Nejsi přihlášen
NAKED KILLERS - Orava zraz
zdar bandit. tak teda zraz na Orave je isty = 29.6 - 1.7.2007.
ubytovanie bude v Hoteli Goral (www.hotelgoral.sk) pri Oravskej priehrade. kto chce prist treba sa nahlasit dopredu - kolko ludi, ake izby chcete -
2- postelove, 3 - postelove a 4 - postelove/v izbe je umývadlo, sprchy a wc na chodbe/ = cena 250,- Sk/osoba za noc
su aj apartmany ale drahsie = 350,-Sk – 450,-Sk/osoba
ak chcete mat aj stravu alebo po pripade iba ranajky(70,-Sk/osoba) a veceru..ved viete vsio treba dat vediet..
ceny na stranke su trochu vyssie ale ako banda to mame so zlavou, preto sa treba nahlasit skor..vsetko na meno(ak chcete napr. 2postelovu izbu treba mena oboch) na mail franekovka@centrum.sk.
v blizkosti je mesto Namestovo a tiez Tvrdošin. kapelky, gulas, pivo bude..vsetko ako sme pisali predtym..
pojazdime (Harmanec, Zuberec...), popijeme
a tie plavky stale platia
tesime sa Bandit
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Re: NAKED KILLERS - Orava zraz
PALOUS psal:Ne mělo to bejt jinde?sem myslel někde u Harmance?Ten je teď vod Oravy 100KMz domova 400KMještě to nechám uležet
jasne malo to byt v DK co je asi 40 km od terajsieho miesta.. hm??nevidim az taky velky rozdiel
a na Harmanec sa zrejme pojde !!
kiler: je to tady banda luuuuzruuu (jsem je asi nakazil nebo co)
pokud mi do toho neco nevleze tak dorazim, ale na 100% se hlasit nebudu. Prespat se vzdycky nekde da!
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
...příjde mi trošku zvláštní, říkat teď killerovi že je to daleko, když rozdíl v tom, jestli z domu pojedete na harmanec nebo do námestova je 39 kilometrů
...vlastně se nás tady ptal jestli to má zorganizovat a tyhle námitky jsem tady myslím nezahlíd (možná se pletu )
...je přece jedno, když chci jezdit na motorce, jestli někam najedu o 20 nebo 40 kiláků víc, když se jdu projet, tak jdu přece jezdit a je jasný, že při tom ňáký kiláky padnou
...bejci
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...příjde mi trošku zvláštní, říkat teď killerovi že je to daleko, když rozdíl v tom, jestli z domu pojedete na harmanec nebo do námestova je 39 kilometrů
...vlastně se nás tady ptal jestli to má zorganizovat a tyhle námitky jsem tady myslím nezahlíd (možná se pletu )
...je přece jedno, když chci jezdit na motorce, jestli někam najedu o 20 nebo 40 kiláků víc, když se jdu projet, tak jdu přece jezdit a je jasný, že při tom ňáký kiláky padnou
...bejci
jako první jsem ale nepsal že nevim jak na tom budu časově, lebo mě začíná sezona a přes léto makám i vo víka, takže když sem po celym tejdnu vorvanej tak se jedu projet ale někam po okolíčku, kapišto? tak nehuč
to jebu
osi: myslel som to hlavne o tom organizovani a jazdeni..ked niekto jazdi tak preto ze chce a nie preto ze musi..dik za pochopenie!!
kto chce dojdite.robim to hlavne pre bandit ale ako pozeram tak to budem musiet hodit aj na ine stranky aby nas bolo aspon 60, pretoze taka je rezervacia noclahov v hoteli ale este pockam 2 tyzdne..
inkvizitorr (Administrator) 22.04.2007 10:19:02 Offline |
zatim je to dost daleko a termín myslims nevybral nejlíp bo první prázdninovej vejkend maj všichni starosti s uložením dětí někam (většinou) ale zatim nic naplánovanýho nemám a zaject si na slovač na pivo mě vyloženě láká tagže snať jo
doba je temná...
666killer psal:žakyno:aspon to poriadne prevetras alebo sa bojis ze ti zacne blbnut bocak? aspon pojazdis ale nenutim
... jo jo máš pravdu, tož to já bych se pořádně provětrál, ale na "batůžek" je to dost daleko, letos to ještě nemá "otlačený", ale termín ještě daleko tak uvidíme
...bočák už nezlobí jelikož je čidlo vyřazený a už jsem si málem včera rozbil hubu.
