Nejsi přihlášen
Re: CNC páčky na GSF 650 S Bandit
...ma je kazdej druhej, nekery cincky sou na picu a nefungujou nebo se musej upravovat,treba me moc nevyhovuje to ze sou hranaty...jinac bych f tom nehledal zadnou vedu, proste dle fkusu kazdyho soudruha...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...ma je kazdej druhej, nekery cincky sou na picu a nefungujou nebo se musej upravovat,treba me moc nevyhovuje to ze sou hranaty...jinac bych f tom nehledal zadnou vedu, proste dle fkusu kazdyho soudruha...
Dik za odpoved.
Ted jeste kde je sehnat....? Psal jsem dotaz do m-style.cz a odpevedeli mi ze na r.v. 2006 nejsou
Banditatom (Člen) 11.12.2015 18:18:07 Offline |
mr.BSE psal:nejlepší jsou Filousovic vodvrtávaný
V pekarne?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Eugi psal:mr.BSE psal:nejlepší jsou Filousovic vodvrtávaný
Verim tomu ale porad nevim kde je sehnat
V pekarne
jooooo,dobrz napad,tam jsem se jeste neptal . Nic mene bych uvital nejeke internetove stranky............
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Eugi,
mám ten samá model co máš ty, B650S, 2006. Bohužel je to tak, že na tento model neseženeš v ČR zatím nic, co by tam pasovalo a nemuselo se to nějak případně upravovat. Už jsem kdysi dávno zakládal stejné vlákno .
Vyzkoušel jsem kde co:
- v "m-style" nejdříve říkali, že mají a že budou za měsíc, pak za tři, pak na jaře a nakonec už je vůbec nemají v nabídce (psal jsem jim snad 5x),
- měl jsem zaslané i z Katany, kdy jiný borec říkal, že by tam šly - bohužel opět problém jako vždy - spojkové lanko, takže nešly,
- dále možnost použít viz víše odkaz na tipmoto, s novou objímkou, ale budeš tam mít díru na zrcátko, která je pro model N a není jisté, zda by fungovalo i to čidlo co je ke spojce, takže pro mě nebrat,
- dále jiná objímka, opět díra na zrcátko a čidlo bys musel odpojit, což u mě nepřipadalo v úvahu - nedávám doplněk, kdy bych musel něco odpojovat, atd...
Jsou pak i na ebay různé made in china, made in hongkong, atd...ale to prý u lámacích a vysouvacích je problém, za chvilku se to prý vyvyklá a si pak . a také není jistota, i když to na obrázku někdy je vidět, ale věř jim, zda je tam opravdu ten nálitek na spojkové páčce na vypínání čidla spojky,...
Zatím nejlepší řešení je nechat tam to původní, pořádně vyleštit a hotovo...už jsem se s tím také smířil, máme holt ne zrovna typický ročník . A zase se ti nic nevyvyklá a nerozsype
Tož tak....
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Banditatom (Člen) 11.12.2015 23:10:40 Offline |
Mour psal:Ja si myslim, ze problem bude u toho roku spojka na lanko. Jakmile tam dali kapalinu (07) tak neni problem.....
650 07 voda mela mam pocit spojku jeste lanko.....
To je nejlepší varianta cnc páček,jaká tě mohla napadnout Lepší je ty prachy projezdit Blbě se mě to drží,vadí mě ten hranatej profil a v podstatě to vypadá na většině motorek jako vod číňanů
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Eugi,
na páčky se opravdu raději vykašly, než dávat made in china ....
Raději dej jiné doplňky na moto , už tam mám skoro vše, tak klidně poradím
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Eugi,
možná tě potěším
http://www.rutan.cz/suzuki/gsf-650-band … DA/p:28713
Ale nevím, zda se dají bez problémů vyměnit za origo, tj. zda bys nemusel odpojit to čidlo spojky, zda je nálitek na spojkové páčce. Chce tam napsat a zjistit.
Zjisti a dej vědět a nebo tam písnu já
Cena je ale tak říkajíc pikantní
kratas psal:Eugi,
možná tě potěším
Ale nevím, zda se dají bez problémů vyměnit za origo, tj. zda bys nemusel odpojit to čidlo spojky, zda je nálitek na spojkové páčce. Chce tam napsat a zjistit.
...ty si fakt myslíš, že jsou jiný než ty čínský?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Za ty prachy bych teď jel raději na den pořádně zalyžovat
Dřív jsem ale taky dělal stejně blbý nákupy, dnes bych na cokoliv z originálu(kromě laufu) nešáhl, nikdy to nic pro běžného uživatele nepřinese
Jo, přinese, v duchu máš většího pindíka
God Save The Queen!
osiris psal:kratas psal:Eugi,
možná tě potěším
Cena je ale tak říkajíc pikantní...ty si fakt myslíš, že jsou jiný než ty čínský?
...
kratas psal:to nevím..spíše to bude stejné, vše je skoro made in japan nebo made in hong kong...jen jsem je našel
...jo, a jsou v pohodě stejně jako jiný (o kterých myslíš že čínský nejsou) ...teda jako že i ty čínský jsou ok, jsem myslel
...ty Rutanovo budou nejspíš Hong Kong...ale neměl bych s tym trabl, Rutan si vybírá ty "lepčí" dodavatele, beru od něj třeba kotouče, páč je to pro mě jednodušší než je vobjednávat sám a žádnej problém...
Někde na motorkářích ty jeho páčky probírali tak se tam k tomu Rutan i vyjadřoval.. Samože je to čína, cenu odůvodňoval jakože zárukou a náhradníma dilama skladem.
Na ebaji je ale běžná cena tak kolem osmi set a to by mi mohla jeho záruka políbit zádel. Bral sem jedny z ebaje a z kvalitou absolutně žádnej trabl
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
kratas psal:Eugi,
možná tě potěším
Kratasi dikez.Vypadaj dobre ale ta cena je opravdu raketa.Nechce se mi davat 3tis. za vec ktera treba nebude 100% fungovat.Jak jsi psal vyse nebudu neco montovat pro to aby jsem neco odpojoval. Necham packy puvodni
Eugi,
něco se docela objevilo na ebay. Cena i s poštovným cca 1000,-, ale není jisté umístění té "plošky" na čidlo....Chce to tam napsat..mám tam svého favorita, ale nevím..
Jezdím hodně cizinu, nerad bych řešil problém s vyvyklanou nebo podělanou páčkou....
Ikdyž výroba made in china je někdy zajimavě použitá....měl jsem u bandita plynové lanko od novoty též made in china (z výroby) a po 60 tis.km se brutálně roztřepilo v bowdenu u karbeců...skoro mě prdlo v Normadii, což by byl docela průser
Páčky bych nechal asi origo, nebo po výměně vozil origo s sebou...
Banditatom (Člen) 13.12.2015 22:56:42 Offline |
To ma opravdu logiku vymenit packy za tuzingove ale pro sichr vozit original sebou
Tak to by bylo zajimave........Vykunit motorku a pulku bajku si vozit se sebou . Necham ji v puvodnim stavu , budu ji jen lestit a pucovat . Mimochodem,nejake zkusenosti s nosicem bocnich kufru + kufry?A nebo textilni brasny tipu : http://www.motorkari.cz/motobazar/dopln … 13183.html
Mam na Bandouroi Top Case na 2 prilby.V loni jsem jel za kamaradem do Mnichova a moc veci do toho se nevejde....
Mour psal:Banditatom psal:To ma opravdu logiku vymenit packy za tuzingove ale pro sichr vozit original sebou
...co se směješ? ....já mám teploměr místo šroubovací zátky a zátku vozím také s sebou ....kvůli nenechavcům
...já taky parťáku, nic si s toho nedělej ...jo a náhradní zkrácený páčky na dva prsty vozim taky, bo představa, že si v někerym passu f Dolomitech vodložim a budu tam stát jako píča se zlomenou spojkovou páčkou se mi moc nezamlouvá
Filous psal:Mour psal:Banditatom psal:To ma opravdu logiku vymenit packy za tuzingove ale pro sichr vozit original sebou
...co se směješ? ....já mám teploměr místo šroubovací zátky a zátku vozím také s sebou ....kvůli nenechavcům
...já taky parťáku, nic si s toho nedělej ...jo a náhradní zkrácený páčky na dva prsty vozim taky, bo představa, že si v někerym passu f Dolomitech vodložim a budu tam stát jako píča se zlomenou spojkovou páčkou se mi moc nezamlouvá
... s tou páčkou je to dobrý nápad. Stačí blbý pád ze stojánku
VikecB12 psal:Taky vozím spojkovou páčku
...tag vole, uš sme starý, vošlehaný, vopadaný a víme, ni??? ...já teda vozim i brzdovou, ale bes tý se f případě nouze nejvyšší vobejdeš, bes spojky naloženej a ve dvou těško
Mour psal:Banditatom psal:To ma opravdu logiku vymenit packy za tuzingove ale pro sichr vozit original sebou
Eugi,
Mám středový i boční nosiče od Givi a super. Boční kufry též Givi, Keylessy a paráda. Mám k tomu dokoupene i textilní vnitřní tašky od Givi (střed i boky) , které jsou super, ale poberou ti uvnitř nějaké místo, takže je využívam jen v jednom kufru, kde vozím hadry a tak. Kde mám spacák a tak, tak tašku nedávám. Má to výhodu, dojedeš na ubytování, vytáhneš brašnu a jdeš.. Pohoda... Sehnal jsem je předloni za lidovku, teď jedna stojí jako obě
K.a.s.y.m. (Člen) 14.12.2015 12:07:16 Offline |
Filous psal:Mour psal:Banditatom psal:To ma opravdu logiku vymenit packy za tuzingove ale pro sichr vozit original sebou
nejste jediny..já vozim tak páčky..býť teda sešroubovany a opravený po lehkejch pádech ale dojetí by stačili
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:VikecB12 psal:Taky vozím spojkovou páčku
...tag vole, uš sme starý, vošlehaný, vopadaný a víme, ni??? ...já teda vozim i brzdovou, ale bes tý se f případě nouze nejvyšší vobejdeš, bes spojky naloženej a ve dvou těško
škoda jen že Japončíci neskopčili ten poloautomat co maj jawky a čezety ,pak by to šlo
MRDAT!!!
Kožak psal:Filous psal:VikecB12 psal:Taky vozím spojkovou páčku
škoda jen že Japončíci neskopčili ten poloautomat co maj jawky a čezety ,pak by to šlo
Toe ale vychytávka,na kerou čučí moderní člověk ze západu ještě dneska,jak péro z dyvanu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 14.12.2015 17:01:24 Offline |
Filous psal:VikecB12 psal:Taky vozím spojkovou páčku
Ve dvou si v prdeli ale 150km bez spojky uz za sebou mam
Banditatom (Člen) 14.12.2015 19:21:37 Offline |
Kelly01 psal:Taky vobě
Ja mel za to, ze mas za ty roky predplacenou helicopteru
...vozím též pár náhradních věcí (víčko od nalévání oleje,když tam mám teploměr, lanka, atd...). Nikdy nevím, kdy to bude potřeba.. ..No řešit něco cca 1500 km od baráku je docela masakr... . Páčka spojky je fakt dobrý nápad...
Banditatom (Člen) 14.12.2015 21:33:51 Offline |
Taky mam misto vicka oleje teplomer ale dotahlej sikovkama takze lapka ho rukou nepovoli....kdyby to mel clovek brat takhle tak sebou musi vozit pomalu pul motorky...
souhlas. Také dotažen teploměr pořádně sikovkama....náhradní beru už jen z recese, ať se také projede . Je fakt, pak bych s sebou tahal další celou moto
Banditatom psal:Taky mam misto vicka oleje teplomer ale dotahlej sikovkama takze lapka ho rukou nepovoli....kdyby to mel clovek brat takhle tak sebou musi vozit pomalu pul motorky...
Banditatom (Člen) 15.12.2015 07:57:10 Offline |
osiris psal:...a hlavně ty sikovky ...na povolení
Ja nevim jak ty ale ja tam mam celou malo gola sadu vcetne takovejch pidi sikovek...jo a pak jeste sadu na opravu pneu
K.a.s.y.m. (Člen) 15.12.2015 08:41:32 Offline |
Banditatom psal:osiris psal:...a hlavně ty sikovky ...na povolení
Ja nevim jak ty ale ja tam mam celou malo gola sadu vcetne takovejch pidi sikovek...jo a pak jeste sadu na opravu pneu
jj takový ty poloviční sikovky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom psal:osiris psal:...a hlavně ty sikovky ...na povolení
...no mně se to tam už nevešlo, já tam vozím malej autogen a tabulový nůžky na plech
Banditatom (Člen) 15.12.2015 08:50:51 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:osiris psal:...a hlavně ty sikovky ...na povolení
...no mně se to tam už nevešlo, já tam vozím malej autogen a tabulový nůžky na plech
osiris psal:Banditatom psal:osiris psal:...a hlavně ty sikovky ...na povolení
Já myslel že mini kompresor s pistolkou a pár plechovek s barvou
Banditatom (Člen) 15.12.2015 11:49:08 Offline |
Libor nx psal:osiris psal:Banditatom psal:
Ja nevim jak ty ale ja tam mam celou malo gola sadu vcetne takovejch pidi sikovek...jo a pak jeste sadu na opravu pneu...no mně se to tam už nevešlo, já tam vozím malej autogen a tabulový nůžky na plech
Já myslel že mini kompresor s pistolkou a pár plechovek s barvou
V batuzku vozi toluen a hadr to mu na dovolenou😕staci
Stránky: 1