Nejsi přihlášen
Stránky: 1 2
Index » Diskuze » Oct. Combi TSI 1,4 TSI / 90 kW Elegance mimořádně, omluva za off topic
Oct. Combi TSI 1,4 TSI / 90 kW Elegance mimořádně, omluva za off topic
Pokud někdo shání nebo ví o někom kdo potřebuje...
Ségra ho ve středu odstavuje bo mají třetí dítě a museli koupit novej Sharan.
Ona řidička 41let, švagr o něco víc, jezdilo to hlavně mimo město k rodičům a na dovolené, na město maj Hujdu i30
První majitelka, pouze servis škoda, serviska, všechny fa, nebourané, dvouzónovka a nějaké další blbosti, pořizovačka byla cca 650000kč, atd.
Najeto cca 115000km, r.v. 2009.
A teď to hlavní: před 10000km udělána výměna problémového řetězového rozvodu a veškerého příslušenství za novou variantu - fakturou doloženo.
(kdo o těch motorech něco ví, tak je s tím obeznámen, takže tento potencionální problém je vyřešen)..
Auto odstavujeme ve středu, pak ho umyji, naleštím a nafotím a začnu inzerovat, takže mít někdo zájem může mi ušetřit starost s prodejem který nespěchá - 2-3týdny není problém počkat a po složení zálohy auto v garáži zamknout a podržet
God Save The Queen!
Re: Oct. Combi TSI 1,4 TSI / 90 kW Elegance mimořádně, omluva za off topic
My právě cenu nevíme, tam kde bere nový ji nabízí 200000 výkup a 35000 slevu na nový když jim to prodá(odběr za měsíc)..
Akorát nechce riskovat že ji potom budou tlačit ke zdi a nebudou jí to chtít dát, tak to chce zkusit za těch 235(možná by šla na 230) prodat mimo ně...
Blbý je že těch aut moc není tak nevíme jestli je to moc nebo málo
God Save The Queen!
Progear 650 (Člen) 28.09.2015 08:55:39 Offline |
Autobazar Monte Carlo
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Uvidíme, třeba se někdo ozve, jinak to ve středu začnu leštit
Jo, auto budu mít v Přerově ale prodejce je v Brně, což není problém kdykoliv zrealizovat bo je s malým doma má homeoffice, takže převod kdykoliv na počkání
God Save The Queen!
Francouz psal:Mozna Vikec by mel zajem
Auto mejch snů
Škodofka u mě končí feliciou,cokoliv novějšího u mě strácí smysl,protože se vytratila ta nuloví nákladnost provozu/vykoupená sockoidním autem.
Tady vydím sockoidní auto za cenu vopravdovejch aut a ještě s drahým provozem-hotovej ideál,jak ze sebe udělat vola
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Nemuset tolik doplácet tak bych prodal Passata a vzal si ho sám, ale doplácet pres 100 litrů se mi nechce, to je celá lyžařská sezóna a o tu v žádném případě nepřijdu
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Nemuset tolik doplácet tak bych prodal Passata a vzal si ho sám, ale doplácet pres 100 litrů se mi nechce, to je celá lyžařská sezóna a o tu v žádném případě nepřijdu
No mi právě chybí v šuplíku jenom těch 100 litrů "na lyže"
Kelly01 psal:Prosím tě, nedělej machra, doby kdy jsi disponoval takovýma částkama už jsou holt nenávratně pryč
To je taky pravda Ale já bych do toho nešel ani v době,kdy sem se měl "dobře",rači bych koupil auto za třetinu s trojnásobným motorem a rozdíl peněz promrdal za benzín za ty cca 3-4 roky,co si auta nechávám
Banditatom (Člen) 30.09.2015 20:15:26 Offline |
4Fun.cz psal:Drahá ludra s drahým provozem, no Vikecu nekup to
...vlastoa fort v dechtu ne na tom lip
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
aby to nebylo takhle
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/tak … novni-vuz/
To co dává Billy je špičková oprava,fšechny dvojitý plechy posvařovaný samostatně,neschází žádná výztuha atd. Takhle opravenejch aut je jako šafránu,vječinou se to svaří jen zvenku a na vnitřní plechy sere bílej tesák
To auto z Billovho odkazu je opravovane zle a fest.
