Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Připomenutí a varování!

Jarken (Člen)
19.04.2007 10:42:21

Připomenutí a varování!

Nechci tady příliš mentorovat, či kázat, každopádně v reakci na diskusní příspěvek "Heslo dne" a směr jímž se rozvinula si Vám dovoluji oficiálně připomenout část našeho trestního zákona, každý ať si to pak probere sám co tady nebo na jiné diskuse do jiných webových stránek v budoucnu napíše, ale pak ať se nediví, že to pro něj potom nemusí být až taková sranda idontknow.

Berte to ode mne jako přátelské upozornění, neb nemusí být každý "orgán" jako Jarken jenž vás má rád surprised no né?No ano!good

§ 198

Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení

(1) Kdo veřejně hanobí
a) některý národ, jeho jazyk, některou etnickou skupinu nebo rasu, nebo

b) skupinu obyvatelů republiky pro jejich politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou bez vyznání,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nejméně se dvěma osobami.

§ 198a

Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod

(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, etnické skupině, rase, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.

(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo

b) účastní-li se aktivně činnosti skupin, organizací nebo sdružení, které hlásají diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou nebo náboženskou nenávist.

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka

§ 260

(1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo

c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

§ 261

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 261a

Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Veřejně se myslí samozřejmě i internet... howg!

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Koldan (Člen)
19.04.2007 10:48:50

Re: Připomenutí a varování!

nechce se mi to číst,tak jen pro pořádek,dyž budu nadávat druhejm co sů jinačí než já,tag možu být v pussy?surprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator)
19.04.2007 10:56:12

číst to taky nebudu, ale doufám, že každej má v sobě trochu rozumu aby věděl jaká je míra toho, co eště můžu vyblejt někam na veřejně přístupný fórum... propříště opravdu poprosím vylejvat tyhle kydy někam soukromě....idontknow

doba je temná...
hans (Člen)
19.04.2007 11:11:52

no dobrá, cikány nechme bejt....

ale v tom případě bych v rámci etiky a pospolitosti motokářů uzavřel i diskuzi na téma black dogs....tam si taky každej otevřel hubu a urážek tam bylo dost a dost....i když ne zákonem napadnutelnejch....surprised

nejsem black dog....

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Kelly01 (Člen)
19.04.2007 11:17:06

Nikdo z vás chytrých mi neodpověděl proč nemůžeme mít stejný projevy jako xxxxxsick

Denně na ulici a všude slyším jejich projevy na adresu "Vás" jejich ochránců,a že se s tím nic nedějesurprised

Takže hrabat si pro sebe,držet hubu a krok(ať mne náhodou někdo klepne přes prsty),a citlivějším otázkám se vyhýbatsurprised

Opravdu moc pěkné....

Editoval inkvizitorr (19.04.2007 12:38:25)

God Save The Queen!
19.04.2007 11:18:39

hans: hele tady nejsme žádná zátkovna, neni proč témata uzavírat a ani je nechci nijak korigovat, nicméně pokud to dojde takhle daleko, že někteří si nejsou bohužel schopni uvědomit možné následky svýho jednání tak neni janá cesta... kapišto?

doba je temná...
Kelly01 (Člen)
19.04.2007 11:22:53

Takže potvrzuješ co sem napsal před chvílí..

Aby jste se z nich nepos.... ...

Běžte jim ještě něco hezkýho koupit..

Dávám si měsíční ban se všemi důsledky..

