Nejsi přihlášen
Oprava napojeni vyfuku vs. svody
Ahoj všichni. V dohledně době budu demontovat celý výfuk i se svodama, jelikož jsem zjistil, že dole v místě kde končí svody a napojuje se dál trubka od výfuku, tak nějaký odborník dal na trubku klasickou černou sponu a po pár letech to udělalo tohle viz fotka.
Chtěl jsem se zeptat na dvě věci.
1) Jaké je potřeba nové těsnění když budu montovat svody nazpět na blok motoru?
2) Dá se zrezlé místo opravit tak, že se z každé strany odřízne zrezlá část, navaří se na každou stranu nová nerezová trubka a smontuje se to s novou nerezovou sponou? Nebo v tomto místě výfuku jsou vevnitř nějaké záludnosti tzn. je ještě něco ve vnitř?
Moc Vám všem děkuji za odpověď.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2016 19:57:43 Offline |
Re: Oprava napojeni vyfuku vs. svody
jak tak na to koukám tak už se v tom asi někdo hrabal víc..mezi trubkou mezisvodu a svodů by mělo být těsnění taky,ale ty ho tam už evidentně nemáš..budeš asi chytřejší až to rozebereš..jinak těsnění svodů k válcům se nový nedává.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Taky sme to jednou řešili na tatové B6,kde ten vyfuk normálně uhnil. U svodu se to zařízlo a zapravilo a tigem se tam navařila nová trubka a na ni šel rovnou mezisvod vod akrapa i s koncovkou.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 29.03.2016 20:02:55 Offline |
taky jsem to řešil vloni..tu objimku jsem uříz, na mezisvod jsem nechal tigem navařit kus trubky a celý to spojil i se svodama dohromady ...takovek nerozebíratelnej nefoukající spoj - od tý doby mám klid
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1