Nejsi přihlášen
Honzik8719 (Člen) 15.02.2016 20:41:47 Offline |
Re: Velikost blinkrů VS stk 2016
Drunkriot psal:Zdravím.mám takový blbý dotaz tak mě prosím neukamenujte.chci pořídit miniblinkry a nevím jestli je předepsaná nějaká minimální velikost.nerad bych aby mě soudruzi na STK poslali domů.Díky za odpovědi
když budou mít E tak nemáš trabl...
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Drunkriot psal:Zdravím.mám takový blbý dotaz tak mě prosím neukamenujte.chci pořídit miniblinkry a nevím jestli je předepsaná nějaká minimální velikost.nerad bych aby mě soudruzi na STK poslali domů.Díky za odpovědi
To není až tak pravda... Správně by měl mít papír vod výrobce /dealera, že tento konkrétní blinkr může být na této konkrétní motorce a navíc zapsáno v TP... Tolik info z STK
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 15.02.2016 22:10:21 Offline |
mr.BSE psal:Honzik8719 psal:Drunkriot psal:Zdravím.mám takový blbý dotaz tak mě prosím neukamenujte.chci pořídit miniblinkry a nevím jestli je předepsaná nějaká minimální velikost.nerad bych aby mě soudruzi na STK poslali domů.Díky za odpovědi
To není až tak pravda... Správně by měl mít papír vod výrobce /dealera, že tento konkrétní blinkr může být na této konkrétní motorce a navíc zapsáno v TP... Tolik info z STK
tak tak pouze origo jsou správně.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jojo,bastlení je konec
Jen nechápu,jak to dělají třeba v takové francii,protože když tady mám nějakej dovoz právě z té kyselé prdele,tak je to dojebaný cugrunt,miniblinkříky,kerý téměř nejsou vidět,zadní blatník buďto uřízlej,nebo místo něho nějakou laminátovou votřesnou výplň,led zadní světla,zrcátka buďto žádný,nebo nějaký mrňavoučký mrdky atd. A to nemluvím vo jedné mašině,bylo jich několik.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Honzik8719 (Člen) 16.02.2016 00:47:24 Offline |
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:Honzik8719 psal:
když budou mít E tak nemáš trabl...To není až tak pravda... Správně by měl mít papír vod výrobce /dealera, že tento konkrétní blinkr může být na této konkrétní motorce a navíc zapsáno v TP... Tolik info z STK
tak tak pouze origo jsou správně.
pak jsem v protože do originálu to rozhodně dávvat nebudu dycky sem zastával názor fukčních věcí, proto mám blinkry který dostatečně svítěji i na sluníčku, proto mám zrcátko pod řídítkama (ano jen jedno bo bohatě stačí) ve kterym je vidět tisíckrát líp než v něm vidět půlku loktu a pak takový věci že mám v papírech polokapotu a přitom mám eNko...no ještě že sem byl na technický před rokem vono se to do tý doby nějak vy a pak buď budu jezdit na Toma nebo jako spořádanej vopčan
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2016 06:22:02 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
To není až tak pravda... Správně by měl mít papír vod výrobce /dealera, že tento konkrétní blinkr může být na této konkrétní motorce a navíc zapsáno v TP... Tolik info z STKtak tak pouze origo jsou správně.
pak jsem v protože do originálu to rozhodně dávvat nebudu dycky sem zastával názor fukčních věcí, proto mám blinkry který dostatečně svítěji i na sluníčku, proto mám zrcátko pod řídítkama (ano jen jedno bo bohatě stačí) ve kterym je vidět tisíckrát líp než v něm vidět půlku loktu a pak takový věci že mám v papírech polokapotu a přitom mám eNko...no ještě že sem byl na technický před rokem vono se to do tý doby nějak vy a pak buď budu jezdit na Toma nebo jako spořádanej vopčan
no a co bych měl s přestavbou do origa říkat já
Berta je na tom obdobne, dostala STK na podzim 2015. Snad to nejak zase pujde a chlupati budou normalni a nebudou nas za otevreny roury kamenovat.
Přestavba origo pokud je zapsaná v techničáku tak je to OK.Na to maji výrobci vyjímky.
Já mám u auta pevnostní nárazník a ochranej rám s navijákem zapsanej jako alternativní vybavení.
Maj to motorky od BMV na přídavný světla,podle vyhlášky může mít motka max 2 přední světla.
A ty laďaky a poldové to bude podle toho jak moc je nasereš.
Tak že od jara moc nemachrovat a bej pokornejnebo kurevsky rychlej
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
Mám na všem STK do 6/2017 tak doufám že se to nějak vyvrbí..
Komu STK končí letos tak bych mu radil ať to zvládne do poloviny roku, do té doby to můžou ojebávat(aspoň u nás mi to na STK řekli)..
No a pokud to nepůjde klasicky uplatit tak jsem holt příští rok bez motorky i auta
Blbý je, že originální blinkry ani podsedlák či výfuk už nemám
Jo, a ohledně aut se načítání závad týká pouze motoru, takže nějaký zámky dveří nejsou důvod k odebrání...
A fakt mne zajímá jak se budou tvářit na "bývalý" Skaře, třeba jim bude stačit štítek Givi apod.
God Save The Queen!
No při dovozové STK jim to nestačí už dobrejch pět let. Sem musel na kulta tenkrát kapotu pověsit,když sem ho přihlašoval. Samozřejmě je to o lidech,na kerý na technické narazíš,někdy to muže byt v poklidu,jindy tě vyhodí za kokotinu.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2016 17:20:20 Offline |
chce to čas..dopadne to jako všechno v čechách
K.a.s.y.m. psal:no a co bych měl s přestavbou do origa říkat já
a třeba já?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Honzik8719 (Člen) 17.02.2016 00:26:40 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:no a co bych měl s přestavbou do origa říkat já
a třeba já?
čekal jsem kdy se ozvete zrovna vy dvá sem proti vám žabař
...relativní kochač...
Stránky: 1