Nejsi přihlášen
Snaha prokluzovat
Zdravím odborníky. V poslední době se mi stává nepříjemná věc. Při studeném motoru se tomu nějak nehce. Dokonce mám pocit, jakoby normálně proklouzávala spojka. Do otáček to vyletí, křičí , ale nejede... Ovšem když se to pořádně zajede a zahřeje, tak je vše v pořádku. Viděl jsem, že tady někdo řešil problém , po výměně oleje. Ale to není úplně můj případ. Je možné, že už je hyn spojka? Se mi nějak nezdá. Bandit 600s rok 2001. Má najeto podle tachometru 29 tis.
![]() |
Banditatom (Člen) 11.05.2016 20:13:26 Offline |
Re: Snaha prokluzovat
wocasnak psal:hmm. tak dík.
Hmm a cos cekal?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mne to dela taky.Co jsem cetl i tady,tak u bandasek docela bezna vec,a muze za to udajne olej.Ja proste moto natocim a jdu se oblekat(ne bydlim v panelaku )a potom cca 2-3km nepretacim pres 5000ot\min. Tak jezdim 2roky,a ok.Spojku,myslim,bys poznal pri razeni.
![]() |
Banditatom (Člen) 12.05.2016 11:11:12 Offline |
donjovani psal:Mne to dela taky.Co jsem cetl i tady,tak u bandasek docela bezna vec,a muze za to udajne olej.Ja proste moto natocim a jdu se oblekat(ne bydlim v panelaku
)a potom cca 2-3km nepretacim pres 5000ot\min. Tak jezdim 2roky,a ok.Spojku,myslim,bys poznal pri razeni.
...jak?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2016 12:45:41 Offline |
Tam moc nepostelujes v tom viku musi mit ten stelovaci sroub trosku vuli.
Oddalit utrpeni z vymeny spojky se da podlozenim pruzin ve spojce ale je to taky tak na 10000 km a to jeste podle stylu jizdy.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1