God Save The Queen!
Koldan (Člen)
19.04.2007 11:26:52

Kelly01 psal:

Nikdo z vás chytrých mi neodpověděl proč nemůžeme mít stejný projevy jako cigánisick

Denně na ulici a všude slyším jejich projevy na adresu "Vás" jejich ochránců,a že se s tím nic nedějesurprised

Takže hrabat si pro sebe,držet hubu a krok(ať mne náhodou někdo klepne přes prsty),a citlivějším otázkám se vyhýbatsurprised

Opravdu moc pěkné....

protože problémy bude mít ten,na koho jsou tyto stránky psané,dyk už to bylo v TV,že za to potom možů admini,že to neusekli.Tagže pokud máš potřebu se ohledně teho vyjádřit, zavolej do rádia,nastříkej to sprejem na barák,nebo si to dej na vizitku,nebo založ stránky,gde budeš adminem ty a tudíž bude i tvoje jméno vedeno jako správce a můžem tam chodit nadávat všecibigsmile

hans (Člen)
19.04.2007 11:27:51

he he, mě je to šumák....je mi jasný, že zátkovna tu nejni good....já bych nebyl pro zavření ani jednoho z těch témat (i když chápu tvoje možný problémy)....
já jen, že když jsem sem začal psát, tak jsem dostal pojeb, že jsem neslušnej, urážim a jak jsou tady všichni v pohodě atd....a podívej co je tu teď.....tak pokud se tu nesměj urážet xxxxxi, tak nevim, proč by se tu mohli urážet ostatní MCs....idontknowidontknow.....ač jak jsem psal z toho nemůžeš jako admin mít problém se zákonem.....

tož byl to jen návrh.....
ale etika tu bohužel upadá.....badbad

smile1

Editoval inkvizitorr (19.04.2007 12:38:59)

Sapere Aude
www.gunlex.cz
19.04.2007 11:32:44

Koldan psal:

protože problémy bude mít ten,na koho jsou tyto stránky psané,dyk už to bylo v TV,že za to potom možů admini,že to neusekli.Tagže pokud máš potřebu se ohledně teho vyjádřit, zavolej do rádia,nastříkej to sprejem na barák,nebo si to dej na vizitku,nebo založ stránky,gde budeš adminem ty a tudíž bude i tvoje jméno vedeno jako správce a můžem tam chodit nadávat všecibigsmile

tož svalovec to vysvětlil správněgood

hans: debata o balck dogs mi připadla celkem v mantinelech a ještě ke všemu to byla debata s jedním z psů a né jenom blití tun pičovin na nějaký etnikum

doba je temná...
Drak (Člen)
19.04.2007 11:33:14

Kelly01 psal:

Takže potvrzuješ co sem napsal před chvílí..

Aby jste se z nich nepos.... ...

Běžte jim ještě něco hezkýho koupit..

Dávám si měsíční ban se všemi důsledky..

To nevydržíš bigsmilebigsmilebigsmile měsíc je dlouhá doba bigsmile

vezmu 30 dní = 720 hodin = 43.200 minut a ani se neptej kolik by to bylo sepussy
tak ten samotrest zmírni na 5 minut good

... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
hans (Člen)
19.04.2007 11:39:37

inkviz: no v mantinelech to bylo...ale bylo to stejný blití hovadin jako na xxxxx
stejně jako každej urážel je, tak stejně každej urážel dogy....

jak říkám, mě je to jedno.....nejsem sni cikán ani dog....

ale pokud tady nebudeme urážet etnika (což beru), tak bysme nemuseli urážet ani MCs (což bych bral taky)....good,...no ne??

jak už tu někdy někdo řek: začíná to tu zase být horší než na motorkářích....bad

Editoval inkvizitorr (19.04.2007 12:39:31)

Sapere Aude
www.gunlex.cz
19.04.2007 11:44:44

no nevim, zas sem to tak neprožíval a už se mi do toho ani hrabat nechce, ale myslim, že nějaký extra urážení v tý motorko-kynoligický diskuzi neprobíhalosurprised

doba je temná...
Lihy (Člen)
19.04.2007 11:46:44

Mi neřikejte, že ste tak tupý a nepochopili ste o co Inkvizovi jdeidontknow
Já bych to téma smazal celý a fertyk, ať už svý názory píše kdokoliv, tak myslete taky na to že stránky sou psaný na Inkvize a on by z toho mohl mít problémyidontknow
Je ještě dobrej že tady o tom vůbec s náma diskutuje a snaží se to vysvětlit. idontknownebogood?

