Nejsi přihlášen
Střelba z výfuku
Zdravím mám dotaz.včera jsem vyjel první studený start byl ok.dojel jsem do bodu B a zdechl motor.druhý relativně teplý start motor naskočil jenom se siticem.vždycky když sem sitic vypl tak to zdechlo takže jsem musel s tim siticem i vyjet.po asi minutě jsem ho vypnul a bylo to ok.zničeho nic mě dvakrát vystřelilo z výfuku a mašina začla kuckat jako by docházel benzín přitom nádrž byla plná. Po asi 3 minutách zase ok.dojel jsem do bodu C a další teplý start taky pouze se siticem a celá situace se opakovala akorát už nestrilelo z výfuku. Podotýkám že tam mám origo výfuk. Neví někdo čím by to mohlo být? Děkuji za odpověď jestli je tady už vlákno s tímto problémem tak se omlouvám.
Re: Střelba z výfuku
...bordel f karbcích, ulejvá se ti to, nespálenej benzín se dostane až za vejfukovej ventil a do svodů, tam pag chytne a vybuchuje...rozebrat barbce, vyčistit, udělat synchro...nebo je v hajzlu některá svíce, nepálí pravidelně a benzín se zase dostává do laufu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Dík za tipy. Zkusím prvá co píše vikec a když to nepomůže holt se to bude muset rozebrat a vyčistit jak píše filous.jo a ještě se mi při 4000 zvedají a kolísají otáčky je to takové nestabilní sice nepatrně ale přece třeba to stim souvisí nebo před tím to nedělalo.
Drunkriot psal:Ale zajímavé je že se to děje když to držím na těch 4000 jak tam mám třeba 4500 a víc tak úplně v pohodě.
...tag pag je to jasný...je tam bordel, nezavíraj ti plovákovky, nebo jen někerej z nich a ulejvá se to...nat štyry to uš pobere, ale bude to ulejvat svíci a ta po čase vodejde...vyser se na ňáký protahování po dálnici, tym nic nevyřešíš...Vikec ví co a jak vokolo motoru, vo tom žádná, ale tady f tom s nim nesouhlasim...
No letos mě dělal bordel jeden skutr a to tak,že se při jízdě skoro zastavil,nechtělo se mu atd a tak sem mu prachsprostě naložil na stojanu plnej a nechal ho,až si to přebere a najednou ejhle,bordel,kerým bylo něco přicpaný prolítl a vod té doby vrčel na jedničku
Ale tym,že ty karbece někdo komplet vyčistí a seřídí rozhodně nic nepokazíš
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:No letos mě dělal bordel jeden skutr a to tak,že se při jízdě skoro zastavil,nechtělo se mu atd a tak sem mu prachsprostě naložil na stojanu plnej a nechal ho,až si to přebere a najednou ejhle,bordel,kerým bylo něco přicpaný prolítl a vod té doby vrčel na jedničku
...se tady vole bavíme vo motorce a né vo ňáký mrdce dvoutaktní varijátorový italský vošklivý
hlemejzd999 (Člen) 16.05.2016 19:00:42 Offline |
hele a mně co byste poradili , když podřadim, uberu a tak ? ... mam to tak nechat ,nebo je to ňáká chudá smněs ...žádnej bordel tam nemám...všecko lítá tim votevřenym laufem pryč ...jako laďák střílí, že jo, ale mně se teda zdá , že vo krapet víc, než jinejm ..vo dost ...prostě furt , když votočim heftem , než klesnou votáčky pod ... no někam.
Ha ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:hele a mně co byste poradili , když podřadim, uberu a tak ? ... mam to tak nechat ,nebo je to ňáká chudá smněs ...žádnej bordel tam nemám...všecko lítá tim votevřenym laufem pryč ...jako laďák střílí, že jo, ale mně se teda zdá , že vo krapet víc, než jinejm ..vo dost ...prostě furt , když votočim heftem , než klesnou votáčky pod ... no někam.
Ha ?
srát na to, dyť je to hezký
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Filous psal:VikecB12 psal:No letos mě dělal bordel jeden skutr a to tak,že se při jízdě skoro zastavil,nechtělo se mu atd a tak sem mu prachsprostě naložil na stojanu plnej a nechal ho,až si to přebere a najednou ejhle,bordel,kerým bylo něco přicpaný prolítl a vod té doby vrčel na jedničku
Ale tym,že ty karbece někdo komplet vyčistí a seřídí rozhodně nic nepokazíš...se tady vole bavíme vo motorce a né vo ňáký mrdce dvoutaktní varijátorový italský vošklivý
vole,já se bavím vo štyrtaktním skutru starýho hondy
Inženýrek psal:hlemejzd999 psal:hele a mně co byste poradili , když podřadim, uberu a tak ? ... mam to tak nechat ,nebo je to ňáká chudá smněs ...žádnej bordel tam nemám...všecko lítá tim votevřenym laufem pryč ...jako laďák střílí, že jo, ale mně se teda zdá , že vo krapet víc, než jinejm ..vo dost ...prostě furt , když votočim heftem , než klesnou votáčky pod ... no někam.
Ha ?srát na to, dyť je to hezký
A to si přectafte,že v té pošahané bmw komunitě je tenhle nádhernej projef motorek považovanej za nechutnou závadu Přitom je to paráda,když si mašina pěkně zahřmí do trumpety
K.a.s.y.m. (Člen) 16.05.2016 21:20:37 Offline |
hlemejzd999 psal:hele a mně co byste poradili , když podřadim, uberu a tak ? ... mam to tak nechat ,nebo je to ňáká chudá smněs ...žádnej bordel tam nemám...všecko lítá tim votevřenym laufem pryč ...jako laďák střílí, že jo, ale mně se teda zdá , že vo krapet víc, než jinejm ..vo dost ...prostě furt , když votočim heftem , než klesnou votáčky pod ... no někam.
