Nejsi přihlášen
...jag na štěně???
...tag sme nevydrželi a po tom, co sme přišli vo Jenny, sme si pořídili štěně...zase je to westík, teda spíš westice, ale uš sem z ní po třech tejdnech trochu na nervy...nigdy sme neměli jinýho psa neš westíka a nigdy to nebyl takovej satan jako todle...předchozí byli mazlivý, přítulný a klidný, ale todle zvíře je jag pytel blech, furt v letu, fšechno a fšechny kouše, furt leze kam nemá, dostane vix a vleze tam znova, no peklo...třeba fčera vobjevila f kvjetináči uschlý chilli papriky, samozřejmě jednu rozžvejkala, pag jezdila hubou po zemi a dneska??? ...votevřu na balkon a vona žene k paprikám a uš je zase vohlodává, prostě nepoučitelná...jag se dá zkrotit takový malý desetitejdenní peklo??? ...nebo jí to přejde??? ...já ji dám snat do ňáký školky na převýchovu nebo jí upeču
...já ji fakt zastřelim, nechal sem jí pjet minut bez dozoru a na balkoně rozhrabala celou skalku, tagže sem jí musel vykoupat páč vypadala jag horník, no na posrání
...přitom dyš sme jí vybírali, tag byla taková přítulná
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 10.02.2016 14:50:46 Offline |
Re: ...jag na štěně???
S sipkovou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 10.02.2016 14:58:54 Offline |
hans psal:připomíná mi to naší dceru a jsem taky bezradnej
Taky to v porodnici bylo bylo bozatko ledva do ruky?
Banditatom psal:hans psal:připomíná mi to naší dceru a jsem taky bezradnej
my děláme nedonošence, takže v porodnici to bylo v obou případech sotva do ruky
Filous psal:....přitom dyš sme jí vybírali, tag byla taková přítulná....
...rozumím tomu, co píšeš, ale nechápu, že to někdo abslovuje dobrovolně
Mě přijela na dva dny vnoučata...nemohu se dočkat, až zítra zase vyfičí...a budu si moci opět odpoledne dát v křesle svou oblíbenou Guatemalskou kávu, dám nohy na sedačku a bude tady hrobové ticho...
Banditatom (Člen) 10.02.2016 15:13:44 Offline |
hans psal:Banditatom psal:hans psal:připomíná mi to naší dceru a jsem taky bezradnej
my děláme nedonošence, takže v porodnici to bylo v obou případech sotva do ruky
Ja mel donosence o velikosti nedonosence ale v porodnici nejhodnejsi miminko po prichodu domu si to pekne vybral uz par dni nevim co je to spanek
Prase psal:No jsou v tom dvě věci : za A už jsi starej nevrlej dědek - jasné nervové selhání a za B jaký pán takový pes ( kdo furt žere ty papriky na husto ).
...ani A ani B sem asi nechtěl slyšet, díky bro
P.S. ...pani je na nervy eště víc neš já, tagže jí vyřídim, že je stará nevrlá bába
Kelly01 psal:Když přebírám štěně je zvyklé pouze na granule, nezajímá se o lidské jídlo, neškemrá, spí na zemi a špatné počasí je jeho živel
Hádejte jak to vypadá po roce
Ty škemráš o granule a spíš na rohožce před dveřma.. Je tak??
Štěně žere vepřovou a chrápe v posteli
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 10.02.2016 15:39:13 Offline |
Filous psal:Prase psal:No jsou v tom dvě věci : za A už jsi starej nevrlej dědek - jasné nervové selhání a za B jaký pán takový pes ( kdo furt žere ty papriky na husto ).
...ani A ani B sem asi nechtěl slyšet, díky bro
P.S. ...pani je na nervy eště víc neš já, tagže jí vyřídim, že je stará nevrlá bába
V ten moment ses starej nevrlej dedek co uz si nesvihne
XJelen psal:Prase psal:No jsou v tom dvě věci : za A už jsi starej nevrlej dědek - jasné nervové selhání a za B jaký pán takový pes ( kdo furt žere ty papriky na husto ).
Souhlas
už jsme zažili tolik přítulnejch a co se z nich vyklubalo my jednou vyprávěl Jelen
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Filous psal:...tag sme nevydrželi a po tom, co sme přišli vo Jenny, sme si pořídili štěně...zase je to westík, teda spíš westice, ale uš sem z ní po třech tejdnech trochu na nervy...nigdy sme neměli jinýho psa neš westíka a nigdy to nebyl takovej satan jako todle...předchozí byli mazlivý, přítulný a klidný, ale todle zvíře je jag pytel blech, furt v letu, fšechno a fšechny kouše, furt leze kam nemá, dostane vix a vleze tam znova, no peklo...třeba fčera vobjevila f kvjetináči uschlý chilli papriky, samozřejmě jednu rozžvejkala, pag jezdila hubou po zemi a dneska??? ...votevřu na balkon a vona žene k paprikám a uš je zase vohlodává, prostě nepoučitelná...jag se dá zkrotit takový malý desetitejdenní peklo??? ...nebo jí to přejde??? ...já ji dám snat do ňáký školky na převýchovu nebo jí upeču
osrstění na tlamičkách mají podobný
...já ji fakt zastřelim, nechal sem jí pjet minut bez dozoru a na balkoně rozhrabala celou skalku, tagže sem jí musel vykoupat páč vypadala jag horník, no na posrání
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 100706.jpg
XJelen psal:karlos100 psal:Každej pes je jinej člověk jak říká jeden kámoš pejskař...
