Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 28.01.2016 20:59:05 Offline |
Re: Váhřívané ručky
Tluste neprijemne....na picu rugulace...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 28.01.2016 21:23:17 Offline |
ozkoušel jsem Saito - hřáli hezky ale byly strašně tlustý a blbě se to drželo
vozil jsem Daytona - drželi se fajnově, hřáli taky dobře, ale měli jen startovací polohu, která se nedala nechat dlouuho, a pak udržovací, která by zas mohla topit o trošku víc. Ale celkově je hodnotím dobře
https://www.louis.de/artikel/heizgriff- … r=10032048
teď mám na skutru Daytona scooter, neb byli v Lujzovi za 20 evropských, jsou jenom zapnuto, vypnuto a jsou taky takový tlustší a navíc kratší než původní gripy, ale za ty peníze se to dá
https://www.louis.de/artikel/heizgriff- … r=10032309
gripy z íbeje za kilo bych neměl odvahu vyzkoušet v nejlepším případě to budou vyhozený prachy
jo a namontuj si to aby to fungovalo jen při zapnutém klíčku, jinak tě čeká nejedno nepříjemné překvapení a spousta sprostých slov.
...
mladé jsem kupoval z www.motoretezy.cz vyhřívané rukojeti s ovládáním za nějakých 9 stovek a je spokojená
Nejvíc na životě miluji tu rozmanitost - každý den mě nasere někdo jiný
Oxford OF 696 Sport
Fungují super, ta verze co mám nemá ještě zapínání až po nastartování motoru (udělal jsem si zapojení přes relé - zapínám tak i vyhřívánáí sedla). Současná verze V8. má již fungci až po nastartování..
Za mě spokojenost, je montáž je docela ořech, abys to měl napstosto super - musím upravit plynovou strany - upravit plast co jsou v něm lanka a původní grip, jinak tam nenasuneš celý nový grip...
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Banditatom (Člen) 29.01.2016 19:44:21 Offline |
kratas psal:Oxford OF 696 Sport
Fungují super, ta verze co mám nemá ještě zapínání až po nastartování motoru (udělal jsem si zapojení přes relé - zapínám tak i vyhřívánáí sedla). Současná verze V8. má již fungci až po nastartování..
Za mě spokojenost, je montáž je docela ořech, abys to měl napstosto super - musím upravit plynovou strany - upravit plast co jsou v něm lanka a původní grip, jinak tam nenasuneš celý nový grip...
Tak oxfordy snad nema cenu ani resit ty saita jsem😴chtel panmame koupit k jezurovi a vetsi hnus jsem v ruce nemel...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Dal bych tam osvědčenou věc...s nějakým levným shitem se budeš trápit při montáži a pak jak se ti to vysere, tak zešílíš...tu fakt levné, několikrát placené.
Oxfordy mám cca 3 rokem a paráda...fungují zatím bez chyb , jo a hřejou taky fajne
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
killerrebel (Člen) 19.02.2016 23:42:32 Offline |
mam oxfordy cca 5 let a porad funguji dobře,na nejvyšší stupen ze 4 to po nějake době až skoro pálí.... maji ochranu proti vybití baterie drží se příjemně jen o malinko tlustší než origo. za mě jedine Oxfordy
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Stránky: 1