Nejsi přihlášen
Palivové hadice - kdy výměna?
Čus,
mám jen dotaz. Měnili jste někdy benzinové hadice na Bandasce? Měnil jsem teď ten malý kousek mezi nádrží a palivovým filtrem a říkal jsem si, zda by nebylo vhodné vyměnit i tu delší, co jde až za karbece (ten kousek co jsem měnil byl už místy uvnitře popraskaný)...Akorád je tam k té další hadici ke spodní sponce nakokot přístup, tak tuším že bude třeba povolit airbox a pošoupnout jej dozadu a zkusit vyměnit tu hadici....máte s tím někdo zkušenost a nebo na to? A nebo musí i karbeci ven, bo se tam nedostanu???
Díííky.
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2015 23:13:50 Offline |
Re: Palivové hadice - kdy výměna?
Menit kazdej rok.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...hlavně je potřeba je mazat A0 vazelínou, nejvíc zevnitř
...bez demontáže karbců ji vyměníš těžko...jinak ta hadice vydrží 20 let s přehledem
mam tu vazelinu aplikovat přes plnící hrdlo nádrže?? kolik ji tam mam dat?
dyki
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2015 07:10:02 Offline |
tomasNJ psal:Filous psal:...hlavně je potřeba je mazat A0 vazelínou, nejvíc zevnitř
...bez demontáže karbců ji vyměníš těžko...jinak ta hadice vydrží 20 let s přehledemmam tu vazelinu aplikovat přes plnící hrdlo nádrže?? kolik ji tam mam dat?
dyki
pokud se ti podaří sehnat tu ve spreji je lepší sundat nádrž jinak rozpustit v benzímu...cca 100 gramu na litr benzinu...doporučuje se mít alespoň půl nádrže.
tomasNJ psal:Filous psal:...hlavně je potřeba je mazat A0 vazelínou, nejvíc zevnitř
...bez demontáže karbců ji vyměníš těžko...jinak ta hadice vydrží 20 let s přehledemmam tu vazelinu aplikovat přes plnící hrdlo nádrže?? kolik ji tam mam dat?
dyki
...pankáči dávaj co se vejde....pro sichr
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:tomasNJ psal:Filous psal:...hlavně je potřeba je mazat A0 vazelínou, nejvíc zevnitř
dyki...pankáči dávaj co se vejde....pro sichr
taky bych se přiklonil... bo v tom poměru co dával Kásym bych se bál esli se to dostane úplně všude stejně
Strýcfajtr !!!
Tak jsem to aplikoval, ale ta vazelína se dost táhla. musel jsem dost hejbat motorkou aby se rozpustila, jestli to není tím, že jsem použil vazelínu vo jednu nulu víc, než doporučoval Filda, takže na jaro připraven. Zdenek.
Banditatom (Člen) 23.11.2015 11:46:16 Offline |
Zdenek psal:Tak jsem to aplikoval, ale ta vazelína se dost táhla. musel jsem dost hejbat motorkou aby se rozpustila, jestli to není tím, že jsem použil vazelínu vo jednu nulu víc, než doporučoval Filda, takže na jaro připraven. Zdenek.
Filda ale zapomel napsat ze pred nalitim do nadrze je potreba ohrat vazelinu v teplovzdusne troube pri teplote150C asi 20min a benzin v nadrzi predehrat na 70C
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2015 12:20:06 Offline |
Banditatom psal:Zdenek psal:Tak jsem to aplikoval, ale ta vazelína se dost táhla. musel jsem dost hejbat motorkou aby se rozpustila, jestli to není tím, že jsem použil vazelínu vo jednu nulu víc, než doporučoval Filda, takže na jaro připraven. Zdenek.
Filda ale zapomel napsat ze pred nalitim do nadrze je potreba ohrat vazelinu v teplovzdusne troube pri teplote150C asi 20min a benzin v nadrzi predehrat na 70C
Zase to neprehanej..na mazut neni Bandit stavenej
klucy dyki, hnet jak se dostanu k motorce, tak to uďelám... vazelýnu mám...
ale jenom grafidku nevadi to?
__________________________________________________________________________________
Mnohem lepší je to plnit spodem a tlačit pěkně nahorů. Na votkalováky karbeců našroubuješ mazničky a pěkně to tam napereš dekalamitkou až to vyleze z víčka nádrže a máš jistotu,že tam nemáš vzduch
se poseru
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
wikicu ja nevim esli ja tam ty karbenatki vubec mam...esli mi je tam nezapomněly dat... měl sem to v servizu a teťka to nechce chitat...tak sem si mislel, že bych to mohl tou vazelynou promazat a tim to spravyt
klucy nevíte, kolik mam nalejt oleje do bandaski? teť sem ho vipoušťěl, a viteklo mi tak 8 litu a tose miz dá moc a jaka vyskozyta kamarad řika že jeho tatařika nějakí mogul adeiks ale to vubec neznam jet dobrí olej?
diki
Banditatom (Člen) 23.11.2015 16:49:34 Offline |
Mas motor s wartburgu 3valec 2t (podle toho jak ti to huli) takze do benzina m2t do prevodofky pp80....
Banditatom (Člen) 23.11.2015 19:08:06 Offline |
VikecB12 psal:hlavně pořádně nahřát svíčku!!!
Pockej zadny vyse popsany ukon neplati pro pojizdne pumpy
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2015 19:14:09 Offline |
Banditatom psal:Mas motor s wartburgu 3valec 2t (podle toho jak ti to huli) takze do benzina m2t do prevodofky pp80....
Kdyz tyhle dva oleje zamenis nic se nestane
Banditatom (Člen) 23.11.2015 19:18:50 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Mas motor s wartburgu 3valec 2t (podle toho jak ti to huli) takze do benzina m2t do prevodofky pp80....
Taky jsi jako mladej predpubertak nemel prachy
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2015 20:22:27 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Mas motor s wartburgu 3valec 2t (podle toho jak ti to huli) takze do benzina m2t do prevodofky pp80....
Taky jsi jako mladej predpubertak nemel prachy
no spis se mi to povedlo nedopatrenim
K.a.s.y.m. (Člen) 25.11.2015 08:15:05 Offline |
faitík psal:Klucy, tag jsem udelal fšechno, co ste napsaly vejš, a vona my ta mrcha nechce nastartovat
Zkousel jsi pod ni zatopit aby se ta vazelina ohrala a lip prosla cerpadlem a vstrikama?
Banditatom (Člen) 25.11.2015 08:30:29 Offline |
K.a.s.y.m. psal:faitík psal:Klucy, tag jsem udelal fšechno, co ste napsaly vejš, a vona my ta mrcha nechce nastartovat
Zkousel jsi pod ni zatopit aby se ta vazelina ohrala a lip prosla cerpadlem a vstrikama?
Nene musi vrazit zapalene noviny do sani
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:faitík psal:Klucy, tag jsem udelal fšechno, co ste napsaly vejš, a vona my ta mrcha nechce nastartovat
Nene musi vrazit zapalene noviny do sani
ano a "dát ji přečíst noviny"
ja jsem ji dal ale čuchnout....eter...
a konečně chitla, supiš diki klucy...ted ale budu muset zchrastyt nejakí cestovní balený
klucy gde mam hledat poradte prosym
tomasNJ psal:ja jsem ji dal ale čuchnout....eter...
a konečně chitla, supiš diki klucy...ted ale budu muset zchrastyt nejakí cestovní balený
klucy gde mam hledat poradte prosym
...voe, skoč do špitálu a nech si stočit z velký flašky rajčák do ygeliťáku, to je nejlepčí řešení a vejde se ti do kapcy, dyby ti to něgde chcíplo ...a navíc si můžeš dycky trochu čuchnout, abys byls veselej pankáč
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1