Ak by malo byt opravene ako sa patri to by nikto nezaplatil a urcite by sa nedali pouzit diely z ineho auta. Myslim vystuhy a vnutorne diely prahov a stlpikov a strechy.
Vonkajsie plechy sere pes tam je to len kozmetika.
Tie stlpiky , vnut prah atd vsetky nosne miesta nieje mozne pilit a zvarovat ako vodarensku rurku.
To auto pri kresi na bok roztrhne. V podstate praskne v zvaroch.
Meni sa to vcelku. Len pre jednu malickost. Je to vsetko vysokolegovana ocel.
Nejde do toho ani vrtak a ked ich treba odvrtat ruka ma boli este tyzden.
Aj tak treba zbrusit nakremicenu vrstvu inac si vrtak ani nepipne.
Tiez som si pred x rokmi myslel ze ocuram postup a vytaham to.
Nazvaral som slusnu klemu k nosniku zapojil 20ton dozer potiahol to cca 20cm az to jeblo. Vytrhol som kus z nosnika kde bol zvar /prehrial som to/ a jeblo to naspat.
Jedina mozna oprava je autogenom ale to je tiez fuserina ale bezne sa tak kuti v garazach ked je len lahko zatlaceny stlpik bud A alebo B.
U nas v servise sa opravuju len auta tak od cca 30000e hore max do roka stare.
Samozrejme nie taka totalka ako je ta ruska.
Lahko zatlacene dverne panty v stlpiku . rovna sa . vymena vnutorneho ramu. VZDY.
To zní sice krásně,ale realita je tady taková,že se lepí auta z několika částí a nikdo se s tym nijak nesere. Fiknou sloupky normálně narovno,posadí novou střechu a obvyří to dokola a na zbytek se nikdo nedívá. Šak ten co to lepí s tym jezdit nikdy nebude,žeo
A to se bavím vo autech za kilo-dvě....
Proto píšu,že na naše poměry si s tym dotyčnej extra vyhrál,né že je to tak správně dle autorizovaného servisu
Na autorizak sa vyserme ale ak je niekto autoklampiar a vie co sa patri tak to na prasaka uplne neda lebo mu to neda. A hlava tiez nepusti.
Ale ako pises pasti co sa predavaju za dobru cenu sa treba radsej vyhnut.
To uz je len na blbosti kupujuceho ked chce za par supov kupit auto v TOP stave.
Ale ze ich je .....
...problém ale bejvá, že ty zbořeniny se prodávaj za obvyklou cenu, ne za pár šupů a tak ten kdo tomu moc nerozumí těžko pozná že kupuje lepený auto
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
U nas v servise stoji bezpecnostna prehliadka auta 9.50e
Komplet kontrola podvozku a jeho stavu , karoseria tiez.
Kontrola brzd a tlmicov na valcovej stolici plus svetla.
Ludia sa uz naucili zajst s autom z bazara na prehliadku.
Zakaznik ma moznost si auto obzriet a usudok si tiez asi spravi.
Niekomu sa oci otvoria niekomu nie. Ich boj.
Nedávno si áčka koupili berlingo od mojeho strejdy a pak ho prodávali vo 5tisíc lacinějš,než to vykoupili Asi je živí ty uvěry a lízačky,nebo nevím
Banditatom (Člen) 05.10.2015 21:36:06 Offline |
VikecB12 psal:Nedávno si áčka koupili berlingo od mojeho strejdy a pak ho prodávali vo 5tisíc lacinějš,než to vykoupili Asi je živí ty uvěry a lízačky,nebo nevím
O AAA zmrdech se nema cenu ani bavit..viz moje sluzebni byvale berlingo....