hans (Člen)
19.04.2007 11:47:47

inkviz: stejně tak jsme moc neuráželi kissmanse a taky jsme byli ti zlí...bigsmilebigsmile

tak už to nebudem řešit....etnická otázka je uzavřená a ty psi taky vyšuměj.....good

domluvil jsem...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Dog (Člen)
19.04.2007 12:01:09

Debatu o BD považuji za naprosto v pohodě a nevidím důvod ji ukončovat. Podle mne byla naopak plodná a dala něco oběma stranám a tak splnila svůj účel. Udržela se v normě.

K debatě H DNE co jsem bohužel nečetl - nějak se mi nechce načíst ta stránka, tak tedy nemůžu soudit. Předpokládám, že každý zde je svéprávný a uvědumeje si rozdíl mezi ,,něco o někom,, náznacích a normální debatě na dané téma a přímém útoku útoku za hranicí zákona. Pak by se dotyčný opravdu vystavil možnosti trestního stíhání dle výše uvedeného § i kdyby přestřelil nechtěně, nebo to myslel původně v humoru. Admin by se také vystavil možnému tr. stíhání, pokud by takovou debatu nechal na stránkách. Jsem přesvědčen, že nikdo tady není blázen co bude nahrávat na svoje vlastní stíhání.
Dál to prosím neřešte.

Admine makej

osiris (Člen)
19.04.2007 12:16:37

hansovi: jo dostals ode mne kdysi pripomenuto ze ses sprostej  a urazis, ale v debate o black dog se to drzelo v mezich
...jak jsem ti psal, nadavej, ale trochu jako inteligent , ne hulvatsky a je to v poho smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
19.04.2007 12:19:18

Dog:
...je vidět, že tě to tady baví, dyš furt nakukuješ bigsmilegood ...a zřejmě nebudeš žádná hysterka, páč sem chodíš i dyš víš, že né fšichni s tebou souhlasej a rozuměj ti surprised...a to je mi fcelku sympatický good

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Dog (Člen)
19.04.2007 12:26:59

Hele a mužu sem vlastně psát, když mám jenom Yamahu a ne Banďoura?? bigsmilebigsmile

19.04.2007 12:27:50

smazáno, kelly si dal na měsíc ban, takže od něj máme aspoň na tři dny pokoj, jeho zmlátim v jedasích preventivně a ostatní když budou mít zas nutkání něco takovýho psát tak dodatečně...  ci fiks si uvědomte, že všechno má svoje meze a ten internet až zas tak anonymní neni (smajlkroutícíhlavou)

doba je temná...
19.04.2007 12:28:56

Dog psal:

Hele a mužu sem vlastně psát, když mám jenom Yamahu a ne Banďoura?? bigsmilebigsmile

ty máš předevšim "jebku", měl bys to mít uvedený i v profilu, no a tim je všechno vyřešený bigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
PALOUS (Člen)
19.04.2007 12:34:02

Pro Druidagood
Bych tě tam f dom lochu chtěl vidět jako mamku s dredem na braděbigsmilebych se asi pochcalbigsmileby asi byla melabigsmile

Jebat motorky :-)
Loser (Administrator)
19.04.2007 12:38:39

PALOUS psal:

Pro Druidagood
Bych tě tam f dom lochu chtěl vidět jako mamku s dredem na braděbigsmilebych se asi pochcalbigsmileby asi byla melabigsmile

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegoodgoodgood

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
sonyk (Člen)
19.04.2007 12:44:11

ne nesmis bigsmile

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Filous (Člen)
19.04.2007 13:03:41

PALOUS psal:

Pro Druidagood

...ty voe, sem si fspoměl na ten ftip, jag se ten basman ptá novje příchozího: "a chceš bejt mamka nebo taťka?"...no a ten nováček na to: "no snat rači taťka" ...a basman:"tag taťko, pojď mamkovi vykouřit č....a" bigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
19.04.2007 13:10:12

