Nejsi přihlášen
Re: Nova verze stranek
Kurva sem si chvilku prohlížel tu galerii a zjistil sem,že Sujazuwaki jezdí na srazy už pěkně dlouho a když nemohl,tak alespoň nakoukl z televizní vobrazofky,aby vo to nepřišel
http://www.suzukibandit.cz/storage/foto … CN1059.jpg
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kurva sem si chvilku prohlížel tu galerii a zjistil sem,že Sujazuwaki jezdí na srazy už pěkně dlouho a když nemohl,tak alespoň nakoukl z televizní vobrazofky,aby vo to nepřišel
http://www.suzukibandit.cz/storage/foto … CN1059.jpg
...to je vůl ...jináč gdo pamatujete toho kluka s pivem??? ...je to Ezechiel??? ...gdysy s náma jezdil, ale pag ňák nejslavně dopadnul, myslim, že sme se vo ňom gdysy bavili s Lihym.....................to uš ani nejni pravda
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mour psal:Ondráš psal:Podle fotky 24.11. 2006... To bych teoreticky pamatovat mohl... To jsem zacinal...
Ale nepamatuju....dyť tenkrát bylo pro Tebe ujet 160 km v jeden den nad lidské síly
no a teďka už to dává s prstem v nose
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Mour psal:...dyť tenkrát bylo pro Tebe ujet 160 km v jeden den nad lidské síly
Taky ten Drevic byl pro me ocistec.
Dneska jedu 1x za rok na Slovac (nebo Moravu) najedu za vikend pres 1000 km a pak to tejden rozchazim.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:VikecB12 psal:Kurva sem si chvilku prohlížel tu galerii a zjistil sem,že Sujazuwaki jezdí na srazy už pěkně dlouho a když nemohl,tak alespoň nakoukl z televizní vobrazofky,aby vo to nepřišel
http://www.suzukibandit.cz/storage/foto … CN1059.jpg...to je vůl ...jináč gdo pamatujete toho kluka s pivem??? ...je to Ezechiel??? ...gdysy s náma jezdil, ale pag ňák nejslavně dopadnul, myslim, že sme se vo ňom gdysy bavili s Lihym.....................to uš ani nejni pravda
jj je to von....já sem tam taky...akorát to je nějaká fotomontáž bo si nepamatuju, že bych tam chrápal na stole
Lihy psal:Filous psal:VikecB12 psal:Kurva sem si chvilku prohlížel tu galerii a zjistil sem,že Sujazuwaki jezdí na srazy už pěkně dlouho a když nemohl,tak alespoň nakoukl z televizní vobrazofky,aby vo to nepřišel
http://www.suzukibandit.cz/storage/foto … CN1059.jpg...to je vůl ...jináč gdo pamatujete toho kluka s pivem??? ...je to Ezechiel??? ...gdysy s náma jezdil, ale pag ňák nejslavně dopadnul, myslim, že sme se vo ňom gdysy bavili s Lihym.....................to uš ani nejni pravda
jj je to von....já sem tam taky...akorát to je nějaká fotomontáž bo si nepamatuju, že bych tam chrápal na stole
...sem si říkal, že ten kudrnáč vlevo budeš ty ...a co ten Ezechiel, zabalil to tenkrát vopravdu???
Filous psal:...sem si říkal, že ten kudrnáč vlevo budeš ty ...a co ten Ezechiel, zabalil to tenkrát vopravdu???
hele neslyšel sem o něm tak 7 let...a to co jsem slyšel nedávalo moc šanci světlým zítřkům. Buď to zabalil jakože uplně, nebo bručí.....moc tomu nedávám, že by se z toho uplně dostal....holt drogy jsou špatné...teda aspoň některý
Trošku to tady usnulo, rád bych tu evoluci stránek trochu posunul
Nebylo by vhodné, vzhledem k narůstajícímu rozlišení a převaze širokoúhlých monitorů zauvažovat nad zvětšením šířky stránky? 750px na které je nastavená šířka už je fakt trochu málo a zhoršuje se čitelnost - viz třeba sekce fóra "Technická poradna", kde se sloupec "Téma" už celkem dost nechutně zalamuje. Stačilo by bohatě to zvětšit na 1024px, tzn. upravit jen id #mainframe v CSS a podle toho zvětšit horní logo (obrázek toplogo.jpg - třeba tam vpravo přidat ještě nějaký obrázek).
Je to jen návrh na drobnou kosmetickou změnu, tak mě za to zase hned nekamenujte
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
andre.marek (Člen) 02.06.2016 12:03:19 Offline |
Já jsem pro...
tachec psal:Trošku to tady usnulo, rád bych tu evoluci stránek trochu posunul
Nebylo by vhodné, vzhledem k narůstajícímu rozlišení a převaze širokoúhlých monitorů zauvažovat nad zvětšením šířky stránky? 750px na které je nastavená šířka už je fakt trochu málo a zhoršuje se čitelnost - viz třeba sekce fóra "Technická poradna", kde se sloupec "Téma" už celkem dost nechutně zalamuje. Stačilo by bohatě to zvětšit na 1024px, tzn. upravit jen id #mainframe v CSS a podle toho zvětšit horní logo (obrázek toplogo.jpg - třeba tam vpravo přidat ještě nějaký obrázek).
Je to jen návrh na drobnou kosmetickou změnu, tak mě za to zase hned nekamenujte
Dej sem screen obrazovky, s Filousem vůbec netušíme o čem to mluvíš
God Save The Queen!
Kelly01 psal:tachec psal:Trošku to tady usnulo, rád bych tu evoluci stránek trochu posunul
Je to jen návrh na drobnou kosmetickou změnu, tak mě za to zase hned nekamenujteDej sem screen obrazovky, s Filousem vůbec netušíme o čem to mluvíš
...to už ses vrátil z kola, nebo jenom kecáš?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mour psal:Já bych to tak nechal, na svém LCD 61 cm vše vidím i bez brýlí
Velikost fontů ani nic jiného by se neměnilo - pouze by se zvětšila šířka (nudle) stránky. Jinak toto by se dalo také udělat jednoduše tak, že si tu šířku každý může nastavit ve svém profilu - to by pro Losera nebyla žádná velká kodérská práce
Před úpravou (šířka 750px):
Po úpravě (šířka 1024px) - horní logo by se muselo poupravit, aby bylo zase přes celou šířku:
tachec psal:Mour psal:Já bych to tak nechal, na svém LCD 61 cm vše vidím i bez brýlí
Velikost fontů ani nic jiného by se neměnilo - pouze by se zvětšila šířka (nudle) stránky. Jinak toto by se dalo také udělat jednoduše tak, že si tu šířku každý může nastavit ve svém profilu - to by pro Losera nebyla žádná velká kodérská práce
Před úpravou (šířka 750px):
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … icka-1.png
Po úpravě (šířka 1024px) - horní logo by se muselo poupravit, aby bylo zase přes celou šířku:
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … icka-2.png
... já to mám ale jak na té druhé fotce teď
Banditatom (Člen) 02.06.2016 13:48:33 Offline |
A co na mojim 5 palcovim televizoru poznam rozdil? Vejde se me to tam vubec
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 02.06.2016 22:12:42 Offline |
hlemejzd999 psal:Kožak psal:klidně to roztáhni ,mám tam na každý straně 3cenťáky ale běda jak to přepískneš
já to mám furt jak nudli
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _nazvu.jpg
To musí udělat Loser nebo Ondráš - pokud to uznají za vhodné
mr.BSE psal:Kdyžtak se to dá lokálně vyřešit StyleBot-em pro Chrome
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … p_1024.jpg
Díky za tip , ve Firefoxu tohle řeší třeba Stylish...
