Nejsi přihlášen
MildaB650N (Člen) 28.07.2015 17:47:43 Offline |
Laděný výfuk BEOWULF
Zdarec chlapi pokukuju po nějakým laďáku a narazil sem na laděný výfuk BEOWULF(údajně s homologací a vyndavací vložkou). Máte s touhle značkou někdo nějaký zkušenosti nebo bližší info? Zkouknul jsem několik desítek videí s tímhle laďákem a zvuk nebyl nejhorší-samozřejmě AKRAPOVIC to neni
A ještě jeden dotaz-pasuje laďák z bandit650 r.v.2007+ na 2006?
Je prima vidět, kam jedu
Re: Laděný výfuk BEOWULF
nikdy sem to neslysel takovou znacku
...anglickej výropce http://www.beowulfuk.com/ ...vim že existuje, ale nigdá sem ho na vlastní voko neviděl a na vlastní ucho neslyšel...subjektivně se mi nelíbjej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tachec psal:Filous psal:...jo a 650 K6 a K7 sou stejný, vobá modely vodnický, takže ti to bude pasovat...
A není K6 ještě vzduch a voda až K7?
...ve 2006 bylo vzduchová poslední B12, ale 650 už byla voda...
Mám beowulfa na gsf650S a jsem s ním spokojenej, když jsem pokukoval po laďáku tak jsem jen náhodou narazil na beowulfa, z počátku se mi nezdála ta nízká cena za homologovaný výfuk, ale po pár dnech rozhodování jsem se rozhodl pro něj zajet a nelituju. Jediný problem který nastal byl při montáži, kdy tlumící guma pro hlavní stojan nešla prostrčit do díry která byla předvrtaná na beowulfu, ale stačilo díru vrtačkou zvětšit a bylo po problému.
Filous psal:tachec psal:Filous psal:...jo a 650 K6 a K7 sou stejný, vobá modely vodnický, takže ti to bude pasovat...
A není K6 ještě vzduch a voda až K7?
...ve 2006 bylo vzduchová poslední B12, ale 650 už byla voda...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
MildaB650N (Člen) 01.08.2015 00:47:50 Offline |
Diky chlapi za info. K6 je urcite vzduch s cirejma blinkrama-stoji mi v garazi v N(krasavec) Ale kazdomadne by na to mel sedet i vyfuk na K7-opravte me jestli se pletu Premyslim nad tim BEOWULFEM zkouknul sem nekolik videi a nevypadalo to nejhur-a za ty prachy(v inzeratech aktualne 3800 s homologaci a vyndavaci vlozkou)
Je prima vidět, kam jedu
MildaB650N psal:Diky chlapi za info. K6 je urcite vzduch s cirejma blinkrama-stoji mi v garazi v N(krasavec) Ale kazdomadne by na to mel sedet i vyfuk na K7-opravte me jestli se pletu Premyslim nad tim BEOWULFEM zkouknul sem nekolik videi a nevypadalo to nejhur-a za ty prachy(v inzeratech aktualne 3800 s homologaci a vyndavaci vlozkou)
Mám tušení, že vejfuk z vodníka na vzduch 100% nedáš. Má totiž jiný svody
MildaB650N (Člen) 14.09.2015 14:07:34 Offline |
Tak nakonec sem se rozhodl trochu jinak koupil sem lauf taky od anglickýho výrobce ,,ART". A sem velice spokojen. S db killerem je jen trochu hlučnější než origo(dobrý na technickou nebo do ciziny) a bez db killeru je to mazec
Je prima vidět, kam jedu
Pavel1250SA (Člen) 15.09.2015 19:44:40 Offline |
MildaB650N psal:Tak nakonec sem se rozhodl trochu jinak koupil sem lauf taky od anglickýho výrobce ,,ART". A sem velice spokojen. S db killerem je jen trochu hlučnější než origo(dobrý na technickou nebo do ciziny) a bez db killeru je to mazec
Kdes ho kupoval ze bych kouk na dvanactpade?
Je lepší bejt zdravej a bohatej, než nemocnej a chudej.
MildaB650N (Člen) 18.09.2015 16:37:08 Offline |
Pavel1250SA psal:MildaB650N psal:Tak nakonec sem se rozhodl trochu jinak koupil sem lauf taky od anglickýho výrobce ,,ART". A sem velice spokojen. S db killerem je jen trochu hlučnější než origo(dobrý na technickou nebo do ciziny) a bez db killeru je to mazec
Kdes ho kupoval ze bych kouk na dvanactpade?
