Nejsi přihlášen
Re: přední brzdy (záměna mezi modely?)
perry_cze psal:lépe řečeno ze 4 pístku na 6 pístku...
6-pistky brzdej hur nez 4-pistky. Asi nejlepsi variantou je stare nissin 4 pistky z kulta do roku 99-00. A samoze desky EBC sintrovany HH, pripadne co tady kluci doporucej jeste.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2016 13:59:20 Offline |
Billy psal:perry_cze psal:lépe řečeno ze 4 pístku na 6 pístku...
6-pistky brzdej hur nez 4-pistky. Asi nejlepsi variantou je stare nissin 4 pistky z kulta do roku 99-00. A samoze desky EBC sintrovany HH, pripadne co tady kluci doporucej jeste.
to s tebou tak nějak nebudu souhladit..mě ty 6-ti pístky brzdí mnohem lip..záleží na volbě destiček.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 14.01.2016 14:32:44 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Billy psal:perry_cze psal:lépe řečeno ze 4 pístku na 6 pístku...
to s tebou tak nějak nebudu souhladit..mě ty 6-ti pístky brzdí mnohem lip..záleží na volbě destiček.
taky mě šestka tak nějak moc nehamovala
To mour: krom jinejch průměru kotoučů i jinak uchycené třmeny
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 17.01.2016 11:42:24 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Billy psal:perry_cze psal:lépe řečeno ze 4 pístku na 6 pístku...
laboroval sem se 6 ti pístama...donutili mě implantovat radiálku a pancíře a ve finále sem se vrátil ke 4 pístum s ap racing deskama...a prostě si nemůžu pomoct ale největší rozdíl v brdnym účinku podle mě dělají desky a čistý brzdy
...relativní kochač...
Stránky: 1