Nejsi přihlášen
Výměna 5-kového kola v převodovce
Zdravím všechny,
mám dotaz, který tady už zřejmě někdy padl, ale přesto..
To že bývá hlučná trojka je časté, ale u mě je to 5-tý kvalt a to docela fest.
Z tohoto důvodu bych chtěl vyměnit tyto kola. Zřejmě bych se rozhodl pro nové.
Vím že motor musí ven a krom sundání hlavy musí celý na rozborku. Je něco na co si dát obzvláště pozor? Nějaké vychytávky?
Re: Výměna 5-kového kola v převodovce
Nemusí se celej rozdělávat,stačí ho votočit hore kokotom a sundat boční víka a spodní polovinu bloku. Připrav se na to,že těch kol může byt v prdeli víc,i ty,který nevydávají žádnej pazvuk. Mění se vždy soukolí dvou kol. Já měnil čtyři za nějakejch 12tisíc,plus nějaký to těsnění a práca...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
TomDN psal:Ju ju, určitě má Filous radost z téhle recenze
Tak jestli jsem to pochopil správně, musím trefit ten správný čas...absťákA jak sa to tak dá poznat??
je to poměrně jednoduchý....trvá to skoro furt
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
...vy ste kreténi ...prej BMW je charita ...tag to bych měl asi zdražit...ale Kelly tě zbytečně děsí, páč v jeho králofství se eště dělá za naturálie, jako je flaška domácí drápanice nebo pjet pif, to u nás f Evropje uš chceme za práci peníze, coš mu je divný...ale k dotazu...materiál pjetkovýho soukolí je cca 5500,-, spotřebák tzn.zajišťovací ségrovky a těsnění vík (pokud by nešli zachránit) je cca 800,- ...práce 4000,- ...do 11000,- se vejdeš, pokud se tam nevobjeví něco dalšího po rozloupnutí nebo nějakej problém při demontáži motoru a pokud u toho nebudeš chtít dělat další servis jako volej, karbce, ventily nebo co já vim, mašinu sem neviděl...každopádně když při práci narazim na cokoliv, co by se podle mě mělo řešit, vždycky zavolám a nejdřív konzultuju s majitelem, jestli to řešit chce nebo ne...obecně je problém v tom, že většina lidí řeší až závadu, nikoli preventivní servis a když už jednou za dva roky s motorkou přijedou na dílnu, tak se pak diví, že nestačí jen seřídit ventily, ale že sou f prdeli další věci, kerejm by se dala životnost podstatně prodloužit, dyby se servis dělal tak jak by se dělat měl...ale to sem vodbočil a je to furt dokola ...jinag volnej termín mam až přelom března dubna ...do mejlu uš tym pádem vodpovídat nebudu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
TomDN psal:Díky za tak obsáhlou odpověď
Zavolám
Ale byl bych opatrnej...
Pan Kos: „Já tu mám pana Lorence, to je nejlepší zedník v kraji, bere jen dvacet korun na hodinu, že jo, pane Lorenc...”
Lavičková: „No tak to je krása, takhle levnej zedník...”
Pan Kos: „Že jo... takhle už tady postavil tři domy... von teda nevezme cihlu do ruky, ale odborník je to na slovo vzatej!”
Asi dostanu zaliskano...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:TomDN psal:Díky za tak obsáhlou odpověď
ZavolámAle byl bych opatrnej...
Pan Kos: „Já tu mám pana Lorence, to je nejlepší zedník v kraji, bere jen dvacet korun na hodinu, že jo, pane Lorenc...”
Pan Kos: „Že jo... takhle už tady postavil tři domy... von teda nevezme cihlu do ruky, ale odborník je to na slovo vzatej!”
Asi dostanu zaliskano...
...mazej si dohledat procentuální nárůst běženců f úniji za posledních 24 hodin a neser
...ty vole, by mě zajímalo, co sem vám uďál??? ...nebo že by začlo bejt hnusně, dyš svině rejou
K.a.s.y.m. (Člen) 12.02.2016 12:13:09 Offline |
Ondráš psal:TomDN psal:Díky za tak obsáhlou odpověď
Asi dostanu zaliskano...
Tos mu jeste zapomnel napsat aby ho pri telefonovani oslovil celym jmenem...tedy Květoslav Filouš :DD
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:Ondráš psal:TomDN psal:Díky za tak obsáhlou odpověď
Asi dostanu zaliskano......mazej si dohledat procentuální nárůst běženců f úniji za posledních 24 hodin a neser
...ty vole, by mě zajímalo, co sem vám uďál??? ...nebo že by začlo bejt hnusně, dyš svině rejou
Buť f klidu kamo,jak se jim něco posere na bandaskách,budou s tebou mluvit uplně jinak
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:TomDN psal:Díky za tak obsáhlou odpověď
Asi dostanu zaliskano...Tos mu jeste zapomnel napsat aby ho pri telefonovani oslovil celym jmenem...tedy Květoslav Filouš :DD
...vzpomínáme...návštěvníci fóra "suzukibandit.cz"
Banditatom (Člen) 12.02.2016 14:27:41 Offline |
ABik psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:
Ale byl bych opatrnej...