Ha ?
zase tak moc ti to nestřílí když jsem to ani jednou neslyšel co jsme spolu jeli
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 16.05.2016 21:22:24 Offline |
VikecB12 psal:No letos mě dělal bordel jeden skutr a to tak,že se při jízdě skoro zastavil,nechtělo se mu atd a tak sem mu prachsprostě naložil na stojanu plnej a nechal ho,až si to přebere a najednou ejhle,bordel,kerým bylo něco přicpaný prolítl a vod té doby vrčel na jedničku
no jestli to byl dvoutakt a někdo ho jen tak pošudlaval a nedal mu občas za uši tak se to většinou při použití blbýho voleje stává no.
Drakoxxl psal:Se domluv s Víkecem jako dva morafci, stejně nemá co na práci
Vole,já nevím kam dříf skočit,fčera sem se pustil do dalšího skutra,ze kerýho mě zustal holej rám,odpoledne dojede další na udělání nějakejch drobností a do toho si vobčas vodskočím do dodávky,nebo do školky s tym našim drafcem... Navíc nemám budíky na synchro štyrválcu,doma už je fšecko max dvouválec a tak si frčím na šlauchváze
V pohodě už mám domluvený servis.příští týden si pro to dojede.moc se v tom nevyznam ale prej si myslí že tam budou v prdeli aji nějaké jehly v těch karbecech jedná prej 800 to mě moja asi moc nepochválí to vyčištění práce no sranda
Drunkriot psal:Tak teď me volali ze servisu karbece jsou čisté postelovane chvilku to prej jelo a pak zase nic.jeste prej zkusí vylít starý benzín a dát tam jejich.kuva co to může být
A podívali se v servisu na ty svíce nebo jen poštelovali karbce? Jak ti psali výše, jestli se to ulejvalo, tak to mohla nějaká svíce odnést
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Svíce jsem měnil před servisem to bylo to první co jsem udělal .jj díval se na ně.jeste by byla možnost že to prostě žere olej a vždycky to ty svíčky zacpe.rikal že na to že jsou nové nevypadají dobře. dnes mi má ještě volat jak to dopadlo stim benzínem.
Pri posledním tankování jsem tam hrkl 5 litrů nafty.doslo mivto až se mě zeptal jestli jsem tam nalil benzín že sekačky na trávu že tam bylo tolik oleje.a já kkt hledám chybu v karbecech.a Le tak co aspoň my je pročistil a pošteloval sice zbytečně za 12 roku se mi něco takového ještě nestalo
K.a.s.y.m. (Člen) 15.06.2016 20:22:31 Offline |
Když se daří
...esi tě to uklidní, tag nejsi první a asi ani poslední...vonehdá k nám na firmu, gde byla veřejná benzínka přijel v jeden páteg napakovanej kluk s buchtou na Fejzru, f plánu měl vyvýst slečnu na daleký Slovencko na její první dlouhej vejlet bajkej a při tankování na D11 zapomňel, že nesedí ve služební Vochcáfce f TDíčku a hrknul tam patnáct litrů nafty...jen mu to nedošlo...ujel eště asi pjet kilometrůch a skončil u nás přet vratama...dyš se půl hodiny nehejbal z místa a slečna byla evidentně nervní, tag mi to nedalo a šel sem se voptat, esi jako nepotřebuje s něčim píchnout...no a von že prej tankoval a vot tý doby mu to nechce do votáček a teť uš to nejede vůbec a že prej má OMV benzín napiču...bylo mi to jasný, votevřel sem nádrš a čuchnul si, to mi stačilo...vylil sem mu nádrš, vypustil karbce, vypáli svíce, kluk si natankoval natural, koupil pro sichr ňáký aditivum a za hoťku vodjížděli...a mě šéf zmrdal jag sysla, esi prej mam málo práce a staram se vo mimopracovní záležitosti f pracovní dobje
Filous psal:...esi tě to uklidní, tag nejsi první a asi ani poslední...vonehdá k nám na firmu, gde byla veřejná benzínka přijel v jeden páteg napakovanej kluk s buchtou na Fejzru, f plánu měl vyvýst slečnu na daleký Slovencko na její první dlouhej vejlet bajkej a při tankování na D11 zapomňel, že nesedí ve služební Vochcáfce f TDíčku a hrknul tam patnáct litrů nafty...jen mu to nedošlo...ujel eště asi pjet kilometrůch a skončil u nás přet vratama...dyš se půl hodiny nehejbal z místa a slečna byla evidentně nervní, tag mi to nedalo a šel sem se voptat, esi jako nepotřebuje s něčim píchnout...no a von že prej tankoval a vot tý doby mu to nechce do votáček a teť uš to nejede vůbec a že prej má OMV benzín napiču...bylo mi to jasný, votevřel sem nádrš a čuchnul si, to mi stačilo...vylil sem mu nádrš, vypustil karbce, vypáli svíce, kluk si natankoval natural, koupil pro sichr ňáký aditivum a za hoťku vodjížděli...a mě šéf zmrdal jag sysla, esi prej mam málo práce a staram se vo mimopracovní záležitosti f pracovní dobje
dobře ty, žes mu pomoh
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Drunkriot psal:Takže nechť můj příspěvek slouží jako odstrašující případ.zalozil bych sekci kuriozity Pičo a hned bych se do ní vložil
...můžeš, račte http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=16898
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1