Dog psal:

...přijeť na ňákou naši akci, Kuba se ti vymočí na přední kolo, tym budeš pasovanej na fšema uznávanýho banditího jebkaře a seš náš i bes Bandaskybigsmilebigsmilebigsmile

Vjetrník:
...vidiš to, to je rozumnej človjek ten Pes, vod něj by ses měl učit, ta krásná formulace vjety :......mam jenom Jamahu...."
bigsmilebigsmilebigsmile

Myšák (Člen)
19.04.2007 13:17:52

Tema heslo dne bylo mysleno jako vtipek. Nekteri soudruzi se nechali trosku unest emocema, coz na druhou stranu i tak nejak chapu.

Nejsem milovnik mensinovych skupin, ale ani se nehlasim k zadny skupine radikalu. Jen mi pride hloupy, ze z kohokoliv jinyho si srandu delat muzes, ale jakmile se to dotknne zrovna teto skupiny tak je to hned vo katr idontknow

Kazdy soudi podle svych zkusenosti. Kdybych napriklad zacal psat o tom co si myslim o zidech izraelcich, budete me mit za toho nejhorsiho z nejhorsich surprised Prameni to ovsem z mych velice bohatych zkusenosti s nimi...

Kazdopadne musim rict, ze sem se chvilema dost zasmal bigsmile

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Zdenda (Člen)
19.04.2007 13:29:33

Filous psal:
PALOUS psal:

Pro Druidagood

...ty voe, sem si fspoměl na ten ftip, jag se ten basman ptá novje příchozího: "a chceš bejt mamka nebo taťka?"...no a ten nováček na to: "no snat rači taťka" ...a basman:"tag taťko, pojď mamkovi vykouřit č....a" bigsmilebigsmilebigsmile

woe ty si takovej vocasbigsmilebigsmilebigsmile

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
bečka (Člen)
19.04.2007 13:56:11

Jarken goodgood

---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
hans (Člen)
19.04.2007 14:57:53

osiris psal:

hansovi: jo dostals ode mne kdysi pripomenuto ze ses sprostej  a urazis, ale v debate o black dog se to drzelo v mezich
...jak jsem ti psal, nadavej, ale trochu jako inteligent , ne hulvatsky a je to v poho smile1

dyk už jsem od tý doby hodnej taťko...bigsmilebigsmile

Sapere Aude
www.gunlex.cz
osiris (Člen)
19.04.2007 15:01:06

hans psal:
osiris psal:

dyk už jsem od tý doby hodnej taťko...bigsmilebigsmile

...no však to je ok good bigsmile

syky (Administrator)
19.04.2007 15:30:00

Mě to zas tak tragický nepřipadá, je to jen slabej odvar toho co frčí v diskuzi na idnes ...

Jo a ať chcípnou ... bigsmile

P.S.
Inkvizi né že mě budeš cenzurovat smile1

Never drive faster
than your guardian angel can fly!
osiris (Člen)
19.04.2007 16:00:53

...smáznu tě já woe bigsmilebigsmile

Polo (Člen)
19.04.2007 16:19:40

Ty to je škoda, že to je smazaný. Pár příspěvků tam bylo dobrejch-myslím ty fotečky a tak. Sem si to nestih stáhnout...smile2

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
fido (Člen)
19.04.2007 16:29:51

Škoda, že to ustanovení platí obecně pro majoritu, ale ta druhá část společnosti si tím až tak neřídí...a dělají z nás pitomce.bad

bla...blabla...!
Dog (Člen)
19.04.2007 17:13:32

Všeobecné informace od policajta z USA
surprised(níže uvedený text není myšlen jako urážka minorit, ale je pouhým přepisem hovoru)surprised

Jseš běloch a chceš na státní univerzitu? Musíš být dobrý student!
Jseš Mexičan? Musíš mít nějaké vědomosti.
Jseč černoch? Musíš se přijít zapsat.
Jseš indián? Stačí chtít.

