Nejsi přihlášen
Elektrika světel z eska na enko
Ahoj chlapi. Potřeboval bych poradit ohledně světel na B6 r.2000. Motorka byla původně verze S ale asi po bouračce ji předchozí majitelka překopala na N. No a potřeboval bych zjistit, co vyměnit nebo co udělat aby světlo svítilo tak jak má. Mám tam klasické kulaté světlo s žárovkou h4. Svítí na pikaču. Tady na foru jsem se dočetl, že se to dá zlepšit výměnou žárovky. Hlavní problém ale nastane když zapnu dálkové. Vlákno které svítí jako tlumené světlo nezhasne, jenom se sepne vlákno na dálkové takže svítí obě dvě. No a kdybych tak svítil tak by se žárovka za chvíli spálila. Nevíte někdo co s tím? Šlo by to nějak lehce opravit nebo se na to vykašlat?
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2016 08:18:02 Offline |
Re: Elektrika světel z eska na enko
přidej tam relátko kterým odpojíš potkávací světlo.mužeš ho ovládat nejlépe proudem s dálkového.čili jak zapneš dálkový rozsvítíš dálkový vlákno ten samej proud tipřes relátko rozpijí potkávačku..už to mám takhle na druhym banditu a funguje mi to spousty let.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
a pak dojdeš na STK... a pokud máš v tp polokapotáž... což jakože máš... tak te vyhodí
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2016 19:44:22 Offline |
já ne já mám eNko i v TP jen elektrický svazek je z eSka
K.a.s.y.m. psal:přidej tam relátko kterým odpojíš potkávací světlo.mužeš ho ovládat nejlépe proudem s dálkového.čili jak zapneš dálkový rozsvítíš dálkový vlákno ten samej proud tipřes relátko rozpijí potkávačku..už to mám takhle na druhym banditu a funguje mi to spousty let.
wau...myslel sem že to bude složitější...i když na mě to je dost složité ...musím sehnat někoho kdo se v elektrice trochu vyzná..protože já každopádně díky za radu
XJelen psal:dopiče i s nějakýma světlama
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_5886.jpg
přestavba S na N
to už je jiná liga s moto začínám tak si ho tam ještě radši chvilku nechám
K.a.s.y.m. (Člen) 12.06.2016 21:55:26 Offline |
losjirkos psal:K.a.s.y.m. psal:přidej tam relátko kterým odpojíš potkávací světlo.mužeš ho ovládat nejlépe proudem s dálkového.čili jak zapneš dálkový rozsvítíš dálkový vlákno ten samej proud tipřes relátko rozpijí potkávačku..už to mám takhle na druhym banditu a funguje mi to spousty let.
wau...myslel sem že to bude složitější...i když na mě to je dost složité ...musím sehnat někoho kdo se v elektrice trochu vyzná..protože já každopádně díky za radu
možná bude bude chyba v použitym relátku ale ty dálkový mají pomalejší náběh tak kdyby se ti to stalo tak se nelekni
losjirkos psal:tomasNJ psal:a pak dojdeš na STK... a pokud máš v tp polokapotáž... což jakože máš... tak te vyhodí
a když chytíš technika který ví houby co je S v tp tak ti dají technickou ......
já se nebavím o písmenu S v názvu...
ale o tom, že je v TP uvedeno, že ta motorka má polokapotáž
víceméně je mi to putna...já taky jezdím na něčem co neprojde
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 13.06.2016 08:33:16 Offline |
tomasNJ psal:losjirkos psal:tomasNJ psal:a pak dojdeš na STK... a pokud máš v tp polokapotáž... což jakože máš... tak te vyhodí
a když chytíš technika který ví houby co je S v tp tak ti dají technickou ......
já se nebavím o písmenu S v názvu...
ale o tom, že je v TP uvedeno, že ta motorka má polokapotáž
víceméně je mi to putna...já taky jezdím na něčem co neprojde
vzdyť máš v podstatě seriový kafe z anglie tak jak neprojde
Stránky: 1