Nejsi přihlášen
BANDIT PIČO SRAZ ŽIROVNICE 5.ročník 10.-12.6.2016
BANDIT PIČO SRAZ ŽIROVNICE 5.ročník
http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=187
Tak je to tady opět po roce, tentokrát již po páté. Termín byl jediný možný a to od 10.6.2016 do 12.6.2016.
Tradiční setkání nejen bandiťáků v pohodovém kempu Budín http://www.jc-kemp.cz/.
Po zkušenostech z minulých ročníků bude pro letošek pár organizačních změn. Domluvil jsem se s majitelem kempu a letos to bude nastaveno takto:
Ubytování:
K dispozici máme celkem 58 lůžek v těchto chatkách.
2x srub 4 lůžka (pro jistotu, protože na palandu 100 kg radši ne)
3x čtyřlůžková
8x třílůžková
7x dvoulůžková
Cena je 150,-Kč za osobu a noc + 10,-Kč obecní čuchací poplatek, kdo bude chtít půjčit povlečení, tak 50,-Kč navíc.
Stan, lavice na verandě v knajpě, popř. okolní křoví grátis.
Ubytování bude dle rezervace a cena je letos nastavena dle ceníku kempu, s tím, že bude fungovat recepční (v recepci bude starší indiánka, která bude dělat táborového drába).
Jídlo!!!:
Každý účastník zájezdu má možnost objednat si jak na pátek (koleno), tak i na sobotu (žebro), což je pořádnej kus antidžihádistickýho prasečího žvance:
Koleno cca 1,5 kg (porce spíš pro 2, nebo 1 labužníka Ondráše) = 200,-Kč + 20,- Kč obloha (kozí rohy, okurky, křen, hořčice, kečup, chleba)
Žebro cca 0,4 kg = 100,-Kč + 20,-Kč obloha
Mimo tyhle dobroty budou na baru k dispozici utopenci, nakládanej hermelín, klobásky a ranní česnečka.
Pití:
K zavlažování bude po celou dobu na výčepu Staropramen 11° a 12° nefiltr. Pro mlsný držky bude k mání lahvová Plzeň (sudovou majitel nemůže).
Zásoba zelený a rumu, by měla bejt dostačující.
Bar bude otevřenej, dokud se bude chlastat!
Ranní kafe, vyprošťovací pivčo a česnečku nám vydá recepční a hospoda se otevře až pro větší tlupu, takže někdy po O cca od 14 hodin.
Zábava:
Kdo tam byl, tak ví že majitel je zarputilý DJ a po tom co nás nakrmí, tak nám něco zahraje k tanci a poslechu, taková pravá jihočeská Rockotéka. Komu by to nestačilo, tak zase možná do výčepu přijde i kouzelník, který nás nechá zmizet v kouři výfukových plynů.
Pro ty co budou v sobotu schopni vyšvihnout se do sedel, bude naplánovaná malá vyjížďka okolo komína spojená se žrádlem a koupáním v nedalekém lomu.
Pokyny, jak na to?
Pan Trubka si bude chtít užít tuto vypečenou společenskou akci, tak:
1. Napíše se nejpozději do 20.5.2016 akcí s tím, že uvede, kolik lidí s panem Trubkou přijede, jaký chce spaní (předběžně si zarezervuje chatu), jaký jídlo a počet.
2. Když nemá pan Trubka registraci na stránkách písne mě na mail DrahD@seznam.cz.
3. Po 20-tým květnu bude panu Trubkovi sděleno kam má poslat zálohu. Ta bude 150,-Kč za osobu za noc.
4. Takže pokud pan Trubka se odváží vzít si sebou doprovod a s baťůžkem stráví v naší společnosti celý víkend, tak pošle panu majiteli na oučet celkem 600,-Kč, čímž bude majiteli kryto objednané krmení.
5. Pokud si to pan Trubka po odeslání zálohy rozmyslí a nakonec ze strachu nedojede, tak jeho záloha bude ku veselí přítomných hromadně zkonzumována.
Závěrem:
Zváni jsou všichni, kdo se chtějí pobavit a nebojí se přijet vokázat svůj ksicht naživo.
Těším se, že se po nějaké době sejde zase dobrá parta, včetně i pár starejch brambor.
