Nejsi přihlášen
Šířka a výběr pneumatik
Jedná se sice o jebku, ale beztak bude princip stejnej
Dle TP mám možnost obout 120/70 a 190/50 (to je tam standartně) a alternativně 120/65 a 180/55 .
Zeptám se zkušenejších majitelů B12 a ostatních velkých bajků- chová se motorka jinak s užší pneu? Má smysl s tím nějak laborovat? Nebo je to jedno?
A další dotaz bych měl k výběru pneu. Teď je tam Battlax B20 a přední je oskákaná a zadní těsně před hrobem. Co vzít? Na B6 jsem měl dobrou zkušenost s Pilot Road 2. Než jsem je sjel, tak už je čtyřka Máte s ní nějakou zkušenost, třeba i na dromu?
Předem díky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Re: Šířka a výběr pneumatik
no hlavně jakou máš šířku zadního ráfku
na 120/65 se vyser je to kravina...
jestli máš 6-ti palec... tak já jezdím 180/55, 180/60, 190/55, a párkrát 190/50...a ta je strašně líná... jinak nepozoruju nijak drastický rozdíl...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
...M PR4 na silnici i na dromu fajn pryž, aš jí smetu, koupim další ...co se týká profilu, tag 65 na předek je pičovina, sou dražší a rozdíl voproti 70 nepoznáš...a se šířkou zadku je to tag, že čim širší guma a nižší profil, tym línější je to při překlápění ze strany na stranu, tag to Fijat myslel...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:mr.BSE psal:Ne B20, ale S20 tam mám. Sorry.
Sobi 20? Ty krávo, to bylo kolo...
http://i.idnes.cz/09/061/gal/HIG2b7e27_ … 0_mtbs.jpg
To měl bratr. Vždycky jsem mu ho záviděl, ikdyž měl jenom ty nižší řídítka. Já jsem měl kolo Pionýr
mr.BSE psal:šířka zadního ráfku 5.50. Jak to myslíš s tím, že 190 je líná?
Jakože se těžko skládá do zatáček, nebo že už je s ní moto "pomalá" ?
jestli máš 5,5"... tak 180/55 a tečka...
__________________________________________________________________________________
Filous psal:...taky sem měl Pinojra ...a záviděl bráchovi BMX
no tak já jsem měl pijonýra, pak bmx, pak sobi 20, pak ze šrotu skládačku.... strašně sem dycky chtěl TC 50 ale to sem nigdy nesehnal
tomasNJ psal:mr.BSE psal:šířka zadního ráfku 5.50. Jak to myslíš s tím, že 190 je líná?
Jakože se těžko skládá do zatáček, nebo že už je s ní moto "pomalá" ?jestli máš 5,5"... tak 180/55 a tečka...
Díky
Ted uz jen vyřešit dilema jestli PR4, nebo S20evo...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:tomasNJ psal:mr.BSE psal:šířka zadního ráfku 5.50. Jak to myslíš s tím, že 190 je líná?
Jakože se těžko skládá do zatáček, nebo že už je s ní moto "pomalá" ?jestli máš 5,5"... tak 180/55 a tečka...
Díky
Ted uz jen vyřešit dilema jestli PR4, nebo S20evo...
Vem mišelíny a budeš spokojenej parchant
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:tomasNJ psal:
jestli máš 5,5"... tak 180/55 a tečka...Díky
Ted uz jen vyřešit dilema jestli PR4, nebo S20evo...Vem mišelíny a budeš spokojenej parchant
...vem bridgestone S20EVO a budeš spokojenej parchant
...jezdím tak,abych se vždy vrátil ve zdraví
Stránky: 1