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2016 06:48:11 Offline |
nechci bejt moc rejpavej ale mám pocit že když podržim CTRL a otočim kolečkem na myši tak se ta stránka zvětší nebo zmenší taky a na notebookach se to dá na touchpadu dělat stejně jak na chytrejch telefonech nebo tabletech na obrazovce..tak jen jestli neřešite blbosti
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:nechci bejt moc rejpavej ale mám pocit že když podržim CTRL a otočim kolečkem na myši tak se ta stránka zvětší nebo zmenší taky a na notebookach se to dá na touchpadu dělat stejně jak na chytrejch telefonech nebo tabletech na obrazovce..tak jen jestli neřešite blbosti
Tímhle to ale proporcionálně zvětšuješ celé (včetně písma), takže pokud to takhle nazvětšuješ na šířku cca těch 1024px, tak už tam máš text jak pro slepce
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2016 07:39:38 Offline |
tachec psal:K.a.s.y.m. psal:nechci bejt moc rejpavej ale mám pocit že když podržim CTRL a otočim kolečkem na myši tak se ta stránka zvětší nebo zmenší taky a na notebookach se to dá na touchpadu dělat stejně jak na chytrejch telefonech nebo tabletech na obrazovce..tak jen jestli neřešite blbosti
Tímhle to ale proporcionálně zvětšuješ celé (včetně písma), takže pokud to takhle nazvětšuješ na šířku cca těch 1024px, tak už tam máš text jak pro slepce
vždyť to nevadí..starší generace to jistě ocení
Mour psal:Já si myslím, že nejlepší je si koupit velkej monitor a zmenšit písmo ...a vše se vejde.
A není to trochu proti logice? U 24" monitoru s nativním rozlišením 1920x1080 zmenšovat už tak dost malé písmo a koukat na nudli o šířce 750px a na zbylých 1170px nemít nic? To je asi jako se dívat na 4:3 filmy na dnešních širokoúhlých TV
tachec psal:Mour psal:Já si myslím, že nejlepší je si koupit velkej monitor a zmenšit písmo ...a vše se vejde.
A není to trochu proti logice? U 24" monitoru s nativním rozlišením 1920x1080 zmenšovat už tak dost malé písmo a koukat na nudli o šířce 750px a na zbylých 1170px nemít nic? To je asi jako se dívat na 4:3 filmy na dnešních širokoúhlých TV
...no když vážně, tak já se třeba na stránky koukám převážně v 5" mobilu a jak mi to rozšíříš, tak sem v prdeli bo budu přejíždět text a zmenšit to nepůjde
Mour psal:tachec psal:Mour psal:Já si myslím, že nejlepší je si koupit velkej monitor a zmenšit písmo ...a vše se vejde.
...no když vážně, tak já se třeba na stránky koukám převážně v 5" mobilu a jak mi to rozšíříš, tak sem v prdeli bo budu přejíždět text a zmenšit to nepůjde
Tohle by řešil responzivní design - přizpůsobení layoutu stránky přesně podle velikosti zařízení (a podle toho jak si to zařízení natočíš) na kterém se stránka bude zobrazovat - s tím jste mě taky poslali do
Ale nemusíš se bát - tenhle můj návrh na zvětšení stejně evidentně neprojde...
Loser psal:pujdeme na to demograticky - vytvoril jsem na to novou anketu. Tak se muzete vyjadrit
A dovedl by jsi si představit i variantu, že si tu šířku (výběr z pár předdefinovaných variant) uživatel nastaví ve svém profilu? Pak by to totiž vyhovovalo všem
tachec psal:Loser psal:pujdeme na to demograticky - vytvoril jsem na to novou anketu. Tak se muzete vyjadrit
A dovedl by jsi si představit i variantu, že si tu šířku (výběr z pár předdefinovaných variant) uživatel nastaví ve svém profilu? Pak by to totiž vyhovovalo všem
coz o to, predstavit si umim temer cokoliv, jde spis o to, jestli by to vubec nekdo pouzival. Navic by pak nekdo mohl chtit treba nastaveni vlastnich barvicek, potom propojeni s fejzbukem ... no nechci ani domyslet, kam az bysme se dostali
Dame to mu par dnu. A ty si jdi radci zajezdit a nevymejslej porad naky bejkarny
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
tachec psal:Loser psal:pujdeme na to demograticky - vytvoril jsem na to novou anketu. Tak se muzete vyjadrit
Responzivní dizajn v době vzniku tohoto webu byl neznámý pojem.
Ondráš psal:tachec psal:Loser psal:pujdeme na to demograticky - vytvoril jsem na to novou anketu. Tak se muzete vyjadrit
Responzivní dizajn v době vzniku tohoto webu byl neznámý pojem.
