Nejsi přihlášen
Bandit 650- vibrace
Zdravim. Pred Vanocemi jsem koupil nového Bandita- vzduchac. Ted mam na nem 1000 km. Asi od 600 km jsem zacal vnimat v urcitych otackach vibrace v stupackach a sedadle. Je to v rozmezi asi 4500- 5500ot. I motor je v tom pasmu hlucnejsi. Predtim to nedelalo, anebo jsem si toho nevsim. Je to u Banditu normalni, anebo je tam nejaka chyba? Jeden servisak se uz svezl, ale nedokazal jednoznacne odpovedet. Pry se popta. Kazdopadne to skusim i jinde, ale moc rad bych znal vase skusenosti a nazory. Kdyz se na to soustredim, zdaji se mi ty vibrace dost neprijemne. S jinymi motorkami zadne skusenosti nemam. Dik moc za odpovedi.
Re: Bandit 650- vibrace
Taky má holka problém s vibrací:
http://flashfun.doupe.cz/jokes/start_jo … &ver=1
jak dlouho ještě?
Je to normální, můžou ti rezonovat ty mřížky v těch falešnejch náfukách, dej tak kousky molitanu, taky ti může rezonovat dekl budíků, rozeber to a vraž mezi spodní a vrchní část kousínek hadříku. A je to
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Je to normální, můžou ti rezonovat ty mřížky v těch falešnejch náfukách, dej tak kousky molitanu, taky ti může rezonovat dekl budíků, rozeber to a vraž mezi spodní a vrchní část kousínek hadříku. A je to
...já bych to reklamoval
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Osiris : hovno koupil jsem nový Ten chrom už byl od toho sundavání zprohejbanej a fakt to nedrželo ani tou tvojí lepenkou. 4 lišty - 5 115,- Kč
Bez laku!!!!!!!!
Hlavně, že mám lidový vozidlo, ksindl
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Nedrželo to na těch lištách. Sím nevím proč, žádný zbytky lepidla, bylo to odmaštěný. Ale tři lakýrníci nezávazně na sobě mi řekli, že taky dávaj jedině nový, páč to jinak nedrží. Jedině prej lepidlo na okna
Stránky: 1