VikecB12 psal:Nedávno si áčka koupili berlingo od mojeho strejdy a pak ho prodávali vo 5tisíc lacinějš,než to vykoupili Asi je živí ty uvěry a lízačky,nebo nevím
Jj žijou jenom z toho vesměs, protože dneska zadluženej človíček dostane úvěr už jen od nich. Na to prodat auto jsou AAA dobrý a máš klid.
Čaroděj Dobroděj 8-)
Nevím cos měl s berlingem,ale klidně bych jim pežota prodal taky,když si to vodvezou za cenu,co člověk požaduje,nebo vo nějakejch pět-deset míň
Ale můj pežot prodělal vozdravnou kuru,je jak novej a to nejen vzhledově,ale i podvozkově,takže jedeme dál Už tam bude 660 000km
K AAA
Ještě malej postřeh k výkupu...
Jsou to zjevně"pohodáři", bo prachy dali ale o auto se pořád nikdo nehlásí, takže kdybych ho např. přezul nebo přeházel nějaký díly tak nevím co by dělali, protože ten co pro to přijede ho v životě neviděl a nějaký předávací protokoly nehrozí...
God Save The Queen!
Kelly01 psal:K AAA
Ještě malej postřeh k výkupu...
Jsou to zjevně"pohodáři", bo prachy dali ale o auto se pořád nikdo nehlásí, takže kdybych ho např. přezul nebo přeházel nějaký díly tak nevím co by dělali, protože ten co pro to přijede ho v životě neviděl a nějaký předávací protokoly nehrozí...
Pro to Berlingo si dojeli po více jak týdnu a to až po urgenci,že auto už před barákem zavazí
Můžem to trochu oživit
už je ve "frcu"
http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/ … d=97659047
God Save The Queen!
Čtvrtníček to vystihl
https://www.stream.cz/porady/autobazar? … =Autobazar
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Co máš za školu
230...
Prodej cash za 250 nebo za 200 na super výhodný splátky... Já myslim že se Kuba ptal správně když píšeš vo pět míň
Jinak je to teda slušnej voser z pořizovačky 650 za pět let... Takže je kokta stála 7 litrů měsíčně aniž by ujeli kilák... Nevyjde levnějc pujčovna?
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
bubák psal:Kelly01 psal:Co máš za školu
230...Prodej cash za 250 nebo za 200 na super výhodný splátky... Já myslim že se Kuba ptal správně když píšeš vo pět míň
Jinak je to teda slušnej voser z pořizovačky 650 za pět let... Takže je kokta stála 7 litrů měsíčně aniž by ujeli kilák... Nevyjde levnějc pujčovna?
U středního "topmanagementu" je důležité v jejich soc. vrstvě blbů(kolem 100 litrů měsíčně + odměny): ekologie, zodpovědnost, bezpečnost, zelené myšlení a naděje že jednou se budou mít jako jejich šéfové, o tyhle peníze nejde(a na něco kolem 2 mega zas nemaj)
Jo, a dobře prodat nebo prezentovat
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 09.10.2015 07:32:57 Offline |
bubák psal:Kelly01 psal:Co máš za školu
230...Prodej cash za 250 nebo za 200 na super výhodný splátky... Já myslim že se Kuba ptal správně když píšeš vo pět míň
nebo operativní leasing
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
A servis, palivo, pojistky , garážové stání za 300 kolíků to je cca dalších 600, takže kára stala přes 1,2 a zpátky dostali něco přes 200, koupě nového za 700 a jedem nanovo
A k tomu ještě starost o i30 aby bylo doma rezervní auto na město
A hypotéky, spoření atd. atd., jsem rád že v téhle době nic kromě psa nevlastním
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 09.10.2015 10:07:44 Offline |
Kelly01 psal:A servis, palivo, pojistky , garážové stání za 300 kolíků to je cca dalších 600, takže kára stala přes 1,2 a zpátky dostali něco přes 200, koupě nového za 700 a jedem nanovo
A k tomu ještě starost o i30 aby bylo doma rezervní auto na město
A hypotéky, spoření atd. atd., jsem rád že v téhle době nic kromě psa nevlastním
v dnešní době sí koupí nový auto na leasing jen šílenec nebo podnikatel jako firemní...průměrně vydělávající člověk (do 20 000 čistýho měsíčně) si to může dovolit jen těžko
Už ho prodali dál
http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/ … d=97659047
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. psal:...v dnešní době sí koupí nový auto na leasing jen šílenec nebo podnikatel jako firemní...
