Nejsi přihlášen
Komprese
Ahoj mam Bandita 1200s RV.2006, dal sem ladenej vyfuk a nechal si sestelovat motor.Tam kde to stelovali merili tlak ve valcich a zjistili ze je pouze 8.Motor ma najeto neco kolem 12tis. km je nejaka realna sance ze je motor pri techto km tak v haji nebo je spis chyba jinde?
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2015 21:22:04 Offline |
Re: Komprese
další důvěřivej hejl..9 let stará motorka a 12 tis....to jsi pobavil...nemyslel jsi spíš 120 tis.?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2015 10:07:54 Offline |
xrohy psal:V Kelly maj ted kompresi v akci
nekecej? Za kolik..a maj i do dieslů??
...tag esi tazatel vydržel masáž, tag já něco k dotazu ...pominu li udávanej počet najetejch km, tag pochybuju, že by K6 měla nalítáno tolik, že by byla komprese pot servisnim limitem, kerej je tušim 8,75...spíš bych se pídil po tom, gdo a jag tu kompresi měřil...dyby mi mechanik řek: "...hele, ten motor je f piči má kompres vosum", tag to vodvezu někam, gde to změřej pořádně, tzn., budu znát přesný data a to z každýho válce...todle spíš vypadá, že to měřil se zavřenejma klapkama, bo s takovou kompresí by ten motor špatně startoval, nejspíš by bral mraky voleje atd.
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...a esi má nalítáno vopravdu 12t km, tag je pičovina, aby byla komprese tag níská a ten motor nemůže bejt v hajzlu, pokud tam teda nedošlo k ňáký destrukci, coš by bylo znát na chodu ánebo by to vůbec neběželo...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:další důvěřivej hejl..9 let stará motorka a 12 tis....to jsi pobavil...nemyslel jsi spíš 120 tis.?
...a to jako proč by to nebylo možné????Já mám r.v.06,model 05 s celkovýma 11500km.A pokud se ti to zdá jako mesmysl,je to jen na tobě.Má to i servisku a kupoval jsem to na 5tis.km.Tak že realita a né stočenina
...jezdím tak,abych se vždy vrátil ve zdraví
Jarin psal:K.a.s.y.m. psal:další důvěřivej hejl..9 let stará motorka a 12 tis....to jsi pobavil...nemyslel jsi spíš 120 tis.?
...a to jako proč by to nebylo možné????Já mám r.v.06,model 05 s celkovýma 11500km.A pokud se ti to zdá jako mesmysl,je to jen na tobě.Má to i servisku a kupoval jsem to na 5tis.km.Tak že realita a né stočenina
Proč se toho zbavuješ?Neni to škoda?
K.a.s.y.m. (Člen) 27.09.2015 07:36:59 Offline |
Jarin psal:K.a.s.y.m. psal:další důvěřivej hejl..9 let stará motorka a 12 tis....to jsi pobavil...nemyslel jsi spíš 120 tis.?
to by jsi měl pomalu levnější půjčovat si motorku způjčovny při tomhle nájezdu km a měl by jsi vždy novou
corimec psal:Jarin psal:K.a.s.y.m. psal:další důvěřivej hejl..9 let stará motorka a 12 tis....to jsi pobavil...nemyslel jsi spíš 120 tis.?
Proč se toho zbavuješ?Neni to škoda?
...jo,to asi škoda je,ale rodina se rozrostla,změna priorit a zlaťáky bych dal do auta
jsem ochotnej si připustit, že lidi jako ty opravdu existujou, i když jsem s nikým podobným nikdy nesetkal co ale nejsem ochoten akceptovat, že motorek po "vás" jsou plný bazary
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Jarin psal:K.a.s.y.m. psal:další důvěřivej hejl..9 let stará motorka a 12 tis....to jsi pobavil...nemyslel jsi spíš 120 tis.?
jsem ochotnej si připustit, že lidi jako ty opravdu existujou, i když jsem s nikým podobným nikdy nesetkal co ale nejsem ochoten akceptovat, že motorek po "vás" jsou plný bazary
já leto zatím najel jen asi 3500 km
no ale zas na druhou stranu, jsem sezonu zahájil až 24.7.
a celkový nájezd za tu dobu co to mám(od r.2008) tak je 50 000 Km
a celkový nájezd bajku je bratru 120 000km
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 28.09.2015 13:03:08 Offline |
tomasNJ psal:debile...
ten první najel 100000, ten druhý mám 20000km...
Pockej.....a to po 20tis kouri jak wartburg?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
já mám 2001r.v. mám na na ní necelých 50 tisíc kupoval jsem ji když na tacháku bylo 15(jestli to byli aktualní kilometry neřešim,seru nato)ročně najedu tak 3000km,prostě nemám čas ale olej!!! co vypustim to tam nalejujezdim na ipon z bikerscrownu
Jarin psal:corimec psal:Jarin psal:
...a to jako proč by to nebylo možné????Já mám r.v.06,model 05 s celkovýma 11500km.A pokud se ti to zdá jako mesmysl,je to jen na tobě.Má to i servisku a kupoval jsem to na 5tis.km.Tak že realita a né stočeninaProč se toho zbavuješ?Neni to škoda?
...jo,to asi škoda je,ale rodina se rozrostla,změna priorit a zlaťáky bych dal do auta
každopádně je to škodamašina je moc pěknácenu máš teda našponovanou,ale vím o čem mluvíš,taky mám na bandasce doplnky,tak za 30 hadrů,ale rozhoduje rok výroby doporučovlal jsem ji kámošovi,nakonec koupil seriovku za 60 000kč.Příští rok zase ceny pujdou doluBejt tebou tak to odstrojim a doplnky prodám zvlášt.Ale puklo by mi srdce
Nějak tomu bajku nerozumím. Nebouráno, km prd a vyměněný kotouče? Pokud bych dělal lepží brzdy, určitě bych začal pancířkama a pak radiál pumpou, což tam není. Nebo dávali zubatý v základu?
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Nějak tomu bajku nerozumím. Nebouráno, km prd a vyměněný kotouče? Pokud bych dělal lepží brzdy, určitě bych začal pancířkama a pak radiál pumpou, což tam není. Nebo dávali zubatý v základu?
origo kotouče /2x obruč z předních + 1x zadní kot./pochopitelně mám také.Měnil jsem je na 6tis.km.Tvarové kotouče jsem dával,protože se mi LÍBÍ. Nic víc v tom nehledej.Jinak je není problém přeměřit,že nekecám.
zmeřil sem kompresi jiným měřákem a má 10,5 takže pohoda.projistotu sem zkusil budík přes kompresor. jenom k těm KM najetejm . když za rok najedu 2000km tak je to hodně a mám i roky kdy motorka nejela, tak proto ma najeto tak málo.
Banditatom psal:tomasNJ psal:debile...
ten první najel 100000, ten druhý mám 20000km...Pockej.....a to po 20tis kouri jak wartburg?
vole... spíš žere olej jak wartas...
no ten druhý motor má trochu pohnutou minulost...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 29.09.2015 08:02:01 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:tomasNJ psal:debile...
ten první najel 100000, ten druhý mám 20000km...Pockej.....a to po 20tis kouri jak wartburg?
vole... spíš žere olej jak wartas...
no ten druhý motor má trochu pohnutou minulost...
..drogy, devky a rockenroll? tak to chapu ze zere a huli
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1