Nejsi přihlášen
....nějakej šikovnej truhlář
....kucí, potřeboval bych osadit na ty pevný panelákový futra co maj pevnej spodek, dřevěné prahy. Je jich pět, dvě velikosti, musí vyfrézovat a nalepit.
Nalepit to na Mamuta zvládnu, ale kdo mě je udělá
....nějaký šikovný truhlář
...díky za rady.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 06.01.2016 18:27:27 Offline |
Re: ....nějakej šikovnej truhlář
Hele kojakoj znam jedny kluky....fakt sikovni....delaj hodne na zakazku ale musel bys prijet si vyzkouset jak se ti lezi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
corimec psal:Kupoval jsem je v OBI(bauhaus tu nemáme),maj ruzný šířky a delku si zařízneš.Lepil jsem to na pěnu.Stálo to pár kaček.
.....ty jsou nízké, tady jsou prahy kovové a jsou napevno. Musím je nechat a na ně dát ty vyfrézované dřevěné. Ty prahy jsou tam vzpěrné a drží futra, dají se prej uříznout a dát nějaký ty kosmoturbo šrouby, ale se mi asi nechce.
corimec psal:Kupoval jsem je v OBI(bauhaus tu nemáme),maj ruzný šířky a delku si zařízneš.Lepil jsem to na pěnu.Stálo to pár kaček.
No zaříznou a nalepit práh umí kde kdo ale tady je potřeba práh uprostřed vyfrézovat o 1,7mm a to už kde kdo nezvládne. Bez vybavení ani kutil
Smrt je ze všeho to poslední.
Banditatom psal:Hele kojakoj znam jedny kluky....fakt sikovni....delaj hodne na zakazku ale musel bys prijet si vyzkouset jak se ti lezi
....vydrž, snad to ještě není na pořadu dne
...bratránek je truhlář, fakt šikovnej, v rodině už druhá generace, dělá hlavně s masivem a to nábytek na zakázku, disponuje veškerým potřebným vybavení, jen si nejsem jistej, jestli je to rentabilní, bo truhlárnu má v Benátkách, ale dyš budeš chtít, není problém vás zkontaktovat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Co laciné řešení
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?actio … p;id=43079
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.01.2016 20:41:37 Offline |
Banditatom psal:Hele kojakoj znam jedny kluky....fakt sikovni....delaj hodne na zakazku ale musel bys prijet si vyzkouset jak se ti lezi
sem si zrovna říkal že ty jsi je znát měl,ale jestli dělají prahy je věc jiná
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 06.01.2016 20:47:40 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Hele kojakoj znam jedny kluky....fakt sikovni....delaj hodne na zakazku ale musel bys prijet si vyzkouset jak se ti lezi
Nevim covece ja jsem tam prah nikdy nevidelale kdyz se nudej delaj pekny tentononc na stamprle
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kelly01 psal:Co laciné řešení
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?actio … p;id=43079
No když jsme u toho Lidlu, tak před vánoci tam byla horní fréza, těch pár prahů by určitě zvládla
K.a.s.y.m. (Člen) 07.01.2016 13:09:44 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Hele kojakoj znam jedny kluky....fakt sikovni....delaj hodne na zakazku ale musel bys prijet si vyzkouset jak se ti lezi
Nevim covece ja jsem tam prah nikdy nevidelale kdyz se nudej delaj pekny tentononc na stamprle
já zase znám truhláře co dělá pěkný prkynka na tatarak i s mističkama na ingredience
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
A: Wogo, flexou ukuchni ten kovovej spodek a nalep normal placatej prah.
B: Jinac pokavad bys trval na tom frezovani, to das i na kolene maflem podle pravitka. Ale podle myho picovina, za A je spravne.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Von parenej buk nebo dub jen tak neprdne, zalezi samo kolik nechas masa nad zlabem a jak pekne to zapasujes. Rozepre to rozhodne lip nez ten vohlej kus plechu, co casem shnije, nebo naky kosmobuzna srouby pro hejly.
Masiv je masiv, to se vobecne vi!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Stránky: 1