Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2015 11:02:20 Offline |
Re: ...výkresy zkrácenejch kostí přepákování B6+B12
po obědě udělám dxf formát pro laser a pošlu ti to..tak to k tomu můžeš přidat ;-)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2015 11:19:33 Offline |
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:po obědě udělám dxf formát pro laser a pošlu ti to..tak to k tomu můžeš přidat ;-)
dik
tak jsem byl rychlejší máš to v mailu
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2015 12:16:29 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:To si nakreslil sam, nebo sis je na ten papir polozil a obtahnul?
...co myslíš??? ...ale mýmu paliči to tenkrát stačilo
to víš že to stačí.buď si to překreslí do mašiny sám nebo mu to udělá někdo na PC a přinese mu to na flash disku...jen to jen otázka vybavenosti
Americkej psal:To víš že jo kámo, nenech se těma chytristikama rozhodit, poořádnej chlap vyžije s málem
...jasan, stačí dát čtvrku na zem, na to kost a černým sprejem nastříkat a výkres jako divej
Tak jsem si nechal od bubáka vypálit zkrácený kosti na B6 150 vočí, cená libová, byl jsem nadšenej jak malej a ono ejhle namotuju kosti co maj 17 čísel a bandit o 5 čísel níž :DDD sem si řikal co to je za píčovinu a tak měřim a kosti co jsem tam měl tak měli dokonce rozteč jen 16 cm takže mě už od broušení stupaček pomůže jen přepáčko
Co by to bylo za svět, kde by se na držku nepadalo :) !
touchside psal:Tak jsem si nechal od bubáka vypálit zkrácený kosti na B6 150 vočí, cená libová, byl jsem nadšenej jak malej a ono ejhle namotuju kosti co maj 17 čísel a bandit o 5 čísel níž :DDD sem si řikal co to je za píčovinu a tak měřim a kosti co jsem tam měl tak měli dokonce rozteč jen 16 cm takže mě už od broušení stupaček pomůže jen přepáčko
...ale ta chyba bude v tom případě někde jinde ...Bandaska při tak krátkých kostech by už nestála na stojanu?
...tak ses vobezni a mas dost v prdeli tlumic a vidle; ze bys byl takovej vocas a mel zadni pero povoleny si ani neodvazuju tipovat :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
co jsem koukal na udaje tak original ma sedlo vysku 805mm s 170mm kostma melo 840mm a s 160mm kostma 900mm tak zkusim v zime pri rozborce ten zadni tlumic, mam 80 kg a nevim jestli jsem takovej strelec ale poserpruhy ani napisy na krajich pneu nevedu a pneu by bez dalnicnich prejezdu byla do spicky :DD bojim se ze bandit ma proste jen nizke limity na to moje domaci pojezdenicko.
A ja si myslim,že maš totalně nahovno jizdni styl,zkus použivat tělo,vysedavat a přestaneš tahat pul motorky po zemi. Taky sem takhle jezdil zamlada na cbr,slidery na botach sem zedral za jedno votpoledne a pak sem se naučil jezdit tak,jak se na mašině má a už mě nevadili ani padaky,jen občas stojan...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
a co si myslis ze delam ? nejezdil jsem nikdy motocross abych pod sebe lamal motorku, ale jdu do zatacky telem, hlavu nazaroven s telem ne se zemi a slidery na botach netknuty bo mam na stupackach spicky ne lachtana a zajimalo by me jak se da v 120 nepokladat motorka a zaroven zatocit :D holt bandit neni SS :/ kazdopadne i s vyskpu sedla 90 cm tak nepocituji zadnou nestabilitu pri maximalce
Honzik8719 (Člen) 12.08.2015 20:51:26 Offline |
Mour psal:touchside psal:Tak jsem si nechal od bubáka vypálit zkrácený kosti na B6 150 vočí, cená libová, byl jsem nadšenej jak malej a ono ejhle namotuju kosti co maj 17 čísel a bandit o 5 čísel níž :DDD sem si řikal co to je za píčovinu a tak měřim a kosti co jsem tam měl tak měli dokonce rozteč jen 16 cm takže mě už od broušení stupaček pomůže jen přepáčko
...ale ta chyba bude v tom případě někde jinde ...Bandaska při tak krátkých kostech by už nestála na stojanu?
přesně tak na B6 sem měl kratší kosti vot Kasyma a musel sem dávat pod centrál prkno, na B12 mám kosti z B6 a je to to samý navíc to mám vo další cm zvedlý panem Wilbersem...ale centrál stejně nevozim bo sou to zbytečný kila podle mě a asi sem děsnej mrdal protože sem nikdy neškrt stupačkou ani na B6 ani na B12 a to ani když jsem ještě neměl ARP, ale to je jak už píše Vikec
...relativní kochač...