Asi dostanu zaliskano...Tos mu jeste zapomnel napsat aby ho pri telefonovani oslovil celym jmenem...tedy Květoslav Filouš :DD
...vzpomínáme...návštěvníci fóra "suzukibandit.cz"
S laskou vzpominame
To kasym: at ted sis pekne nasral do hnizda
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
malda psal:Hezký to tu je !! Dobírání rejpání a hlavně nechybí smajlíci !!!
..tak je to spravne,tak to ma byt..disciplina a pořadek musi byt..
..je tady fajn,že je tu každý na odstřel..
..minule já s kozou,co má jen půl motoru a základ někdě v DR-u 325 (Moure,jsi mě nasral ),ale už jsem nereagoval,bo jsem na to přišel až po týdnu,hadi..
..jinak pro nováčka:pochvala za profil a Květoslav je fakt hodnej kluk..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Tak nějak jsem tušil, že se na ten můj dotaz něco nabalí.....ale tím si asi musí projít všichni, žééé? Obzvláště ti nově příchozí.
Jinak si velmi cením rad, co se oslovování týče. Pubescent již nejsem, vychovaný jsem byl myslím slušně, tak snad to nějak zvládnu.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.02.2016 20:12:05 Offline |
Banditatom psal:ABik psal:K.a.s.y.m. psal:
Tos mu jeste zapomnel napsat aby ho pri telefonovani oslovil celym jmenem...tedy Květoslav Filouš :DD...vzpomínáme...návštěvníci fóra "suzukibandit.cz"
S laskou vzpominame
To kasym: at ted sis pekne nasral do hnizda
ale neee..ja ho mam uplacenyho dopředu..tak si občas můžu trošku rejpnout
K.a.s.y.m. (Člen) 12.02.2016 20:13:23 Offline |
TomDN psal:No...vidím, že co kus to originál. Ještě že to má jen pět kvaltů
mě kňučí trojka trošku čtyřka..no dokud kňučí vim že tam jsou
Banditatom (Člen) 12.02.2016 20:24:59 Offline |
No celkem by me zajimala zivotnost prevedovek u autobusu v 50tis me huci jednicka ale jak psal kolega kasym kdyz huci vim ze tam je....
To Kasym: voe a ty tu prevodovku pres ten lauf slysis?
K.a.s.y.m. (Člen) 12.02.2016 22:00:27 Offline |
Banditatom psal:No celkem by me zajimala zivotnost prevedovek u autobusu v 50tis me huci jednicka ale jak psal kolega kasym kdyz huci vim ze tam je....
To Kasym: voe a ty tu prevodovku pres ten lauf slysis?
i přes ty otevřeny filtry,ale tak jen do 5000
TomDN psal:Tak nějak jsem tušil, že se na ten můj dotaz něco nabalí.....ale tím si asi musí projít všichni, žééé? Obzvláště ti nově příchozí.
Jinak si velmi cením rad, co se oslovování týče. Pubescent již nejsem, vychovaný jsem byl myslím slušně, tak snad to nějak zvládnu.
...no řekni mi jednou Kvjetoši a nasypu ti do tý špajzky písek
Filous psal:Ondráš psal:TomDN psal:Díky za tak obsáhlou odpověď
Asi dostanu zaliskano......mazej si dohledat procentuální nárůst běženců f úniji za posledních 24 hodin a neser
a fšimni si prosím, že tentokrát v tom nejedu
Strýcfajtr !!!
Filous psal:TomDN psal:Tak nějak jsem tušil, že se na ten můj dotaz něco nabalí.....ale tím si asi musí projít všichni, žééé? Obzvláště ti nově příchozí.
Jinak si velmi cením rad, co se oslovování týče. Pubescent již nejsem, vychovaný jsem byl myslím slušně, tak snad to nějak zvládnu....no řekni mi jednou Kvjetoši a nasypu ti do tý špajzky písek
....Bych si nedovolil
Šak sem říkal že su vychovaný
Banditatom (Člen) 13.02.2016 11:24:10 Offline |
Kelly01 psal:TomDN psal:Skoro by se dalo říct, že když v tom hučí , tak je to vlastně dobře.
Kdysi jsem něco podobného slyšel, ale to nebyla řeč o převodovceAno, když mi hučívalo bylo dobře
...ty si to jeste pamatujes?
To TomDn: jojo tady na sfini nenarazej
Umiram brejem u cteni prispevku . Chudak Filous
Banditatom psal:Kelly01 psal:TomDN psal:Skoro by se dalo říct, že když v tom hučí , tak je to vlastně dobře.
Kdysi jsem něco podobného slyšel, ale to nebyla řeč o převodovceAno, když mi hučívalo bylo dobře
...ty si to jeste pamatujes?
To jsou jen záblesky minulosti pro pamětníky
Stránky: 1