Nejsi přihlášen
Problémy so zohriatym motorom
Nazdar, mám taký problém s mojím banditom 600 r.v. 2002 - keď ju naštartujem tak strašne cítiť benzín a po čase keď sa trochu zohreje je to boj ju zase nakopnúť. Podľa zvuku to vyzerá ako keby išla len na 3 válce. Nie som žiadny odborník takže za každú radu budem nesmierne vďačný.
* čo som hľadal na nete tak by mohol byť problém že je bohatá zmes, ale karburátory boli robené (v servise) pred sezónou, odvtedy som na nej išiel iba 2x (cca 400 km). Ale možno to iba servisák odflákol...
Re: Problémy so zohriatym motorom
Jeste se taky pro kontrolu podivej na stav vysky hladiny oleje. Motorku at ti nekdo podrzi narovno. Stava se ze v karburatorech jiz jsou opotrebovany jehlovy ventily a podtlakoveh ventil na kohoutu palivove nadze take propousti benzin. Oak ti prachsproste natece benzin durch do motoru do oleje. V takovem stavu to hlavne nestartuj nikdy.
Re: Problémy so zohriatym motorom
Tak mašina je doma, podľa servisáka to vyzeralo tak že boli na **** (ne)nastavené podtlaky, zmes podľa sviečok je v pohode aj samotné sviečky boli ok. Skúsil som nejaké testovacie km a zatiaľ šlape ako hodinky
Inak díky moc za rady chlapi
Stránky: 1