Nejsi přihlášen
Re: taky začátečník...:)
loser: co takhle kdyby jste obsluhovali vy nás, jako že jsme ty nováčci víš. nahoře bez a placání po zadku by bylo taky?? jsem to hezky vymyslela, holčička šikovná sem.
jo a na rumový orgie se táááák moc těšim.
A je to!!
zrzule psal:loser: co takhle kdyby jste obsluhovali vy nás, jako že jsme ty nováčci víš. nahoře bez a placání po zadku by bylo taky?? jsem to hezky vymyslela, holčička šikovná sem.
jo a na rumový orgie se táááák moc těšim.
Jako že my by sme vás obsluhovali, vy byste byli nahoře bez a ke každýmu rumu nebo pivku byste dostali ještě přes zadek?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Loser psal:Tak snad nekoho sezenem ... u nas na fotbale vzdycky novacci nosili dresy, tak na bandit srazech by mohli novacci obsluhovat starsi cleny
už vidím kdo to rozhoduje na starý a mladý psy
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
no jak te znam ... tak z toho mam trochu strach. Urcite vymyslis skvelou hru, kdy budeme pit panaky rumu a pokazdy budeme zdvojnasobovat davku. Pak uz jen staci cekat, kdo odpadne prvni. Verim tomu, ze my se tam budeme valet po zemi ve vlastnich zvratkach a ty budes porad stat u baru a prekecavat dalsi obeti. Nakonec dojde zasoba rumu v celym vokrase, takze sednes na bandasku pojedes k novemu zdroji.
Co?Ze sem se trefil?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
maňas psal:Loser psal:Tak snad nekoho sezenem ... u nas na fotbale vzdycky novacci nosili dresy, tak na bandit srazech by mohli novacci obsluhovat starsi cleny
už vidím kdo to rozhoduje na starý a mladý psy
silnejsi pes suka
Helis psal:Tak jsem tu chvilku nebyla a tady se prolejvaj litry rumu a oleje...
Zrzule:Samozřejmě že my pijeme jako dámy,že?
No estli piješ stejně, jako zrzule, tak by měli z Božkova poslat cisternu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Helis psal:Tak jsem tu chvilku nebyla a tady se prolejvaj litry rumu a oleje...
Zrzule:Samozřejmě že my pijeme jako dámy,že?No estli piješ stejně, jako zrzule, tak by měli z Božkova poslat cisternu...
ja asi tezko ... ted jsem dosel do prace a jsem jeste slusne najebanej ... prej vypadam, jako bych prisel rovnou z hospody (kdyby tak vedeli, ze je to skoro pravda...)
Stránky: 1 2