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
Rendy psal:Žákyno : cos dělal , pomalu je začátek sezony ....
... což o to pomalu to bylo, to ten vytaženej "bočák" a malá otočka okolo něj ta investice do nového spínače se určitě vyplatí
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
zdravim. pocujte kto chce ist na ten nas zraz treba sa ohlasit alebo nahlasit do kalendara akcii a my posleme mail co a ako..
hotel totiz vyzaduje zalohu do konca 5. mesiaca inak zlava nebude!!!
tak sa hlaste bandit
cakaáme!!
killerovci
bandit co je s vami???takze iba 4 kusky?? http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=860 ..
no skocili sme na hacik asi
cakame do konca 5. mesiaca..tak pome bandit kde je problem
killerovka/ci
zdravim.po zrelom zvazeni som sa rozhodol, ze to riskneme a zalohu zaplatim zo svojho.pre tych ktorí by chceli dojst a ubytovat sa vsak stale plati, aby sa do zrazu ozvali , kvoli poctu coho kolko chystat (klobasy, ...) tak uvidime(sa?)!!!
killerovci
pre tych, ktorí by chceli poslat zalohu:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /banka.doc
takto mi to dali v mojej banke...a tiez mi povedali ze sumu ktoru potrebujete poslat na SR mozte poslat v CZK ale prepocitanu..teda ak 500,- Sk tak preratat kolko je to v CZK a tu sumu poslat sem..oni mi to tam pripisu uz ale v SKK..zlozite?
inak zaloha sa plati iba z ubytovania a to presna polovica sumy..ranajky atd. sa plati pri prichode..tiez vstupne 100,- Sk
osiris:nehnevaj sa ak som ten odkaz vlozila zle len neviem akym inym sposobem by to islo. DAKUJEM!!!
Editoval osiris (13.05.2007 21:46:31)
Eremi psal:vogo 6.21, co je to za čas, to je posadíš na metro nebo co?
pičo, sraz je v 5.45 ( to může vymyslet jenom ozajstný kokot pojebaný ) v 6.21 jede ta pičovina co jezdí jenom po kolejích ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Eremi psal:vogo 6.21, co je to za čas, to je posadíš na metro nebo co?
pičo, sraz je v 5.45 ( to může vymyslet jenom ozajstný kokot pojebaný ) v 6.21 jede ta pičovina co jezdí jenom po kolejích ...
vole to snad ani nemůže být v praze, aby tam někdo fungoval před devátou ne? Na co je to posíláš? Batman camp, žijem jenom v noci?
S úsměvem jde všechno líp :o)
málokdo ví,co bude za měsíc,obzvláště pokud se jedná o dobu dovolených a nemá ji třeba ještě naplánovanou,takže proto bych řek,že to máš zatím prázdný,je jasný,že jsi to potřeboval zamluvit, i to,že hotel po tobě chce zálohu,jenže osobně si myslím,že spousta lidí se rozhodne tři čtyři dny před odjezdem, i když to už bude asi pozdě,že jo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Betónman má pravdu, předsedo
Já třeba chci jet ( a jakože chci hodně), ale nejsem si jistý jestli nebudu muset být na stavbě, vyprovázet ženu na letiště (odjíždí minimálně na půl roku do Francie ), nebo jestli stihnu jednu noc nebo dvě...prostě zatím je to daleko
no ved hej..ale ako som pisal, ja tu zalohu zatiahnem viac ako je nahlasenych ludi..a potom sa to bude vyrovnavat pri prichode..vraj risk je zisk ale mozno aj strata..v kazdom pripade sa vsak potom ozvite ze ci dojdete alebo nie aby sa vam usiel gulas ci klobasa aspon 2 dni pred
tesime sa na Vas bandit
inkvizitorr (Administrator) 17.05.2007 15:49:44 Offline |
killer: termín vybrals blbě, ale to už sem ti psal, nicméně pokud to pude, tak já určitě dorazim i s venou autobusákem, bo sme včéra vo tom mluvili, ale jako spousta vostatních ti to budu schopnej říct tak tejden dopředu... když nebude místo v posteli, spim jako tradičně s palousem
bobul: tohle sme si dávali minulej tejden cestou na harmanec v salaši na klaku, bačovské halušky sou fakt bóóží dybys nebyl pičus, moh sis rvát pupek s náma
doba je temná...
inkvizitorr psal:killer: termín vybrals blbě, ale to už sem ti psal, nicméně pokud to pude, tak já určitě dorazim i s venou autobusákem, bo sme včéra vo tom mluvili, ale jako spousta vostatních ti to budu schopnej říct tak tejden dopředu... když nebude místo v posteli, spim jako tradičně s palousem
bobul: tohle sme si dávali minulej tejden cestou na harmanec v salaši na klaku, bačovské halušky sou fakt bóóží dybys nebyl pičus, moh sis rvát pupek s náma
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /klak1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /klak2.jpg
a co to tam žere ten holohlavej strejda?