Má moc energie,budeš jí muset asi víc zabavit a unavit..Počkej vole, to mluvíš vo psech...
Sorry Filipe
Brašule,myšleno ve stylu,každe novej pejsek,jiná povaha
To že byl předchozí mazlík,neznamená,že novej nemůže bejt satan
Ale spíš platí to vo nerudným dědkovi a bábě
chudák štěně,jak má kvalitně vyrůstat v takovej famílii
...a bude hůř!
Nam zrala asi do 10 mesicu (mozna do roka) hovna (a samozrejme si je tahala do baraku).
Pak nastesti presla na hrabani mysi...
To hnede se pak uklizi preci jen o neco lip kdyz vis, ze to je hlina a ne hovno.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Štěkání doma na cokoliv co se hne na chodbě nebo za oknem auta jsem nevyřešil, nepomáhá ani elektrickej protištekací obojek, to zas běhá a vrčí mimo frekvenci co ho spouští, vstáváme tedy ve 4, do 8 šílím... Pak se de potvora spokojeně dospat aby měla sílu jak půjdou z práce a ze školy venku neštěkne
God Save The Queen!
Filous psal:......jag se dá zkrotit takový malý desetitejdenní peklo??? ...
No úplně jdenoduše...
Budeš potřebovat litrovku tuzemáku, odměrku a plyšovou hračku.
Jakmile udělá nějakou lotrovinu musíš nejdřív nalít do odměrky 1 dcl rumu, kopnout ho do sebe a zařvat FUJ! a "K noze!"...když příde, tak jí pohladíš a budeš se s ní tahat o plyšáka...když ne tak odměříš další 1 dcl rumu a proceduru opakuješ....no a až dojde flaška dáš plyšáka pod hlavu a chrápeš bo už ti je uplně buřt co ta chlupatá bestie dělá
Lihy psal:Filous psal:......jag se dá zkrotit takový malý desetitejdenní peklo??? ...
No úplně jdenoduše...
Jakmile udělá nějakou lotrovinu musíš nejdřív nalít do odměrky 1 dcl rumu, kopnout ho do sebe a zařvat FUJ! a "K noze!"...když příde, tak jí pohladíš a budeš se s ní tahat o plyšáka...když ne tak odměříš další 1 dcl rumu a proceduru opakuješ....no a až dojde flaška dáš plyšáka pod hlavu a chrápeš bo už ti je uplně buřt co ta chlupatá bestie dělá
...a to by šlo, díky kámo, konečně pořádná rada
..kámo,nemůžu ti poradit nic jiného než si nasledovat tohoto frajera,Cesar Milan..
pokud si schopen(já vím,je to malé,ublížím mu,..prd,děcka si taky jako malé sem tam plácnul)tohohle,tak toho satana dáš..jen jí musíš ukázat,kdo je doma pán..samozřejmě po až tvojí paní..
od 39minuty
https://www.youtube.com/watch?v=FjALlWh … Gsj2_HSKYj
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
No nevim bro, jako ten zlej na tom vobrázku vypadá někdo jinej než ten psík :)
Lihyho návod se mi zdá jako dobrej, ale poměrně devastující, páč než prvně příde, budeš dávno štamgast ve vodmašťovně :)
ale di, Ty brepto ...
nicola.foxx (Člen) 10.02.2016 21:07:49 Offline |
Se poseru. Lepší jag píčoviny z netu
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Filous psal:Lihy psal:Filous psal:......jag se dá zkrotit takový malý desetitejdenní peklo??? ...
No úplně jdenoduše...
Jakmile udělá nějakou lotrovinu musíš nejdřív nalít do odměrky 1 dcl rumu, kopnout ho do sebe a zařvat FUJ! a "K noze!"...když příde, tak jí pohladíš a budeš se s ní tahat o plyšáka...když ne tak odměříš další 1 dcl rumu a proceduru opakuješ....no a až dojde flaška dáš plyšáka pod hlavu a chrápeš bo už ti je uplně buřt co ta chlupatá bestie dělá...a to by šlo, díky kámo, konečně pořádná rada
Já na to mám ve sklepě kapky...