Ty vole u nás je rasismus na bělochy. Měli jsem jít na pozici detektiva a místo toho to dostala ženská, protože řekla, že chce a má pocit, že jí kolegové už dlouho obtěžují tím, jak se na ni dívají...

Policejní šéf odsunutý na hlídkovou, protože podržel dveře podřízené a to je harrasment

Policajt souzenej za rasizmus protože při zadržení zlámal černochovi žebra (pachatel loupeže na útěku) K soudu přišla i manželka policajta - a teprve její přítomnost prokázala, že její manžel není rasista. Je totiž černoška bigsmile

Nedělejte z toho debatu to je jenom pro srovnání, že všude je něco bigsmilebigsmilebigsmile

Na motorku mi nikdo chcc nebude!bad Na to ji mám moc rád, ale na tu vaši letku Bandouru se jednou zajedu kouknout.

Jerry (Člen)
19.04.2007 17:15:54

Jarken má pravdu. Nepřekračujme zákon.
Osi a Inkviz mají pravdu. Buďme slušní.
Smiřme se s tím že žijeme ve společnosti ve které jsou dané mantinely zákony. Zákony přijímá zákonodárný zbor. Obraťme se na své poslance a zastupitele které jsme si zvolili ve svobodných volbách. Chtějme změnu!! Oni to dokáží!!!
Je to na každém z nás!!!!

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

A kurva...
Borák (Člen)
19.04.2007 18:15:41

hele Myšáku na izraelce mi nešahej fuckbigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
huskyb12 (Administrator)
19.04.2007 19:10:10

Jerry: nejni na špeka brzo ? :)))

ale di, Ty brepto ...
bery (Člen)
19.04.2007 19:37:33

jerry chlastáááááábigsmile má haculinacebigsmile
svůj názor nezměním, ale budu tichosmile2
jako na motorkářích to tu zdaleka nenííííí!!!!!!!!good
je to tu daleko lepšííííííííígood
motorkáře mám přečtený za 5 minbad
tady se řechtám o hodně dýýýýýýlgood
na motorkářích sou bezduché žvástybad
tady se člověk dozví třeba jaký má dát gumy, na co si dát pozor při koupi, jakej olej do fritáku, jo a kolik si dal Kelly fernetů a kílometříkůůůů.......goodgoodgoodbigsmilebigsmilebigsmile

momentalně zavostalej
Polo (Člen)
19.04.2007 19:48:16

jak jsem tak dnes koukal na zprávy, tak bych to téma nejraději znovu otevřel

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
bery (Člen)
19.04.2007 20:01:36

Polo psal:

jak jsem tak dnes koukal na zprávy, tak bych to téma nejraději znovu otevřel

neotváraj ferobigsmile

momentalně zavostalej
Koldan (Člen)
20.04.2007 07:58:54

Filous psal:
PALOUS psal:

Pro Druidagood

tak to je to nejlepší co jsem za poslední dny slyšel,dík Filas,tlemím se jak po trávěgoodbigsmilebigsmilebigsmile

Póla (Člen)
20.04.2007 08:26:22

Jarkene goodgoodgood

Myšák (Člen)
20.04.2007 17:59:11

Borák psal:

hele Myšáku na izraelce mi nešahej fuckbigsmile

Co s nima mas za ksefty? bigsmile

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Palino (Člen)
20.04.2007 18:38:10

Jerry psal:

Jarken má pravdu. Nepřekračujme zákon.
Osi a Inkviz mají pravdu. Buďme slušní.
Smiřme se s tím že žijeme ve společnosti ve které jsou dané mantinely zákony. Zákony přijímá zákonodárný zbor. Obraťme se na své poslance a zastupitele které jsme si zvolili ve svobodných volbách. Chtějme změnu!! Oni to dokáží!!!
Je to na každém z nás!!!!

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

A kurva

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pšán (Člen)
21.04.2007 01:48:38

..halejula...ať jsme v řiti..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS