Nejsi přihlášen
Re: mikina
Kolevá mikin musíš sledovat diskuzi, na krámu bejvaj tak dva, tři kousky. Standard je vždy klokanka, ale většinou se dá dokoupit se zipem - prohledej historii ...
Letos už mikiny nebudou, možná na jaře ...
Konec hlášení ve vietnamském jazyce :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Kolevá mikin musíš sledovat diskuzi, na krámu bejvaj tak dva, tři kousky. Standard je vždy klokanka, ale většinou se dá dokoupit se zipem - prohledej historii ...
Konec hlášení ve vietnamském jazyce :)
...noa co teda bude? pane Šu-lin ...co dám dětem pod stromeček?
MRDAT!!!
Kožak psal:huskyb12 psal:Kolevá mikin musíš sledovat diskuzi, na krámu bejvaj tak dva, tři kousky. Standard je vždy klokanka, ale většinou se dá dokoupit se zipem - prohledej historii ...
Konec hlášení ve vietnamském jazyce :)...noa co teda bude? pane Šu-lin ...co dám dětem pod stromeček?
No co přece samolepku bandit
Kola nebo kozy, vžycky přijde problém.
Montyk psal:RiperB6 psal:Me je celkem jedno jestli zip jatecni vaha se me netyka, ale hlasim se k odberu.
Já ti dám jateční počkej ti dám válečky hned jak mně pustěj z pitevny a pak
Ti natrhnu
Až tě tam vykostěj tak budeš slabý jak dětský čaj
Kola nebo kozy, vžycky přijde problém.
Banditatom (Člen) 22.01.2016 13:48:12 Offline |
kojaksro psal:....mám jich asi patnáct a rád si nějakou přikoupím
.....co na to vjetnamec
Lenka me vsechny hadry seprala budu muset taky obnovit satnik
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jsem taky fanda,líběj se mi kvéry,co si nikdy nekoupím,páč takový prachy nemám.. ale myslím,že brzy budeme rádi,za cokoli,z čeho lítaj pořádný kule a moc se to nekurví..
a jestli to je pěkný,nebo mám po pětseti ranách puchejř na prstíku,bude dost fuk
...a bude hůř!
karlos100 psal:Jsem taky fanda,líběj se mi kvéry,co si nikdy nekoupím,páč takový prachy nemám.. ale myslím,že brzy budeme rádi,za cokoli,z čeho lítaj pořádný kule a moc se to nekurví..
a jestli to je pěkný,nebo mám po pětseti ranách puchejř na prstíku,bude dost fuk
kurva to bylo do jinýho vlákna
...a bude hůř!
karlos100 psal:karlos100 psal:Jsem taky fanda,líběj se mi kvéry,co si nikdy nekoupím,páč takový prachy nemám.. ale myslím,že brzy budeme rádi,za cokoli,z čeho lítaj pořádný kule a moc se to nekurví..
a jestli to je pěkný,nebo mám po pětseti ranách puchejř na prstíku,bude dost fukkurva to bylo do jinýho vlákna
kvéry na zádech taky dobrý né? :)
MRDAT!!!
Angelk@seznam.cz (Nový člen) 21.09.2017 09:34:32 Offline |
No tak to nějak vyšumělo ne. Šup sem s novou mikinou nebo stranou to je fuck.....hlavně nějakou.
Stránky: 1