Mám zabalit?
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
To Filous: Gratulace je pekna , bude to dobrej kazisuk . Ona se sklidni po par mesicich
Je to terrier. Takže chování úplně v pořádku. Naše žíhaná vražda taky ze začátku byla k neudržení, pak se uklidnila, a teď už zase ožila a je z ní zase všeničí štěnátko Tak už to prostě u terrierů je, prostěs měl předtím štěstí
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Fresh Man psal:10 tejdnů je eště úplný děcko.to jí přejde ;) gratulace.. joo a esi chceš přijedu na zelenit
...kámo zelenění muší bejt, v létě něco podniknem, zas budeš dělat letos lapiducha u tech pacijentů???
Banditatom (Člen) 11.02.2016 14:31:46 Offline |
Petr J. psal:...a není to tak, že štěně se má prostě narazit a vypít???
Jj vysat brckem
K.a.s.y.m. (Člen) 11.02.2016 15:49:14 Offline |
Filous psal:...tag sme nevydrželi a po tom, co sme přišli vo Jenny, sme si pořídili štěně...zase je to westík, teda spíš westice, ale uš sem z ní po třech tejdnech trochu na nervy...nigdy sme neměli jinýho psa neš westíka a nigdy to nebyl takovej satan jako todle...předchozí byli mazlivý, přítulný a klidný, ale todle zvíře je jag pytel blech, furt v letu, fšechno a fšechny kouše, furt leze kam nemá, dostane vix a vleze tam znova, no peklo...třeba fčera vobjevila f kvjetináči uschlý chilli papriky, samozřejmě jednu rozžvejkala, pag jezdila hubou po zemi a dneska??? ...votevřu na balkon a vona žene k paprikám a uš je zase vohlodává, prostě nepoučitelná...jag se dá zkrotit takový malý desetitejdenní peklo??? ...nebo jí to přejde??? ...já ji dám snat do ňáký školky na převýchovu nebo jí upeču
chtěl jsem napsat jakej pán takovej pes..což je z fotky evidentní ,ale už to napsali jiný předemnou.
hele chce to trpělivost a pořádně jí zaměstnat..tedy utahat procházkama a tim nechat jí hrabat nejlépe někde venku...ne na balkoně ...pak nebude doma 3-4 hodiny řádit
a doufat ,že se po roce sklidní.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Nevydržet je uplně normální,když tě něco dlouhý léta den co den doma vítá a prudí když chce ven v příšerným počasí tak to potom hrozně zchází je doma prostě prazdný místo a to se jen těžko vydrží.
Pořád je na co koukat,kdýž nespěj tak něco vymejšlej jak tě zase vyprudit k nějaký činosti
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
a jaký mají krásný čumáčky (oba dva)
Lubošek psal:Filous psal:...tag sme nevydrželi a po tom, co sme přišli vo Jenny, sme si pořídili štěně...zase je to westík, teda spíš westice, ale uš sem z ní po třech tejdnech trochu na nervy...nigdy sme neměli jinýho psa neš westíka a nigdy to nebyl takovej satan jako todle...předchozí byli mazlivý, přítulný a klidný, ale todle zvíře je jag pytel blech, furt v letu, fšechno a fšechny kouše, furt leze kam nemá, dostane vix a vleze tam znova, no peklo...třeba fčera vobjevila f kvjetináči uschlý chilli papriky, samozřejmě jednu rozžvejkala, pag jezdila hubou po zemi a dneska??? ...votevřu na balkon a vona žene k paprikám a uš je zase vohlodává, prostě nepoučitelná...jag se dá zkrotit takový malý desetitejdenní peklo??? ...nebo jí to přejde??? ...já ji dám snat do ňáký školky na převýchovu nebo jí upeču
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 100706.jpga jaký mají krásný čumáčky (oba dva)
...takový pjekně chlupatý, co???
Pořád nemůžu pochopit, co "lidi" typu Filous nabádá k tomu si pořizovat psíka, jenž má v názvu terier..?? (krom nostalgie z umrtí předešlý čubiny - mimochodem kondolence..je to děs,vím..)
Tím "lidi" myslim klidný, vyrovnaný..sportem nijak zvlášť nedotčený..mající rádi svůj klid..Dyk to jsou pošuci všichni bez výjimky..dva tyhle sráče maj sousedi za plotem..neštěkaj jen když hodně prší..JRT jsem měl tejden na hlídání-očistec..
Kdyby ten kokot v tom pelechu vedle nechrápal a neprděl, tak ani nevim, že tady je..a to kolikrát se ráno vymátoří vychcat až třeba před obědem..
Ale příště jdu do Bullmastifa - doktoři, inženýři a vzdělaní lidé se blíží po statisících..
PURE NAKED BIKE!