Jako s origo kostma a origo stupačkama je bandit hodně nízkej,ale vždycky mě stačilo jen přizvednutí zadku kostma o ty zhruba 4cm a pohodička. Na prvním B12 sem měl ještě sportovní přepáčko,kde byly stupačky vo nějaká 2-3cm vejš a samotná stupačka byla kračí,ale o nějakým pohodlným posezu se nedalo mluvit. S B6 nemůžu porovnávat,na těch sem se vždycky povozil jen kolem komína a na věčí ježdění mě to připadlo jako zbytečně spálenej benzín a ztráta času
Honzik8719 (Člen) 12.08.2015 21:15:36 Offline |
vlastně kecám jednu sezónu sem brousil i ARP přepáčkem a to celkem třikrát včetně dalších částí motorky a částí těla
...relativní kochač...
Jestli ti to s 160mm kostma stojí normálně na hlavním stojanu,tak tam musí byt něco neorigo-tlumič,kolíbka přepákování...,protože by to mělo byt oproti origošu o nějakejch 8centimetrů vejš,stojan by už měl zbuhdarma plandat pod motorkou a ve vyžší rychlosti by to už měla bejt solidní zmije vlnící
Nekupovals to vod nějakýho zakrslíka,nebo malé buchty?
však jsem psal oproti originálu mám o 10 cm výš sedlo trpajzlík to nebyl, ale motka je před dvouma rokama dotažená z dojčlandu a původně to bylo S takže možnost něčeho neoriginálního je vskutku vysoká a hlavní stojan neplandá a zvedá normálně , teda když už ho tam kvuli mazání řetězu dám
VikecB12 psal:Jestli ti to s 160mm kostma stojí normálně na hlavním stojanu,tak tam musí byt něco neorigo-tlumič,kolíbka přepákování...,protože by to mělo byt oproti origošu o nějakejch 8centimetrů vejš,stojan by už měl zbuhdarma plandat pod motorkou a ve vyžší rychlosti by to už měla bejt solidní zmije vlnící
touchside psal:však jsem psal oproti originálu mám o 10 cm výš sedlo trpajzlík to nebyl, ale motka je před dvouma rokama dotažená z dojčlandu a původně to bylo S takže možnost něčeho neoriginálního je vskutku vysoká a hlavní stojan neplandá a zvedá normálně , teda když už ho tam kvuli mazání řetězu dám
VikecB12 psal:Jestli ti to s 160mm kostma stojí normálně na hlavním stojanu,tak tam musí byt něco neorigo-tlumič,kolíbka přepákování...,protože by to mělo byt oproti origošu o nějakejch 8centimetrů vejš,stojan by už měl zbuhdarma plandat pod motorkou a ve vyžší rychlosti by to už měla bejt solidní zmije vlnící
Tak tě mužu ubezpečit,že to nemáš proti origošu vyžší,protože když zvedneš origo o 4cm,tak už se při postaveni na hlavni stojan obě kola dotykaji země...
Pokud máš 80kg, tak bych řekl, že Osi to trefil - zkontroloval bych centrál a taky přední vidle. Měl jsem podobně utopeného Bandita a repase předních vidlí a pořádný centrál z toho udělal úplně novou motorku s nesrovnatelnýma jízdníma vlastnostma oproti předchozímu stavu.
Ale taky to něco stálo...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Ale to nemění nic na tom,že s takhle krátkejma kostima,by mu seriovej bandit nedošáhl stojanem na zem,kdežto jeho jo,takže tam musí byt ještě něco jinak... Možná kdyby vyfotil detail zadní jednotky a zespodu přepákování,budeme chytřejší.
Samozřejmě unavenej podvozek je katastrofa a realita u téměř fšech motorek,kerý něco pamatujou a výměna za jinej je nejlepší investica,co se dá na mašině udělat
Prostě mlaďas co má dojebanou ludru a vodvodil z toho, že jezdí ligu. Podle mě by tam ty kosti vůbec dávat neměl a radši to sešroubovat natvrdo - takovej bandiťáckej hardtajl.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Honzik8719 (Člen) 13.08.2015 09:30:06 Offline |
Americkej psal:Prostě mlaďas co má dojebanou ludru a vodvodil z toho, že jezdí ligu. Podle mě by tam ty kosti vůbec dávat neměl a radši to sešroubovat natvrdo - takovej bandiťáckej hardtajl.
místo centrálu kus trubky z lešení
...relativní kochač...
