![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Bandit se dusí
Zdravím, mám takový problém s motorkou. Motorka se pri plnem pridani plynu dusi a cuká. Obcas je to dobry a najednou to zacne cukat. Ze zacatku to jelo dobre a obcas zacukalo. Dnes se po plnem pridani uplne dusila jako by nemela benzin. Vymenil jsem svicky, filtr. Vycistil nadrz a sitko v nadrzi. Uz si dal nevim rady. Je to rok 07 takze stříkačka. V pondeli s tim nejspis zajedu na diagnostiku. Díky za rady
![]() |
Pavel1250SA (Člen) 02.08.2015 08:34:58 Offline |
Re: Bandit se dusí
mabek psal:Zdravím, mám takový problém s motorkou. Motorka se pri plnem pridani plynu dusi a cuká. Obcas je to dobry a najednou to zacne cukat. Ze zacatku to jelo dobre a obcas zacukalo. Dnes se po plnem pridani uplne dusila jako by nemela benzin. Vymenil jsem svicky, filtr. Vycistil nadrz a sitko v nadrzi. Uz si dal nevim rady. Je to rok 07 takze stříkačka. V pondeli s tim nejspis zajedu na diagnostiku. Díky za rady
Mam podobny pronlem. Dej prosim vedet jak jsi pochodil, diky.
Je lepší bejt zdravej a bohatej, než nemocnej a chudej.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.08.2015 12:02:06 Offline |
no pánové tak to bez diagnistiky asi už nedáte.byť to nejspíš bude čerpadlo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Pavel1250SA (Člen) 03.08.2015 06:47:55 Offline |
osiris psal:...začíná se tracheotomií
Kde ma motorka tracheu?
Je lepší bejt zdravej a bohatej, než nemocnej a chudej.
Prvně bych přepnul do dealer modu a zkontroloval, jestli se neobjevuje nějaký chybový kód. V takovém případě by ti měla svítit i červená kontrolka FI, což nepíšeš, ale i tak bych to zkontroloval, je to na dvě minuty.
Pokud ne, bude to nejspíš problém v palivové pumpě.
Doporučuju přečíst tohle: http://www.twtex.com/forums/showthread.php?t=59901
Editoval osiris (04.09.2015 10:23:46)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.09.2015 19:18:44 Offline |
mabek psal:Tak nakonec uz jsem zjistil kde byl problem. Motorka mela rezavou nadrz zevnitr a plavali v benzinu supinky rzi. Takze jsem vycistil nadrz a rozdelal cele cerpadlo...
nepsal jsem to vejš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1