Nejsi přihlášen
Český Krumlov
Nazdar PÍČO banda. Potreboval by som od vás pomoc ohľadom ubytovania v Českom Krumlove od 17.8. do 19.8.2015. Potrebovali by sme 3 dvoj lôžkové izby za rozumnú cenu. V tomto termíne je toho už veľmi málo a za nenormálne ceny. Budem vám vďačný, keby ste mi niečo dohodili. Ďakujem.
" všetko je podvod, iba mlieko je voda "
Re: Český Krumlov
treba tohle vypada celkem rozumne a za rozumnou cenu (aspon mne to teda ukazuje 7351 kc)
http://www.booking.com/searchresults.cs … t_length=5
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
...kdyby náhodou jsi netrval přímo na budějovicích, tak poměrně nedaleko, v nový bystřici má určitý možnosti levap tady z fóra ...a kdyby náhodou měli kachnu se zelím, tak se poserete blahem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...kdyby náhodou jsi netrval přímo na budějovicích, tak poměrně nedaleko, v nový bystřici má určitý možnosti levap tady z fóra ...a kdyby náhodou měli kachnu se zelím, tak se poserete blahem
..netrvá na budějicích..
..český krumlov by mu pasnul..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:osiris psal:...kdyby náhodou jsi netrval přímo na budějovicích, tak poměrně nedaleko, v nový bystřici má určitý možnosti levap tady z fóra ...a kdyby náhodou měli kachnu se zelím, tak se poserete blahem
..netrvá na budějicích..
..český krumlov by mu pasnul..
... no vidíš to jakej jsem blb, dokonce
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Hlavně si ošéfujte taky parking a vjezdovku ... já spal přímo u vody a byl to docela vopich sehnat... jen co jsme vjel za zákaz vjezdu, skočil mi do cesty policejní mužíček... a pak asi ještě dvakrát...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Z Lipna směrem k Plzni je na Šumavě pěkně všude. Super silnice (aspoň předloni), za sebe můžu doporučit centrum Klatov a Sušice. Směrem na Modravu jsou "krásný panorámata". Železnou Rudu bych asi vynechal... Šťastnou cestu...
God Gave me Everything I want
Tady máš případně inspiraci
http://luigicb1300.sweb.cz/
erino73 psal:honza1977 psal:"Hostel postel" . Byl sem před lety a spokojenost.
Do Krumlova ideme uz druhy krat, ale toto vypada fajn. Kde sa daju odparkovat moto?
No jo to mi nedošlo, parkovat se tam nedá. Já byl ještě autem a parkoval na ulici cca 50 schodů nad tim. Ale příjemě tam bylo, to zase jo
Ahojte Pičiaci.
Takže ubytko nakoniec máme v Penzióne U Ferda. Dúfam, že aj moto tam budú v pohode.
Mockrát vám diky pomoc, ale aj za prípadné výjazdy, ktoré pozrieme a vyberieme tak, aby sme čo najviac na juhu Čiech videli.
Ešte raz diky, a BANDIT PÍČO !!!
" všetko je podvod, iba mlieko je voda "
Stránky: 1