Nejsi přihlášen
kchára na prodej
Hele nechcete někdo Toyotu Corollu 1.4 vvti rv2001 třídvéř, klíma, vokna v elektrice, nalítáno cca 125tis. Má to nějaký kosmetický mouchy + je třeba opravit centrál (nebo odpojit servo ve dveřích u spolujezdce....a nebo je možnost na to srát jako já)
cena 29 000 českých. má to E1, takže ekodaň 5000...
Re: kchára na prodej
Lihy psal:Meloun psal:dej sem fotku,ať vim jak to vůbec vypadá..Pani asi dostala rozum a po poblouznění SUV potřebuje přibližovadlo do práce..
To sou zase požadavky...je stříbrná vogo
Jestli na to nezapomenu tak zejtra něco blejsknu.
to stačí....
holky zbytek canců stejně nezajímá...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
zzzmrzlinar (Člen) 28.04.2016 23:10:43 Offline |
hele to je nejaké divné s tym Euro 1, já mám E11ku Corollu, předfaceliftovou ještě s klasickým motorem a má to Euro 2 a platil jsem 3.000,-, VVTička určitě nemajó nižší emisní třídu, tipnul bych jí na euro 3.
kolik to žere oleje?
...
zzzmrzlinar psal:hele to je nejaké divné s tym Euro 1, já mám E11ku Corollu, předfaceliftovou ještě s klasickým motorem a má to Euro 2 a platil jsem 3.000,-, VVTička určitě nemajó nižší emisní třídu, tipnul bych jí na euro 3. ...
Hele v techničáku je u emisí napsaný EU č. 98/69 a pak v poznámce je vypsáno že vozidlo je schváleno podle WVTA č. e1l*98/14*0043* (což podle složení kódu odpovídá tomu co je u novějšího auta ve správné kolonce)
zzzmrzlinar psal:kolik to žere oleje?
...
Hele když to žena koupila před 6ti lety, tak to něco bralo (asi litr mezi výměnama), ale po výměně oleje za 10w40 to už nebere, ale je taky možný, že to není postřehnutelný bo to auto 5let jezdí jen velmi sporadicky (což má za následek bonus ve formě nové baterky bo ta stará šla tuhle zimu do kytek).
Jinak co bude třeba udělat je klasika novej olej (tenhle už by v létě točil třetí rok...nicméně je na něm nalítáno tak 3500 ) + plus by to prej chtělo udělat rozvody teda co říkal manželky známej, když to tehdá kupovala
ta corolla není žádný dizajnový skvost, ale aspoň to má správný počet dveří
a chtělo by to 15 kola...
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:ta corolla není žádný dizajnový skvost, ale aspoň to má správný počet dveří
a chtělo by to 15 kola...
Hele pro tebe je tam na 4. fotce vzádu...ale pochybuju že to dáš z tý fotky
Má to jedna panička z vedlejšího vchodu...dycky si na tebe vzpomenu, kdyš ten verk (jako to auto ) vidim
Lihy psal:tomasNJ psal:ta corolla není žádný dizajnový skvost, ale aspoň to má správný počet dveří
a chtělo by to 15 kola...Hele pro tebe je tam na 4. fotce vzádu...ale pochybuju že to dáš z tý fotky
Má to jedna panička z vedlejšího vchodu...dycky si na tebe vzpomenu, kdyš ten verk (jako to auto) vidim
no ale to je bud abarth.. nebo esse esse
![]() |
Banditatom (Člen) 30.04.2016 18:38:45 Offline |
tomasNJ psal:Lihy psal:tomasNJ psal:ta corolla není žádný dizajnový skvost, ale aspoň to má správný počet dveří
a chtělo by to 15 kola...Hele pro tebe je tam na 4. fotce vzádu...ale pochybuju že to dáš z tý fotky
Má to jedna panička z vedlejšího vchodu...dycky si na tebe vzpomenu, kdyš ten verk (jako to auto) vidim
no ale to je bud abarth.. nebo esse esse
No ale kazdoritne to ma spatnou zemi puvodu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Banditatom (Člen) 30.04.2016 19:49:59 Offline |
Vy dva folofe dit je to ital
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Vy dva volove, vždyť je to Ital
nepičuj
jo a trochu sem ti poopravil pravopis
Stránky: 1