konecne doma tak zitra nafotim... ale ze by central byl fpici bych nerekl, kazdej kdo na tom jel si stezoval pouze na predni vidle... vymeneny olej pred sezonou, klasika 10w a kazdemu se to zda pretlumeny i kdyz me se to ze citim i kolik ma brouk.nozicek kdyz ho prejedu libi. :/ kazdopadne to urcite neni spravne. a k centralu, v zatacce nehoupe a kdyz se pritvrdi na tahovym( kolecko) tak se nehoupe ani pod 130 kg chlapem a ani po prejwti nerovnosti, vyzehli ale dal se nehoupe
Twl tak to nevim co tam mam za kosti ja. Brudr mluvil něco o jinejch ale sem celkem prcek a bandasku mám 14dní a na zem dosahnu jen taktak takže vim :pussy: a poznam :pussy: jestli je podvozek před smrtí ale při koupi to brudr označil jako gut bajk na to moje kolem komína a sem tam někam dál. přikládám foto po koupi.
Kola nebo kozy, vžycky přijde problém.
tak po nedobrovolné skluzavce pod strahovem sem to musel celý rozebrat, doufám že z toho něco vykoukáte když to je rozebraný
následky pádu: víko altíku nadranc , bouchnutá a ohnutá kyvka u napínáku, zlomená stupačka, možná bouchnutý přední ráfek( nevím jistě, ale škrábnutej je), ohnutá řadička a vyteklej olej v záběhu ... pro ty co se ptají jak, tak ty zatáčky co vedou na strahov docela kloužou a stačil hrbolek v náklonu a už jsem se jen položil na bok
osiris psal:faitík psal:Mám takovej pocit, že dřív, nebo později se tůto téma stočí do vlákna "v prachu 2015"
...tyvole tys nekecal
Skoda ze se sklouzlo predni kolo a zadek statecne drzel
Honzik8719 (Člen) 22.08.2015 19:12:24 Offline |
osiris psal:faitík psal:Mám takovej pocit, že dřív, nebo později se tůto téma stočí do vlákna "v prachu 2015"
...tyvole tys nekecal
...relativní kochač...
jak dlouhej má bejt centrál ? pokud vidím dobře naměřil jsem 340mm od díry k díře... a podle barvy pružiny to opravdu vypadá na centrál z něčeho jinýho
Honzik8719 (Člen) 28.08.2015 18:00:56 Offline |
Americkej psal:Ale to je veliký překvapení.
...relativní kochač...
...tyvole tys nekecal
já to říkal
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
McPitt psal:Prosím nevíte někdo kolik mají opravdu originál kosti z výroby míry ?? Moc děkuji všem za pomoc. Bandit 2003 600S
...originál kost má rozteč děr 174mm...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:McPitt psal:Prosím nevíte někdo kolik mají opravdu originál kosti z výroby míry ?? Moc děkuji všem za pomoc. Bandit 2003 600S
...originál kost má rozteč děr 174mm...
...a dyby tě mátlo, že na začátku tohodle povidání vo kostech je s toudle rostečí malovaná kost pro B12, tag vjez, že originály z B6 s roztečí 174mm se používaj k "nakopnutí" B12 vo necelý 4cm měřeno na konci posedlovky...pokud bys chtěl "nakopávat" B6 vo stejnou vejšku, coš je tag ňák max abys nezkurvil jízdní vlastnosti, ale navopag tomu ingotu trochu pomoch, musíš jít na rozteč 170mm...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Moc Děkuji za informaci kolik mají originální kosti na B6/2003 rozteč. Včera jsem navštívil garáž a pustil se do demontáže kostí a byl jsem po měření zděšen. Můj Bandit má nyní kosti v rozteči 181mm a Já pořád, že ta motorka je tak nízká na to že měřím 185cm, je to vlastně prcek. A proto Vás žádám a prosím, zda by tady byl někdo nápomocen a pomoh mi vrátit výšku do původního stavu a dle mého bych potřebovat kosti v rozteči 170mm. Moc rád bych to do pořádku co nejdřív s tím že jak zase přezuji a zvýším stroj, že to bude mít úplně jiné jízdní vlastnosti a hlavně v zatáčkách. Všem moc děkuji za pomoc a přeji hodně šťatsných kilometrů v nové moto sezoně 2016, Kolama dolů !!!
teda: sháním kosti na B6 v rozteči 170mm, popříp nevíte kdo by je třeba vyrobil atd.
Patrik
Somolin psal:Čau vespolek.Nemáte někdo na prodej kosti z nerezu 174mm na nakopnutí B12?Koupím díky.
ještě jedny se mi v kanclu válí, rozteč teď nevím ale zítra poměřím a dám kdyžtak vědět.
Myslím ale že to jsou ty 174mm
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Stránky: 1