S úsměvem jde všechno líp :o)
inkvizitorr (Administrator) 17.05.2007 16:01:21 Offline |
Eremi psal:a co to tam žere ten holohlavej strejda?
špekulant samozřejmě musel vyšpekulovat něco jinýho a pak už jenom brečel když viděl jak si rvem poslední zbytky toho bačova zázraku do chřtánu
doba je temná...
inkvizitorr psal:killer: termín vybrals blbě, ale to už sem ti psal, nicméně pokud to pude, tak já určitě dorazim i s venou autobusákem, bo sme včéra vo tom mluvili, ale jako spousta vostatních ti to budu schopnej říct tak tejden dopředu... když nebude místo v posteli, spim jako tradičně s palousem
hajzle jeden
to jebu
Inkviz,ty halusky Ti curva zavidim,ale i z ty fotky je videt,ze jsou z MOUKY a ne z BRAMBOR ! A to je sakra kvalitativni rozdil....
Bych Ti je udelal,kdybyses s Mr.Keep Smiling u nas zastavil,ale ti sulini italsti nevideli bryndzu ani v televizi...
...che palle !!!
inkvizitorr psal:Eremi psal:a co to tam žere ten holohlavej strejda?
špekulant samozřejmě musel vyšpekulovat něco jinýho a pak už jenom brečel když viděl jak si rvem poslední zbytky toho bačova zázraku do chřtánu
Co to kecáš, halušky dobře umí jenom moje pani - a stejně mě po nich zebou nohy - na tydle se můžu vysrat, ale ta klobáska byla moc dobrá :)))
ale di, Ty brepto ...
inkvizitorr (Administrator) 23.05.2007 12:13:50 Offline |
yello psal:Inkviz,ty halusky Ti curva zavidim,ale i z ty fotky je videt,ze jsou z MOUKY a ne z BRAMBOR ! A to je sakra kvalitativni rozdil....
Bych Ti je udelal,kdybyses s Mr.Keep Smiling u nas zastavil,ale ti sulini italsti nevideli bryndzu ani v televizi...
hele my z tej prahy poznáme leda tak , takže i ty podvržený halušky byly bellisima a kdyby sme se bejvali trefili vobá do správnejch termínů, tak bych ti i tu bryndzu dovez
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 23.05.2007 12:16:00 Offline |
huskyb12 psal:Co to kecáš, halušky dobře umí jenom moje pani - a stejně mě po nich zebou nohy - na tydle se můžu vysrat, ale ta klobáska byla moc dobrá :)))
no logicky, jináč to bejt ani nemůže, vždycky když nejsi doma, tag mi je taky vaří
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 23.05.2007 12:22:45 Offline |
vorel psal:jello, až pojeddeš tak sjeď z dálnice v Boleslavi do Špáru (je vidět vlevo z dálnice), maju tam bohousků, váženů
hlavně vogo aby to taky nebyl podvrh
doba je temná...
Filous psal:...tag vam nevim co vidíte na rozvařenejch bramborech se zélim a ňákym tvarohem nebo co to je ...to tam na východě nemaj flákotu z bejka nebo z ňákýho chrochtala???
Filousi ty seš fakt kusan!!
BMW Pičo! :-)
Filous psal:...tag vam nevim co vidíte na rozvařenejch bramborech se zélim a ňákym tvarohem nebo co to je ...to tam na východě nemaj flákotu z bejka nebo z ňákýho chrochtala???
...Fildo,mluvis tak,jako vsichni,kdo jeste nejedli poradny halusky
...Vam je asi na srazu udelam ....
...ale kdo pude kurva na skrabku...tech brambor...
...che palle !!!
yello psal:Filous psal:...tag vam nevim co vidíte na rozvařenejch bramborech se zélim a ňákym tvarohem nebo co to je ...to tam na východě nemaj flákotu z bejka nebo z ňákýho chrochtala???
...ale kdo pude kurva na skrabku...tech brambor...