Od chlápka co má inzeráty na ,,tipmoto" nebo ,,motorkáři". Tady je odkaz na ten muj: http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 85464.html
Nemusí mít přesně tenhle-má i jiné značky např.BEOWULF-ten sem zkoumal na You Tube a na videích taky dobrý. Jiný značky sem nezkoumal. Doporučuju tomu chlápkovi prostě napsat nebo zavolat a on ti pošle nějaký odkazy. Případně řekne, kdy přijde nový zboží. Komunikace s nim byla OK a dodání do 3 dnů.
Editoval osiris (18.09.2015 16:50:53)
Je prima vidět, kam jedu
Já se před časem taky poohlížel po laďáku. Našel jsem v inzerátech v podstatě novou yushimuru tri ovál, japonskou verzi. Není to funglovka, na tu nemám, ale není poznat nějaké opotřebení. Nestál 3000 tisíce , ale Ta yoshimura mi k té motorce tak nějak více sedí. Co si budem.... V závěru tím chci říct , aby jses neukvapil.
VikecB12 psal:Na suzuki patří jošimura,toje bezdebat
Kurva že Yoshi
Jak jsem psal já. Dal jsem na svého bandita yoshimuru tri ovál. Často slyším, chválu na ten výfuk , ale ... : spousta lidí mi říká, že po výměně výfuku , musím tu motorků přetryskovat. Jiní zase říkají , ale nemusíš. Na fórech jsou taky různé názory. Ale tam spíš rozebírají stříkačky. Ale to není můj problém. Tak se chci zeptat banditářů na zkušenosti.
wocasnak psal:Jak jsem psal já. Dal jsem na svého bandita yoshimuru tri ovál. Často slyším, chválu na ten výfuk , ale ... : spousta lidí mi říká, že po výměně výfuku , musím tu motorků přetryskovat. Jiní zase říkají , ale nemusíš. Na fórech jsou taky různé názory. Ale tam spíš rozebírají stříkačky. Ale to není můj problém. Tak se chci zeptat banditářů na zkušenosti.
co máš za bandita? podle textu máš asi karbec, takžepo výměně bych nechal max. seřídit karbece, jinak bych do toho moc zbytečně nezasahoval
Nejvíc na životě miluji tu rozmanitost - každý den mě nasere někdo jiný
wocasnak psal:Pšán psal:..dal jsem Yošku,udělal synchro a bohatost na obou a jak to prdí..
..že někdo říkal,tak na to
..trochu závar,já vím..bohatost na Obou?
...on víc válců nemá
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:wocasnak psal:Pšán psal:..dal jsem Yošku,udělal synchro a bohatost na obou a jak to prdí..
..že někdo říkal,tak na to
..trochu závar,já vím..bohatost na Obou?
...on víc válců nemá
...chudinka
Pšánoj:
...sorry kámo, já musel
K.a.s.y.m. (Člen) 03.12.2015 17:09:55 Offline |
Filous psal:osiris psal:wocasnak psal:
bohatost na Obou?...on víc válců nemá
...chudinka
Pšánoj:
...sorry kámo, já musel
se nevomlouvej..Ostravsko je chudej kraj a prostě na víc válců nenašetřil...i když se divim,že si v hutích na ty dva nenakrad
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:osiris psal:
...on víc válců nemá...chudinka
Pšánoj:
...sorry kámo, já muselse nevomlouvej..Ostravsko je chudej kraj a prostě na víc válců nenašetřil...i když se divim,že si v hutích na ty dva nenakrad
....predtim to bylo DR325
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2015 09:33:50 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...chudinka
Pšánoj:
...sorry kámo, já muselse nevomlouvej..Ostravsko je chudej kraj a prostě na víc válců nenašetřil...i když se divim,že si v hutích na ty dva nenakrad
....predtim to bylo DR325
takže pokrok na jeden našetřil..takže další bude tříhrnek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
wocasnak psal:Vy si tu ze mě děláte prdel. Ale toho bandita jsem koupil od sousedky. Stál v garáží a nigdo na něm nejezdil. Myslím si, že je to dobrý stroj na naučení.
...ale gdepag, prdel si děláme z někoho jinýho ...viť Pšáne ...ty to nech enem seřídit, přidat trochen na bohatosti a fertig
StillBetter (Nový člen) 04.02.2016 16:02:02 Offline |
Zdárec Bandiťáci!
Potřeboval bych poradit s nějakým levnějším laďákem na mého Banďoura 600s 2001. Dík za příspěvky.
StillBetter psal:Zdárec Bandiťáci!
Potřeboval bych poradit s nějakým levnějším laďákem na mého Banďoura 600s 2001. Dík za příspěvky.
...mohu ti nabídnout Delkevic s mezisvodem a vyjímatelnou vložkou-jetý 6 tis.km,při zájmu napiš mail/viz profil/
http://www.m-style.cz/moto/vyfuky/451-d … arbon.html
...jezdím tak,abych se vždy vrátil ve zdraví
Stránky: 1