet co mam, by rozklicovalo muj problem :D jak to poznam?
...vyfoť to
To uz to muzeme probrat v Zirovnici bude mi delat copilota :D
K.a.s.y.m. psal:skoro vždy píšou cca 5kg ale uveze i pytel lepidla
jenom 5kilo?? Já mám na kappě tuším 10kg, ale uveze i víc a udávanejch 120km/h taky vesele překoná, kolem 160 bez problémů, dál jsem nezkoušel..
Bandit 4EVER!!!
Billy psal:Zalezi jestli mas od GIVI:
presne tak ... je to však ešte jeden problém. Mám B12 r.v.2002. Ja som tam dal nosič (lepšie povedané držiak platne) od SW Motech, aby to vyzeralo cool a dával som do kufra aj 10kg. Vďaka tomu som už dvakrát zváral podsedlovku. Teraz to riešim tak, že manželku nechám doma a ťažšie veci dávam do tašky na zadnú sedačku
Akela SK psal:Billy psal:Zalezi jestli mas od GIVI:
Monolock ma nosnost 3 kg a monokey 10 kgpresne tak ... je to však ešte jeden problém. Mám B12 r.v.2002. Ja som tam dal nosič (lepšie povedané držiak platne) od SW Motech, aby to vyzeralo cool a dával som do kufra aj 10kg. Vďaka tomu som už dvakrát zváral podsedlovku. Teraz to riešim tak, že manželku nechám doma a ťažšie veci dávam do tašky na zadnú sedačku
SW Motech je sracka, nekdo me tady na to zacne za chvilku pindat, ale tohle uchyceni nahore u madla na dvou srouvbech hnedka vedle sebe je spatne pokud tam chces nahladat takovy vahy. Kup GIVI/ Kappa drzak od stupacky az po vrch a unese to vic.
Kamarad tedkon koupil novou motku MT09 Tracer a Yamaha mu nabidla origo yamaha prislusenstvi k motce od SW motech jsou to drzaky bocnich kufru v nejakym polatkovanym potahu, ale kdyz sme byli s klukama u nej doma tak nam ukazoval ze to ma jakysi vule v uchyceni tech kufru k temu drzaku. Maji na to nejakej system uchyceni kdy to nasunes jeden kufr do dvou dir a zamces klickem kufr abys ho nesundal, ale v predu ten cep u zamku sedi paradne, ale vzadu na druhym cepu kufry litaj dos stran cca 4-5 mm, podle me by to takhle litat nemelo, nic tam nechybi, prochazeli jsme vykresy, poskladat to jinak nejde, rikal sem mu at to resi s Yamahou ze tohle za takovej spalek penez neni normalni. Myslim si ze to bude v naklonech a pri zatizeni tancovat a rozmrdavat jizdu na motorce. Dle me by to melo byt na pevno a ne ze hejbes kufrem jak chces.
Billy psal:Akela SK psal:Billy psal:Zalezi jestli mas od GIVI:
Monolock ma nosnost 3 kg a monokey 10 kgpresne tak ... je to však ešte jeden problém. Mám B12 r.v.2002. Ja som tam dal nosič (lepšie povedané držiak platne) od SW Motech, aby to vyzeralo cool a dával som do kufra aj 10kg. Vďaka tomu som už dvakrát zváral podsedlovku. Teraz to riešim tak, že manželku nechám doma a ťažšie veci dávam do tašky na zadnú sedačku
SW Motech je sracka, nekdo me tady na to zacne za chvilku pindat, ale tohle uchyceni nahore u madla na dvou srouvbech hnedka vedle sebe je spatne pokud tam chces nahladat takovy vahy. Kup GIVI/ Kappa drzak od stupacky az po vrch a unese to vic.