...což je samozřejmě nesmysl...je spoustu zaměstnanců, co mají přijem více než průměr (i výrazaně více) a není pro ně problém auto na leasing, protože hotovost dokáží investovat jinak, než jít a auto koupit za cash...
K.a.s.y.m. psal:...průměrně vydělávající člověk (do 20 000 čistýho měsíčně) si to může dovolit jen těžko
...průměrně vydělávající si koupí ojetinu od Kellyho ségry...
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:...v dnešní době sí koupí nový auto na leasing jen šílenec nebo podnikatel jako firemní...
...což je samozřejmě nesmysl...je spoustu zaměstnanců, co mají přijem více než průměr (i výrazaně více) a není pro ně problém auto na leasing, protože hotovost dokáží investovat jinak, než jít a auto koupit za cash...
K.a.s.y.m. psal:...průměrně vydělávající člověk (do 20 000 čistýho měsíčně) si to může dovolit jen těžko
...na úvjer vot Áček
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2015 20:23:02 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:...v dnešní době sí koupí nový auto na leasing jen šílenec nebo podnikatel jako firemní...
proto tam bylo to pokračování a jakym průměrnym platu mluvim..je my jasný,z jsou lidi co výrazně víc jak 20000 taky jich pár osobně znám,ale já k nim bohužel nepatřím..díky neschopnosti sebeprosazení a nedostatku odvahy začít podnikat.
Banditatom (Člen) 10.10.2015 21:14:24 Offline |
To kasym: hele me k podnikani dotlacila situace pac jsem zacal byt nepohodlny a moc jsem vedel...letos jsem kdyz to vezmu kolem a kolem tak pod prumernym platem pac se nakupoval vercajk picoviny atd... a do kolbenky nechcu ani picu😆
hlemejzd999 (Člen) 11.10.2015 08:01:28 Offline |
...kdyz vas tak ctu, tak myslim, ze ani podnikat nechci .
vejplatu mam 26 cistyho , delam od pondeli do patku, spis jezdim, nez abych se zdrzoval ve fabrice, prijedu nekdy v jednu, nekdy ve 2 ,nekdy az v půl pátý, ale to mam zaplacený.
nevim, kolik si tak vydela prumerne podnikajicí soukromnik, ale asi bych nemenil.
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Mam to podobne do 1000e v cistom 40h tyzden.
Ale kludne by som siel do seba keby som to vedel realne v cistom zarobit doma...
Ale to nedam tak mam aspon na benzin a motorku ...bokom
Jo, kdyby někdo potřeboval letní sadu 205/55 R 16 91 V(2x Nokian a 2xMichelin) vzorek 4-5mm tak se ozvěte, hodím na to teď nové Goodyeary ať se s tím nemusím na jaře drbat..
Jinak to klasicky střelím na aukru
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 11.10.2015 17:50:33 Offline |
Co za to?
Vím já? 15kil a láhev rumu+láhev kofoly?
Ale sundám je až na konci měsíce - Micheliny mám v garáži a Nokiany ještě na autě..
Možnost přebrání na Potštátě bo zimní mám na chalupě a tam to budu přezouvat..
God Save The Queen!
svatej psal:Kolega teď dával do AAA auto Forda. Chtěl 80, dali 75. Na netu už je za hotový za 115, nebo príma úvěr od 80.
Tak to byl málo tvrdý ve smlouvání. Člověk se snima nesmí srát Já jsem dostal za fabku co jsem chtěl
Banditatom (Člen) 13.10.2015 18:27:56 Offline |
To prekupnik s kazeta: co za ty dvoje michelinky?
já tamy byl na výkupu s libovou Oktávkou combi, v inzerátu sem měl 94, tak dlouho mi volali až sem tam dojel. A tam mě tak nasrali že sem je poslal do prdele, že prej 60 tis na ruku, super cena. A že sem neslušnej, a techničák měli v kanclu, takže mi ho nechtěli vrátit, že prej se nějak domluvíme. Pak lítali čůráci. Vedle stály totální vraky za 110. Jel sem do hajzlu a za chvíli si pro to přijela paní na inzerát za původních 94.