...no já nevim, já to jet jednou, lepilo se mi to na patro, neměl sem po tom chuť na pifko a bylo to takový...no divný ...a jet sem to na Slovači a fšichni tvrdili, jag je to výborný a jakej je kuchař šikula, ale já to ňák nedokázal vocenit, stejně jako třeba hentu jejich borovičku...sem se po tom jednou zmrskal a krkal sem jehličí eště tři dny...holt tisíc lidí, tisíc chutí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
666killer psal:zdravim chlapi...co by ste povedali na to, ze by sme sa sli na zraze prebehnut priehradnym murom Oravskej priehrady zvnutra???bol by zaujem ??
sice nevím co to je ale jestli to nebude nějak fyzicky náročný tak proč ne,
Tom: no proste se pujde na prohlidku Oravske prehrady zevnitr. Je to fakt mazec (uz jsem to jednou absolvoval). Doporucuju
Vrahoun: prelozil jsem to spravne? Jestli ne, tak me moje defka asi moc nepochvali
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser: celkom dobre si to prelozil , upresnim, ze je to mur(zeď-ta hradza, co drži vsetku tu vodu )..je to zvnutva(in) dute ako moja hlava( ) a da sa tadial skrz prejst...
uff tak co mam to vybavit?(vybehat, spotit sa )
Filous psal:yello psal:Filous psal:...tag vam nevim co vidíte na rozvařenejch bramborech se zélim a ňákym tvarohem nebo co to je ...to tam na východě nemaj flákotu z bejka nebo z ňákýho chrochtala???
...ale kdo pude kurva na skrabku...tech brambor......no já nevim, já to jet jednou, lepilo se mi to na patro, neměl sem po tom chuť na pifko a bylo to takový...no divný ...a jet sem to na Slovači a fšichni tvrdili, jag je to výborný a jakej je kuchař šikula, ale já to ňák nedokázal vocenit, stejně jako třeba hentu jejich borovičku...sem se po tom jednou zmrskal a krkal sem jehličí eště tři dny...holt tisíc lidí, tisíc chutí
Mám podobnou chuť jak Filous, taky radši uzený... .
Autobus je taky Suzuki... .
tak mur(zeď) je uz vybaveny...nepojdu tam ale vsetci lebo kapacita je tak do 30 ludi..
Kapelka bude zo Ziliny(poméé Zilina ) Scarlet wings - www.scarlet-wings.ic.cz/ a palmistry (DK)
jennys psal:Já bych rád jel, jen ještě nevím, jestli dostanu volno v rachotě a určitě bych musel v neděli dopoledne zase vyrazit k domovu
no pro mě to znamená tak jako tak 3 dny DV. Ale je tam fakt hezky. V roce 02 jsem pobýval v Lipt Hrádku a to jsem stihnul jeskyně, Bešeňovou - bahňáky, Štrbské pleso, i nějaký skanzen - hezká příroda.
bla...blabla...!
Pravdepodobne dorazim s Abikem a podobnymi pacijenty vot z vychodni asije.
Byl bych pouze na noc z PA na SO (odpoledne v sobotu bych jel na jih smer Nitra.
Takze po nejakem tom hermanci, zubatci bych se odpoutal.
Okrajove podminky : sezenu novej kaučuk na prdel, neb dneska sem s kakinem vrutoval - špona zasraná
Kakine diky
Kelly01 psal:Možná bych se stavil..
Problém je že nemůžu moc rychle,potřebuji vodiče a co 100km 10 min pauzu kvůli bolavé pánvi
A lékařská a rehabilitační služba je zajištěna
bidlo má jedinou výhodu a to když to člověk nestuhne ošéfovat a: ........
bla...blabla...!
osiris psal:...průser je, že v tom stavu se na něj blbě leze a my starý rachotiny vůbec pak nezbejvá než škarďova metoda alá dlaždičky
bejvaj tam žebříčky....teda n avojně nebyly vlastně, ale člověk v tom stavu oplývá obrovskou silou,šikovností a švihem....v neposlední řadě je samo sebedůvěra...u té to vlastně začíná
bla...blabla...!
mates, fido...:
Přesný čas domluvíme až se dohodnu s kellym, ale předpokládám tak v 14:00 odjezd. Ovšem furat se k tomu bude muset vyjádřit. I můj zaměstnavatel k tomu bude chtít něco říct ale dám vám všem včas vědět (to znamená, že to bude asi ve čtvrtek večer )
Stránky: 1 2