Nějak nechápu, jak to spolu souvisí - je mně jasné, že před deseti lety byly jiné technologie - na to jsem také nikde nenarážel...
Udělat dvě, tři verze CSS (nebo generovat CSS dynamicky) v závislosti na nastavení šířky nudle v profilu uživatele zase tak složité není.
Já to teda nějak nechápu...von vás jako někdo nutí na to čučet ve vokně přes celou televizi? Si zmenšim vokno a žádnou nudli nepozoruju Nehledě na to, že se mi to takhle líp čte, než jezdit očima pře celou obrazovku sem, tam.
Lihy psal:Já to teda nějak nechápu...von vás jako někdo nutí na to čučet ve vokně přes celou televizi? Si zmenšim vokno a žádnou nudli nepozoruju Nehledě na to, že se mi to takhle líp čte, než jezdit očima pře celou obrazovku sem, tam.
taky bych nehledal problém tam kde neni...
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Lihy psal:Já to teda nějak nechápu...von vás jako někdo nutí na to čučet ve vokně přes celou televizi? Si zmenšim vokno a žádnou nudli nepozoruju Nehledě na to, že se mi to takhle líp čte, než jezdit očima pře celou obrazovku sem, tam.
Pokud nemáš nějakej grafickej program (třeba), kde máš uprostřed "pracovní prostor" a na každý straně palety s nabídkama, tak proč to mít roztažené na velké obrazovce. Když si spustíš kalkulačku, tak si jí taky roztáhneš přes celej monitor?
Chápu, že máš pičo web jen jako jednu ze záložek v prohlížeči, takže když to přepneš, může to působit rušivě.
Dneska máme responzivní dizajn, tak ten problém neni.
Za mě teda doporučuji řešit nějakýma pluginama do prohlížečů. Vyřeší to všechny podobné weby (asi existují, když existuje i ten plugin) a ne jen ten náš.
takze ... vysledky ankety myslim hovori za vse: ANO - 41 pacientu, NE - vsechny ostatni hlasy.
Ale aby se nereklo, ze jsem nejaky despoticky admin, tak jsem vam udelal novou sablonu (necekejte zadne zazraky). Kdo chce mit sirsi diskuzi, tak si v profilu (Profil\Zobrazeni\Vyber tvůj oblíbený styl) muze nastavit styl na "Bandit siroky".
S logem uz jsem se nemrdal, pac to by chtelo udelat cely novy a to uz by byl moc velkej pruser - tolik volnejch luzek na JIPkach nemaji
Pokud k tomu budete mit nejaky komentare, sem s nima. Nasledky si ale ponesete sami
hlemejzd999 (Člen) 14.06.2016 14:41:31 Offline |
Loser psal:takze ... vysledky ankety myslim hovori za vse: ANO - 41 pacientu, NE - vsechny ostatni hlasy.
Ale aby se nereklo, ze jsem nejaky despoticky admin, tak jsem vam udelal novou sablonu (necekejte zadne zazraky). Kdo chce mit sirsi diskuzi, tak si v profilu (Profil\Zobrazeni\Vyber tvůj oblíbený styl) muze nastavit styl na "Bandit siroky".
S logem uz jsem se nemrdal, pac to by chtelo udelat cely novy a to uz by byl moc velkej pruser - tolik volnejch luzek na JIPkach nemaji
Pokud k tomu budete mit nejaky komentare, sem s nima. Nasledky si ale ponesete sami
je to ...sice jsem hlasoval, až když sem si to ted přečet, ale vysledek je pořád stejnej ve prospěch šířky
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 15.06.2016 17:26:59 Offline |
jj naprosto zbytečná funkce kterou naštěstí nemusim používat
Kelly01 psal:Jo, jenže pak vezmu do ruky noťas a zas abych to přehazoval
V tabletu nevím, ale v telefonu 2x klepnu na displej a roztáhne se mi to automaticky
No, a my co nemáme Parkinsona, nás 2x klepat obtěžuje
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
andre.marek (Člen) 15.06.2016 21:24:09 Offline |
Mi se to líbí
Včetně toho obrázku
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2016 22:40:07 Offline |
je to zuper logo taky
Banditatom (Člen) 16.06.2016 05:56:44 Offline |
Filous psal:...eště že vůbec netušim, gde si to mam změnit ...ale mě nudle nevadí, tagže jag říká Kožak, mrdat
Libor nx psal:Nešlo by to aby to tak zůstalo,aby si každej soudruh přepnul na šířku co mu vyhovuje a bude klid na obou frontách
no dyt to tak zustane ... at si tam kazdej da, co chce
Tohle je podle mě ideální řešení a rozumný kompromis. Každý nechť si vybere co mu nejvíc vyhovuje - nikdo není do vyššího rozlišení nijak nucený.
Asi to moc lidí neocení, ale Loser odvedl dobrou práci
Matematický úkol pro Kellyho, aby nezakrněl - a aby mě mohl poslat zase do
Když máš např. klasický LCD monitor o šířce displeje 531mm a máš na něm nastavené horizontální rozlišení 1920px. O kolik milimetrů se ti zvětší nudle Bandit stránek, když se zvětšilo rozlišení této nudle z 750px na 1024px? Jestli to spočítáš, tak zjistíš, že to není až tak veliká hodnota, která tě bude nutit jezdit výrazně očima (pokud tedy na ten monitor nekoukáš z pár cm), jak tvrdí Vikec.
za chvili vam vytvorim novou anketu ohledne noveho zahlavi (to je ten obrzek s neekologickejma vzduchovejma banditama nahore na strance). Kdo je pro zmenu zahlavi na nove, ktere je momentalne videt jen pro ty, co maj rozsirenou nudli? (pro ty, co nemaj rozsirenou nudli, to vypada takhle)
Loser psal:za chvili vam vytvorim novou anketu ohledne noveho zahlavi (to je ten obrzek s neekologickejma vzduchovejma banditama nahore na strance). Kdo je pro zmenu zahlavi na nove, ktere je momentalne videt jen pro ty, co maj rozsirenou nudli? (pro ty, co nemaj rozsirenou nudli, to vypada takhle)
http://suzukibandit.cz/image/bandit/top_3.png
...bych tě enem trochen vopravil, že to na tom vobrásku nejsou neekologický vzduchový Bandasky
Honzik8719 (Člen) 16.06.2016 10:52:08 Offline |
Loser psal:za chvili vam vytvorim novou anketu ohledne noveho zahlavi (to je ten obrzek s neekologickejma vzduchovejma banditama nahore na strance). Kdo je pro zmenu zahlavi na nove, ktere je momentalne videt jen pro ty, co maj rozsirenou nudli? (pro ty, co nemaj rozsirenou nudli, to vypada takhle)
gde je kulatý světlo ?
...relativní kochač...
...proč tam není jediný pravý Bandita ? ...KULT
Filous psal:Loser psal:za chvili vam vytvorim novou anketu ohledne noveho zahlavi (to je ten obrzek s neekologickejma vzduchovejma banditama nahore na strance). Kdo je pro zmenu zahlavi na nove, ktere je momentalne videt jen pro ty, co maj rozsirenou nudli? (pro ty, co nemaj rozsirenou nudli, to vypada takhle)
http://suzukibandit.cz/image/bandit/top_3.png...bych tě enem trochen vopravil, že to na tom vobrásku nejsou neekologický vzduchový Bandasky
Myslel tím současné logo
Mour psal:Loser psal:za chvili vam vytvorim novou anketu ohledne noveho zahlavi (to je ten obrzek s neekologickejma vzduchovejma banditama nahore na strance). Kdo je pro zmenu zahlavi na nove, ktere je momentalne videt jen pro ty, co maj rozsirenou nudli? (pro ty, co nemaj rozsirenou nudli, to vypada takhle)
http://suzukibandit.cz/image/bandit/top_3.png...proč tam není jediný pravý Bandita ? ...KULT
ja vedel, ze to prijde. Jeste musi byt cervenej, pak jeste tmave modry eSko, limitovana edice ... a hlavne, aby to bylo vsechno do roku 2006
co kdybych tam treba misto tech motorek dal vase xichty pred dvaceti rokama - to jste jeste za neco stali a vubec jste byli takovy jakoze nejvic
Loser psal:Mour psal:Loser psal:za chvili vam vytvorim novou anketu ohledne noveho zahlavi (to je ten obrzek s neekologickejma vzduchovejma banditama nahore na strance). Kdo je pro zmenu zahlavi na nove, ktere je momentalne videt jen pro ty, co maj rozsirenou nudli? (pro ty, co nemaj rozsirenou nudli, to vypada takhle)
http://suzukibandit.cz/image/bandit/top_3.png...proč tam není jediný pravý Bandita ? ...KULT
ja vedel, ze to prijde. Jeste musi byt cervenej, pak jeste tmave modry eSko, limitovana edice ... a hlavne, aby to bylo vsechno do roku 2006
co kdybych tam treba misto tech motorek dal vase xichty pred dvaceti rokama - to jste jeste za neco stali a vubec jste byli takovy jakoze nejvic
...ser na ně, demokracie je na hovno, ty to tam nech a já jim ty kydy budu mazat
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Loser psal:Mour psal:Loser psal:za chvili vam vytvorim novou anketu ohledne noveho zahlavi (to je ten obrzek s neekologickejma vzduchovejma banditama nahore na strance). Kdo je pro zmenu zahlavi na nove, ktere je momentalne videt jen pro ty, co maj rozsirenou nudli? (pro ty, co nemaj rozsirenou nudli, to vypada takhle)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 16.06.2016 11:42:52 Offline |
osiris psal:Loser psal:Mour psal:...proč tam není jediný pravý Bandita ? ...KULT
co kdybych tam treba misto tech motorek dal vase xichty pred dvaceti rokama - to jste jeste za neco stali a vubec jste byli takovy jakoze nejvic...ser na ně, demokracie je na hovno, ty to tam nech a já jim ty kydy budu mazat
A voba si dejte za ty kraviny ban
Drakoxxl psal:Logo das gut, co tam místo katalogovejch nočních foto nacpat trochu denních? Jinak spokojenost
http://images.mcn.bauercdn.com/upload/1 … 234-01.jpg
http://motoltd.com/c/37-category/suzuki … 1250-s.jpg
http://www.moto-station.com/ttesimages/ … _ac3pz.jpg
http://images.1000ps.net/b-f_W3000169-i … -2015.jpg?
http://bikeportal.in/img/articles/a4/4/ … 787266.jpg
Přes den denní logo a v noci noční
Banditatom (Člen) 16.06.2016 12:08:59 Offline |
Drakosu s tim S kem to nemyslis vazne ze?
hlemejzd999 (Člen) 16.06.2016 13:18:23 Offline |
kdybys chtěl fotky tmavě modrýho eska, tak ti je můžu dodat
Banditatom (Člen) 16.06.2016 13:20:03 Offline |
Oba dva entomologove jdete tam kde chodi jen lekar
jde o to, ze v podstate neexistuji zadny kvalitni pouzitelny fotky eNka ... vsichni foti eSka jak pobouchani. Proste beru jen to, co najdu na netu a snazim se s tim nejak pracovat. Zde je dalsi tvorba (i s tou puvodni at to je pohromade)
Mour psal:Není žádný důvod pro nás "nudlaře" to nenechat být tak, jak to je
jedina zmena by pro vas nudlare byl jinej obrazek v zahlavi. Nudle vam zustane stejne velka
K.a.s.y.m. (Člen) 16.06.2016 14:59:20 Offline |
hlemejzd999 psal:kdybys chtěl fotky tmavě modrýho eska, tak ti je můžu dodat
jo ještě s kuframa jsi zapomněl dodat
mě na logu fakt nezáleží já otvírám rovnou forum a to kurva koukejte nechat jak je
Loser psal:jde o to, ze v podstate neexistuji zadny kvalitni pouzitelny fotky eNka ... vsichni foti eSka jak pobouchani. Proste beru jen to, co najdu na netu a snazim se s tim nejak pracovat. Zde je dalsi tvorba (i s tou puvodni at to je pohromade)
http://suzukibandit.cz/image/bandit/top_4.png
http://suzukibandit.cz/image/bandit/top_5.png
http://suzukibandit.cz/image/bandit/top_6.png
...Zbyňo, dej tam dvojku nebo štyrku a nech to bejt...dyš uš teda