Kamarad tedkon koupil novou motku MT09 Tracer a Yamaha mu nabidla origo yamaha prislusenstvi k motce od SW motech jsou to drzaky bocnich kufru v nejakym polatkovanym potahu, ale kdyz sme byli s klukama u nej doma tak nam ukazoval ze to ma jakysi vule v uchyceni tech kufru k temu drzaku. Maji na to nejakej system uchyceni kdy to nasunes jeden kufr do dvou dir a zamces klickem kufr abys ho nesundal, ale v predu ten cep u zamku sedi paradne, ale vzadu na druhym cepu kufry litaj dos stran cca 4-5 mm, podle me by to takhle litat nemelo, nic tam nechybi, prochazeli jsme vykresy, poskladat to jinak nejde, rikal sem mu at to resi s Yamahou ze tohle za takovej spalek penez neni normalni. Myslim si ze to bude v naklonech a pri zatizeni tancovat a rozmrdavat jizdu na motorce. Dle me by to melo byt na pevno a ne ze hejbes kufrem jak chces.
svmotech neni žádná sračka.......20kg ftom vozim a žádnej trabl ...no ...možná podsedlák na jebce neni z tvarohu
MRDAT!!!
Pavel1250SA (Člen) 18.06.2015 17:25:24 Offline |
No jinak jsem za vevnitr v kufru je infostitek, kterej hlasa 10kg a 120km/h max. Kolik v nem bylo nevim, tech deset asi jo a jel jsem cestovne 150 a pri predjizdeni 180 bo jsem na nej zapomnel a v pohode To jen aby bylo jasno, kdyby to nekoho zajimalo
vendous psal:Mě by celkem zajímalo proč je to sračka?
No protože zpusobuje to praskání podsedlovky,protože každej vul,kerej kdy viděl podsedlovku bez plastu musi vidět,že ta plechová výztuha na keré drží madlo,nic těškýho dlouhodobě nevydrží. Givi/kapa tu vahu roztahnou na vic bodů k upevnění a je po problemu...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:vendous psal:Mě by celkem zajímalo proč je to sračka?
No protože zpusobuje to praskání podsedlovky,protože každej vul,kerej kdy viděl podsedlovku bez plastu musi vidět,že ta plechová výztuha na keré drží madlo,nic těškýho dlouhodobě nevydrží. Givi/kapa tu vahu roztahnou na vic bodů k upevnění a je po problemu...
Takže neni sračka swmotech ale ta plechová výztuha. A v tom je trochu rozdíl.
Každopádně je asi pravda že toho víc uveze ta vošklivost od Givi, ale já bych si to na motorku nedal
Smrt je ze všeho to poslední.
hlemejzd999 (Člen) 18.06.2015 20:43:35 Offline |
hlemejzd999 psal:tak na kufru je to jedinný, co vůbec neřešim ...nosnost http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … i_n140.jpg
páč seš rád, že něco tak hnusnýho tím kufrem zakreješ
Bandit 4EVER!!!
vendous psal:VikecB12 psal:vendous psal:Mě by celkem zajímalo proč je to sračka?
Takže neni sračka swmotech ale ta plechová výztuha. A v tom je trochu rozdíl.
Každopádně je asi pravda že toho víc uveze ta vošklivost od Givi, ale já bych si to na motorku nedal
Hele Vendo,já začínal s držákem samodomo,pak swmotech a ted mám 5let givi a je to opravdu nejlepší,ale musel jsem si tim projít.To samý kufry koupil jsem dvě sračky než jsem prozřel a mám givi.Samo že kvuli manželce,já jinak kufr nepotřebuju a za svobodna mi stačil válec,ale to lešení od givi mi třeba při pádu zachránilo podsedlovku,kdybych tam měl sw,tak to mám dražší. A na sw se dá dát jen kufr nic víc,prostě i samodomo pro mě bylo lepší než sw,ale to je na vkusu každýho soudruha.
barynek psal:hlemejzd999 psal:tak na kufru je to jedinný, co vůbec neřešim ...nosnost http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … i_n140.jpg
páč seš rád, že něco tak hnusnýho tím kufrem zakreješ
Přesně
Jinak vozim kufr max 5x za rok takže to ani moc řešit nemusim. Proto vyhrál vzhled
Smrt je ze všeho to poslední.
Banditatom (Člen) 19.06.2015 06:25:55 Offline |
Vendo a myslis na me?
Stránky: 1