Nejsi přihlášen
Re: taky začátečník...:)
Koukejte obě přijet do Jedovic
Jo a ICQ jde i přej net www.go.icq.com
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Koukejte obě přijet do Jedovic
Jo a ICQ jde i přej net www.go.icq.com
no čekal sem kterej nadrženec se ozve první, ale šacoval sem to Losera
to jebu
bobule psal:Bedřich psal:Koukejte obě přijet do Jedovic
Jo a ICQ jde i přej net www.go.icq.comno čekal sem kterej nadrženec se ozve první, ale šacoval sem to Losera
Wogo... Myslíš, že by na jí ukecal na stravenky?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Helis psal:Nějaký "začátečník" nebo někdo trpělivý na vyjížďku na příští týden?Pokud bude počasí....
Čtvrtek by šel. Dal bych nějakou lehkou "kochačku" a klidně i tvým směrem. Přes Brandejs jezdím často. Když, tak se ozvi
Když máš dobré kamarády, nepotřebuješ nepřátele...
co co co to tady ... vo me beze me??!!!! Si nezvykajte!!!
Zrzule a Helis: pokud se mi povede dovezt bandasku do toho vikendu do Phy, tak muzem do Jedovnic vyrazit treba spolecne
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
No kdybys vedela, skym jsem prijel na posledni dva srazy, tak bys mozna i usoudila, ze jsem jinej ... ale to nejsem (to je jen moje maskovaci taktika) Jsem totiz strasne krasnej a prima kluk a kazda holka po me hned vyjizdi
ridic byl zrovna za fotakem (a ted je za kompem)
jsem se do profilu nemohl fotit s moji laskou, pze by vseci obdivovali jen moji krasu a ji by si nikdo nevsiml. Mohla by se nastvat a pak me nekde vyhodit ze sedla. My, krasni lide, musime myslet opravdu na vsechno
Loser psal:No kdybys vedela, skym jsem prijel na posledni dva srazy, tak bys mozna i usoudila, ze jsem jinej ... ale to nejsem (to je jen moje maskovaci taktika) Jsem totiz strasne krasnej a prima kluk a kazda holka po me hned vyjizdi
poprskanej monitor
viz avatar:)
škardík psal:wogo mam plnou garáž šroubů, co nevim kam patří.. Asdi z toho udělam motokáru
Helis: Radči no comment. Eště by se tě pak cassanova nemoh zbavit, jak moc by ses do něj udělala
Tak z toho zkus udelat treba nejakou jebku
Kolik toho vis o sexu? Bych rek, ze vetsinou se chlap udela do zenske ... obracene uz by to bylo hodne zajimavy ... hlavne Freshovi by se to asi libilo
zrzule, omlouvam se za to - kdyz me tak chutnalo a oni mi porad nalejvali
a slo by to tam zaparkovat treba i v ted v sobotu nebo v nedeli?
Kolik rumu by sis tak prala? 3 nebo 4 litry?
problém s tím nebude protože budu opět celej víkend v tomhle blázinci. ale bude to drahý drahý myslím že 4 litry budou stačit..........víš moc dobře že si jedu do jedovnic napravit reputaci ty pojedeš s náma z prahy????
A je to!!
pavel dolínek (Člen) 23.04.2007 21:13:47 Offline |
Petr J. psal:když to tak čtu.....asi Vás pojedu hlídat..........ve čtvrtek?
woe hlidej tu halu v klicanech radsi,at to tam nezkurvej
"una storia italiana"
tak to bys me mohla ve vsi pocestnosti v patek odvezt do Asie, tam bysme se ve vsi pocestnosti opili, pak ve vsi pocestnosti prespali no a v sobotu muzeme ve vsi pocestnosti vyrazit na bandaskach ku domovu
To Rex:Taky jsem bez značky něco najela...a nic,ale teď ji mám,tak jsem ok...
To Loser:Tak jak se domluvíme....?Na ten Čtvrtek.V sekci cestování jsem založila nové téma "vyjížďka" a nikdo nic....Zrzka tu dnes koukám není,aby mi tu s tebou pomohla....
jééééé tady se ale plánuje věcí. čtvrtek zní báječně a pátek budu jezdit celej den. docela jsem se nasmála nad vašima plánama ve vší počestnosti.jestli je to tak tak se přidávám. loser přece řikál že je je rád v obležení žen.......
A je to!!
Vorel: je tvuj .... uz po nem pokukoval soused,ale razne jsem mu naznacil, ze mu bych ho nikdy nedal (ani za prachy) a ze ho schovavam pro jednoho fajn cloveka, co si nechava rikat hurikan
Stránky: 1 2