Lepší někdy, než nikdy.
hlemejzd999 (Člen) 22.02.2016 17:16:31 Offline |
Re: BANDIT PIČO SRAZ ŽIROVNICE 5.ročník 10.-12.6.2016
jedu ... to bude zase hezké ... Tom už se zas určitě těší na utopence
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 22.02.2016 17:47:42 Offline |
hlemejzd999 psal:jedu ... to bude zase hezké ... Tom už se zas určitě těší na utopence
Blbecku z ustavuTom nevi jestli ho rodinka pusti
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 23.02.2016 03:36:01 Offline |
barynek psal:to asi budu muset přijet
Konecne
Honzik8719 (Člen) 23.02.2016 11:05:03 Offline |
Termín na ale tak na kus nealka na otočku bych asi dojet mohl
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 23.02.2016 13:19:14 Offline |
Kukii psal:Jedem oba a pawlin zrejme taky.. Z patka na nedeli
Vem si sebou drobecky at trefis domu
andre.marek (Člen) 23.02.2016 14:09:44 Offline |
Tak se taky asi přijedeme podívat
Banditatom psal:Kukii psal:Jedem oba a pawlin zrejme taky.. Z patka na nedeli
Vem si sebou drobecky at trefis domu
ani drobky by nepomohly... tentokrát se budu snažit být hodná a trefim se určitě
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2016 16:36:41 Offline |
tak asi leda na otočku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2016 17:01:35 Offline |
Mour psal:Jasan ...anebo javor ...už se těším, tentokrát chci jet už v pátek
no konečně
V tom terminu rodime , jinak to koleno 1,5 kg to zni dobre
Banditatom (Člen) 25.02.2016 09:58:45 Offline |
Billy psal:V tom terminu rodime , jinak to koleno 1,5 kg to zni dobre
Ja myslel ze se hobiti zjevi a oni se rodijauvajs
Spi dokad to jde pac pak uz to fakt nejde
Honzik8719 (Člen) 29.02.2016 14:00:23 Offline |
Vojtice psal:Moc pěkně to zní....jestli budu v Čr, určitě dorazim i s přítelkyní!!!
no a když nebudeš v ČR tak pošli aspoň přítelkyni
...relativní kochač...
Pavel1250SA (Člen) 01.03.2016 22:27:11 Offline |
Jupi jupajda se tesim kurde
Je lepší bejt zdravej a bohatej, než nemocnej a chudej.
deny1234 psal:Mour psal:deny1234 psal:Copak je to za novinku , zaloha nikda potrebna nebejvavala
....ale pak stálo žrádlo za
Jo to stalo , na posledním srazu , pac to bylo na domluveny.
...byl jsem na vsech srazech v Ziro. a v tom s tebou nesouhlasim.
Kožak psal:jako klobása nebo dvě na hlavu to neni na víkend zrovna nášupa ten zájezd důchodců nebo co to bylo...co tam s náma korzoval to sem nějak nepobral
Si tam měl důchodce já když dojel tak 5 minut si tam byl ty a šel jsi na gábl a zůstal tam jen driftující cyklista a to byl zážitek
Jinej už nebudu
A to nevíš Deny, že součástí akce bude předváděčka na hrnce a deky
Když vono chtít po někom dneska službu na čestný slovo už moc nejde a na charitu ti sere bílej tesák. Doufám, že letos bude větší spokojenost.
Lepší někdy, než nikdy.
hlemejzd999 (Člen) 03.03.2016 07:50:29 Offline |
Tak masofka za námi a můžeme se pomálu vrhnout na uzavření sešlosti v Žirovnici
Jde hlavně o ty zálohy kvůli krmení
Mrkněte na tabulku a pokud tam bude chtít někdo nějakou změnu, tak sem písněte.
Hlavně se to týká žluťáků??? u zeleňáků to beru jako OK, s tím, že sem dám vědět kam a jak zaslat zálohu.
Jinak kapacita bílejch pro opozdilce, co nebudou řešit gáblík je ještě dostatečná.
Lepší někdy, než nikdy.
Drako: Jenom nápad, nebylo by lepčí na tu zálohu zaplatit z účtu to ubytování celé? tzn. 150,- + 10,- dýchavičné = 160,- os/noc x 2 noci = 320,- + 50 povlečení (kdo chce) = 370,- a je klid?
Bo pak řešit v kempu ty doplatky s drobnýma nic moc
No a ty žebra a kolena, kdo má co objednané se můžou taky na účet (pro mě třeba nejlepčí, bo nerad hotové peníze) , ale myslím, že to bude chtít pán v hotovosti
Drakoxxl psal:A jinak jak píšeš, důvod proč to bude chtít hotově je jasnej
...hééj já žádný důvod nepíšu jen evil
...omlouvám se, že v tom dotazem udělám bordel, ale když mám teda objednané jen na sobotu žebra, tak platím zálohu 150,- ? , nebo platím zálohu 300,- a ta se pak odečte s ubytka, na místě doplatím zbytek ubytka hotově a sobotní žrádlo zaplatím pak taky hotově ?
.....protože to by pak šlo aspoň to ubytování zaplatit celé na účet ?
Mour psal:Drakoxxl psal:A jinak jak píšeš, důvod proč to bude chtít hotově je jasnej
...hééj já žádný důvod nepíšu jen evil
...omlouvám se, že v tom dotazem udělám bordel, ale když mám teda objednané jen na sobotu žebra, tak platím zálohu 150,- ? , nebo platím zálohu 300,- a ta se pak odečte s ubytka, na místě doplatím zbytek ubytka hotově a sobotní žrádlo zaplatím pak taky hotově ?
.....protože to by pak šlo aspoň to ubytování zaplatit celé na účet ?
Zaplatíš 300,-Kč, páč spinkáš 2 dny, ale asi mu to budeš moct na svýho nicka poslat komplet + ty další obecní poplatky, gáblík případně až na místě
Riziko pro tebe pokud jíš jen v sobotu a nebo někdo vůbec, tak nám pokud nedorazíš vo to víc zvedneš spotřební nabídku
Jo a důvod je daňově jasnej
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 18.05.2016 14:39:38 Offline |
Drakoxxl psal:tachec psal:Přihoď mně tam ještě to žebro - předpokládám, že přijdou na řadu až v sobotu navečer a ne k obědu
OK, až se vyjádří i další žluťáci
Ja se prihodim az par dni predem nevim jak to bude ale i kdyby max stiham ze so na ne....
Tak je tady update tabulky (stále tam jsou žluťáci)
Jinak jak s placením zálohy???
Dohodl jsem se s majitelem a nejlepší prej bude, když mi všechny ty zálohy pošlete mě na oučet a já s ním při příjezdu zúčtuju.
Prašule posílejte nepozději do 3.6.2016 na účet č.: 670100-2208648884/6210, bo kdo to nepošle, tak nejí a zahání hlad žízní.
K platbě připište nick, ať to nemusím dohledávat v našich databázích , po odeslání stačí, když to dáte vědět semka a následně 6.6.2016 budu majiteli oznamovat konečné počty pro objednání gáblíku.
to Mour: jestli to chceš mít bez starostí, tak mi to můžeš poslat komplet, včetně poplatků a na tebe zbyde, už jen pitné a spropitné
Uf..., to je zase písmenek, jdu na
Lepší někdy, než nikdy.
Mour psal:tachec psal:Mour psal:To Drako: A mám to bez starostí, máš na oučtu 440,- Díky (160+160+120)
Pivo si nedáš?
Ne, já pivo již nepiji.
...to ti chválím soudruhu, kup si raději knihu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Mour psal:tachec psal:
Pivo si nedáš?Ne, já pivo již nepiji.
...to ti chválím soudruhu, kup si raději knihu
Ano jistě koupím, ale radči půjdu s jinými soudruhy do knihovny, venku je hezky, tak to si sednu k oknu
Mour psal:Filous psal:Mour psal:
Ne, já pivo již nepiji....to ti chválím soudruhu, kup si raději knihu
Ano jistě koupím, ale radči půjdu s jinými soudruhy do knihovny, venku je hezky, tak to si sednu k oknu
...já budu dnes číst asi až do ranních hodin...a budou mi k tomu hrát soudruzi Wohnouti
A nám to neklapne Chtěl sem po dlouhé době vyvézt paňmámu a trochu ju vožrat,ale místo toho budu v pátek vyrážerz do Hamburku,v sobotu dom a hnedka nato palba do Milána,takže tam dvoudenní pitku nevmáčknu,ani kdybych se rozkrájel
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 20.05.2016 16:58:27 Offline |
záloha odeslána
Banditatom (Člen) 20.05.2016 19:43:44 Offline |
Tom jr. psal:hmmmmmmm řikáte ožrat se a potom křičet na příslušníky hmmmm to zní jako zábava, to bych asi moch
Nebejt strejcka mourka a strejcka snecka tak si te ty blbce vyzvedavame druhej den na sluzebne ale neboj tatoj ani slovo jako hrob vasnosto
To Mour: to ti ani neverim
andre.marek (Člen) 21.05.2016 07:16:02 Offline |
Platba zadána, v pondělí odchází
huskyb12 psal:Houska s paní, ze soboty na neděli, 2x žebro, záloha odeslána i s dejchavičným :)
Těšíme se na ostatní čtenáře.
....ze bych vzal s sebou od A. Dumase Tri musketyry? To by mohlo byt poctenicko
....To Drako, zapalcena komplet záloha, jen pořád nevím jestli Ivča bude moci jet, takže to dořešíme na místě. Jídlo tedy 1x koleno a 1x žebra.
...to All, přátelé a kamarádi, víte, že si s Vámi dám rád po drinku (či lahvince), ale toto si aktuálně musím odpustit, budu moci když to dobře dopadne jen pivo (doufám že bude dobré jako loni)
....tak mě prosím na tvrdej nezvěte, ať mi to neděláte ještě těžší, když jistě víte, že to jistě těžší je
...výhoda je následující, více pokecáme a déle Vás uvidím.
...těším se nana Vás bando
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 22.05.2016 19:30:53 Offline |
Stepane s tim pivem souhlasim a jsem rad ze nebudu jediny strizlivy v davu jestli se teda vubec utrhnu...
hlemejzd999 (Člen) 22.05.2016 20:05:50 Offline |
vy my v tom delate peknej bordel , posila se ta zaloha i s tema poplatkama, nebo jen to , co je v te tabulce ? , nebo i za povleceni ? ja to kdyztak dodatecne jeste ted odeslu ,prijde to stejne najednou zitra pocitam Drako
...tímto bych zaorodoval, jestli by nemohla být i točená Plzeň, nebo jestli by se nezásobil lahvovejma.
...pokud budem zase ten výtečný Staropramen
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
hlemejzd999 psal:vy my v tom delate peknej bordel , posila se ta zaloha i s tema poplatkama, nebo jen to , co je v te tabulce ? , nebo i za povleceni ? ja to kdyztak dodatecne jeste ted odeslu ,prijde to stejne najednou zitra pocitam Drako
To co máš v kolonce "Záloha" to pošleš (600Kč) - zbytek doplatíš na místě. Takže to chápeš dobře, ale ostatní v tom dělají Drakovi bordel...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:hlemejzd999 psal:vy my v tom delate peknej bordel , posila se ta zaloha i s tema poplatkama, nebo jen to , co je v te tabulce ? , nebo i za povleceni ? ja to kdyztak dodatecne jeste ted odeslu ,prijde to stejne najednou zitra pocitam Drako
To co máš v kolonce "Záloha" to pošleš (600Kč) - zbytek doplatíš na místě. Takže to chápeš dobře, ale ostatní v tom dělají Drakovi bordel...
... vše je otázka tabulky v excelu ...Drako je šikovný
tachec psal:hlemejzd999 psal:vy my v tom delate peknej bordel , posila se ta zaloha i s tema poplatkama, nebo jen to , co je v te tabulce ? , nebo i za povleceni ? ja to kdyztak dodatecne jeste ted odeslu ,prijde to stejne najednou zitra pocitam Drako
Dík za vysvětlení.
Opravdu stačí jen ta záloha v kolonce, zbytek na místě
Lepší někdy, než nikdy.
Libor nx psal:Drako jedna technická poznámka,v přihlášení na akci mám objednáno 1koleno a v tabulce máš napsáno 1žebra Jinak zálohu posílám hnedka v pondělí.
Páč v přihlášení máš SO1x koleno a v SO jsou jenom žebra , tak jak???
Lepší někdy, než nikdy.
kojaksro psal:...tímto bych zaorodoval, jestli by nemohla být i točená Plzeň, nebo jestli by se nezásobil lahvovejma.
...pokud budem zase ten výtečný Staropramen
Točenou nemůže, kvůli dodavateli, ale lahvová Plzeň bude, tak ti s ní když tak můžu nad hlavou zatočit.
Lepší někdy, než nikdy.
Mour psal:huskyb12 psal:Houska s paní, ze soboty na neděli, 2x žebro, záloha odeslána i s dejchavičným :)
Těšíme se na ostatní čtenáře.....ze bych vzal s sebou od A. Dumase Tri musketyry? To by mohlo byt poctenicko
Tohle by byla knihovna
http://www.google.cz/search?q=knihy+o+p … p;tbm=shop
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Libor nx psal:Drako jedna technická poznámka,v přihlášení na akci mám objednáno 1koleno a v tabulce máš napsáno 1žebra Jinak zálohu posílám hnedka v pondělí.
Páč v přihlášení máš SO1x koleno a v SO jsou jenom žebra , tak jak???
Ok Drako sry nějak jsem to přehlíd tak v pátek to koleno 1x
Banditatom psal:Tom jr. psal:hmmmmmmm řikáte ožrat se a potom křičet na příslušníky hmmmm to zní jako zábava, to bych asi moch
Nebejt strejcka mourka a strejcka snecka tak si te ty blbce vyzvedavame druhej den na sluzebne ale neboj tatoj ani slovo jako hrob vasnosto
To Mour: to ti ani neverim
To jsou ještě pozůstatky nedůsledné výchovy jeho otce
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:Banditatom psal:Tom jr. psal:hmmmmmmm řikáte ožrat se a potom křičet na příslušníky hmmmm to zní jako zábava, to bych asi moch
To Mour: to ti ani neverimTo jsou ještě pozůstatky nedůsledné výchovy jeho otce
...tet mu nemuzu ani nadavat, bo me f pateg dotahnul domu uplne na plech ...akorat na me byl prej hrubej a kricel na me: "...vole fstavej,tady se nemuzes valet..."
Drakoxxl psal:kojaksro psal:...tímto bych zaorodoval, jestli by nemohla být i točená Plzeň, nebo jestli by se nezásobil lahvovejma.
...pokud budem zase ten výtečný StaropramenTočenou nemůže, kvůli dodavateli, ale lahvová Plzeň bude, tak ti s ní když tak můžu nad hlavou zatočit.
jen pro pořádek...točí se zmrzlina, pivo se čepuje!
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Drakoxxl psal:kojaksro psal:...tímto bych zaorodoval, jestli by nemohla být i točená Plzeň, nebo jestli by se nezásobil lahvovejma.
...pokud budem zase ten výtečný StaropramenTočenou nemůže, kvůli dodavateli, ale lahvová Plzeň bude, tak ti s ní když tak můžu nad hlavou zatočit.
jen pro pořádek...točí se zmrzlina, pivo se čepuje!
Takže u toho Starouše je to jedno
Lepší někdy, než nikdy.
Přátele je mi to velmi líto, ale víkend (z důvodu zaneprázdnění) nedám, ale udělám všechno abych se v sobotu na dvě - tři hoďky vobjevil. to už by někteří mohli být při vědomí tak aspoň pokecáme
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Pavel1250SA (Člen) 23.05.2016 15:54:17 Offline |
Cago, a co moje sobotaaaaa
Banditatom (Člen) 23.05.2016 16:21:12 Offline |
Ü
Drakoxxl psal:Luk psal:Drakoxxl psal:
Točenou nemůže, kvůli dodavateli, ale lahvová Plzeň bude, tak ti s ní když tak můžu nad hlavou zatočit.jen pro pořádek...točí se zmrzlina, pivo se čepuje!
Takže u toho Starouše je to jedno
...jako projimadlo nema chybu
Pavel1250SA (Člen) 24.05.2016 16:21:52 Offline |
Drakoxxl psal:to Pavel1250: opraveno
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 2016-5.jpg
Dekuji drahy
hlemejzd999 (Člen) 25.05.2016 12:15:01 Offline |
jesi se tam letos vůbec dostanu tak jen v pátek, jídlo pro mě neřeš, bud se najim doma nebo si tam dám klobásu. Na spaní beru spacák, bud bude místo v chatce nebo stan nebo venku podle počasí
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D