Teď jsem "terriéra" málem zabil, vyjdeme ven, před dveřma sedí a provokuje zajíc a mrcha "výzvu" přijala, po 40 minutách dokulhala z houštin, špinavá jak prase, obložená zbytky pichláčů a tvářící se zhruba "no, co, co", jsem tady, na co čumíš, můžeme jít
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 13.02.2016 09:44:39 Offline |
Kelly01 psal:Teď jsem "terriéra" málem zabil, vyjdeme ven, před dveřma sedí a provokuje zajíc a mrcha "výzvu" přijala, po 40 minutách dokulhala z houštin, špinavá jak prase, obložená zbytky pichláčů a tvářící se zhruba "no, co, co", jsem tady, na co čumíš, můžeme jít
....a co zajic?
K.a.s.y.m. (Člen) 13.02.2016 10:15:44 Offline |
Kelly01 psal:Teď jsem "terriéra" málem zabil, vyjdeme ven, před dveřma sedí a provokuje zajíc a mrcha "výzvu" přijala, po 40 minutách dokulhala z houštin, špinavá jak prase, obložená zbytky pichláčů a tvářící se zhruba "no, co, co", jsem tady, na co čumíš, můžeme jít
jj to je na prochazkach po lese celkem bežný
Banditatom (Člen) 13.02.2016 10:34:11 Offline |
Mour psal:Zajic vylezl y kraku, skrabal se na koulich a se slovy " docela dobry bejby" zmizel v housti
....a od te doby terrierek nemel hlucne prdy
ani elektrika nepomohla?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 13.02.2016 15:46:31 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 13.02.2016 16:53:55 Offline |
no už je taky po koupeli ke všemu ještě kousek před barakem sežrala kus lidskýho hovna než jsem jí odvolal..prostě normalní prochazka....tak nechapu na co si Filous stěžuje to mam ještě křížence retrívra s amstaffem a ta jí zdárně asistuje
Banditatom (Člen) 13.02.2016 17:20:45 Offline |
Jste masochisti krizeni s sadisty pac takhle blbe pesany si nemuze koupit rozumnej clovek
VikecB12 psal:toe ňákej divnej jack Pár kamošů je má a fšici sou stejní,krom velikostí,ale uplně jiní jak tenhle
Taky se me zda ze je to nejakej levobocek
K.a.s.y.m. (Člen) 13.02.2016 17:59:36 Offline |
VikecB12 psal:toe ňákej divnej jack Pár kamošů je má a fšici sou stejní,krom velikostí,ale uplně jiní jak tenhle
vsichni tvoji kamosi maj nejspis hladkosrsty tohle drsnosrsta varianta a je před trimovanim..bejva taky chlupata že vypadá jak kartáč do komina ...tady jsou prostě víc protěžovany ty hladkosrsty.
K.a.s.y.m. (Člen) 13.02.2016 18:00:29 Offline |
Kelly01 psal:Kde byly v lese hovna si pamatuje i po měsíci a já už taky
to ja taky...tohle bylo čerství
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:toe ňákej divnej jack Pár kamošů je má a fšici sou stejní,krom velikostí,ale uplně jiní jak tenhle
vsichni tvoji kamosi maj nejspis hladkosrsty tohle drsnosrsta varianta a je před trimovanim..bejva taky chlupata že vypadá jak kartáč do komina ...tady jsou prostě víc protěžovany ty hladkosrsty.
To bude asi vono Fšichni mají ty vořechy krátkosrstý
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tak taky něco přidám do placu..
To: Filous, gratuluji k výběru. Krásné štěňátko, krasavice.
Jestli můžu tak k tomu něco málo napíšu. Teriéři obecně jsou hóodně temperamentní a možná že nejtemperamentnější vůbec.Lovecké pudy holt zapřít nejdou. A je jen na majiteli jak se s tím dokáže vyrovnat. Píšu schválně ,,majitel,, protože psík v tom má jasno.
Chce to hlavně čas, trpělivost a pevné nervy. Čas na dostatečně dlouhé vycházky, trpělivost při čekání na změnu v chování a pevné nervy při nácviku poslušnosti.
I když to bude mazel,kázeň a pořádek musí být...
Já podobného mazla mám, je sice ryze lovecký, ale holky v tom mají jasno.viz.foto
Bylo mě řečeno, že po roce se uklidní a venku již nebude mít tak velký výběhový rádius...no bylo to trošku jinak. Letos bude mít 8 let a už se trochu uklidnil
karlos100 psal:Kelly01 psal:Když přebírám štěně je zvyklé pouze na granule, nezajímá se o lidské jídlo, neškemrá, spí na zemi a špatné počasí je jeho živel
Hádejte jak to vypadá po roceTy škemráš o granule a spíš na rohožce před dveřma.. Je tak??
Štěně žere vepřovou a chrápe v posteli
Amen. . .
Stránky: 1