Nejsi přihlášen
skůtr 125 ccm
wopičáci ,švára by rád koupil skůtr
vobsach 125 aby na tom mohla jezdit i ségra a on do práce .
v merku toto :
YAMAHA X-MAX
SUZUKI BURGMAN
HONDA FORZA
APRILIA SR-MAX
skušenosti popřípadně nemáte někdo z toho něco na prodej ?
dík
...nikdo nevojebe Ježíše...
Re: skůtr 125 ccm
...vše co píšeš ja kategorie maxiskůtrů, kde 125ccm je skoro málo...
Já mám Yamahu X-Maxe 250, do města a okolí ideál, málo to žere a přitom to jede, že i na dálnici se člověk neztratí, podvozek Bitubo v zatáčkách tomu dodal jistotu, že se člověk i sveze, když chce...pak máme Hondu PCX 125, což je oproti tomu takové lehké ovladatelné kolo, podvozkově je to měkonké....dcera má Yamahu Majesty 125, což také není špatné, ale má to moc malá kola, která nejsou pohodlná...
Každopádně na vše doporučuji "zimní" Metzelerky, ostatní skůtrové gumy jsou dost tvrdé a na vodě a mokru absolutně nedrží (měl jsme čtyři různé sady a vše na stejné brdo - na vodě peklo)....
Vyjimečně musim s Větrnikem souhlasit. Měl sem teďka jamahu versity 300 a zdalo se mě to jako idealni skutr,kerej jel dobře i semnou a mohl sem v klidu mastit i po dálnici a držet 120km/h a nezavazet autum. V menšim objemu bych asi šahl po piagio beverly,kera ma velky kola,kery to trochu vykompenzujou. Ale myslim že ty 125ky budou mrtvole
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 24.06.2015 20:34:51 Offline |
VikecB12 psal:Vyjimečně musim s Větrnikem souhlasit. Měl sem teďka jamahu versity 300 a zdalo se mě to jako idealni skutr,kerej jel dobře i semnou a mohl sem v klidu mastit i po dálnici a držet 120km/h a nezavazet autum. V menšim objemu bych asi šahl po piagio beverly,kera ma velky kola,kery to trochu vykompenzujou. Ale myslim že ty 125ky budou mrtvole
záleží kam to máš..pokud jen po městě a ještě malym je to víc než dost..na ježdění po okolí na kratší vzdálenosti se dá taky,ale na rychlostní silnice to opravdu není.Větší kola jsou určitě ku prospěchu věci
Jinak s větrníkem taky souhlas..na maxíka je potřeba motor od 200 vejš.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1