Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Magor v Neznašově...

yebat (Člen)
11.06.2015 19:41:32

Magor v Neznašově...

Minulej víkend jsem byl pojezdit Neznašovský zatáčky.
Párkrát jsem se otočil, a pak tam přišla  nějáká pani... v kraťáskách, mávala na mě... tak jsem zastavil, co jako chce. pussy
Ptala se, jestli mě to baví.  A že prej porušuju nějákou vyhlášku...
Ptal jsem se jakou, tak plácala nějáký nesmysly... no popřál jsem jí hezkej den a jel doprdele... :)

No a dneska, jsem tam byl se spolužákem, dvakrát sme se otočili. A pak se tam objevil nějákej magor, asi její starej... začal něco sprostě hulákat, plácal že porušujujem tu vyhlášku. Na otázku jakou, že prej bezdůvodný ježdění sem a tam... bigsmile na to jsem mu řek, že větší nesmysl jsem  neslyšel, ať zkusí něco jinýho... :) rozklepal se ještě víc, začal si fotit mojí značku a šel proti mě... tak jsem mu slušně řek, že je magor, ať se uklidní, že mě asi za chvíli napadne, a to že nechce...
Pak plácal další sračky, že sme ze otáčeli na jeho pozemku...
Na to jsem odpověděl, že sme se otáčeli na silnici, jestli je jeho...
Prej jo... celá ta zatáčka. bigsmileidontknow

no prdel, tvrdil že volal policajty, ať radši jedem pryč... tak sme čekali, ale nikdo nepřijel...
škoda, mohli mi vysvětlit, co že to porušuju...

Chápu, že ho to asi sere, ale to si měl rozmyslet, než si tu chalupu pod zatáčkama koupil... assass

Jenom doufám, že ho třeba  nenapadne, rozhazovat tam štěrk...fuck
nepotkali ste ho tam taky?
Co v sobotu, neplánuje se tam někdo z vás projet?evil že bych se přidal... smile1

Kožak (Člen)
11.06.2015 19:54:17

Re: Magor v Neznašově...

co nadělášidontknowtakovejch mamrdů bohužel zdatně přibejváfuck já to mám podobný...pomalu každej den v rachotě ...přijedu ,rozbalim kolotoč ,začnu skládat a vtom zrovna někdo potřebuje nutně projetevil 10minut je dneska pro každýho strašnej problém a hned by volali cajty ...takže jak voni na mně tak já naněbigsmile

MRDAT!!!
yoby (Člen)
11.06.2015 22:35:02

Hele, bacha, slyšel jsem že po jednom už vyběhl z lopatou. Jinak já bych tam bydlet nechtěl, když se tam sejde za den 30 lidí co potrénujou bigsmile

yebat (Člen)
12.06.2015 01:24:24

No asi by mě taky sralo, kdyby mi za barákem jezdili nějaký zasraný motorkáři... za chvíli bude tahat nohu a slintat... surprised

zzzmrzlinar (Člen)
12.06.2015 07:58:25

hele já si náhodou pamatuju, že ta hovadina o bezdůvodné jízdě za komunistů existovala. Dokonce si pamatuju, že když nám promítali video před zkouškama na průkaz cyklisty, tak tam ukazovali vesnický frajery na fichtlech co se točili a objížděli kolem nějaký krasavice jako příklad tohoto chování.

Doufám, že to ve vyhlášce nezůstalo bad

Mour (Člen)
12.06.2015 08:14:11

Tady v Banánystánu nejsou schopni prokázat předaný úplatek nahraný na videu, různá sledování manželek, záruky motorkářských klubů a vy řešíte bezdůvodnou jízdu??? bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
12.06.2015 09:21:09

v Nezanašově jsou vůbec divný lidi ...jednou jsme se tam s kámošem vožrali na zábavě a spali jsme u jeho ségry doma, jenže jsme nemohli najít ten barák, tak jsme spali do rána na zemi v autobusový zastávce...ráno nás taky vyhazoval jeden místní idontknow

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
4Fun.cz (Člen)
12.06.2015 10:03:07

hlemejzd999 psal:

v Nezanašově jsou vůbec divný lidi ...jednou jsme se tam s kámošem vožrali na zábavě a spali jsme u jeho ségry doma, jenže jsme nemohli najít ten barák, tak jsme spali do rána na zemi v autobusový zastávce...ráno nás taky vyhazoval jeden místní idontknow

Jenže v tomto případě měl tvůj kamoš strach, abys mu neošustil ségru...evil

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
čočkin (Člen)
17.06.2015 20:45:47

přesněbigsmilebigsmilebigsmile

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS