Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Bunda do deste

Ondráš (Člen)
31.12.2015 10:34:32

Bunda do deste

Chtel bych si koupit nejakou bundu ktera vydrzi intenzivni dest. Koukal jsem po gore-texu a je to teda palka za ty bundy. Nez bych se pustil do koupe, chtel bych slyset zkusenosti, s timto materialem. Fakt to udrzi vodu? Co treba kdyz budu mit batoh? Nebute to pod popruhama prosakovat jak to bude zmackle?help
Jakekoliv dalsi postrehy od zalesaku samozrejme vitam.evil

Nejde mi o bundu na motorku, ale pro bezne noseni.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen)
31.12.2015 10:42:05

Re: Bunda do deste

Tohle je jediny v cem v jakem koliv desti zustanes suchejgoodbigsmile jo a stoji to zlomek toho co goretexova bunda.
http://www.army-shop.cz/produkty/plaste … /3449.html

P.s mam to samy a na obchuzky lesem bych uz nic jinciho nechtelbigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ondráš (Člen)
31.12.2015 11:34:40

Bojim se, ze kdyz foukne mistni vitr, tak me to odnese...help

Petr J. (Člen)
31.12.2015 11:37:45

Gore-Tex fakt funguje...proto ta cena...

Aktuálně řeším to samé, potřebuji nějakou lehčí bundu do častého deště, plánujeme s kamarády jednu hodně deštivou lokalitu, tak něco, aby člověk byl v suchu...

Honza (Člen)
31.12.2015 11:44:27

Celkem zajímavej článek tady:
http://www.nalehko.com/membranove_textilie?page=1

...no a s borcem se hlavně shodnu, ze membránový věci odcházejí běžným nošením vždycky, v podstatě je to takovej spotřebák... Běžný nošení po horách imho znamená tak ctyři roky bez ztráty kytičky, pokud to často nepereš a po čase vhodně naimpregnuješ. Tím pádem mi přijde zbytečný kupovat goretexovej hadr za desítku, když velmi podobnou službu odvede i jiná membrána. Pokud nepotřebuješ fakt extrémní výkon toho materiálu teda... smile1

31.12.2015 11:45:46

Ondráš psal:

Bojim se, ze kdyz foukne mistni vitr, tak me to odnese...help

Musis pribrat synkubigsmile pravda s tech sracek co se tam prodavaj to snad ani nejdegood

Ondráš (Člen)
31.12.2015 12:02:07

Banditatom psal:

Musis pribrat synkubigsmile pravda s tech sracek co se tam prodavaj to snad ani nejdegood

By ses divil... Az budu po Novem roce doma, tak stoupnu na vahu... Myslim, ze tam bude o dost vic nez tech 90kg naposled. helpredface

Ale zpet k bundam... eVent vypada dobre, Gore-Tex je provereny... Hm... a ted babo rad. help

corimec (Člen)
31.12.2015 12:08:31

Ondráši goratex funguje i s batohem na zádech mám to odzkoušený.Jednou za čas je třeba to stříknout impregnací v oblasti kolem kapuce a ramen a jede se dál.Nevim kam v tom chceš chodit,ale koukni se i po armyshopech bejvalo to levnejsi nez civil.

Kožak (Člen)
31.12.2015 15:59:01

Ondráš psal:

Chtel bych si koupit nejakou bundu ktera vydrzi intenzivni dest. Koukal jsem po gore-texu a je to teda palka za ty bundy. Nez bych se pustil do koupe, chtel bych slyset zkusenosti, s timto materialem. Fakt to udrzi vodu? Co treba kdyz budu mit batoh? Nebute to pod popruhama prosakovat jak to bude zmackle?help

..tahám tuhle ..nemá chybu ,k dostání v několika barvách ;)
http://www.armyprodej.cz/gore-tex-ecwcs … r-atacs-fg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1529_34151.jpg

MRDAT!!!
Pšán (Člen)
31.12.2015 17:32:21

..třetím rokem na podzim,zima,jaro mám TNF triclimate s vyndavatelnou fleeskou,eVent..
..jsa spokojen goodgood
..pokud bys chtěl něco na léto,tak TNF Stratos..good fest skladná záležitopst,poskládáš
  ji do límce good

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Ondráš (Člen)
01.01.2016 17:50:53

Pšán psal:

..pokud bys chtěl něco na léto,tak TNF Stratos..good fest skladná záležitopst,poskládáš
  ji do límce good

Tady je jenom jaro a podzimsmile1, ale díky. Mrknu se na to.good

čočkin (Člen)
01.01.2016 19:20:11

ty vojenský jsou pěknýgood

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
barynek (Člen)
03.01.2016 13:51:26

Ondráš psal:

nedám dopustit na arc´teryx - mám tuhletu už přes pět let (v hnedým provedení), vydrží kurva intenzivní déšť, celodenní sněžení, neprofoukne to a máš to jak na léto na trek, tak na lyže jako svrchní vrstvu (helma se vejde do kapuce bez problémů), tak do města na běžný nošení. Cena je u Hudy.cz hodně přes deset (na ebay ji myslím pořídíš levnejc - já ji koupil i s celní přirážkou za 440 CAD), ale jak jsem psal, mám ji přes pět let a nejni trabl, ani s batohem ani ničím jiným.
takže jediný v čem je trabl je kolik do toho chceš vrazitsmile1

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
03.01.2016 15:13:14

Nějakej konkrétnější typ bys nedodal.help Na e-bay jsem toho našel dost v cenách od 65GBP do asi 600GBP.
redface

barynek (Člen)
03.01.2016 22:17:43

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/913_arcteryx.jpg

Ondráš psal:

Nějakej konkrétnější typ bys nedodal.help Na e-bay jsem toho našel dost v cenách od 65GBP do asi 600GBP.
redface

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/913_arcteryx.jpg

teď koukám, že se mi nenahrál obrázek, tak to zkusím ještě jednou. Je to typ se zipem na bok, aby tě to nesralo na bradě (odkaz viz ofiko stránky hír: http://arcteryx.com/product.aspx?langua … -SV-Jacket)

Bandit 4EVER!!!
čočkin (Člen)
05.01.2016 22:51:00

680 éček?  Ta cena je trochu mimo mísu né ...?sick za takovej kus hadru...

goretex maj i bundy za 100éček a zbytek asi stojí ten znak kostřičky tý ještěrky bigsmilebigsmilebigsmile

Petr J. (Člen)
06.01.2016 22:25:33

čočkin psal:

ty vojenský jsou pěkný

...právě že nejsou...

...navíc, až mne budou hledat na dně rokle, tak mne v maskáči nikdy nenajdou...bad

...už mám asi vybráno, jen musím rozdejchat cenu...idontknow

Banditatom (Člen)
06.01.2016 22:37:33

Petr J. psal:
čočkin psal:

ty vojenský jsou pěkný

...právě že nejsou...

...navíc, až mne budou hledat na dně rokle, tak mne v maskáči nikdy nenajdou...bad

...už mám asi vybráno, jen musím rozdejchat cenu...idontknow

...vyrvane ruzovou za 800€?to uz pujdes pekne videt na dne te roklegood

čočkin (Člen)
06.01.2016 22:49:22

no vo tom to je, v lese musíš splynout s pozadím né?  bigsmile  jinak tam budeš rušivej element a Krakonoš ti nandá... bigsmile
jinak za mě ty barevný bundy tak max na lyže nebo do městaevil  ale je jasný že každej to vidí jinak... smokinbigsmile

Petr J. (Člen)
06.01.2016 23:37:34

Banditatom psal:

...vyrvane ruzovou za 800€?

...ani jedno, ani druhé....bigsmile

barynek (Člen)
07.01.2016 19:56:41

čočkin psal:

680 éček?  Ta cena je trochu mimo mísu né ...?sick za takovej kus hadru...

goretex maj i bundy za 100éček a zbytek asi stojí ten znak kostřičky tý ještěrky bigsmilebigsmilebigsmile

no jestli seženeš goretexovou bundu za sto éček tak mi ji teda ukaž, ani hovnoidontknowheadshake ono není goretex jako "goretex". Jde tam o vodní sloupec a prodyšnost, o oděr apod. A ten má goretex jednoznačně nejlepší (voda 20000). Ne nadarmo se takhle drahý bundy používaj u extrémních zaměstnání, kde prostě tu ochranu potřebuješ.
Znám kluka, kterej ji používá deset let v tvrdým každodenním provozu, a ta bunda má pořád ty vlastnosti, jaký měla při nákupu. Moje zkušenost - celodenní lyžování při padajícím sněhu, pak v nížíně déšt a jediný co bylo mokrý byla bunda na povrchu.
nezastírám, že nějaký to éčko je za značku, ale kde to tak dneska není? Navíc ta bunda ti udělá takovou službu, že se to za ten příplatek vyplatí. Nehledě na to, že bundu si nekupuješ každej rok nebo na rok, chceš aby to aspoň trochu vypadalo a nebyl to jak říkáš kus hadru.
Doporučuju vyzkoušet a budeš mluvit jinakevil

Bandit 4EVER!!!
čočkin (Člen)
07.01.2016 21:55:52

mě se na ní líbí jen ta ještěrkagood, nepotřebuju jí a dát za ní ty prachy (680 éček je 18700kč) no to bych musel bejt hodně velkej magor... idontknow
za to mužeš mít libovou koženou kombošku vot Dainessu good nebo třeba Glockabigsmile na obranu před wozbrojenejma studentama smokin

a už se vo tom nehodlám víc bavit headshake

Banditatom (Člen)
07.01.2016 21:56:49

Ucitelskej a ja ti to reknu krapec jinak...kamosej si koupil mega bundu za nejakych 5toustu v nejakem outdorovem mega krame....parametry luxusni ja si koupil bundu stejneho urceni v pracovnich potrebach se stejnyma parametrama....jA za ni dal 2tousty....kdyz jsme se potkali na horach zjistili jsme ze mame oba stejneho vyrobce....jen on si mohl vybrat s deseti barev ja jen ze dvoubigsmilejinak zivotnost tehle materialu neni moc valna(i kdyz pouzivas ty jejich mega prasky na prani)

barynek (Člen)
07.01.2016 22:31:29

čočkin psal:

mě se na ní líbí jen ta ještěrkagood, nepotřebuju jí a dát za ní ty prachy (680 éček je 18700kč) no to bych musel bejt hodně velkej magor... idontknow
za to mužeš mít libovou koženou kombošku vot Dainessu good nebo třeba Glockabigsmile na obranu před wozbrojenejma studentama smokin

a už se vo tom nehodlám víc bavit headshake

ta ještěrka je na ní to nejvíc;-) Jako neříkám, že ta cena je lidová, ale full system od pana akrapoviče nebo yoshiho taky nestojí dva litry, že?
Ve finále je to jen na tobě, jestli za to ty prachy dáš, nebo neevil
PS: ta cena je ofiko distributor, a kdo hledá, najde i levnější a nový kusy.

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
07.01.2016 22:36:29

Banditatom psal:

Ucitelskej a ja ti to reknu krapec jinak...kamosej si koupil mega bundu za nejakych 5toustu v nejakem outdorovem mega krame....parametry luxusni ja si koupil bundu stejneho urceni v pracovnich potrebach se stejnyma parametrama....jA za ni dal 2tousty....kdyz jsme se potkali na horach zjistili jsme ze mame oba stejneho vyrobce....jen on si mohl vybrat s deseti barev ja jen ze dvoubigsmilejinak zivotnost tehle materialu neni moc valna(i kdyz pouzivas ty jejich mega prasky na prani)

S tímhle souhlasím, ale to se budeme bavit o softshellu s vodou okolo 10000, větruvzdornou. Udělal jsem to taky takhle (u softshelky), protože to, co např. Hannah nebo Alpine Pro prodává s vodou 3000 až 5000 od dvou litrů vejš, tak pořídíš s dvakrát lepším parametrem právě v pracovních oděvech za třetinovou cenu (posledně jsem koupil nou nejm za necelý litr s daní - voděodpudivý zipy a podobný pičovinky standart). Takže jo, něco se vyplatí, ale něco holt ne (kvalitou, ne financema).
A na prášky se vyser, ty stejně nefungujoubigsmile Hlavně nesmíš bejt prase, abys to hned zajebalbigsmile

Bandit 4EVER!!!
Tom jr. (Člen)
07.01.2016 23:59:55

kdybyste nelezli ven když prší headshake nemusíte řešit 20000vody na buhvičem a ste o 680€ bohatší good bigsmile

Pšán (Člen)
08.01.2016 02:46:55

Tom jr. psal:

kdybyste nelezli ven když prší headshake nemusíte řešit 20000vody na buhvičem a ste o 680€ bohatší good bigsmile

..pussyOndráši,vidíš?

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Filous (Člen)
08.01.2016 07:49:46

Tom jr. psal:

...bigsmilebigsmilebigsmile...na tom je kus pravdygood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mour (Člen)
08.01.2016 08:37:53

...a když je hezky, tak si v restauraci přesednout k oknu ! good bigsmilebigsmilebigsmile

Banditatom (Člen)
08.01.2016 09:34:40

Mour psal:

...a když je hezky, tak si v restauraci přesednout k oknu ! good bigsmilebigsmilebigsmile

...setri se, unor se blizibigsmile

malda (Člen)
08.01.2016 09:46:05

Když si to všechno přečtete znovu tak pravdu máte všichni !!smile1 Ja protože nikam nepolezu tak mně stačí to co se mi líbí a na co mám a ti kteří někam polezou tak na to mají a taky chtějí to nejlepší !! což je pochopitelne protože nekam lízt v něcěm co je krásný ale seš mokrej durch je hovadina. Co máme rádi teplo a sucho vylezem když k našemu oblečení odpovídá i pocasí . A jinak zalezem kde je teplo vid Moure .smile1 Jinak je to hezká diskuse a pokračujte je alespon co číst !!smile1

Ervin (Nový člen)
08.01.2016 17:31:12

Zdravím,já jsem koupil super bundu tady.
http://www.army-surplus.cz/detail/22764 … Heavy-Duty

Jel jsem s prahy do berouna a chytla mě bouřka jak prase,gatě jsem měl celý prochcaný ale vrch úplně v suchu,navíc je dost hrubá a věřím,že když to náhodou položím,že se ani neprodře.good

Petr J. (Člen)
08.01.2016 18:04:26

...v tom vojenském bych si uměl představi něco takovéhoto:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/17_specopshop-teaser-abd-sere-000.jpg

nebo

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/17_landcamo-xqb-3d.jpg

...ale nenašel jsme nějaké Gore-Texové provedení...to co jsem našel v těch našich shopech je hnus...idontknow

Petr J. (Člen)
08.01.2016 18:16:05

...takže asi nezbyde, než tohle...

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/17_100021119_5.png

idontknow

VikecB12 (Člen)
08.01.2016 19:49:20

na pozadí těch barevnejch hochů sou jizerky,nebo šumava?
bigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen)
08.01.2016 20:15:28

VikecB12 psal:

bigsmile

pussynepoznas palavubigsmile

Petr J. (Člen)
08.01.2016 21:43:44

Banditatom psal:
VikecB12 psal:

bigsmile

...Pálava je moc kopcovitá, to je Polabí...

barynek (Člen)
08.01.2016 23:05:29

Petr J. psal:
Banditatom psal:
VikecB12 psal:

bigsmile

...Pálava je moc kopcovitá, to je Polabí...

teda vy jste volové chlapcíbigsmile

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
08.01.2016 23:23:28

malda psal:

Když si to všechno přečtete znovu tak pravdu máte všichni !!smile1 Ja protože nikam nepolezu tak mně stačí to co se mi líbí a na co mám a ti kteří někam polezou tak na to mají a taky chtějí to nejlepší !! což je pochopitelne protože nekam lízt v něcěm co je krásný ale seš mokrej durch je hovadina. Co máme rádi teplo a sucho vylezem když k našemu oblečení odpovídá i pocasí . A jinak zalezem kde je teplo vid Moure .smile1 Jinak je to hezká diskuse a pokračujte je alespon co číst !!smile1

tos řekl naprosto přesně Maldogood

Bandit 4EVER!!!
Petr J. (Člen)
08.01.2016 23:32:10

malda psal:

...... Co máme rádi teplo a sucho vylezem když k našemu oblečení odpovídá i pocasí . A jinak zalezem kde je teplo ......

...prostě není špatného počasí, jen špatného oblečení.....smile1

malda (Člen)
09.01.2016 08:31:52

Petr J. psal:
malda psal:

...... Co máme rádi teplo a sucho vylezem když k našemu oblečení odpovídá i pocasí . A jinak zalezem kde je teplo ......

...prostě není špatného počasí, jen špatného oblečení.....smile1

Tak tak  takřka všechno vše se dá eliminovat ale s vlhkym vedrem se blbě bojuje ! to jako s blbcem to taky nejde !!smile1

Petr J. (Člen)
09.01.2016 10:45:45

malda psal:

.... ale s vlhkym vedrem se blbě bojuje .....

...když je to vlhký a teplý tak to není tak hrozný....bigsmilebigsmile

malda (Člen)
09.01.2016 11:20:42

Petr J. psal:
malda psal:

.... ale s vlhkym vedrem se blbě bojuje .....

...když je to vlhký a teplý tak to není tak hrozný....bigsmilebigsmile

Pokud je to vlhky tak je to fajn !!smile1

Petr J. (Člen)
09.01.2016 12:30:40

malda psal:

...ale zas by to nemělo úplně téct...bigsmile

osiris (Člen)
09.01.2016 12:46:24

Petr J. psal:
malda psal:

...čili myslíš něco jako třeba smažák? bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
malda (Člen)
09.01.2016 13:22:31

Tak tak všechno chce svý !! Jde taky jaka je udržba !! smile1

Banditatom (Člen)
09.01.2016 13:36:03

osiris psal:
Petr J. psal:
malda psal:

...spis pudingbigsmile

Petr J. (Člen)
09.01.2016 13:44:49

Banditatom psal:
osiris psal:
Petr J. psal:

...spis pudingbigsmile

...já bych to viděl spíš na takový krvavý steak...bigsmile

...nesmí to být vysušené, krvavé tak akorát, musí to prostě pouštět šťávu...good

Banditatom (Člen)
09.01.2016 13:45:57

Petr J. psal:
Banditatom psal:
osiris psal:

...spis pudingbigsmile

...já bych to viděl spíš na takový krvavý steak...bigsmile

...nesmí to být vysušené, krvavé tak akorát, musí to prostě pouštět šťávu...good

...takze mediumgood

hlemejzd999 (Člen)
09.01.2016 17:05:42

ještě bych ti dal tip na univerzální  - zaručeně nepromokavou ...oboustranou ...

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3046_66721cd88b195b5379dd5f73ea2ec599.jpg

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Petr J. (Člen)
09.01.2016 23:41:32

hlemejzd999 psal:

ještě bych ti dal tip na univerzální  - zaručeně nepromokavou ...oboustranou ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 2ec599.jpg

...moc Ti to v tom ale nesluší....na té levé, jak jsi focen zezadu, tak ten xsicht se jim moc nepovedl...bigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
10.01.2016 17:19:34

Tom jr. psal:

Na tom je kus pravdy...good

Problém je, že u nás prší každý den...help

čočkin (Člen)
11.01.2016 05:12:41

Petr J. psal:
hlemejzd999 psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 2ec599.jpg

...moc Ti to v tom ale nesluší....na té levé, jak jsi focen zezadu, tak ten xsicht se jim moc nepovedl...bigsmilebigsmile

luxusní provedení, parádní kombinace barev, vytříbený styl, trošku čurákoidní... bigsmilebigsmilebigsmile

barynek (Člen)
14.01.2016 14:51:11

už jsi něco vybral??surprised

Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
14.01.2016 15:10:13

barynek psal:

už jsi něco vybral??surprised

tu od hlemejždě bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš (Člen)
14.01.2016 15:42:22

Vytahnul jsem svoji lyzarskou a zkousim lyzarskou. Kdyz to nepobere, tak pujdu asi do osvedceneho goretexu.
Zatim +/- ok, ale od te boure co vyplavila Anglii tu zase tak intenzivne neprsi.
Treba dneska je nadherne.good Neprselo uz tak 8h a dokonce bylo asi pul hodiny polojasno.good Kdyz pominu minuly vikend v CR, tak tak krasnej den jsem nemel za posledni 2 mesice (ale jeste neni vecerhelp).

huskyb12 (Administrator)
14.01.2016 17:22:06

Ondráš psal:

Vytahnul jsem svoji lyzarskou a zkousim lyzarskou. Kdyz to nepobere, tak pujdu asi do osvedceneho goretexu.
Zatim +/- ok, ale od te boure co vyplavila Anglii tu zase tak intenzivne neprsi.
Treba dneska je nadherne.good Neprselo uz tak 8h a dokonce bylo asi pul hodiny polojasno.good Kdyz pominu minuly vikend v CR, tak tak krasnej den jsem nemel za posledni 2 mesice (ale jeste neni vecerhelp).

nic, co by se nedalo řešit skotskou :)

ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen)
14.01.2016 18:09:12

huskyb12 psal:
Ondráš psal:

Lajk bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 (Člen)
14.01.2016 18:35:36

pěkně v nějakým pubu s přísedícíma čmoudama fšude kam se podívášbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen)
14.01.2016 19:13:07

VikecB12 psal:

pěkně v nějakým pubu s přísedícíma čmoudama fšude kam se podívášbigsmile

Popijeji preslazeny caj a tvari😕se multikultybigsmile

Petr J. (Člen)
14.01.2016 19:20:31

huskyb12 psal:

...skotskou nebo skotkou? bigsmile

Ondráš (Člen)
15.01.2016 12:47:44

huskyb12 psal:

Jsem presvedcen o tom, ze mistni pocasi je jednim z duvodu proc se tu tak chlasta.
Tady teda spise irskou nez skotskou (po pivu samozrejme), ale jak se rozjedou, tak pijou i vodu z louzi.help

Tady maj problemy max. s Polakama (kterych jsou tu 3 prdele).idontknow
Cmoudi tu nejsou.

Billy (Člen)
15.01.2016 13:31:34

Ondráš psal:
huskyb12 psal:

Jsem presvedcen o tom, ze mistni pocasi je jednim z duvodu proc se tu tak chlasta.
Tady teda spise irskou nez skotskou (po pivu samozrejme), ale jak se rozjedou, tak pijou i vodu z louzi.help

Tady maj problemy max. s Polakama (kterych jsou tu 3 prdele).idontknow
Cmoudi tu nejsou.

A rikaj vsude KURWA ? bigsmile, nejpouzivanejsi slovo polaka bigsmile

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Petr J. (Člen)
15.01.2016 13:38:01

Billy psal:

A rikaj vsude KURWA ?

...myslíš: https://www.youtube.com/watch?v=6QhZTfNaiHA

bigsmile

Billy (Člen)
15.01.2016 13:47:33

Petr J. psal:
Billy psal:

A rikaj vsude KURWA ?

bigsmile

presne tak bigsmile

Kurwa spokojne metalovo bigsmile, zjebacit te ten motor mam bigsmile
https://www.youtube.com/watch?v=6qMTMBY8Eoc

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Banditatom (Člen)
15.01.2016 13:51:46

Billy psal:
Petr J. psal:
Billy psal:

A rikaj vsude KURWA ?

bigsmile

presne tak bigsmile

Kurwa spokojne metalovo bigsmile, zjebacit te ten motor mam bigsmile
https://www.youtube.com/watch?v=6qMTMBY8Eoc

bigsmilegoodbigsmiledobre s nim vyjebalbigsmilemam podobnou zkusenost ale na me sel s ocelovou trubkou

Ondráš (Člen)
15.01.2016 14:13:27

Billy psal:

A rikaj vsude KURWA ? bigsmile, nejpouzivanejsi slovo polaka bigsmile

Tohle tu rikaj uz i Spanelky. smokin

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS