Nejsi přihlášen
Re: Ventily - šroubky nebo podložky?
šrouby
tady máš návod
http://www.suzukibandit.cz/view.php?cis … 2005070003
romas psal:To sem nechtěl slyšet
je to uplne jinej motor oproti klasice olej/vzduch
Billy psal:romas psal:To sem nechtěl slyšet
je to uplne jinej motor oproti klasice olej/vzduch
To sem si všimnul, ale to neznamená, že tam nemohli dát šroubky abych si to seřídil sám
Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
Tak jsem to rozebral, a celkem pohoda. Akorát ze tam nejakej technik asi zkurvil jednu matičku na štelování
a nahradil ji normalni, takže tam moc nedrží protože má úplně jiný stoupání závitu. Ale asi vím proč to udělal, vůbec nejde sehnat. PROSÍM poradí někdo kde seženu jen jednu? Co jsem se ptal tak ji všichni prodejci můžou objednat, ale musím jich koupit aspoň 100.
hlemejzd999 (Člen) 30.08.2016 14:42:12 Offline |
Ondráš psal:Ale čekej, že tam ta jedna bude stát tolik co těch 100 někde v obyč obchodě.
Nestraste ho ... Já kupoval jednou v suzuce zarovicky do kontrolek pristrojovky na starý béčko a jedna vyšla tusim na příjemných 84 kc plus barevná sprcka na ni za korunu ,takže maticka by mohla bejt levnější ,to není tak výrobně složitý ,jako ta pidizarovka
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 30.08.2016 19:53:38 Offline |
hlemejzd999 psal:Ondráš psal:Ale čekej, že tam ta jedna bude stát tolik co těch 100 někde v obyč obchodě.
Nestraste ho ... Já kupoval jednou v suzuce zarovicky do kontrolek pristrojovky na starý béčko a jedna vyšla tusim na příjemných 84 kc plus barevná sprcka na ni za korunu ,takže maticka by mohla bejt levnější ,to není tak výrobně složitý ,jako ta pidizarovka
Tak to te uklidnim ta maticka nebude stat par korun mam hlubokej pocit ze stoji okolo 140kc ale uz je to let co jsem to menil....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:Ok,šílený v případě,že má motor najetý dvě kila a fšechny matičky sou vohudlaný,ale v případě strhnutí jedné bych to jako zkázu neviděl
...samozřejmě ze 150 Kč nikoho nezabilo , ale za jednu matku cca 0,50 Kč nákladů je to dost marže
Stránky: 1