Uplně sem se zase nasral jak sem si na to vzpomněl:))
honda je honda
Banditatom (Člen) 13.10.2015 20:23:02 Offline |
Kuba B12 psal:já tamy byl na výkupu s libovou Oktávkou combi, v inzerátu sem měl 94, tak dlouho mi volali až sem tam dojel. A tam mě tak nasrali že sem je poslal do prdele, že prej 60 tis na ruku, super cena. A že sem neslušnej, a techničák měli v kanclu, takže mi ho nechtěli vrátit, že prej se nějak domluvíme. Pak lítali čůráci. Vedle stály totální vraky za 110. Jel sem do hajzlu a za chvíli si pro to přijela paní na inzerát za původních 94.
Uplně sem se zase nasral jak sem si na to vzpomněl:))
....presne tohle me neco pripomina jen ja jim tp nedal do ruky
Banditatom (Člen) 16.10.2015 13:57:11 Offline |
To Vikec: dis te tu vidim jake mas odzkousene zimni gumy na dodavku? Tzv. C.....bral jsi nekdy protektory?samo provoz celorok
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2015 14:15:09 Offline |
Kelly01 psal:Jo, kdyby někdo chtěl tak k těm gumám navrchu přihodím(v ceně) 2ks Winterhawk 2 stejného rozměru..
Střed 4mm, kraje 5mm..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 16_001.jpg
vopři to někde vo popelnici..to už neni ani na dojetí na léto
Banditatom psal:To Vikec: dis te tu vidim jake mas odzkousene zimni gumy na dodavku? Tzv. C.....bral jsi nekdy protektory?samo provoz celorok
Jezdíval sem nokian wr,ale s tema musíš za zimu najet 60tisíc a najaře je vyhodit,protože sou fakt měký,na sněhu dokonalost sama,ale letní teploty nedávají a rychle popraskají a jakoby steří-fakt na jednu,max dvě zimy. Celoročně sem jezdíval dřív na nějakejch těch matadorech MP něco,ale to při tehdejším nájezdu třeba jen 30-40tisíc za rok. Letos musím taky pořídit zimáky na dodávku v rozměru 225/70r15c a asi ty matadory zase vyzkouším. Na nokiany není,fšechno prostřílím a prožeru
andre.marek (Člen) 16.10.2015 17:04:21 Offline |
VikecB12 psal:Jezdíval sem nokian wr,ale s tema musíš za zimu najet 60tisíc a najaře je vyhodit,protože sou fakt měký,na sněhu dokonalost sama,ale letní teploty nedávají a rychle popraskají a jakoby steří-fakt na jednu,max dvě zimy. Celoročně sem jezdíval dřív na nějakejch těch matadorech MP něco,ale to při tehdejším nájezdu třeba jen 30-40tisíc za rok. Letos musím taky pořídit zimáky na dodávku v rozměru 225/70r15c a asi ty matadory zase vyzkouším. Na nokiany není,fšechno prostřílím a prožeru
Mám obavu že těch 60 tisíc mezi hřbitovama nenajezdí
A hlavně by to bylo posledních 60 tisích pro tu jeho "krásnou" dodávku
Banditatom (Člen) 16.10.2015 18:22:46 Offline |
andre.marek psal:VikecB12 psal:Jezdíval sem nokian wr,ale s tema musíš za zimu najet 60tisíc a najaře je vyhodit,protože sou fakt měký,na sněhu dokonalost sama,ale letní teploty nedávají a rychle popraskají a jakoby steří-fakt na jednu,max dvě zimy. Celoročně sem jezdíval dřív na nějakejch těch matadorech MP něco,ale to při tehdejším nájezdu třeba jen 30-40tisíc za rok. Letos musím taky pořídit zimáky na dodávku v rozměru 225/70r15c a asi ty matadory zase vyzkouším. Na nokiany není,fšechno prostřílím a prožeru
A hlavně by to bylo posledních 60 tisích pro tu jeho "krásnou" dodávku
Pane doktore mam pocit ze vam brzo provedu nenakou vosklivost
To vikec: s nokianama na me nechod nejvic pica guma co jsem kdy koupil...
Banditatom (Člen) 16.10.2015 18:24:48 Offline |
Ps:blbouni az budete met na tech vasich luxus kharach 920tis tak se pak stavte
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2015 19:17:11 Offline |
Banditatom psal:andre.marek psal:VikecB12 psal:Jezdíval sem nokian wr,ale s tema musíš za zimu najet 60tisíc a najaře je vyhodit,protože sou fakt měký,na sněhu dokonalost sama,ale letní teploty nedávají a rychle popraskají a jakoby steří-fakt na jednu,max dvě zimy. Celoročně sem jezdíval dřív na nějakejch těch matadorech MP něco,ale to při tehdejším nájezdu třeba jen 30-40tisíc za rok. Letos musím taky pořídit zimáky na dodávku v rozměru 225/70r15c a asi ty matadory zase vyzkouším. Na nokiany není,fšechno prostřílím a prožeru
A hlavně by to bylo posledních 60 tisích pro tu jeho "krásnou" dodávkuPane doktore mam pocit ze vam brzo provedu nenakou vosklivost
To vikec: s nokianama na me nechod nejvic pica guma co jsem kdy koupil...
taky to jsou gumy na zimu a ne na letošní léto
Banditatom (Člen) 16.10.2015 19:35:14 Offline |
To kasymoj: na vikecoj radu jsem jedny nokiany koupil na osobak a opravdu nee uz nee...
K.a.s.y.m. (Člen) 17.10.2015 19:31:13 Offline |
Banditatom psal:To kasymoj: na vikecoj radu jsem jedny nokiany koupil na osobak a opravdu nee uz nee...
myslím,že tahle debata už tu jednou proběhla a byl jsi asi jedinej kdo s nima měl špatný zkušenosti..mě taky vyhovovali..teda až na cenu.
Banditatom psal:Ps:blbouni az budete met na tech vasich luxus kharach 920tis tak se pak stavte
Ja se vezl s autobusem co měl 1,3 mil km. Uvnitř dost opotřebovaný, ale stále ve službě.
Jsem si říkal jak dlouho to asi trvalo než to najel. Podle mých skromných výpočtu to nemohlo být víc než 4 roky. Docela masakr.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Jo, kdyby někdo chtěl tak k těm gumám navrchu přihodím(v ceně) 2ks Winterhawk 2 stejného rozměru..
Střed 4mm, kraje 5mm..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 16_001.jpgvopři to někde vo popelnici..to už neni ani na dojetí na léto
Náhodou ty letní jsou fajn a tohle by na zadku ještě 30000 dalo...
A na aukru je prodám v pohodě, jen jsem si chtěl ušetřit práci
God Save The Queen!
Tak jsem dnes prodal báwečko.. sloužilo jak má řadu let, ale časy se mění a tak jako správná mladá dynamická rodina (@kelly) pořizujeme rodinné SUV....samozřejmě v ropě s automatem..
..ale aspoň zůstávám věrnej BMW..
PURE NAKED BIKE!
BMW
Ojetý
Socka s mindrákem
Imagemaker
Ve vatě
Nebo v morální krizi
Teď potřebuji slušnou Ochtávku do 90 litrů, chce li někdo prodat, a snese "kritickou" kontrolu vozidla, má šanci
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Mne spolehlivost a minimum elektroniky, bo oprava mechaniky je za pakatel a
podomácku řešitelná
klídek..nic zas tak extra novýho to není..hromada dílů stejnejch jak na e46,akorát mám strach z tej ropy a automatu..nicméně má to najeto opravdu,tak by to mohlo ještě 100tis vydržet,než se to začne pomalu srát..
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1 2